Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι καλή κονσόλα. Καλύτερα το switch oled ή το lite. Έχουν ένα σωρό first party τίτλους και καλύτερη αυτονομία. Και οι άλλες φορητές κονσόλες (legion go, Rog ally, Steam deck) σαφώς ανώτερες. Αν έπρεπε να πάρω κονσόλα θα πήγαινα σε κάτι από τα ανωτέρω. Μου αρέσουν οι τίτλοι της Nintendo, οπότε θα προτείνω ένα φτηνό "υποκατάστατο" για μια μερίδα αυτών - τα platforms - που δεν κοστίζει πολύ και απαιτεί ένα απλό pc ούτε καν gaming : Ori and the will of the wisps, Wenjia και Trine 2. Το σημαντικότερο θέμα του για εμένα είναι η αυτονομία. Φορητή κονσόλα και να βαστάει περίπου μιάμιση ώρα;

• Like 2
Δημοσ.

Αγοράζεις αργότερα πάντα που θα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλο ένα θετικό αν περιμένεις, που μπορεί να το βγάλουν και σε OLED.

Δημοσ.
4 hours ago, Gavoux4 said:

Αδερφέ να μιλάς μόνο για εσάς που αγοράσατε Switch 2 πριν καν το δείτε και πριν καν βγουν παιχνίδια για αυτό και να μην γενικεύεις δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια όταν δίνουμε τα ωραία μας λεφτά.

Περιέργως δεν έκανα καμία γενίκευση στο ποστ μου. Μίλησα για μένα και μόνο. Μάλλον αναφέρεσαι σε άλλο χρήστη. 

Δημοσ.

Οι γνωστοί ημιτρελοι του forum πάλι εδώ μέσα για τα ίδια και τα ίδια; Εργολαβία έχετε πάρει όλα τα forum; 

Ένα εδώ και ένα στις apple. Είμαι σίγουρος ότι είστε η ψυχή του πάρτι όπου πάτε. 

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Οι γνωστοί ημιτρελοι του forum πάλι εδώ μέσα για τα ίδια και τα ίδια; Εργολαβία έχετε πάρει όλα τα forum; 

Ένα εδώ και ένα στις apple. Είμαι σίγουρος ότι είστε η ψυχή του πάρτι όπου πάτε. 

Συγνώμη, και με όλο το θάρρος. Εσύ δεν είσαι που λες τα παρακάτω?

image.png.bd4c5dcfb8b649c3d5855606daabfeab.png

Οταν λες το contrast μιας TFT (το πραγματικό on/off contrast της είναι 700:1, όσο τα 4/3 μόνιτορ πρώτης γενιάς πριν από 20 χρόνια δηλαδή) άψογο και βλέπεις νάνο μια οθόνη επειδή είναι 0.9 ίντσες μικρότερη, είσαι σίγουρος ότι οι "ημίτρελοι" είναι οι άλλοι?

Για όλους τους ημίτρελους εκεί έξω λοιπόν, ο φίλος βρίσκει "contrast άψογο και χρώματα που σκάνε μπροστά σου", το παρακάτω. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

image.jpeg.b4bdd1b224bef25f5f9d8e7eafca3f87.jpeg

• Like 4
  • Haha 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, tsol46 είπε

Συγνώμη, και με όλο το θάρρος. Εσύ δεν είσαι που λες τα παρακάτω?

image.png.bd4c5dcfb8b649c3d5855606daabfeab.png

Οταν λες το contrast μιας TFT (το πραγματικό on/off contrast της είναι 700:1, όσο τα 4/3 μόνιτορ πρώτης γενιάς πριν από 20 χρόνια δηλαδή) άψογο και βλέπεις νάνο μια οθόνη επειδή είναι 0.9 ίντσες μικρότερη, είσαι σίγουρος ότι οι "ημίτρελοι" είναι οι άλλοι?

Για όλους τους ημίτρελους εκεί έξω λοιπόν, ο φίλος βρίσκει "contrast άψογο και χρώματα που σκάνε μπροστά σου", το παρακάτω. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

image.jpeg.b4bdd1b224bef25f5f9d8e7eafca3f87.jpeg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, tsol46 said:

Φίλε μου οι LCD πλέον είναι μια χαρά οθόνες, υπάρχουν πάνελ IPS ή VA που σκοτώνουν πλέον. Εδώ μιλάμε ότι έβαλε απλή TFT, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την διαφορά, από OLED που ήταν το προηγούμενο πήγε σε TFT. Μιλάμε για την απόλυτη υποβάθμιση.

IPS Panel έχει το Switch 2 btw, δεν είναι τραγικό αλλά προφανώς downgrade σε χρωματική απόδοση και contrast.

Nintendo Switch 2 display subject to harsh criticism in initial analysis - NotebookCheck.net News

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, fanboy είπε

Έχεις δει την διαφορά στις οθόνες;

Δεν νομιζω η οθονη να ειναι διπλασια σε μεγεθος, οποτε ενα πιο αποδοτικο τσιπ δεν θα επρεπε να εχει τοσους χρονους.

9 ώρες πριν, WaveExDare είπε

Ενταξη ρε παιδια, λογικο δεν ειναι εχει νεο chip με χαρακτιριστικα που θα ζηλευαν και οι πετρες,

Το τεστ εγινε με το ιδιο παιχνιδι, οποτε δεν ειναι θεμα χαρακτηριστικων, αλλα θεμα αποδοτικοτητας ενεργειακα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν νομιζω η οθονη να ειναι διπλασια σε μεγεθος, οποτε ενα πιο αποδοτικο τσιπ δεν θα επρεπε να εχει τοσους χρονους.

Το τεστ εγινε με το ιδιο παιχνιδι, οποτε δεν ειναι θεμα χαρακτηριστικων, αλλα θεμα αποδοτικοτητας ενεργειακα. 

Ρε σύ η αλήθεια είναι πως είναι και μεγαλύτερη και έχει και καλύτερη ανάλυση. Δεν είμαι καν φανατικός της κονσόλας κτλ αλλά προσπαθώ να το δω λίγο ρεαλιστικά. Θα δείξει πάντως. Αν και γενικά παίζω σε ντοκ οπότε δεν με σκάει. Προσωπικά θα ήθελα την νιντι να επιστρέψει στις δύο κονσόλες. Μια σταθερή δυνατή και ένα φορητό. 🙏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fanboy είπε

Ρε σύ η αλήθεια είναι πως είναι και μεγαλύτερη και έχει και καλύτερη ανάλυση.

Η αναλυση οριακα δεν παιζει ρολο, ισως 1-2% μεταξυ 720 και 1080. Ξαναλεω, ΔΕΝ ειναι διπλασια σε μεγεθος. Και στην τελικη, η ιδια η κονσολα ειναι μεγαλυτερη. Οποτε γιατι οχι και μεγαλυτερη μπαταρια. Μειωση σχεδον 50% ειναι πολυ. 

(Υπαρχουν αληθεια πουθενα οι χωρητικοτητες των μπαταριων τους?)

Edit: Με μεγαλυτερη μπαταρια και εχει αυτα τα αποτελεσματα:

image.png.40f2fe0ead6c12e70d85d27aa7e9d5c0.png

image.png.d9864b6588554f2c290eaa5861f5a49a.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

IPS Panel έχει το Switch 2 btw, δεν είναι τραγικό αλλά προφανώς downgrade σε χρωματική απόδοση και contrast.

Nintendo Switch 2 display subject to harsh criticism in initial analysis - NotebookCheck.net News

H οθόνη είναι LCD-TFT, και όχι IPS. Το άρθρο κάνει λάθος, υποθέτει. Το μόνο που χρειάζεται για να δεις ότι το πάνελ είναι ΤΝ, είναι οι ανύπαρκτες γωνίες θέασης και το 700:1 contrast που βγάζει.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, tsol46 said:

H οθόνη είναι LCD-TFT, και όχι IPS. Το άρθρο κάνει λάθος, υποθέτει. Το μόνο που χρειάζεται για να δεις ότι το πάνελ είναι ΤΝ, είναι οι ανύπαρκτες γωνίες θέασης και το 700:1 contrast που βγάζει.

Κι οι IPS/VA/TN ανήκουν στις LCD-TFT btw. 😛

Αν δεις γράφει για 844:1 contrast που δεν είναι καθόλου παράξενο για IPS Panel.

LG 27GL850 review - TFTCentral

Πχ αν δεις την οθόνη μου που είναι με "Nano" IPS panel της LG, στις μετρήσεις έχει 836:1 average contrast.

1.jpg.4b3c58ebe5354b10c5e8bbc87a6a4a87.jpg

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η αναλυση οριακα δεν παιζει ρολο, ισως 1-2% μεταξυ 720 και 1080. Ξαναλεω, ΔΕΝ ειναι διπλασια σε μεγεθος. Και στην τελικη, η ιδια η κονσολα ειναι μεγαλυτερη. Οποτε γιατι οχι και μεγαλυτερη μπαταρια. Μειωση σχεδον 50% ειναι πολυ. 

(Υπαρχουν αληθεια πουθενα οι χωρητικοτητες των μπαταριων τους?)

Edit: Με μεγαλυτερη μπαταρια και εχει αυτα τα αποτελεσματα:

image.png.40f2fe0ead6c12e70d85d27aa7e9d5c0.png

image.png.d9864b6588554f2c290eaa5861f5a49a.png

Εγώ από αυτό που διάβασα πάντως κατάλαβα ότι δεν κρατάει λιγότερο. Αλλά ότι η ένδειξη είναι λάθος. Πχ να λέει 15% ενώ έχει 45% παράδειγμα. Δεν ξέρω. Δεν το έχω δουλέψει στο χέρι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fanboy είπε

Εγώ από αυτό που διάβασα πάντως κατάλαβα ότι δεν κρατάει λιγότερο. Αλλά ότι η ένδειξη είναι λάθος. Πχ να λέει 15% ενώ έχει 45% παράδειγμα. Δεν ξέρω. Δεν το έχω δουλέψει στο χέρι 

Μαλλον δεν διαβασες ολο το αρθρο -> 

Δεν εχει σημασια αν τα ποσοστα λενε 60 αντι για 70, ή αν μενει ωρα σε ενα συγκεκριμενο νουμερο. Η μπαταρια απο γεματη σε αδεια, τοσο κραταει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...