gakost Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Κάνε μια ερώτηση στο Γερμανικό Προξενείο ή πρεσβεία και θα σου πούνε με λεπτομέρειες τι ισχυει
vamvakoolas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 15 minutes ago, gakost said: Κάνε μια ερώτηση στο Γερμανικό Προξενείο ή πρεσβεία και θα σου πούνε με λεπτομέρειες τι ισχυει δε θα ασχοληθουν, εδω τους ρωτας πιο σημαντικα και σε $#@φουν
BigJim34 Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Charismo είπε Το αγγλικό ερωτηματικό στην παρένθεση δίπλα από τη λέξη άνθρωπος, σε post που υπονοεί "αρπακτική" εκμετάλλευση σύνταξης ενός τρίτου με τον οποίο δεν υπήρχε καμία επαφή, είναι που μου έκανε εντύπωση εμένα πάντως. Φίλε μου που βιαστηκες να μας κακοχαρακτηρίσεις, να μην σου τύχει ποτέ εύχομαι τέτοια περίπτωση! Τι να το κάνουμε το μερίδιο από ένα καμένο σπίτι σε χωριό που είναι και σε υποθήκη μαζί με κάτι χωράφια για να βγει το δάνειο που πήρε και έφαγε ο συχωρεμένος; Μιλάμε για 35 plus χρόνια πίσω όταν ήταν κάπως στα καλά του. Δεν πρέπει τώρα που μπλέξαμε και βλέπουμε ότι υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γλυτώσουμε ένα μέρος της αποπληρωμής του δανείου μέσω της σύνταξης από τη Γερμανία -την οποία δεν καταδεχτηκε να πάρει όσο ζούσε - να το εξετάσουμε; Δυστυχώς έχει περάσει το χρονικό διάστημα για αποποίηση και αυτό θα γίνει- αν πρέπει - εκ των υστέρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται...(Μέσω δικαστηρίων απ' ότι μου είπε δικηγόρος) Και μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα μην βιάζεσαι να πεις την εξυπνάδα σου εσύ ο άγιος!! Από αυτόν τον άνθρωπο, σε εισαγωγικά, είχαμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών!! Όχι μόνο θεόμουρλος ήταν, που έγραψε πολύ σωστά κάποιος σχολιαστής εδώ, αλλά και επικίνδυνος. Φόβος και τρόμος ειδικά για εμάς τους συγγενείς!! 3 ώρες πριν, Charismo είπε Το αγγλικό ερωτηματικό στην παρένθεση δίπλα από τη λέξη άνθρωπος, σε post που υπονοεί "αρπακτική" εκμετάλλευση σύνταξης ενός τρίτου με τον οποίο δεν υπήρχε καμία επαφή, είναι που μου έκανε εντύπωση εμένα πάντως. Φίλε μου που βιαστηκες να μας κακοχαρακτηρίσεις, να μην σου τύχει ποτέ εύχομαι τέτοια περίπτωση! Τι να το κάνουμε το μερίδιο από ένα καμένο σπίτι σε χωριό που είναι και σε υποθήκη μαζί με κάτι χωράφια για να βγει το δάνειο που πήρε και έφαγε ο συχωρεμένος; Μιλάμε για 35 plus χρόνια πίσω όταν ήταν κάπως στα καλά του. Δεν πρέπει τώρα που μπλέξαμε και βλέπουμε ότι υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γλυτώσουμε ένα μέρος της αποπληρωμής του δανείου μέσω της σύνταξης από τη Γερμανία -την οποία δεν καταδεχτηκε να πάρει όσο ζούσε - να το εξετάσουμε; Δυστυχώς έχει περάσει το χρονικό διάστημα για αποποίηση και αυτό θα γίνει- αν πρέπει - εκ των υστέρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται...(Μέσω δικαστηρίων απ' ότι μου είπε δικηγόρος) Και μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα μην βιάζεσαι να πεις την εξυπνάδα σου εσύ ο άγιος!! Από αυτόν τον άνθρωπο, σε εισαγωγικά, είχαμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών!! Όχι μόνο θεόμουρλος ήταν, που έγραψε πολύ σωστά κάποιος σχολιαστής εδώ, αλλά και επικίνδυνος. Φόβος και τρόμος ειδικά για εμάς τους συγγενείς!!
mariosnik_ Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 11 ώρες πριν, BigJim34 είπε Φίλε μου που βιαστηκες να μας κακοχαρακτηρίσεις, να μην σου τύχει ποτέ εύχομαι τέτοια περίπτωση! Τι να το κάνουμε το μερίδιο από ένα καμένο σπίτι σε χωριό που είναι και σε υποθήκη μαζί με κάτι χωράφια για να βγει το δάνειο που πήρε και έφαγε ο συχωρεμένος; Μιλάμε για 35 plus χρόνια πίσω όταν ήταν κάπως στα καλά του. Δεν πρέπει τώρα που μπλέξαμε και βλέπουμε ότι υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γλυτώσουμε ένα μέρος της αποπληρωμής του δανείου μέσω της σύνταξης από τη Γερμανία -την οποία δεν καταδεχτηκε να πάρει όσο ζούσε - να το εξετάσουμε; Δυστυχώς έχει περάσει το χρονικό διάστημα για αποποίηση και αυτό θα γίνει- αν πρέπει - εκ των υστέρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται...(Μέσω δικαστηρίων απ' ότι μου είπε δικηγόρος) Και μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα μην βιάζεσαι να πεις την εξυπνάδα σου εσύ ο άγιος!! Από αυτόν τον άνθρωπο, σε εισαγωγικά, είχαμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών!! Όχι μόνο θεόμουρλος ήταν, που έγραψε πολύ σωστά κάποιος σχολιαστής εδώ, αλλά και επικίνδυνος. Φόβος και τρόμος ειδικά για εμάς τους συγγενείς!! Φίλε μου που βιαστηκες να μας κακοχαρακτηρίσεις, να μην σου τύχει ποτέ εύχομαι τέτοια περίπτωση! Τι να το κάνουμε το μερίδιο από ένα καμένο σπίτι σε χωριό που είναι και σε υποθήκη μαζί με κάτι χωράφια για να βγει το δάνειο που πήρε και έφαγε ο συχωρεμένος; Μιλάμε για 35 plus χρόνια πίσω όταν ήταν κάπως στα καλά του. Δεν πρέπει τώρα που μπλέξαμε και βλέπουμε ότι υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γλυτώσουμε ένα μέρος της αποπληρωμής του δανείου μέσω της σύνταξης από τη Γερμανία -την οποία δεν καταδεχτηκε να πάρει όσο ζούσε - να το εξετάσουμε; Δυστυχώς έχει περάσει το χρονικό διάστημα για αποποίηση και αυτό θα γίνει- αν πρέπει - εκ των υστέρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται...(Μέσω δικαστηρίων απ' ότι μου είπε δικηγόρος) Και μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις: Όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα μην βιάζεσαι να πεις την εξυπνάδα σου εσύ ο άγιος!! Από αυτόν τον άνθρωπο, σε εισαγωγικά, είχαμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών!! Όχι μόνο θεόμουρλος ήταν, που έγραψε πολύ σωστά κάποιος σχολιαστής εδώ, αλλά και επικίνδυνος. Φόβος και τρόμος ειδικά για εμάς τους συγγενείς!! Έτσι όπως την γράφεις την ιστορία για αυτόν τον άνθρωπο. Προσωπικά θα έκανα αποποίηση και δεν θα με έμοιαζαν ούτε οι συντάξεις του ούτε τίποτα. Τι να το κάνετε τώρα έστω και να καταφερετε να παρετε σύνταξη και μετά να αποπληρώνετε δάνεια και καμενα σπίτια....
militarist Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δεν παίζει να δώσουν στοιχεια , αν δεν είναι κληρονόμοι (δλδ να έχουν κάνει αποδοχή την κληρονομιά).
XronisR Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Θα βγαλεις ακρη μονο με δικηγορο και συμβολαιογραφο που να ασχολειται με τετοιες υποθεσεις αλλα θα παρει αρκετο καιρο και παρακαλα να μην υπαρχει καποια διαφορα σε στοιχεια Ελλαδας/εξωτερικου
BigJim34 Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου Ναι το πιο λογικό είναι η αποποίηση, έστω κι εκ των υστέρων με δικαιολογία την καθυστέρηση της ταυτοποίησης για τον νεκρό. Προέκυψε όμως στην πορεία κι άλλο ζήτημα: Φαίνεται ότι είναι εν ζωή αδελφός του στην Αυστραλία που δεν είχε παιδιά γιατί δεν έχει δηλωθεί ο θάνατος του στην Ελλάδα! Άντε βγάλε άκρη!! Μου φαίνεται χρειάζεται και δικηγόρος από Αυστραλία... ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: Ενός κακού μοίρια έπονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα