Katsiabas Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα σας , εχω αγορασει ενα toyota yaris 1300 cc (p13, 2013) και θελω να πλυνω τον κινητητρα με χερι... αλλα εχω ακουσει δεν επιτρεπεται κλπ.. δεν εχει πολυ βρωμια ουτε σκουρια , οταν το αγορασα ηταν στην "πένα". τι προτεινετε ; 😊 άλλοι λενε πλύντο άλλοι λένε μην το κανεις. περιμενω .
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ που δεν είχα πλυνει ποτέ τη μηχανή σε Honda CRV του 2008 Το ίδιο και με audi tt coupe του 2000 της οικογένειας. Το αποφάσισα πριν λίγους μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σκουριά καθόλου βέβαια αλλά βρωμιά μετά από 18 χρόνια φυσιολογικό. Αρκεί εκεί που θα πας να ξέρουν Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Γιάννης Platano 1 1
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 12/6/2025 στις 5:15 ΜΜ, Katsiabas είπε Καλησπέρα σας , εχω αγορασει ενα toyota yaris 1300 cc (p13, 2013) και θελω να πλυνω τον κινητητρα με χερι... αλλα εχω ακουσει δεν επιτρεπεται κλπ.. δεν εχει πολυ βρωμια ουτε σκουρια , οταν το αγορασα ηταν στην "πένα". τι προτεινετε ; 😊 άλλοι λενε πλύντο άλλοι λένε μην το κανεις. περιμενω . Προσωπικά τα εχω πλύνει και στα 2 αμαξια. Αφαιρώ πολο σκεπάζω δυναμο, μίζα , και θελει προσοχη . Εάν δεν το εχεις ρωτας σε μαγαζι που ασχολειται με detailing που δεν θα το πλακωσουν με νερά/πιεστικά.
Katsiabas Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 12/6/2025 στις 7:16 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ που δεν είχα πλυνει ποτέ τη μηχανή σε Honda CRV του 2008 Το ίδιο και με audi tt coupe του 2000 της οικογένειας. Το αποφάσισα πριν λίγους μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σκουριά καθόλου βέβαια αλλά βρωμιά μετά από 18 χρόνια φυσιολογικό. Αρκεί εκεί που θα πας να ξέρουν Και τι προτείνεις σε πιο κατάστημα Αθηνών;;; Έψαξα αλλά δεν βρήκα και άκρη.. μένω βόρεια προάστια Αττικής.. για πες για πες
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Katsiabas είπε Και τι προτείνεις σε πιο κατάστημα Αθηνών;;; Έψαξα αλλά δεν βρήκα και άκρη.. μένω βόρεια προάστια Αττικής.. για πες για πες Κάνε μια ερώτηση ή περνά από εκεί και ρώτησε . Ασχολείται με το detailing είναι Βόρεια προάστια Swell Detailing Φιλοθέη .
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Katsiabas είπε Και τι προτείνεις σε πιο κατάστημα Αθηνών;;; Έψαξα αλλά δεν βρήκα και άκρη.. μένω βόρεια προάστια Αττικής.. για πες για πες Εδω πήγα 10 ή 12 ευρώ δεν θυμάμαι Mr Car Wash Ν. Ηράκλειο https://g.co/kgs/KPJnxQ8 Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Γιάννης Platano
Katsiabas Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) θα το δοκιμασω ευχαριστω παρα πολύ ! Επεξ/σία 19 Ιουνίου από Katsiabas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα