imvrios Δημοσ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Έλεγε παράδοση 21 Αυγούστου και έφτασαν σήμερα 2 ημέρες μετά την πληρωμή. Δε μπορώ να πω, εξυπηρέτηση πελατών πολύ καλή. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική. Υπόψιν έχω τα Sony WF1000-XM5 και αυτά τα πήρα για δεύτερο ζευγάρι. Την εφαρμογή τους την έχουν δουλέψει πάρα πολύ, είναι στα ίδια επίπεδα με της Sony, κάποια μικρά θεματατάκια συγκριτικά είναι ότι με LDAC ενεργό δε μπορείς να έχεις connection με δύο συσκευές (με τα Sony μπορείς). Πάντως με ενεργοποίηση του LDAC η ποιότητα είναι πολύ καλή ενώ πολύ καλά είναι και τα default equalizer profiles που έχει η εφαρμογή.
AlexanderK Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο! Το απόγευμα δοκιμές
zacharis1955 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ 1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε Διορθώθηκαν τα θέματα με το call/mic quality ? Γλέντι από πανταχοφεν αναφορές Από....λαλακιες πανταχόθεν, άλλο τίποτα.
fsbmaniac Δημοσ. Πέμπτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:07 μμ 12 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Από....λαλακιες πανταχόθεν, άλλο τίποτα. Τι εννοείς ; Είναι πολύ γνωστό θέμα στα συγκεκριμένα
georgebit Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Έψαχνα πολύ φθηνότερα αλλά πράγματι για την τιμή αυτή αξίζουν. Χίλια ευχαριστώ! 1
zacharis1955 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:01 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:01 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Τι εννοείς ; Είναι πολύ γνωστό θέμα στα συγκεκριμένα Τα έχω εδώ και πολύ καιρό. Κανένα απολύτως πρόβλημα στην ποιότητα των κλήσεων και στο - ρυθμιζόμενο - Active Noise Cancellation (ANC) του. Στην κατηγορία τιμής κάτω από 100 € δεν έχουν -και δεν θα έχουν για πολύ καιρό- αντίπαλο. https://www.pcmag.com/reviews/earfun-air-pro-4 Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:23 μμ από zacharis1955
Chicken Nugget Δημοσ. Πέμπτη στις 06:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:39 μμ 2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Τι εννοείς ; Είναι πολύ γνωστό θέμα στα συγκεκριμένα Τα πήρα και εγώ με την έκπτωση τώρα και με ενδιέφερε ο ήχος στις κλήσεις. Μπορώ να πώ πως για τα λεφτά τους και ως bluetooth earbud έχουν μιαχαρά μικρόφωνο. 1
cgioris Δημοσ. Πέμπτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:41 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, imvrios είπε Έλεγε παράδοση 21 Αυγούστου και έφτασαν σήμερα 2 ημέρες μετά την πληρωμή. Δε μπορώ να πω, εξυπηρέτηση πελατών πολύ καλή. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική. Υπόψιν έχω τα Sony WF1000-XM5 και αυτά τα πήρα για δεύτερο ζευγάρι. Την εφαρμογή τους την έχουν δουλέψει πάρα πολύ, είναι στα ίδια επίπεδα με της Sony, κάποια μικρά θεματατάκια συγκριτικά είναι ότι με LDAC ενεργό δε μπορείς να έχεις connection με δύο συσκευές (με τα Sony μπορείς). Πάντως με ενεργοποίηση του LDAC η ποιότητα είναι πολύ καλή ενώ πολύ καλά είναι και τα default equalizer profiles που έχει η εφαρμογή. Αδερφέ το noise cancelation σε τι επίπεδο ειναι στα Earfun; Εγώ έχω τα mx4 και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:42 μμ από cgioris
imvrios Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ 16 λεπτά πριν, cgioris είπε Αδερφέ το noise cancelation σε τι επίπεδο ειναι στα Earfun; Εγώ έχω τα mx4 και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να το δοκιμάσω στο περιβάλλον που με ενδιαφέρει το noise cancellation ώστε να συγκρίνω με τα Sony. Στο app όμως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε επίπεδα noise cancellation. 1
fsbmaniac Δημοσ. χθες στις 01:41 πμ Δημοσ. χθες στις 01:41 πμ 7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Τα έχω εδώ και πολύ καιρό. Κανένα απολύτως πρόβλημα στην ποιότητα των κλήσεων και στο - ρυθμιζόμενο - Active Noise Cancellation (ANC) του. Στην κατηγορία τιμής κάτω από 100 € δεν έχουν -και δεν θα έχουν για πολύ καιρό- αντίπαλο. https://www.pcmag.com/reviews/earfun-air-pro-4 https://www.reddit.com/r/Earbuds/s/SNWXhTfdlE Πολλά παράπονα και επίσης σε βίντεο με τεστ call quality στο YouTube δεν τα πάνε καλά. Freebiuds4i-5i για παράδειγμα έχουν πολύ καλύτερο μικρόφωνο. Σε θέμα ήχου όντως ούτε με 150 βλέπεις κάτι καλύτερο. Επίσης υπήρχαν αρνητικά reviews στη σελίδα τους για το θέμα και πλέον ως δια μαγείας δεν υπάρχουν ! Θα περιμένω το επόμενο μοντέλο προσωπικά.
zacharis1955 Δημοσ. χθες στις 05:03 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 05:03 πμ 3 ώρες πριν, fsbmaniac είπε ... Στην κατηγορία τιμής κάτω από 100 € δεν έχουν -και δεν θα έχουν για πολύ καιρό- αντίπαλο.
imvrios Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ 13 ώρες πριν, cgioris είπε Αδερφέ το noise cancelation σε τι επίπεδο ειναι στα Earfun; Εγώ έχω τα mx4 και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Λοιπόν, τέσταρα στην πρωινή προπόνηση στο διάδρομο (εγώ τα earfun τα πήρα για τέτοια χρήση, για να μη φθείρω τα Sony). Αναμενόμενα χειρότερο το ANC από τα Sony και λόγω σχήματος των ακουστικών αλλά όχι πολύ. Με απενεργοποιημένο noise cancellation, με τα earfun άκουγα τον ευατό μου καθώς έτρεχε (με τα Sony δε τον ακούω) αλλά με ενεργοποίηση του anc δε τον άκουγα. Επηρεάζει μόνο λίγο παραπάνω την ποιότητα του ήχου όταν είναι ενεργό το anc σε σύγκριση με τα Sony. Και αν ενεργοποιήσεις το AI adapted environment anc profile που έχει, βελτιώνεται η κατάσταση πολύ. Συμπερασματικά, μιλάμε για τεράστιο value for money στα 50€. Για τέτοια δουλειά είχα προηγουμένως Anker Soundcore Life P3 τα οποία αν και καλά ύστερούν πολύ σε σύγκριση με τα Earfun. Και μιας και έχεις Sony, θα ξέρεις ότι όταν ενεργοποιείς LDAC επηρεάζεται η ποιότητα της σύνδεσης με το κινητό. Με τα Earfun η σύνδεση με το κινητό παρέμεινε άψογη. Και αν σκεφτεί κανείς ότι υποστηρίζουν και aptx (που η Sony αρνείται να το υποστηρίξει γιατί είναι η δημιουργός του ανταγωνιστικού LDAC) αλλά και Auracast, για το οποίο η Sony δεν έχει ανακοινώνσει αν θα υποστηρίξει ή όχι στα υφιστάμενα μοντέλα της, τότε στα 50€ μιλάμε πραγματικά για κλεψιά. Τα αγοράζεις με κλειστά μάτια.
MrBore Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Τα Anker Soundcore Life P3 κάποτε ήταν κορυφή σε σχέση τιμής/απόδοσης, αλλά φαίνεται ότι τα Earfun τα ξεπερνάνε τόσο στον ήχο όσο και στις δυνατότητες. Για τα 50€ που κοστίζουν, πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό το επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα