Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, antirix024 είπε

κάθε τι που αγοράζουμε πλέον είναι beta test για την επόμενη έκδοση. Με τη λογική αυτή κανονικά δεν πρέπει να αγοράζουμε τίποτα. Προσωπικά έχω ήδη το Switch2 και περνάω καλά. Κάλιο 5 και στο χέρι πάρα 10 και καρτέρι. Αλλωστε τα προϊόντα της Nintendo έχουν καλή αξία μεταπώλησης. 

Αδερφέ να μιλάς μόνο για εσάς που αγοράσατε Switch 2 πριν καν το δείτε και πριν καν βγουν παιχνίδια για αυτό και να μην γενικεύεις δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια όταν δίνουμε τα ωραία μας λεφτά.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Huruduru είπε

και μετά προσπαθούν να δικαιολογήσουν μερικοί την κριτική που ασκούμε στο Switch 2. 

Μα δεν διαβάζουμε και τίποτα άλλο.

Κονσόλα 1 εβδομάδας σχεδόν και ιντερνετικά μόνο κριτική/κράξιμο πέφτει, λές και ανάγκασε κανείς κανένα να αγοράσει Switch day one.

Ούτε είδαμε κόσμο να λέει ''τρεξτε πάρτε το day one, μην χάσετε''.

Ούτε κανεις είπε ότι δεν θα δούμε μελλοντικά και άλλα Switch, είτε φθηνότερα(Lite),είτε Oled κλπ για οποιον θέλει να περιμένει.

Απλά οι περισσότεροι δεν έχουν τι να γράψουν και απλά γράφουν τα ίδια και τα ίδια.

Και στο Ps5 όταν πρωτο κυκλοφόρησε, τα ίδια και τα ίδια διαβάζαμε τον πρώτο διάστημα.

• ''Ακριβη κονσόλα και παιχνίδια''
  • ''Δεν έχει νεα παιχνίδια''
  • ''θα περιμένω το Slim/Pro αργότερα''
  • ''η μπαταρια στο controller δεν κρατάει καθόλου''

και πάει λέγοντας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Gavoux4 είπε

Το μόνο που μπορεί να αντικαταστήσει είναι το Switch 1 και αυτό με κατώτερη οθόνη και μειωμένες επιδώσεις στην αυτονομία.

Ναι σωστά, γι αυτό έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων από τη πρώτη μέρα; 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Ναι σωστά, γι αυτό έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων από τη πρώτη μέρα; 

Να σου θυμίσω ότι και το Starfield έκανε 2000000 εκατομμύρια πωλήσεις και μετά πάτωσε. Οι πωλήσεις που βλέπεις τώρα είναι τα κορόιδα που έκαναν προπαραγγελίες μια κονσόλα πριν καν βγουν παιχνίδια για αυτήν πριν δουν Reviews πριν δουν μετρήσεις επιδόσεων και μπαταρίας τα κλασικά Fanboys δηλαδή. Ας περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια ήδη από τα πρώτα ευρήματα έχει πολύ ενδιαφέρον όλη η φάση.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Gavoux4 είπε

Να σου θυμίσω ότι και το Starfield έκανε 2000000 εκατομμύρια πωλήσεις και μετά πάτωσε. Οι πωλήσεις που βλέπεις τώρα είναι τα κορόιδα που έκαναν προπαραγγελίες μια κονσόλα πριν καν βγουν παιχνίδια για αυτήν πριν δουν Reviews πριν δουν μετρήσεις επιδόσεων και μπαταρίας τα κλασικά Fanboys δηλαδή. Ας περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια ήδη από τα πρώτα ευρήματα έχει πολύ ενδιαφέρον όλη η φάση.

Η προπαραγγελία δεν σε αναγκάζει να το πάρεις. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να υπαναχωρήσεις. Μιλάμε για καθαρές πωλήσεις ασχετα με προπαραγγελίες και μάλιστα day one, όχι σε βαθος χρόνων οπως το starfield που ανέφερες. Τώρα αν εσύ θεωρείς τα εκατομμύρια των ανθρώπων ανά το κόσμο κορόιδα που το πήραν και εσύ ο έξυπνος, είναι και αυτό μια προοπτική..

Επεξ/σία από andreas84gr
  • Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Ελεος ρε Nintendo... Greedy!

Βάλε φουλ τσιπαμε ξεκλειδωτο 2048 CUDA και 16GB ram και δυο μπαταριες απο 3.500mhz και τελος! 

Αλλά βέβαια αυτά θα τα δώσεις στο refresh σε 2-3 χρόνια! Κρίμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση η μπαταρία. Πείτε μου ένα τεχνολογικό προιόν που η μπαταρία κρατάει όσο λένε....

Τι να πούμε εμείς με τα Drone που μας έγραφαν π.χ 25 λεπτά πτήση και στα 15 λεπτά έψαχνες σε ποιο χωράφι προσγειώθηκε....

Μόνο που βλέπεις πως επίσημα αναφέρουν πως η μπαταρία κρατάει 2.5-6 ώρες καταλαβαίνεις πως εύρος είναι παραπάνω απο διπλάσιο οπότε....

2.45 είναι τίμιο. Δεν θυμάμαι να μου κράτησε περισσότερο το Switch v1 έπαιζα βέβαια χωρίς ακουστικά και με τέρμα ήχο..

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 1
Δημοσ.

Το δικό μου ήρθε με πρόβλημα στο αριστερό joycon (δεν συνδέεται με την καμία) και με πρόβλημα στην μπαταρία (idle, χωρίς wifi, σε standby mode) αδειάζει σε μερικές ώρες. Είναι στην cdmedia για επισκευή και ενώ θα έπρεπε να μου κάνουν αντικατάσταση με καινούργιου αφού ηταν DOA από το unboxing, μου είπαν ότι θα το επισκευάσουν και η όλη διαδικασία θα πάρει 15 μέρες, ήδη πέρασε μια βδομάδα για να έρθουν απλά να το παραλάβουν (δεν μπορείς να τους το πας μόνος σου), είναι λιγάκι απογοητευτικό να δίνεις 500 ευρώ και να σου βάζουν χέρι επισκευής στην καινούργια σου κονσόλα. Στο λίγο που μπόρεσα να το δω, οθόνη μια σκετη απογοήτευση, TFT (οχι IPS) από τις χειρότερες που έχω δει με ανύπαρκτο contrast και πενιχρή φωτεινότητα (γελάω με το HDR που λέει οτι παίζει).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Αυτή είναι πλέον η γελοία Nintendo. Half baked hardware και software, σε τιμή εξοντωτική, και για τα προβλήματα είτε φταίει ο χρήστης και η χρήση του (προσωπική μου εμπειρία) είτε του προτείνουν ημίμετρα, κόλπα και μαγειρέματα.
Και μια παρατήρηση: Έτος 2025, οθόνη LCD.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vagus. είπε

Αυτή είναι πλέον η γελοία Nintendo. Half baked hardware και software, σε τιμή εξοντωτική, και για τα προβλήματα είτε φταίει ο χρήστης και η χρήση του (προσωπική μου εμπειρία) είτε του προτείνουν ημίμετρα, κόλπα και μαγειρέματα.
Και μια παρατήρηση: Έτος 2025, οθόνη LCD.

Φίλε μου οι LCD πλέον είναι μια χαρά οθόνες, υπάρχουν πάνελ IPS ή VA που σκοτώνουν πλέον. Εδώ μιλάμε ότι έβαλε απλή TFT, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την διαφορά, από OLED που ήταν το προηγούμενο πήγε σε TFT. Μιλάμε για την απόλυτη υποβάθμιση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fivdis είπε

Να δω κόσμο να βγάζει γκόμενα με το Switch 2 και τι στον κόσμο!

Αυτές πάντως τις βγάζεις:

image.jpeg.e608004fc4c55b1d4ea1995728dee143.jpeg

Δημοσ.
2 hours ago, fivdis said:

Να δω κόσμο να βγάζει γκόμενα με το Switch 2 και τι στον κόσμο!

Θα λέει η γκόμενα "αυτός πήρε το switch 2 άρα έχει λεφτά για πέταμα, ορμάτε του"

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tsol46 είπε

Το δικό μου ήρθε με πρόβλημα στο αριστερό joycon (δεν συνδέεται με την καμία) και με πρόβλημα στην μπαταρία (idle, χωρίς wifi, σε standby mode) αδειάζει σε μερικές ώρες. Είναι στην cdmedia για επισκευή και ενώ θα έπρεπε να μου κάνουν αντικατάσταση με καινούργιου αφού ηταν DOA από το unboxing, μου είπαν ότι θα το επισκευάσουν και η όλη διαδικασία θα πάρει 15 μέρες, ήδη πέρασε μια βδομάδα για να έρθουν απλά να το παραλάβουν (δεν μπορείς να τους το πας μόνος σου), είναι λιγάκι απογοητευτικό να δίνεις 500 ευρώ και να σου βάζουν χέρι επισκευής στην καινούργια σου κονσόλα. Στο λίγο που μπόρεσα να το δω, οθόνη μια σκετη απογοήτευση, TFT (οχι IPS) από τις χειρότερες που έχω δει με ανύπαρκτο contrast και πενιχρή φωτεινότητα (γελάω με το HDR που λέει οτι παίζει).

Κουράγιο σε καταλαβαίνω.Η ταλαιπωρία που τράβηξα με το πρώτο Switch και το drift των joy cons ήταν απο άλλο πλανήτη. Αναγκάστηκα να πάρω 2ο ζευγάρι και τελικά να είναι  είναι εναλλάξ στο service αν τακτά χρονικά διαστήματα.Η Νιντεντο ως εταιρεία είναι οτι ποιο ανήθικο και anti consumer υπάρχει στον χώρο.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...