Just_travel_everywhere Δημοσ. Σάββατο στις 01:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:27 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε Κατά την άποψη της Apple, η "υπερβολική ρύθμιση" θελει να μας κανει να πιστεψουμε οτι βλάπτει τελικά την ικανότητα της εταιρείας να καινοτομεί. μια χαρα κανινοτομουν λες οι αλλες (Samsung, Huawei,Google,MS) Μα το βλέπουμε συνέχεια ότι καινοτομούν όλες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία Σάββατο στις 01:28 πμ από Just_travel_everywhere
mimits Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 πμ Δεν εχω καμία διάθεση να κανω τον δικηγόρο της Apple, άσχετα που καποιοι γίνονται "συνήγοροι κατηγορίας" της εταιρίας εδω μέσα(και δεν εχουν καν iPhone ή Mac!) Αποψή μου είναι οτι απο την οπτική της apple, χάνεται η μοναδικότητά της, οι καινοτομίες της κ η μοναδική αλληλεπίδραση του οικοσυστήματός της κ (φυσικά) επιμένει να μην το αλλάξει αυτό, καθώς θα χάσει την ιδιαιτερότητα/διαφορετικότητα, αρα και τη ταυτότητα της. Και εννοείται οτι παιρνει τα μέτρα της έναντι της απρόβλεπτης ΕΕ, που άγεται κ φέρεται γενικώς! 1 2
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 02:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:20 πμ Κλασικα, θα την υποστηριξετε την apple, αλλα οταν τελικα πιεστει και αλλαξει τακτικη, θα γκρινιαζετε που το feature αργει (βλ rcs topic που καθε εβδομαδα ψαχνουν updates) 53 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Μα το βλέπουμε συνέχεια ότι καινοτομούν όλες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Για samsung δεν βρισκω κατι αρνητικο. Ισα ισα, features που εχει (βλ dex) τωρα το βαζει η google. Το θεμα ειναι οτι οι Ευρωπαιοι πληρωνουν ιδια τιμη στο iphone για.....τα μισα features
Just_travel_everywhere Δημοσ. Σάββατο στις 02:41 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:41 πμ 19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κλασικα, θα την υποστηριξετε την apple, αλλα οταν τελικα πιεστει και αλλαξει τακτικη, θα γκρινιαζετε που το feature αργει (βλ rcs topic που καθε εβδομαδα ψαχνουν updates) Για samsung δεν βρισκω κατι αρνητικο. Ισα ισα, features που εχει (βλ dex) τωρα το βαζει η google. Το θεμα ειναι οτι οι Ευρωπαιοι πληρωνουν ιδια τιμη στο iphone για.....τα μισα features Πρώτον το rcs στην Γερμανία που μένω δουλεύει άψογα από την αρχή ! Που εμφανίστηκε σαν χαρακτηριστικό. Δεύτερον το dex δεν το λες και τίποτα τρομερό . Και 3 σε πολλές χώρες της Ευρώπης το παίρνεις έως και δωρεάν ! Μην συγκρίνεις την Ελλάδα . Και για να μην νομίζεις ταυτόχρονα με το iPhone είχα και Xiaomi 14 u και πίστεψε με το μόνο που μου έλειψε είναι η γρήγορη φόρτιση τίποτα άλλο 1
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 πμ 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Πρώτον το rcs στην Γερμανία που μένω δουλεύει άψογα από την αρχή ! Ξερω οτι στην Ελλαδα ειναι θεμα παροχων. Αναφερομαι στο mindset μερικων (για εντος συνορων). Δεν ηθελαν το rcs για να μην μιλανε με τα android, αλλα οταν ανακοινωθηκε οτι τελικα θα το βαλει, ανυπομονουν καποιοι. Το ιδιο και με τα features που δεν θα τα δωσει για να μην την εξαναγκασει στον τελος η ΕΕ να τα κανει συμβατα με τα android. 4 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεύτερον το dex δεν το λες και τίποτα τρομερό . Το αν ειναι τρομερο ή οχι, αυτο ειναι υποκειμενικο. Και εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ. Ωστοσο, παραμενει feature που πολλα android δεν εχουν, και ειναι μια σχετικη καινοτομια που υπαρχει χρονια.
ethereum Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 πμ (επεξεργασμένο) εκτός απο αυτό που λέει το άρθρο και που είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό για τη σύγχρονη καθημερινότητα του πολίτη και φυσικά του επαγγελματία , η απρόσκοπτη διασύνδεση δηλαδή υπολογιστή και κινητού για να κάνεις τη δουλειά σου σε ένα σύγχρονο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον , η απώλεια του mirroring δεν είναι μικρό πράγμα . το mac os δεν είναι συμβατό για διασύνδεση , τηλεδιάσκεψη , επιμόρφωση , εξετάσεις online με ευρωπαϊκά προγράμματα και εφαρμογές μέσα απο κυβερνητικές δράσεις και υπηρεσίες , φορείς πιστοποίησης κτλπ , όλοι ζητούν PC , Microsoft , Windows 10 , για λίγο ακόμη , και Windows 11 , το mac θα γίνει κάπως σαν υπολογιστής ελευθέρου χρόνου για μερακλήδες χομπίστες , fanboys ή για ανθρώπους που ασχολούνται αποκλειστικά με δημιουργία ήχου και εικόνας, θα πρέπει να επενδύσεις πρώτα σε PC , η αγορά ενός Mac σαν πρώτου και κύριου υπολογιστή είναι ένα ρίσκο , δεν ξέρεις τι εμπόδια συμβατότητας θα προκύψουν. κατά τη ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να συμμορφωθεί η Apple με τις οδηγίες της ΕΕ για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη χρήση των προϊόντων της , αλλιώς θα οδηγηθεί σε μια γεωπολιτική απομόνωση , ένα software με τοπικιστικά χαρακτηριστικά που λειτουργεί άψογα μόνο σε βόρεια Αμερική , Καναδά. και μια λεπτομέρεια που όμως δείχνει πολλά , η Microsoft ασχολείται με την Ελλάδα , κάνει επενδύσεις , ετοιμάζει Date Center κτλπ. η Apple απλώς αγνοεί και αυτά τα ελληνικά ως γλώσσα απο το Siri που είναι απλώς ένα θέμα ενσωμάτωσης κώδικα. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:39 πμ από ethereum 1
NickTG Δημοσ. Σάββατο στις 09:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:28 πμ 7 hours ago, Just_travel_everywhere said: Μα το βλέπουμε συνέχεια ότι καινοτομούν όλες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Πάντως το mirroring το έχει η Huawei εδώ και χρόνια και ας μην καινοτομεί. 2
Tlykog Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 πμ 9 ώρες πριν, freegr είπε Λειψό λειτουργικό επομένως και δεν είναι άδικο οι χρήστες σε άλλες χώρες να έχουν εφαρμογές κι εντός επειδή αποφάσισαν και διέταξαν στην ΕΕ να είμαστε άλλη κατηγορία; Όσο για το android τι να πω; Ότι χρειάζεται να πάρω άλλο κινητό για να δω αναβάθμιση; Καταλαβαίνω την αγανάκτηση, αλλά νομίζω το "λειψό λειτουργικό" είναι λίγο τραβηγμένο. Δεν είναι ότι το iOS δεν έχει δυνατότητες, απλά η Apple επέλεξε (σωστά ή λάθος) να μη φέρει κάποιες στην ΕΕ λόγω ρυθμίσεων. Δεν το λες και «λειψό» όταν απλά δεν ενεργοποιούν συγκεκριμένα features για νομικούς λόγους. Και για το Android, εντάξει, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο κινητό για να δεις αναβάθμιση. Τα updates έρχονται και σε φθηνότερες συσκευέ. Ναι, ίσως πιο αργά ή για λιγότερο καιρό, αλλά δεν είναι ότι δεν τις έχουν καθόλου. Απλώς εκεί το μοντέλο είναι πιο πολύ στο να πουλάνε hardware, ειδικά στα οικονομικά μοντέλα, οπότε δεν έχουν λόγο να τα υποστηρίζουν για χρόνια. Δεν είναι τέλεια καμία πλατφόρμα, αλλά καλό είναι να μην το δραματοποιούμε. 1
PLHROPPP Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ 2 ώρες πριν, ethereum είπε κατά τη ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να συμμορφωθεί η Apple με τις οδηγίες της ΕΕ για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη χρήση των προϊόντων της , αλλιώς θα οδηγηθεί σε μια γεωπολιτική απομόνωση Σε γεωπολιτική απομόνωση οδηγείται η Ε.Ε όχι η Apple δηλαδή ποιος είναι σε απομόνωση η Apple που λειτουργεί τα προϊόντα της πλήρως σε Ασία Αμερική Ωκεανία ή η Ε.Ε που έχει θέσει λόγω παραλλαγών νομοθεσιών τα μέλη της να μην απολαμβάνουν πλήρη λειτουργικότητα ενός προϊόντος που οι πολίτες τους έχουν αγοράσει πληρώσει γιατί απλά έτσι αυτή γουστάρει και νομοθετεί; Και να μην το πάμε μόνο στο θέμα της Apple δείτε το θέμα με τους φορτιστές ανεξάρτητα εταιρίας γιατί θα πρέπει να πληρώνω εγώ τα ίδια χρήματα για ένα κινητό με όλο τον άλλο κόσμο παγκοσμίως και να μου το στέλνεις λειψο χωρίς φορτιστή γιατί έτσι αποφάσισε μια ένωση που και η ίδια δεν ξέρει ποιοι φέρνουν τις αποφάσεις στο κοινοβούλιο της ούτε καν αυτοί που τις ψηφίζουν 1
angmar Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 πμ 31 minutes ago, PLHROPPP said: Και να μην το πάμε μόνο στο θέμα της Apple δείτε το θέμα με τους φορτιστές ανεξάρτητα εταιρίας γιατί θα πρέπει να πληρώνω εγώ τα ίδια χρήματα για ένα κινητό με όλο τον άλλο κόσμο παγκοσμίως και να μου το στέλνεις λειψο χωρίς φορτιστή γιατί έτσι αποφάσισε μια ένωση που και η ίδια δεν ξέρει ποιοι φέρνουν τις αποφάσεις στο κοινοβούλιο της ούτε καν αυτοί που τις ψηφίζουν Πολύ ενδιαφέρον αυτό αν ισχύει, μπορείς να μας παραθέσεις αυτή την απόφαση της ΕΕ για μη συμπερίληψη του φορτιστή μαζί με το κινητό;
ethereum Δημοσ. Σάββατο στις 12:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:38 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PLHROPPP είπε Και να μην το πάμε μόνο στο θέμα της Apple δείτε το θέμα με τους φορτιστές ανεξάρτητα εταιρίας γιατί θα πρέπει να πληρώνω εγώ τα ίδια χρήματα για ένα κινητό με όλο τον άλλο κόσμο παγκοσμίως και να μου το στέλνεις λειψο χωρίς φορτιστή γιατί έτσι αποφάσισε μια ένωση που και η ίδια δεν ξέρει ποιοι φέρνουν τις αποφάσεις στο κοινοβούλιο της ούτε καν αυτοί που τις ψηφίζουν φίλε μου προφανώς σου διέφυγε το γεγονός ότι η Apple μόνη της πήρε την απόφαση το 2020 με το iPhone 12 να μην περιλαμβάνει φορτιστή στη συσκευασία , η ΕΕ απλώς ακολούθησε την κίνηση της Apple και επέτρεψε να πωλούνται έτσι και μετά επέβαλε το universal usb c φορτιστή Επεξ/σία Σάββατο στις 12:41 μμ από ethereum
geomrk Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ 16 ώρες πριν, Tlykog είπε Πιο πολύ μου φαίνεται ότι προσπαθεί να προστατευτεί προκαταβολικά από μελλοντικές απαιτήσεις της ΕΕ: μην της πουν αύριο "αν έχεις mirroring, να το ανοίξεις και για Android". Ίσως υπερβολικό, αλλά δεν είναι τρελό, ειδικά με ό,τι έχει προηγηθεί. Τι εννοείς "σου φαίνεται" αφού αυτός ακριβώς είπε ότι ειναι ο λογος
Tlykog Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 μμ 1 λεπτό πριν, geomrk είπε Τι εννοείς "σου φαίνεται" αφού αυτός ακριβώς είπε ότι ειναι ο λογος Το "μου φαίνεται" το γράφω ακριβώς για να δείξω ότι συμφωνώ με το άρθρο, όχι ότι το λέω αυθαίρετα. Επειδή αρκετοί το αμφισβητούν ή το θεωρούν πρόφαση, θεώρησα χρήσιμο να το επαναλάβω με δικά μου λόγια, επιβεβαιώνοντας πως αυτός όντως είναι ο λόγος που δόθηκε. Δεν είναι "εικασία" δική μου, αλλά είναι αυτό που δήλωσε η ίδια η Apple.
SeaLion Δημοσ. Σάββατο στις 05:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:51 μμ Δηλαδή η Apple λέει πως τεχνηέντως μπλοκάρει μια λειτουργία επειδή ενδέχεται να της ζητηθεί κάτι να υλοποιηθεί στο macOS (το οποίο δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει gatekeeper platform) -- κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν δουλειά της Apple να υλοποιήσει ούτως ή άλλως! Το point του DMA θα ήταν να μην εμποδίσει η Apple Android Mirroring εφαρμογές. Sorry guys, αλλά μας δουλεύουνε. Είναι κάποιου είδους αντίποινα για το DMA με σκοπό να αρχίσουμε να δυσφορούμε ως πολίτες της ΕΕ και να παραπονεθούμε. Δηλαδή ας λέγανε πως το θέμα είναι μη ζητηθεί από το iOS να ανοίξει για mirroring από Windows ή άλλες πλατφόρμες, θα έβγαζε κάποιο νόημα. Αν κάτι χάνω από αυτό το παραμύθιασμα, ας με διορθώσει κάποιος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα