Pstathece Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 17/6/2025 στις 7:04 ΜΜ, teohokage είπε τι ωραία πληκτρολόγια τα ποιο πάνω. Ας ανεβάσω και εγώ την πλεμπα μου 🤣 Μια χαρά!! 1
Charismo Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 10 minutes ago, mandragoraSCR said: ποιο Keychron ειναι? Το K8 Pro με Gateron Brown διακόπτες φίλε. Για την καθημερινή χρήση που το χρειάζομαι με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. 2
Πέτρος24 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 20/6/2025 στις 9:15 ΠΜ, Charismo είπε Δεν είναι custom, αλλά παρακάτω το δικό μου. Ωραία τα Keychron, ειδικά σαν αρχή για να φύγεις από τα κλασσικά gaming πληκτρολόγια. Έχω και εγώ ένα K6Pro που είχα πάρει για δοκιμή. 2
jimmy213 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ας βάλω και το δικό μου. Anne Pro 2, Kailh Box White. 13
Pstathece Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ώπα. Είναι μοντάζ έτσι? Γιατί δε θυμάμαι να έχω δει τέτοια keycups.
Πέτρος24 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ας βάλω και το δικό μου. Anne Pro 2, Kailh Box White. Ωραίος βλέπω πολύ τελευταία αυτά τα keycaps αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. 1
jimmy213 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 55 minutes ago, Pstathece said: Ώπα. Είναι μοντάζ έτσι? Γιατί δε θυμάμαι να έχω δει τέτοια keycups. Αρκετά πρόσφατα τα έβαλα και από κοντά φαίνονται ακόμα καλύτερα. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Αρκετά πρόσφατα τα έβαλα και από κοντά φαίνονται ακόμα καλύτερα. Πολυ ωραιο build! Τα keycaps κλευουν την παρασταση. Αν θελεις δωσε λινκ 1
mandragoraSCR Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Board - Monsgeek M1W Switches - Gateron Oil Kings Keycaps - Switchlab Sakuya R3 Ζηλεψα με τις καθετες 😅 4
jimmy213 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 4 hours ago, mandragoraSCR said: Πολυ ωραιο build! Τα keycaps κλευουν την παρασταση. Αν θελεις δωσε λινκ Είναι τα συγκεκριμένα. Δεν περίμενα πολλά σε αυτή τη τιμή, αλλά βγήκαν μια χαρά. 3
sstav Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου keycaps printed on the top (ΟΧΙ στο πλαίνό κάτω ) για south light led (Keychron q6) πιο φθηνά έχετε βρει; Arial Font South-facing Legends Backlit Keycap Set | Keychron Backlit Keycap Set | Backlit Keycap Set for Keyboard With South Side LED| - Etsy Greece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα