Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Διαχειριστής άλλαξε την κλειδαριά που οδηγεί στον κοινόχρηστο χώρο όπου είναι τοποθετημένα τα ρολόγια του ΔΕΔΔΗΕ και το κουτί του διανεμητή της πολυκατοικίας και απαγορεύει την πρόσβαση εκεί ("θα μου πείτε εμένα"). Η δικαιολογία του είναι πως αυτή η πόρτα οδηγεί και σε ιδιόκτητες αποθήκες.

Ξέρει κανείς αν αυτό είναι σύννομο; 

Η πραγματική αιτία είναι μάλλον αρκετά πιο ύποπτη, αλλά τέλος πάντων...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι, ντάξει, ευχαριστώ, και αυτό υπαγορεύει η κοινή λογική, αλλά εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει η Ελληνική νομοθεσία (που αυτός υποστηρίζει ότι τον καλύπτει)... :D

Δημοσ.

καν' του μήνυση για αυτοδικία (για να γουστάρετε όλοι, ρίξε με κάποιον τρόπο την κεντρική ασφάλεια του ρολογιού και κάλεσε την αστυνομία να τον πάει μέσα αυτόφωρο. η ασφάλεια λογικά θα πέσει αν ανάψεις τα πάντα, θερμοσίφωνα κουζίνα κτλπ η τεχνητό βραχυκύκλωμα) 😈

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gizaxgiza είπε

καν' του μήνυση για αυτοδικία (για να γουστάρετε όλοι, ρίξε με κάποιον τρόπο την κεντρική ασφάλεια του ρολογιού και κάλεσε την αστυνομία να τον πάει μέσα αυτόφωρο. η ασφάλεια λογικά θα πέσει αν ανάψεις τα πάντα, θερμοσίφωνα κουζίνα κτλπ η τεχνητό βραχυκύκλωμα) 😈

Μπα, θα πέσει ο δικός μου γενικός :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Μπα, θα πέσει ο δικός μου γενικός :D

την δικιά σου εννοώ. πάντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα χασισοφυτείων σε κλειστά διαμερίσματα ή μπορεί να έχει καμία φάρμα bitcoin miners.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

την δικιά σου εννοώ. πάντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα χασισοφυτείων σε κλειστά διαμερίσματα ή μπορεί να έχει καμία φάρμα bitcoin miners.

Η δική μου είναι μέσα στο διαμέρισμα, αυτό λέω, θα κόψει το ρεύμα ο δικός μου πίνακας πριν αναλάβει η ασφάλεια του μετρητή😁

Δημοσ.

οι μετρητές πρέπει να είναι προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή γιατί δεν είναι ιδιοκτησία του διαχειριστή ούτε των ενοίκων, οι ιδιόκτητες αποθήκες δεν έχουν κλειδαριά;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gryzor είπε

Η δική μου είναι μέσα στο διαμέρισμα, αυτό λέω, θα κόψει το ρεύμα ο δικός μου πίνακας πριν αναλάβει η ασφάλεια του μετρητή😁

κράτα την με ζελοτεϊπ ή χαντζαπλάστ

ριξε μια ματια εδω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nvel είπε

οι μετρητές πρέπει να είναι προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή γιατί δεν είναι ιδιοκτησία του διαχειριστή ούτε των ενοίκων, οι ιδιόκτητες αποθήκες δεν έχουν κλειδαριά;

Μωρέ το γνωρίζω αυτό και συμφωνώ 100%, το θέμα είναι ότι θέλω να ψάξω το τυπικό/νομικό υπόβαθρο πριν δράσω...

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Gryzor είπε

και απαγορεύει την πρόσβαση εκεί ("θα μου πείτε εμένα").

Ξεκινήστε να τον ζαλίζετε κάθε μία ώρα ότι θέλετε να πάτε εκεί και να έρθει να σας ανοίγει

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ξεκινήστε να τον ζαλίζετε κάθε μία ώρα ότι θέλετε να πάτε εκεί και να έρθει να σας ανοίγει

Απλά θα σταματήσει να έρχεται, μιλάμε για καθίκι...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

κράτα την με ζελοτεϊπ ή χαντζαπλάστ

Δεν θα αλλάξει κάτι, γιατι πέφτει εσωτερικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εντελώς παράνομο. Στα υπόλοιπα ότι είπε ο nvel. Ποιος θα ξεκλειδώνει για να παίρνουν μετρήσεις τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ; Τι θα γίνει αν θες να δεις τον μετρητή σου θα τον καλείς να σου ανοίξει, κι αν έχει φύγει διακοπές ή λείπει τι θα γινει; Άσε που θα έχετε προβλήματα με τον ΔΕΔΔΗΕ μετά. Για τις ιδιοκτήτες αποθήκες να βάλει άλλες κλειδαριές οι πόρτες, δεν σας αφορά. 

25 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Απλά θα σταματήσει να έρχεται, μιλάμε για καθίκι...

Τελευταίο σας όπλο αλλά θα την πληρώσετε όλοι. Ανώνυμη καταγγελία στον ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν υπάρχει πρόσβαση. Θα σας ειδοποιήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνετε αίτηση μόνοι σας και να πληρώσετε το κόστος για μεταφορά των μετρητών εκτός κτιρίου, αλλιώς θα σας κόψουν το ρεύμα. 

Δημοσ.

εαν επιτρεπει η διαρρυθμιση ας μπει μια καγκελοπορτα με κλειδαρια μεταξυ αποθηκων και μετρητων η κατι τετοιο

δε μπορει να σου απαγορεψει τη προσβαση. αλλα να ειστε ολοι σε κοινη γραμμη πριν παιξεις το χαρτι απειλεις με αστυνομια κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...