Johny80 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Απέτυχα στις Πανελλήνιες για 2η φορά. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω από εδώ και πέρα; Η λύση του να ξαναδώσω για 3η φορά δεν παίζει...
dionisis1925 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, Johny80 είπε Απέτυχα στις Πανελλήνιες για 2η φορά. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω από εδώ και πέρα; Η λύση του να ξαναδώσω για 3η φορά δεν παίζει... https://www.insomnia.gr/forums/topic/813995-το-μέλλον-μετά-το-πανεπιστήμιο/#comment-59855686 Είναι ο δίδυμος αδερφός σου ? 6
Petros Electron Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, Johny80 είπε Απέτυχα στις Πανελλήνιες για 2η φορά. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω από εδώ και πέρα; Η λύση του να ξαναδώσω για 3η φορά δεν παίζει... Ξεκινα να βρεις δουλεια φιλε μου. Και εγω δεν εδωσα ποτε Πανελλήνιες γιατι δεν θα πέρναγα, αλλα τελείωσα το τεχνικό λυκειο και μετα πηγα σε πολλες εταιριες και δούλεψα με πολλούς μαστορους εξελίχθηκα δεν το έβαλα κατω και μεχρι τωρα με εχει παει καλα. 2 1
Exosia Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 11/6/2025 στις 6:04 ΜΜ, Johny80 είπε Η λύση του να ξαναδώσω για 3η φορά δεν παίζει... Εάν είναι μόνο λόγω απογοήτευσης, μήπως να επανεξετάσεις το γιατί;
tasoe Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Νομίζω τζάμπα το πολυσκέφτεσαι. Δεν είναι κακό να είσαι λίγο δευτεράντζα στις επιδόσεις/αποδόσεις σου. Κακό είναι να έχεις τη στάμπα του αποτυχημένου. Μη βάζεις στόχους για να μην αποτυγχάνεις. Η ζωή θα στα φέρει από μόνη της.
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Δεν πειράζει που απέτυχες. Έχεις ήδη το δίπλωμα του μηχανολόγου μηχανικού Πάτρας οπότε είσαι άρχοντας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις