Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ομάδα. Νοικιάζω ένα σπίτι και έχω τα εξής θέματα. Όταν μπήκα στο σπίτι μου ζήτησε 1 ενοίκιο μπροστά και 1500 ευρώ εγγύηση.το οποίο και έκανα. τα ενοίκια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. 750 δίνω. Γενικά κατάλαβα ότι η ιδιοκτήτρια είναι στον κόσμο της και διπρόσωπη πολύ όχι σε εμάς αλλά στους διπλανούς που θέλει να τους διώξει ώστε να αθυξησει το ενοίκιο τους έχει κάνει την ζωή πατίνι. είμαστε τρία διαμερίσματα και στο ένα μένει η ίδια. το σπίτι που μένει δεν έχει ρολόι και παίρνει από το κοινοχρηστο ρεύμα. στο συμφωνητικό γράφει ότι πρέπει να δίνω 150 ευρώ τον χρόνο στα κοινοχρηστα όπως και κάνω. επίσης μου έχει γράψει στο ενοικιαστήριο να μην έχω ζώο και κάποια στιγμή είχε 22 γάτες κάτω στην πυλωτής τις οποίες και ταΐζει . Επισς μου έχει γράψει στο συμβόλαιο ότι πρέπει να την ειδοποιήσω 3 μήνες πριν φύγω πο το σπίτι. την στιγμή που πλέον τα σπίτια είναι δυσεύρετα, αν της το πω ένα μήνα πριν ώστε να πληρωθεί από τον ένα μήνα μπροστά αλλά χάνω την εγυυηση τα 1500 που έδωσα την στιγμή που γράφει να ειδοποιήσω ένα μην πριν? δεν έχω κάνει καμμία ζημιά στο σπίτι, αντιθέτως, πρέπει να το παραδώσω βαμένο για να μην χάσω εγγυηηση?γενικά είμαι τυπικός και προσέχω πολύ αλλά δεν μπορώ την μιζέρια της και θα φύγω τους επόμενους μήνες. βασικό είναι να μην χάσω εγγυση αλλά και να μπορώ να φύγω ένα με ένα μήνα προειδοποίηση. έχω τραβήξει πολλές φωτό όταν το πήρα ώστε αν πει ότι έκανα ζημιές να είμαι οκ.Ευχαριστώ, αν μπορείτε παράγεστε link με νομοθεσίες όταν δώσετε συμβουλές

Δημοσ.

Θεωρείς ότι το διαμέρισμα θα πληροί τις προϋποθέσεις στις οποίες συμφωνήθηκαν για να λάβεις πίσω την εγγύηση; Και μάλιστα, αν λάβεις υπόψιν τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας;

Αν κλίνεις προς το ότι δεν παίζει να βγάλεις άκρη, δεν καταβάλεις τα τελευταία δύο ενοίκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...