tsol46 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 20 ώρες πριν, logistoulis είπε Του switch 2 η οθόνη σε σχέση με του ps portal, αν έχεις άποψη, πώς σου φαίνεται; Γιατί εμένα αυτή είναι η μόνη εμπειρία που έχω μεταξύ OLED και LCD σε handheld (και μπορώ να ότι παρόλο που αντιλαμβάνομαι τη κατωτερότητα της LCD σε σχέση με την oled, λόγω μεγέθους και ανάλυσης δεν απαντώ με σιγουριά) Δυστυχώς φίλε μου δεν έχω άποψη διότι δεν έχω το portal στην κατοχή μου. Εντελώς εμπειρικά και θεωρητικά θα πω οτι μου μοιάζει αδύνατον να χρησιμοποίησε η sony μια τόσο κακή οθόνη σαν του switch 2. Η οθόνη του switch 2 χρωματικά και σε θέμα contrast και φωτεινότητα είναι οτι χειρότερο εγώ προσωπικά έχω βιώσει στην γενικότερη LCD κατηγορία. Αν θεωρητικά υπάρχουν οθόνες LCD με απόδοση από το 1 εως το 10, η οθόνη του switch 2 βρίσκεται στο 1 ξεκάθαρα. Δεν μιλάω για ανάλυση και ρυθμούς ανανέωσης κ.τ.λ, γιατί αυτά είναι άκρως δευτερεύοντα χαρακτηριστικά.
logistoulis Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsol46 είπε Δυστυχώς φίλε μου δεν έχω άποψη διότι δεν έχω το portal στην κατοχή μου. Εντελώς εμπειρικά και θεωρητικά θα πω οτι μου μοιάζει αδύνατον να χρησιμοποίησε η sony μια τόσο κακή οθόνη σαν του switch 2. Η οθόνη του switch 2 χρωματικά και σε θέμα contrast και φωτεινότητα είναι οτι χειρότερο εγώ προσωπικά έχω βιώσει στην γενικότερη LCD κατηγορία. Αν θεωρητικά υπάρχουν οθόνες LCD με απόδοση από το 1 εως το 10, η οθόνη του switch 2 βρίσκεται στο 1 ξεκάθαρα. Δεν μιλάω για ανάλυση και ρυθμούς ανανέωσης κ.τ.λ, γιατί αυτά είναι άκρως δευτερεύοντα χαρακτηριστικά. Του portal πάντως αν και με χαλάει που δεν είναι OLED (προφανώς, όπου μπορώ αγοράζω OLED με καλύτερη όλων την s90c μου που είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει και ελπίζω να αντέξει γιατί δεν απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιοτικά της Samsung σε άλλες συσκευές), λόγω του ότι είναι "οκ" σε συνδυασμό με την ανάλυση και το μέγεθος είναι καλό τελικά trade off Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο ότι δεν έχεις γραφικά handheld στο portal αλλά κανονικά γραφικά ps5 τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις όπως του ff vii rebirth τρέχουν ακόμα καλύτερα λόγω της μικρότερης ανάλυσης σε σχέση με την τηλεόραση (έχεις λιγότερη θολούρα σε μακρινά τοπία) Οπότε το καλύτερο αποτέλεσμα στα γραφικά επηρεάζει τη κρίση, αλλά στα χρώματα/μαύρα η διαφορά είναι προφανής (στα μαύρα μάλιστα θα έλεγα ότι το δικό μου τουλάχιστον έχει ένα αισθητό bleeding, έχει όμως γενικά καλά χρώματα φωτεινότητα, βέβαια δεν έχει hdr ) Επεξ/σία 25 Ιουνίου από logistoulis 1
tsol46 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Του portal πάντως αν και με χαλάει που δεν είναι OLED (προφανώς, όπου μπορώ αγοράζω OLED με καλύτερη όλων την s90c μου που είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει και ελπίζω να αντέξει γιατί δεν απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιοτικά της Samsung σε άλλες συσκευές), λόγω του ότι είναι "οκ" σε συνδυασμό με την ανάλυση και το μέγεθος είναι καλό τελικά trade off Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο ότι δεν έχεις γραφικά handheld στο portal αλλά κανονικά γραφικά ps5 τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις όπως του ff vii rebirth τρέχουν ακόμα καλύτερα λόγω της μικρότερης ανάλυσης σε σχέση με την τηλεόραση (έχεις λιγότερη θολούρα σε μακρινά τοπία) Οπότε το καλύτερο αποτέλεσμα στα γραφικά επηρεάζει τη κρίση, αλλά στα χρώματα/μαύρα η διαφορά είναι προφανής (στα μαύρα μάλιστα θα έλεγα ότι το δικό μου τουλάχιστον έχει ένα αισθητό bleeding, έχει όμως γενικά καλά χρώματα φωτεινότητα, βέβαια δεν έχει hdr ) Καλύτερα που δεν έχει HDR, τίμιο. Δεν θέλεις HDR με 400 nits φωτεινότητα και 700:1 contrast σαν του Switch 2 υποθέτω, ντροπή.
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, tsol46 είπε Καλύτερα που δεν έχει HDR, τίμιο. Δεν θέλεις HDR με 400 nits φωτεινότητα και 700:1 contrast σαν του Switch 2 υποθέτω, ντροπή. Τώρα πάντως που τα έβαλα πλάι πλάι το OLED φαίνεται λίγο κακόμοιρο Αλλά θα βάλω ένα ακριβώς ίδιο παιχνίδι όταν έχω χρόνο (πχ prince of Persia που έχω και στα 2 ) να συγκρίνω χρώματα και να μην παίζουν τόσο ρόλο τα γραφικά Επεξ/σία 26 Ιουνίου από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα