orfibous Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, sotiris_r είπε Φίλε μου γιατί είναι οκ κατά τη γνώμη σου να ζεσταίνεται ένα smartphone και επίσης γιατί είναι οκ να σε περιορίζει στο πώς θέλεις να το χρησιμοποιείς; Δεν πολλά μοντέλα κινητών που να μην έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Ακόμη και τα Iphone ζεσταίνεται όταν τα χρησιμοποιείς, όπως η νεολαία. 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ποιός δεν κάνει πλέον πληρωμές απο το κινητό? Όποιος θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των συναλλαγών του δεν κάνει πληρωμές από κινητό. Εκτός από όταν σε εξαναγκάζει η κυβέρνηση με τα pass που δίνει.
Retromaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, orfibous είπε Δεν πολλά μοντέλα κινητών που να μην έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Ακόμη και τα Iphone ζεσταίνεται όταν τα χρησιμοποιείς, όπως η νεολαία. Όποιος θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των συναλλαγών του δεν κάνει πληρωμές από κινητό. Εκτός από όταν σε εξαναγκάζει η κυβέρνηση με τα pass που δίνει. Είναι πολύ πιο ασφαλές με το κινητό. Τη φυσική κάρτα μπορούν να μου την χρεώσουν απλά πλησιάζοντας μία συσκευή. Το κινητό όχι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Retromaniac 1
magicnumbers Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Παίρνεις Honor χωρίς να ιδρώσεις για τπτ. Ίδια χαρακτηριστικά+google. 2 1
svartevarg Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 ώρες πριν, sotiris_r είπε Συσκευές μόνο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο οικοσύστημα της Huawei και που θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό Harmony OS, με όποιους περιορισμούς συμπεριλαμβάνει...! Δυστυχώς αυτός ο περιορισμός ισχύει και για τα smartwatches της, τα οποία για παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι standalone ή να δουλεύουν χωρίς την ανάγκη δημιουργίας account στην Huawei. 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Παίρνεις Honor χωρίς να ιδρώσεις για τπτ. Ίδια χαρακτηριστικά+google. Ισχύει !! 4
Volga Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Ανέπαφες πληρωμές έχει η Huawei μέσω της εφαρμογής Curve Wallet. Τώρα για τα Google services είναι ... λύσεις ανάγκης και Workarounds χωρίς εγγυήσεις. Για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί Google Apps μια χαρά, για άλλους οχι.
koutsis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, orfibous είπε Όποιος θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των συναλλαγών του δεν κάνει πληρωμές από κινητό. Εκτός από όταν σε εξαναγκάζει η κυβέρνηση με τα pass που δίνει. Αυτό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε αν μπορείς τι εννοείς...
Giorgos17589 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 57 λεπτά πριν, svartevarg είπε Δυστυχώς αυτός ο περιορισμός ισχύει και για τα smartwatches της, τα οποία για παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι standalone ή να δουλεύουν χωρίς την ανάγκη δημιουργίας account στην Huawei. Εχω huawei gt4 και ειχα και πιο πριν samsung galaxy watch 1+3 και amazfit gts2... Ολα πρεπει να τα συνδεσεις στην εταιρια τους για να δουλέψουν.. Δεν δουλευει κανενα χωρις λογαριασμο στη huawei.. Samsung.. Amazfit.. Κλπ 31 λεπτά πριν, koutsis είπε Αυτό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε αν μπορείς τι εννοείς... Εννοει οπως πχ τοτε με τσ εμβόλια... Που εδιναν 150€ αν θυμάμαι... Κ σε αλλες περιπτωσεις γενικα που στα βαζει το κρατος σε καποιο λογαριασμο... Νομιζω για τα εμβολια πχ ηταν σε viva.. Δε θυμάμαι.. Τελος παντων και αμα θες να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να πληρωσεις μεσω nfc με το κινητο.... Αγορες παντως ονλαιν μπορουσες να κανεις κανονικα.
koutsis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Εννοει οπως πχ τοτε με τσ εμβόλια... Που εδιναν 150€ αν θυμάμαι... Κ σε αλλες περιπτωσεις γενικα που στα βαζει το κρατος σε καποιο λογαριασμο... Νομιζω για τα εμβολια πχ ηταν σε viva.. Δε θυμάμαι.. Τελος παντων και αμα θες να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να πληρωσεις μεσω nfc με το κινητο.... Αγορες παντως ονλαιν μπορουσες να κανεις κανονικα. Εγώ ρωταω γιατί δεν είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μέσω κινητού... 1
udroxoos Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 5 ώρες πριν, koutsis είπε Ποιός δεν κάνει πλέον πληρωμές απο το κινητό? Εγώ. Πληρώνω με το ρολόι
james01gr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ ρωταω γιατί δεν είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μέσω κινητού... Γιατί μπαίνει (τουλάχιστον ένας) ακόμη μεσάζοντας ανάμεσα σε εσένα και αυτόν που πληρώνεται από εσένα.
anax111 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 8 ώρες πριν, koutsis είπε Ποιός δεν κάνει πλέον πληρωμές απο το κινητό? Πολλοί. Και μάλλον οι περισσότεροι Έλληνες αυτή την στιγμή. 1
endoman Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η πίσω όψη μόνο εμένα μου θυμίζει ξυριστικη μηχανή ; Επεξ/σία 12 Ιουνίου από endoman 1
dpolal Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 15 ώρες πριν, sotiris_r είπε Συσκευές μόνο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο οικοσύστημα της Huawei και που θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό Harmony OS, με όποιους περιορισμούς συμπεριλαμβάνει...! Κάτι μου θυμίζει αυτό, βρέ πού το έχω ξανακούσει;;;
sotiris_r Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 39 minutes ago, dpolal said: Κάτι μου θυμίζει αυτό, βρέ πού το έχω ξανακούσει;;; ...έχεις δίκιο! Το έχει κάνει και κάποιος άλλος. Πολλά έχει κάνει αυτός ο "κάποιος άλλος" και πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τις στρατηγικές του, αλλά τις περισσότερες φορές όχι με ιδιαίτερη επιτυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα