manolis940 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, apikoulas είπε Φίλε επικροτώ ως προς τη σύλληψη, αλλα θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ! Έτσι την έπαθα και εγώ με extensions στο chrome (και πολλοί άλλοι το έχουν πάθει με VScode) και με χακέψαν σε 10 λεπτά, και ευτυχώς το πήρα χαμπάρι νωρίς και γλίτωσα τα χειρότερα... Έχασα μόνο το λογαριασμό μου στο FB, που τελικά καλό μου έκανε - f_ck Zug ;-). Πόσο μάλλον όταν το executable δεν τρέχει στο browser οπως τα extensions, αλλά στο λειτουργικό σου... και είναι χακία (υποτίθεται benevolent) απ τη φύση του...! Μπορεί να σου κάνει ανείπωτα πράγματα! Και ναι, λεει "The mods that Windhawk offers are not black boxes. Each mod comes in the form of source code, which can be reviewed to make sure that the mod does exactly what it says." αλλά έτσι έλεγε και η google για τα extensions... αρκεί 2-3 γραμμες κώδικα (και πχ να κατεβαζουν το πργαματικό malware) για να κάνουν τη ζημία, που απλά κάποιος δεν έκατσε να τους μελετήσει... Trust me, I am a programmer! https://github.com/ramensoftware/windhawk
apikoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Pokemon640 είπε όλα αυτά που δείχνεις τα κατάφερα μια χαρά, χωρίς πάτς, χωρίς κανένα απολύτως χάκ, σε Windows 10 (και σε 7 το ίδιο έκανα, παίζει νομίζω και σε 98 ακριβώς το ίδιο κόλπο) απλά και μόνο από το feature "new toolbar", που είναι native επιλογή και φτιάχνω δικό μου Mini menu. Για Windows 11 μιλάμε - στα 10 ήταν όλα μια χαρα, μεχρι που τα χαλασε όπως συνηθίζει η M$. 5 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που βλέπω πάνω στην εικόνα του άρθρου. Σίγουρα δεν έχεις βάλει κάτι extra ; Για το Stardock Start11 μιλαμε, οχι για τη χαζομαρα της M$.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα