Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Andy είπε Update: Πηγα να τον παρω με το καλο και του τηλεφωνησα να του πω οτι μεχρι τελος Σεπτέμβρη θα ηθελα να εχουν βρει κάτι αλλο. Μονο οτι δεν του σκοτωσα την οικογένεια δεν μου πε. Εδω να πουμε οτι εχω ενημερωσει απο Μαρτη. Προφανως επισης οταν τον ρωτησα για το ενοικιο μου ειπε φουλ ειρωνικα ναι στο εχω βαλει δεν το βλεπεις? 🥲 Και προφανως δεν εχει ξεκινησει καν να ψαχνει και θελει να ξεκινησει απο φθινόπωρο. Eλπίζω να έχεις κανονίσει ραντεβού με τον δικηγόρο σου για τις επόμενες ενέργειες σου. 5
Morosana Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Andy είπε Update: Πηγα να τον παρω με το καλο και του τηλεφωνησα να του πω οτι μεχρι τελος Σεπτέμβρη θα ηθελα να εχουν βρει κάτι αλλο. Μονο οτι δεν του σκοτωσα την οικογένεια δεν μου πε. Εδω να πουμε οτι εχω ενημερωσει απο Μαρτη. Προφανως επισης οταν τον ρωτησα για το ενοικιο μου ειπε φουλ ειρωνικα ναι στο εχω βαλει δεν το βλεπεις? 🥲 Και προφανως δεν εχει ξεκινησει καν να ψαχνει και θελει να ξεκινησει απο φθινόπωρο. Προφανώς έχει αποφασίσει να στο κάνει δύσκολο και θέλει πρώτα να κάνει τις διακοπές του και μετά έχει ο Θεός. Ξεκινάς να κάνεις τις ενέργειες σου και άσε να γίνει πρόβλημα του και όχι δικό σου 5
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, Andy είπε Update: Πηγα να τον παρω με το καλο και του τηλεφωνησα να του πω οτι μεχρι τελος Σεπτέμβρη θα ηθελα να εχουν βρει κάτι αλλο. Μονο οτι δεν του σκοτωσα την οικογένεια δεν μου πε. Εδω να πουμε οτι εχω ενημερωσει απο Μαρτη. Προφανως επισης οταν τον ρωτησα για το ενοικιο μου ειπε φουλ ειρωνικα ναι στο εχω βαλει δεν το βλεπεις? 🥲 Και προφανως δεν εχει ξεκινησει καν να ψαχνει και θελει να ξεκινησει απο φθινόπωρο. Δεν έχει νόημα να συνεχίσεις με το καλό όπως διαπίστωσες και εσύ. Ξεκίνα διαδικασίες με δικηγόρο. Άλλωστε από τον Μάρτιο που τον ειδοποίησες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχουν περάσει κοντά 6 μήνες. Θεωρώ ότι είναι εύλογο διάστημα για να είχε κάνει την έρευνά του για άλλο σπίτι. 3
spirostolios Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Μα γιατι εισαι τέτοιος, ακου τι σου λενε οι άλλοι, ανθρωπιά πάνω απο όλα. Δωσε του εναν χρόνο, δεν βρήσκει. Ας ειμαστε άνθρωποι πρωτίστως.... με περιουσίες αλλων. Για οσους δεν το κατάλαβαν είναι ειρωνικό το σχόλιο. Κοίτα είρωνα, κατα δήλωση σου. Είμαι και ιδιοκτητης ακινήτων αλλά τυγχάνει να είμαι και δικηγόρος και κάτι φεγγάρια εκπρόσωπος της ΠΟΜΙΔΑ στην επαρχία. Αυτά που γράφω είναι τα αποστάγματα της επαγγελματικής και προσωπικής μου εμπειρίας. Εσύ συνέχισε τον δρόμο σου και γράφε σχόλια κενά περιεχομένου και νοήματος. 3
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Είναι 10 χρόνια μέσα στο σπίτι. Αν ήταν τυπικός δικαιούται λίγη παραπάνω υπομονή αλλά μέχρι ενός σημείου. Νομίζω ότι και για δικό του καλό είναι να φύγει πριν από τον Σεπτέμβριο γιατί τότε θα είναι πιο δύσκολη η περίοδος και για τον ίδιο. Αν δεν ακούει όμως ή δεν πληρώνει θα πρέπει να κινηθείς νομικά. 2
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Andy είπε Update: Πηγα να τον παρω με το καλο και του τηλεφωνησα να του πω οτι μεχρι τελος Σεπτέμβρη θα ηθελα να εχουν βρει κάτι αλλο. Μονο οτι δεν του σκοτωσα την οικογένεια δεν μου πε. Εδω να πουμε οτι εχω ενημερωσει απο Μαρτη. Προφανως επισης οταν τον ρωτησα για το ενοικιο μου ειπε φουλ ειρωνικα ναι στο εχω βαλει δεν το βλεπεις? 🥲 Και προφανως δεν εχει ξεκινησει καν να ψαχνει και θελει να ξεκινησει απο φθινόπωρο. Νομιζω δε χρειαζεται να σου πει κι αλλος οτι πρεπει να μιλησεις με δικηγορο ΧΘΕΣ.
lector Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, spirostolios είπε Κοίτα είρωνα, κατα δήλωση σου. Είμαι και ιδιοκτητης ακινήτων αλλά τυγχάνει να είμαι και δικηγόρος και κάτι φεγγάρια εκπρόσωπος της ΠΟΜΙΔΑ στην επαρχία. Αυτά που γράφω είναι τα αποστάγματα της επαγγελματικής και προσωπικής μου εμπειρίας. Εσύ συνέχισε τον δρόμο σου και γράφε σχόλια κενά περιεχομένου και νοήματος. Μακαρι να υπηρχε γενικα αυτη η νοοτροπια που περιγραφεις στο προηγουμενο σου ποστ. Γιατι τα τελευταια χρονια ακουμε και διαβαζουμε καθημερινα σημεια και τερατα. Και συνηθως (οχι παντα) προερχονται απο τη δικη σας πλευρα, των εκμισθωτων εννοω. 2 1
Grfoxz Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spirostolios είπε Κοίτα είρωνα, κατα δήλωση σου. Είμαι και ιδιοκτητης ακινήτων αλλά τυγχάνει να είμαι και δικηγόρος και κάτι φεγγάρια εκπρόσωπος της ΠΟΜΙΔΑ στην επαρχία. Αυτά που γράφω είναι τα αποστάγματα της επαγγελματικής και προσωπικής μου εμπειρίας. Εσύ συνέχισε τον δρόμο σου και γράφε σχόλια κενά περιεχομένου και νοήματος. Δεν διαφωνώ με την κατάρτηση σου. Διαφωνώ με την ευκολία που λενε κάποιοι στον άλλον να παει με τον σταυρό στο χέρι όταν ξεκάθαρα έχει να κάνει με "ζόρικους" και να είναι άνθρωπος. Λες και δεν το εχει σκεφτεί ή δεν το εχει κανει ήδη μεχρι να ποστάρει εδω. Το οποίο έκανε, δεν πηγε κατευθείαν σε δικηγόρο αλλα ενημέρωσε τον ενοικιαστή και αμέσως αρχίσαν τα κόλπα. Δηλαδη αν δεν βρεί ο άλλος σε 6 μήνες τι θα γίνει? Θα παρει αλλο τοσο η διαδικασια και παμε για του χρόνου? Ειδικά οτι έχει τέτοιες ενδείξεις. Αν δεν είχαν παρακρατηθεί τα ενοίκια και ήταν ανθρωπος και η αλλη πλευρα θα μπορουσαν ακομα να μιλάμε μεταξυ τους με "ανθρωπια". - "Γιωργο δεν βρίσκω δωσε μου μέχρι το φθινόπωρο" - "Ενταξει Νίκο αλλα πιέζομαι, μπορω να δειχνω το σπιτι?" - "Ενταξει Γιωργο". Οχι "ανανέωσε τωρα γιατι δεν θα βάζω ενοικιο" Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Grfoxz 6
Morosana Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, lector είπε Μακαρι να υπηρχε γενικα αυτη η νοοτροπια που περιγραφεις στο προηγουμενο σου ποστ. Γιατι τα τελευταια χρονια ακουμε και διαβαζουμε καθημερινα σημεια και τερατα. Και συνηθως (οχι παντα) προερχονται απο τη δικη σας πλευρα, των εκμισθωτων εννοω. 2 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Δεν διαφωνώ με την κατάρτηση σου. Διαφωνώ με την ευκολία που λενε κάποιοι στον άλλον να παει με τον σταυρό στο χέρι όταν ξεκάθαρα έχει να κάνει με "ζόρικους" και να είναι άνθρωπος. Λες και δεν το εχει σκεφτεί ή δεν το εχει κανει ήδη μεχρι να ποστάρει εδω. Το οποίο έκανε, δεν πηγε κατευθείαν σε δικηγόρο αλλα ενημέρωσε τον ενοικιαστή και αμέσως αρχίσαν τα κόλπα. Δηλαδη αν δεν βρεί ο άλλος σε 6 μήνες τι θα γίνει? Θα παρει αλλο τοσο η διαδικασια και παμε για του χρόνου? Ειδικά οτι έχει τέτοιες ενδείξεις. Αν δεν είχαν παρακρατηθεί τα ενοίκια και ήταν ανθρωπος και η αλλη πλευρα θα μπορουσαν ακομα να μιλάμε μεταξυ τους με "ανθρωπια". - "Γιωργο δεν βρήσκω δωσε μου μέχρι το φθινώπορο" - "Ενταξει Νίκο αλλα πιέζομαι, μπορω να δειχνω το σπιτι?" - "Ενταξει Γιωργο". Οχι "ανανέωσε τωρα γιατι δεν θα βάζω ενοικιο" Δυστυχώς τέτοιες περιπτώσεις είναι όπως τα διαζύγια. Βγαίνει ο χειρότερος εαυτός και ας είχαν μια φυσιολογική σχέση και προσπαθούν να κερδίσουν ότι παραπάνω μπορούν. Οι μόνοι που πραγματικά χαίρονται και κερδίζουν είναι οι δικηγόροι 😛 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 15/6/2025 στις 1:37 ΜΜ, Andy είπε Νοικιάζω ένα διαμέρισμα σε μια οικογένεια τα τελευταία 10 χρόνια περίπου. Όλα νόμιμα, με Taxis κτλπ κτλπ. Είχαμε κάνει ανανέωση για το 2024 και για το 2025 είχαμε σιωπηρή ανανέωση. Αποφάσισα να το πουλήσω και ενημέρωσα προφορικά για αυτήν μου την πρόθεση πριν 2 μήνες περίπου για να αρχίσουν να ψάχνουν. Αυτόν τον μήνα το ενοίκιο δεν μπήκε με την πρόφαση ότι έχουν έξοδα για να βρουν άλλο σπίτι (λολ) και δεν ξέρουν αν θα πληρώσουν. Αφού είπα ότι θα κάνω και εγώ όλες τις νόμιμες ενέργειες (δικηγόρος), τελικά είπαν ότι θα πληρώνουν κανονικά και απλά να του κάνω ανανέωση για το 2025. Εγώ μετά από όλα αυτά θέλω να φύγουν και να τους ενημερώσω και επίσημα γιατί φοβάμαι ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην πώληση αλλά από την άλλη δεν θέλω να τους πετάξω στον δρόμο. Άρα να τους πω ότι π.χ. μέχρι τέλη Σεπτέμβρη να έχουν φύγει. Οι ερωτήσεις είναι: Να τους κάνω ανανέωση για το 2025 ή θα πυροβολήσω τα πόδια μου; Την ειδοποίηση να την στείλω με ένα SMS/email; Ή να βάλω δικηγόρο; Εσείς πώς θα το προσεγγίζατε; Κι εγω οταν αγορασα το σπιτι μου, υπηρχε μεσα ενοικιαστης. Χρειαστηκαν λιγοι μηνες για να φυγει, και εξωδικο για να πηγαινει πλεον το ενοικιο σε μενα. Θυμαμαι το μακαριτη πατερα μου να λεει οτι πρεπει να την παρουμε με το μαλακό γιατι αν νευριασει μπορει να αρχισει τις φθορες στο σπιτι. Ηταν μια φρεσκοχήρα και κλαιγοταν. Γιατι κι εσυ δε το πουλας οπως ειναι? και ασε το νεο ιδιοκτητη να τον βγαλει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από fitsoulas2024 1
csontheline Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 22 minutes ago, fitsoulas2024 said: Κι εγω οταν αγορασα το σπιτι μου, υπηρχε μεσα ενοικιαστης. Χρειαστηκαν λιγοι μηνες για να φυγει, και εξωδικο για να πηγαινει πλεον το ενοικιο σε μενα. Θυμαμαι το μακαριτη πατερα μου να λεει οτι πρεπει να την παρουμε με το μαλακό γιατι αν νευριασει μπορει να αρχισει τις φθορες στο σπιτι. Ηταν μια φρεσκοχήρα και κλαιγοταν. Γιατι κι εσυ δε το πουλας οπως ειναι? και ασε το νεο ιδιοκτητη να τον βγαλει. Γιατί θα χάσει περισσότερα από τα "χαμένα" ενοίκια. Θα μπορούσε να προτείνει να δώσει ένα ποσό για την μεταφορική, εφόσον επισπεύσει την μετακόμιση εντός πχ των επόμενων 1-2 μηνών, έτσι ώστε να γλιτώσει άλλα έξοδα που μπορεί να προκύψουν από την αργοπορημένη πώληση.
BadIndian Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Μπορεί επίσης είτε να ρίξει την τιμή πώλησης εξ αυτού του λόγου (ο αγοραστής) ή ακόμα χειρότερα να χαλάσει η αγοραπωλησία αν τυχόν είναι μέσω προγράμματος (Σπίτι μου 2 λ.χ.).
CONAN_ Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Κι εγω οταν αγορασα το σπιτι μου, υπηρχε μεσα ενοικιαστης. Χρειαστηκαν λιγοι μηνες για να φυγει, και εξωδικο για να πηγαινει πλεον το ενοικιο σε μενα. Θυμαμαι το μακαριτη πατερα μου να λεει οτι πρεπει να την παρουμε με το μαλακό γιατι αν νευριασει μπορει να αρχισει τις φθορες στο σπιτι. Ηταν μια φρεσκοχήρα και κλαιγοταν. Γιατι κι εσυ δε το πουλας οπως ειναι? και ασε το νεο ιδιοκτητη να τον βγαλει. Αν δεν υπαρχει συμβόλαιο σε ισχύ δεν μπορει να γίνει η πωληση. Το σπιτι πρέπει να ειναι αδειο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 26 minutes ago, CONAN_ said: Αν δεν υπαρχει συμβόλαιο σε ισχύ δεν μπορει να γίνει η πωληση. Το σπιτι πρέπει να ειναι αδειο. Πού το λέει αυτό; Γιατί γράφονται τέτοιες ανακρίβειες με τόση σιγουριά; 4
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Αν δεν υπαρχει συμβόλαιο σε ισχύ δεν μπορει να γίνει η πωληση. Το σπιτι πρέπει να ειναι αδειο. Πηγη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις