Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Έπειτα από service σε Opel Corsa C 1.4 μου είπε ο μάστορας πως ο εγκέφαλος του αυτοκίνητου είναι στα τελευταία του και χρήζει αλλαγής, εκείνος δεν αναλαμβάνει την εργασία και μου είπε να κοιτάξω αλλού. Γνωρίζετε κάποιον στην Αθήνα που να κάνει αντικατάσταση ή επισκευή εγκεφάλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Crazy Tony είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Έπειτα από service σε Opel Corsa C 1.4 μου είπε ο μάστορας πως ο εγκέφαλος του αυτοκίνητου είναι στα τελευταία του και χρήζει αλλαγής, εκείνος δεν αναλαμβάνει την εργασία και μου είπε να κοιτάξω αλλού. Γνωρίζετε κάποιον στην Αθήνα που να κάνει αντικατάσταση ή επισκευή εγκεφάλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χωρίς να έχω ιδία πειρα βλέπω πολύ συχνά τον 

να του στέλνουν εγκεφάλους ,καντραν ,abs απο όλη την Ελλάδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Crazy Tony είπε

Εμένα είχε κλάσει πριν καμία 5 χρόνια στο 1.4 corsa C. 300 ευρώ είχα δώσει για άλλο επανακατασκευασμενο εγκέφαλο 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Crazy Tony είπε

Κάτοχος Corsa C 1.2.

Προφανώς είχες αφήσει βαλβίδα πίεσης λαδιού και πήγε λάδι σε καλωδιώσεις , αισθητήρα , πλεξούδα και εγκέφαλο.

22 χρόνια 325,000 2ο χέρι είμαι δε τον έχω επισκευάσει 

Αθήνα υπάρχουν διάφοροι αλλά θέλουν τον παλιό . 

Υπάρχει ένας αρχιμηχανικος ooel s5zax ήταν το ψευδώνυμο του σε φόρουμ .

Δεν ξέρω εάν επισκευάζει εγκεφάλους . Αλλά ξέρει απ' έξω τα Opel 

Υπάρχουν μαγαζιά αλλά θέλουν το παλιό πίσω και σου δίνουν άλλον . Κάτω απο 200€ μη νομίζεις ότι θα βρεις .

Βασικά τι συμπτώματα έχεις ; 

Βγάζει πολλά και διάφορα σφάλματα , ρεταρει ; 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, meletis_m είπε

Κάτοχος Corsa C 1.2.

Προφανώς είχες αφήσει βαλβίδα πίεσης λαδιού και πήγε λάδι σε καλωδιώσεις , αισθητήρα , πλεξούδα και εγκέφαλο.

22 χρόνια 325,000 2ο χέρι είμαι δε τον έχω επισκευάσει 

Αθήνα υπάρχουν διάφοροι αλλά θέλουν τον παλιό . 

Υπάρχει ένας αρχιμηχανικος ooel s5zax ήταν το ψευδώνυμο του σε φόρουμ .

Δεν ξέρω εάν επισκευάζει εγκεφάλους . Αλλά ξέρει απ' έξω τα Opel 

Υπάρχουν μαγαζιά αλλά θέλουν το παλιό πίσω και σου δίνουν άλλον . Κάτω απο 200€ μη νομίζεις ότι θα βρεις .

Βασικά τι συμπτώματα έχεις ; 

Βγάζει πολλά και διάφορα σφάλματα , ρεταρει ; 

Σβήνει μόνο του όταν είναι στο ρελαντί και κλωτσάει στις χαμηλές στροφές. Σε συνεργείο που ρώτησα μου είπαν 1000+ για νέο εγκέφαλο και προγραμματισμό, πράγμα ασύμφορο... Τον εγκέφαλο δεν έχω θέμα να τον δώσω αρκεί να γίνει καλή δουλεία με το νέο. Αν έχεις στοιχεία επικοινωνίας για κάποιον που να ασχολείται στείλε μου σε παρακαλώ έστω και σε pm.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Crazy Tony είπε

Σβήνει μόνο του όταν είναι στο ρελαντί και κλωτσάει στις χαμηλές στροφές. Σε συνεργείο που ρώτησα μου είπαν 1000+ για νέο εγκέφαλο και προγραμματισμό, πράγμα ασύμφορο... Τον εγκέφαλο δεν έχω θέμα να τον δώσω αρκεί να γίνει καλή δουλεία με το νέο. Αν έχεις στοιχεία επικοινωνίας για κάποιον που να ασχολείται στείλε μου σε παρακαλώ έστω και σε pm.

Στο συνεργείο που ρωτησες και είπαν 1000€ για το εγκεφαλο , μεταβολή και φεύγεις .

Συνήθως 200-300€ 

Το κλώτσημα στις χαμηλές στροφές μπορεί να είναι και απο πολλ/στη κασέτα dis . Βγάζουν θέματα τα Corsa C και είναι και αναλώσιμο.

Έχει μηπως υγραέριο το αμάξι.

Αθήνα γνωρίζω Νότια προαστια 2 εξιδικευμένα συνεργεια , δεν εχω πάει ποτε . Μπορεις να πάς και να παρεις και μια 2η γνωμη. Ασχολούνται κυριως με Opel 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες μτχ απο ελλαδα ή απο ebay με 1 2 χρονια εγγυηση .πρεπει να εχουν ιδιο s.n. με αυτο π εχεις. 

Αλλιως αν θες να δοκιμασεις την τυχη σ.. gkogkolos,  repairecu, ecuexperts κ στα βόρεια ενας  κοντα φαρο κ ο αλλος στην εθνικη στο υψος ν φιλαδελφειας..καποιος θα τους ξερει/γραψει..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 13/6/2025 στις 10:11 ΜΜ, meletis_m είπε

Στο συνεργείο που ρωτησες και είπαν 1000€ για το εγκεφαλο , μεταβολή και φεύγεις .

καινουργιος τοσο κανει
ΠΑΝΤΑ κοιτα αν υπαρχει software/hardware revision.

Στο δικο μου αμαξι εχουν υπαρξει 3 software revision κυριως για τις χαμηλες στροφες που ειναι το πιο δυσκολο πραγμα να ρυθμισεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

καινουργιος τοσο κανει
ΠΑΝΤΑ κοιτα αν υπαρχει software/hardware revision.

Στο δικο μου αμαξι εχουν υπαρξει 3 software revision κυριως για τις χαμηλες στροφες που ειναι το πιο δυσκολο πραγμα να ρυθμισεις

Καινουργιο σαφώς δε αξιζει , σε αμαξι με μ.ο 2500€ .

Συνήθως επισκευή / ανακατασκευη κοστίζει 200-350€ .

Προσωπικά μέχρι τωρα εμένα στο Corsa C , δε έχει βγάλει πρόβλημα .

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Καινουργιο σαφώς δε αξιζει , σε αμαξι με μ.ο 2500€ .

Συνήθως επισκευή / ανακατασκευη κοστίζει 200-350€ .

Προσωπικά μέχρι τωρα εμένα στο Corsa C , δε έχει βγάλει πρόβλημα .

δεν ξερω αν αξιζει η οχι αλλα τα ECU δεν αστοχουν στο hardware εκτος και αν κατι παει πολυ πολυ λαθος εξωτερικα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

δεν ξερω αν αξιζει η οχι αλλα τα ECU δεν αστοχουν στο hardware εκτος και αν κατι παει πολυ πολυ λαθος εξωτερικα

Στη συγκεκριμένη γενια και Astra G , παθαίνουν ζημιά απο το λάδι που ξεκινάει απο τη βαλβιδα πίεσης λαδιου , και μετα απο χρόνια στις κολλήσεις εσωτερικά .

Και η θέση που το εχουν τα Corsa C , τραβάει όλη τη θερμότητα του μοτέρ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...