Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Το 15 σε samsung που τραβας την μπαρα ειδοποιησεων απο πανω προς τα κατω, ποιος εξυπνος σκεφτηκε οτι αν τραβηξεις δεξια απο την καμερα εμφανιζει αλλα στοιχεια και αριστερα αλλα στοιχεια? Τα αλλαζουν και τα κανουν ολα πιο δυσχρηστα. Το ειδα στο α54 της γυναικας μου και αφησα το android 14 στο δικο μου s23. χωρια που το τηλ α54 εγινε πιο αργο....

Αυτό το είχα πετύχει πιο παλιά σε android αλλά δε θυμάμαι σε ποια έκδοση.. είναι χαζό όπως και να χει

Το 15 το πήρα κι εγώ στο a της δουλειάς και μου φαίνεται αδιάφορο, προτιμώ του pixel αν και προς το παρόν η 16 έχει ελάχιστες διαφορές, προς το φθινόπωρο θα σκάσουν κι άλλες αλλαγές 

Προς το παρόν πάντως απογοητεύτηκα που δεν έβαλαν την υγεία της μπαταρίας 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Το 15 σε samsung που τραβας την μπαρα ειδοποιησεων απο πανω προς τα κατω, ποιος εξυπνος σκεφτηκε οτι αν τραβηξεις δεξια απο την καμερα εμφανιζει αλλα στοιχεια και αριστερα αλλα στοιχεια? Τα αλλαζουν και τα κανουν ολα πιο δυσχρηστα. Το ειδα στο α54 της γυναικας μου και αφησα το android 14 στο δικο μου s23. χωρια που το τηλ α54 εγινε πιο αργο....

29 λεπτά πριν, suboy99 είπε

Προσωπικά με βολεύει φουλ αλλά μπορείς να το αλλάξεις στο "panel settings" 

image.jpeg.cd18a47aba9904608889f1ea766bb311.jpeg

Θα συμφωνησω με τον δευτερο φιλο. Αυτο ειναι πραγματικα εξυπνο και βολευει φουλ κοσμο... Θεωρω πολυ ακυρη κινηση το δευτερο swipe down για πληρη control panel... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αυτό το είχα πετύχει πιο παλιά σε android αλλά δε θυμάμαι σε ποια έκδοση.. είναι χαζό όπως και να χει

Το 15 το πήρα κι εγώ στο a της δουλειάς και μου φαίνεται αδιάφορο, προτιμώ του pixel αν και προς το παρόν η 16 έχει ελάχιστες διαφορές, προς το φθινόπωρο θα σκάσουν κι άλλες αλλαγές 

Προς το παρόν πάντως απογοητεύτηκα που δεν έβαλαν την υγεία της μπαταρίας 

Το pixel έχει υγεία μπαταρίας πλέον. 

Δημοσ.
1 hour ago, murcielago580 said:

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.... μου το κάνει κι εμένα τώρα και απόρησα όταν το πρωτοείδα, πιο μπροστά τα είχε όλα σε μία σελίδα σε κανονικό μέγεθος, τώρα με το ζόρι πρέπει να θυμάσαι που θα τραβήξεις την οθόνη από πάνω και τα βγάζει τετραπλάσια σε μέγεθος λες και είναι ο μεγεθυντικός φακός των windows για άτομα με προβλήματα όρασης!

Βέβαια ήταν απλά θέμα συνήθειας, τώρα θεωρητικά έχει δύο λειτουργίες, είναι να το συνηθίσουμε πιο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το pixel έχει υγεία μπαταρίας πλέον. 

Πού την έχει; Δε τη βλέπω στη beta είχα δει ότι είχε στην τελική δε βλέπω κάτι 

Edit το βλέπω δεν φαινόταν αρχικά, είχα γενικά θέματα μετά την πρώτη επανεκκίνηση έκανα μια δεύτερη και πήγα για ύπνο τώρα το είδα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, ScorpioX777 said:

Το One UI 8 θα ερθει φετος τελος καλοκαιριου αρχες φθινοπωρου στις ναυαρχιδες για αρχη...

Για μη Pixel συσκευες μια χαρα ειναι...

Δεν ξέρω αν το αντιλήφθηκες, αλλά το s24 μου πήρα την 7ρα πριν κανένα μήνα περίπου... 

Δημοσ.

Παιδες αυτό με το swipe απο πανω κ σου βγαζει διαφορετικα πραγματα (δεξια πλευρα ανοιγει full control panel, αριστερη πλευρα ανοιγει ειδοποιησεις) ειναι default χαρακτηριστικο των android εδω και μερικές εκδοσεις. Νομιζω απο android12. To αλλαζεις προφανως απο τις ρυθμισεις αν δεν το θες. προσωπικα με εχει βολεψει απειρα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kallair είπε

Παιδες αυτό με το swipe απο πανω κ σου βγαζει διαφορετικα πραγματα (δεξια πλευρα ανοιγει full control panel, αριστερη πλευρα ανοιγει ειδοποιησεις) ειναι default χαρακτηριστικο των android εδω και μερικές εκδοσεις. Νομιζω απο android12. To αλλαζεις προφανως απο τις ρυθμισεις αν δεν το θες. προσωπικα με εχει βολεψει απειρα.

Ήταν παλιότερα, έχω καιρό να το δω και σε Sony που είναι σχεδόν γυμνό android και στο pixel 

Δεν ξέρω αν έχω απενεργοποιήσει κάτι αλλά δεν το έχω, από την άλλη το έχω στο Samsung μου που πήρε 15 αλλά δεν ασχολούμαι πολύ μαζί του κυρίως κάνει το hotspot 

Δημοσ.

Αυξημενη τι;;;;;; Ασφαλεια; Χαχαχαχαχαχαχα

Ρε με τις ευλογιες της Google σας παιρνουν ματι:

https://www.zeropartydata.es/p/localhost-tracking-explained-it-could

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ στο 16 θα βαλουν επιλογη ΑΝ θες να το κοβεις: https://developer.android.com/privacy-and-security/local-network-permission

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα. Δεν περίμενα και κάτι συγκλονιστικό και ευτυχώς δλδ που δεν τάραξε τα νερά. Το desktop mode είναι καταπληκτικό αν σκεφτεί κανείς ότι σύντομα θα μπούνε δυναμικά τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (τύπου xreal) και θα μπορείς να έχεις ένα desktop από το κινητό σου.

Δεν διάβασα τίποτα δεν για foldables που θα περίμενα να αναφερθούν οπότε ίσως να χάνουν το hype ή να μην βλέπουν improvements για την ώρα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, parsector είπε

Πολύ καλά νέα. Δεν περίμενα και κάτι συγκλονιστικό και ευτυχώς δλδ που δεν τάραξε τα νερά. Το desktop mode είναι καταπληκτικό αν σκεφτεί κανείς ότι σύντομα θα μπούνε δυναμικά τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (τύπου xreal) και θα μπορείς να έχεις ένα desktop από το κινητό σου.

Δεν διάβασα τίποτα δεν για foldables που θα περίμενα να αναφερθούν οπότε ίσως να χάνουν το hype ή να μην βλέπουν improvements για την ώρα.

Ακριβώς. Μια οθόνη με type-c για να συνδέσεις το κινητό και θα έχεις περιβάλλον desktop. Πληκτρολόγιο και mouse με bluetooth στο κινητο.

Αυτό, για όσους σκέφτονται να αγοράσουν ταμπλετ ή κάποιο οικονομικό λαπτοπ... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barman_ είπε

Δεν ξέρω αν το αντιλήφθηκες, αλλά το s24 μου πήρα την 7ρα πριν κανένα μήνα περίπου... 

Αναφορά σε κείμενο
  • Bug Discovery:
    A serious bug, specifically a lock screen issue that prevented users from unlocking their devices, was discovered after the initial rollout in Korea, prompting Samsung to halt the global release. 

• Extensive Customization and Testing:
    Samsung's One UI 7 is a major update based on Android 15, but it goes beyond simply adopting the Android OS. Samsung adds unique features, redesigns the user interface, and optimizes the experience for their specific devices. This requires extensive development, testing, and debugging, especially considering the wide range of Samsung products. 

• Focus on Stability and Reliability:
    Samsung is known for its commitment to providing a stable and reliable update experience. The delay is partly due to their cautious approach to ensure that all potential bugs are addressed before a global rollout. 

• Wide Range of Devices:
    Samsung's vast portfolio of devices, including smartphones, tablets, and even smart TVs, adds to the complexity of creating and testing One UI 7. 

• Long-Term Update Support:
    Samsung is committed to providing long-term software updates for their devices, and One UI 7 is designed to be future-proof, requiring extra development time. 

• Potential for Increased AI Features:
    Samsung has hinted that One UI 7 will feature significant AI improvements, which also contributes to the development timeline. 

Ολοι το ζησαμε και σε κανεναν δεν αρεσε αλλα υπηρξαν επαρκης εξηγησεις, πιστευω οτι για αρκετες εκδοσεις απο εδω και περα ολα θα πηγαινουν καλα...:)

Δημοσ.
36 minutes ago, ScorpioX777 said:

Ολοι το ζησαμε και σε κανεναν δεν αρεσε αλλα υπηρξαν επαρκης εξηγησεις, πιστευω οτι για αρκετες εκδοσεις απο εδω και περα ολα θα πηγαινουν καλα...:)

ναι δεν λεω,αλλα οκ πηραμε σαμσουνγκ για εναν λογο..Ελπιζω απο την επομενη να ειναι ολα κομπλε.

4 hours ago, Ukforthemoment said:

settings-battery -battery health .

image.png.c2494546171ae13f719517a4f8e421c3.png

ποιος τους ακουει τωρα στις αγγελιες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...