Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sotiris_r είπε

Φίλε μου γιατί είναι οκ κατά τη γνώμη σου να ζεσταίνεται ένα smartphone και επίσης γιατί είναι οκ να σε περιορίζει στο πώς θέλεις να το χρησιμοποιείς;

Δεν πολλά μοντέλα κινητών που να μην έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Ακόμη και τα Iphone ζεσταίνεται όταν τα χρησιμοποιείς, όπως η νεολαία.

1 ώρα πριν, koutsis είπε

Ποιός δεν κάνει πλέον πληρωμές απο το κινητό?

Όποιος θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των συναλλαγών του δεν κάνει πληρωμές από κινητό. Εκτός από όταν σε εξαναγκάζει η κυβέρνηση με τα pass που δίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, orfibous είπε

Δεν πολλά μοντέλα κινητών που να μην έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Ακόμη και τα Iphone ζεσταίνεται όταν τα χρησιμοποιείς, όπως η νεολαία.

Όποιος θέλει να είναι σίγουρος για την ασφάλεια των συναλλαγών του δεν κάνει πληρωμές από κινητό. Εκτός από όταν σε εξαναγκάζει η κυβέρνηση με τα pass που δίνει.

Είναι πολύ πιο ασφαλές με το κινητό. Τη φυσική κάρτα μπορούν να μου την χρεώσουν απλά πλησιάζοντας μία συσκευή. Το κινητό όχι.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotiris_r είπε

Συσκευές μόνο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο οικοσύστημα της Huawei και που θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό Harmony OS, με όποιους περιορισμούς συμπεριλαμβάνει...!

Δυστυχώς αυτός ο περιορισμός ισχύει και για τα smartwatches της, τα οποία για παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι standalone ή να δουλεύουν χωρίς την ανάγκη δημιουργίας account στην Huawei. 

1 ώρα πριν, magicnumbers είπε

Παίρνεις Honor χωρίς να ιδρώσεις για τπτ. Ίδια χαρακτηριστικά+google.

Ισχύει !!

• Like 4
Δημοσ.

Ανέπαφες πληρωμές έχει η Huawei μέσω της εφαρμογής Curve Wallet.

Τώρα για τα Google services είναι ... λύσεις ανάγκης και Workarounds χωρίς εγγυήσεις. Για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί Google Apps μια χαρά, για άλλους οχι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, orfibous είπε

Αυτό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε αν μπορείς τι εννοείς...

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Δυστυχώς αυτός ο περιορισμός ισχύει και για τα smartwatches της, τα οποία για παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι standalone ή να δουλεύουν χωρίς την ανάγκη δημιουργίας account στην Huawei. 

Εχω huawei gt4 και ειχα και πιο πριν  samsung galaxy watch 1+3 και amazfit gts2... Ολα πρεπει να τα συνδεσεις στην εταιρια τους για να δουλέψουν.. Δεν δουλευει κανενα χωρις λογαριασμο στη huawei.. Samsung.. Amazfit.. Κλπ

31 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αυτό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε αν μπορείς τι εννοείς...

Εννοει οπως πχ τοτε με τσ εμβόλια... Που εδιναν 150€ αν θυμάμαι... Κ σε αλλες περιπτωσεις γενικα που στα βαζει το κρατος σε καποιο λογαριασμο... Νομιζω για τα  εμβολια πχ ηταν σε viva.. Δε θυμάμαι.. Τελος παντων και αμα θες να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να πληρωσεις μεσω nfc με το κινητο.... Αγορες παντως ονλαιν μπορουσες να κανεις κανονικα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Εννοει οπως πχ τοτε με τσ εμβόλια... Που εδιναν 150€ αν θυμάμαι... Κ σε αλλες περιπτωσεις γενικα που στα βαζει το κρατος σε καποιο λογαριασμο... Νομιζω για τα  εμβολια πχ ηταν σε viva.. Δε θυμάμαι.. Τελος παντων και αμα θες να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να πληρωσεις μεσω nfc με το κινητο.... Αγορες παντως ονλαιν μπορουσες να κανεις κανονικα. 

Εγώ ρωταω γιατί δεν είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μέσω κινητού...

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εγώ ρωταω γιατί δεν είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μέσω κινητού...

Γιατί μπαίνει (τουλάχιστον ένας) ακόμη μεσάζοντας ανάμεσα σε εσένα και αυτόν που πληρώνεται από εσένα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, koutsis είπε

Ποιός δεν κάνει πλέον πληρωμές απο το κινητό?

Πολλοί. Και μάλλον οι περισσότεροι Έλληνες αυτή την στιγμή. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πίσω όψη μόνο εμένα μου θυμίζει ξυριστικη μηχανή ;

Screenshot_20250612_013828_Chrome.jpg

Επεξ/σία από endoman
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sotiris_r είπε

Συσκευές μόνο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο οικοσύστημα της Huawei και που θέλει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό Harmony OS, με όποιους περιορισμούς συμπεριλαμβάνει...!

Κάτι μου θυμίζει αυτό, βρέ πού το έχω ξανακούσει;;;

Δημοσ.
39 minutes ago, dpolal said:

Κάτι μου θυμίζει αυτό, βρέ πού το έχω ξανακούσει;;;

...έχεις δίκιο! Το έχει κάνει και κάποιος άλλος.

Πολλά έχει κάνει αυτός ο "κάποιος άλλος" και πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τις στρατηγικές του, αλλά τις περισσότερες φορές όχι με ιδιαίτερη επιτυχία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...