micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Προσωπικό pc είναι αλλά δε θέλω να συνδεθώ με microsoft account. Κοιτάω όμως στην εποπτεία πόρων στο δίκτυο αλλά δεν βλέπω κάτι τρομερό στην κίνηση. Κάτι kilobytes το δευτερόλεπτο έχει. Δες λίγο στο βίντεο. Το έκανα και απενεργοποίησε τα feeds and news τελείως.
fitsoulas2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Κοιτάω όμως στην εποπτεία πόρων στο δίκτυο αλλά δεν βλέπω κάτι τρομερό στην κίνηση. Κάτι kilobytes το δευτερόλεπτο έχει. Aν κοιταξεις εκει δε θα βγαλεις κανενα συμπερασμα. Κι εγω πηγα στη Διαχειριση Εργασιων της taskbar και ο νεος δεικτης που εχει εκει για ποσοστιαια κινηση του ιντερνετ ελεγε 0. Η ουσια ειναι οτι ανεβαζοντας ενα αρχειο 1GB καπου, κανονικα θελω 3 ωρες. Με τις ειδησεις αυτες θελω >6 ωρες. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δες λίγο στο βίντεο. Το έκανα και απενεργοποίησε τα feeds and news τελείως. Εχω δει ηδη καποια βιντεο και διαβασει οδηγιες χωρις αποτελεσμα, θα το δω κι αυτο μολις βρω χρονο και θα σου πω τι δεν γινεται απο αυτα που λεει🙂 Βεβαια ετσι οπως την εχω κανει τωρα αυτη την εφαρμογη, ισως θα πρεπει να ξαναερθει πρωτα στη default κατασταση. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 8 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Η ουσια ειναι οτι ανεβαζοντας ενα αρχειο 1GB καπου, κανονικα θελω 3 ωρες. Με τις ειδησεις αυτες θελω >6 ωρες Οι ειδήσεις θέλουν (κανονικά) μόνο down speed ενώ το ανέβασμα αρχείων θέλει up speed. Οι δύο αυτές ταχύτητες είναι ασύγχρονες και δεν επηρεάζει η μία την άλλη. Για να μην μπορείς να ανεβάσεις τότε κάτι έστελνε στο παρασκήνιο δεδομένα και αυτό θέλει ψάξιμο. Μήπως έχεις ανοιχτό κανένα torrent client; Έκανες επανεκκίνηση στο router σου; Μήπως κάποιος άλλος στο δίκτυο σου χρησιμοποιεί ίντερνετ; 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 ώρες πριν, micos000 είπε Οι ειδήσεις θέλουν (κανονικά) μόνο down speed ενώ το ανέβασμα αρχείων θέλει up speed. Οι δύο αυτές ταχύτητες είναι ασύγχρονες και δεν επηρεάζει η μία την άλλη. Για να μην μπορείς να ανεβάσεις τότε κάτι έστελνε στο παρασκήνιο δεδομένα και αυτό θέλει ψάξιμο. Μήπως έχεις ανοιχτό κανένα torrent client; Έκανες επανεκκίνηση στο router σου; Μήπως κάποιος άλλος στο δίκτυο σου χρησιμοποιεί ίντερνετ; Φιλε μου, δεν ειναι ωρα για αστεια. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Φιλε μου, δεν ειναι ωρα για αστεια. Τι σου φάνηκε αστείο απο αυτά που έγραψε;
mechpanos Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Ρε παιδιά ώρες ώρες γελάω με όσα τραβάτε οι χρήστες windows. Μου κόβεται όμως το γέλιο, όταν ανοίγω το laptop στο σπίτι Μιλάμε εκεί στην MS είναι διεστραμμένοι, διαταραγμένες προσωπικότητες, δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιο πρόβλημα έχουνε σαδισμού ή κάτι τέτοιο!!! Μιλάμε για τα πιο απλά, και τα έχουνε αναγάγει σε κινεζική ακροβατική κουμ φου σαολίν!!!! 2
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, mechpanos είπε Μιλάμε για τα πιο απλά, και τα έχουνε αναγάγει σε κινεζική ακροβατική κουμ φου σαολίν!!!! Την ίδια ακριβώς αντίδραση είχα κι εγώ όταν προσπάθησα σε gnome και kde να βάλω 2η γλώσσα με εικονίδιο στο tray και να αλλάζει με LEFT ALT+SHIFT!!! Επεξ/σία 18 Ιουνίου από micos000
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Ρε παιδιά ώρες ώρες γελάω με όσα τραβάτε οι χρήστες windows. Μου κόβεται όμως το γέλιο, όταν ανοίγω το laptop στο σπίτι Μιλάμε εκεί στην MS είναι διεστραμμένοι, διαταραγμένες προσωπικότητες, δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιο πρόβλημα έχουνε σαδισμού ή κάτι τέτοιο!!! Μιλάμε για τα πιο απλά, και τα έχουνε αναγάγει σε κινεζική ακροβατική κουμ φου σαολίν!!!! στα 11 εδωσαν τα ρεστα τους 👍 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι σου φάνηκε αστείο απο αυτά που έγραψε; εδω και δυο μερες το συστημα με τα 11 δε συνδεεται με τιποτα στο ιντερνετ. Πότε μου λεει οτι δε βλεπει το ρουτερ, ποτε οτι το βλεπει αλλα δε μπορει να συνδεθει σε αυτο, ποτε οτι το δικτυο μου εχει ξαφνικα μη ασφαλες πρωτοκολλο, ποτε οτι το λογισμικο εγινε σκαρτο, ποτε οτι συνδεση ειναι περιορισμενη, ποτε οτι ο ανταπτορας εχει θεμα κλπ κλπ. Κι ολα αυτα αφοτου επιχειρησα να καταργησω τα Νews and Interests. Λες και θελει να μ εκδικηθει😄 Εχω δοκιμασει πολλα για να το επαναφερω χωρις αποτελεσμα. Τωρα προτροπες οπως "Μήπως έχεις ανοιχτό κανένα torrent client; Έκανες επανεκκίνηση στο router σου; Μήπως κάποιος άλλος στο δίκτυο σου χρησιμοποιεί ίντερνετ;" πρεπει να απευθυνονται σε αρχαριους, εγω ειμαι 10-15 ωρες καθημερινα μπροστα στα pc εδω και >20 χρονια. 10 ώρες πριν, micos000 είπε Οι ειδήσεις θέλουν (κανονικά) μόνο down speed ενώ το ανέβασμα αρχείων θέλει up speed. Οι δύο αυτές ταχύτητες είναι ασύγχρονες και δεν επηρεάζει η μία την άλλη. Για να μην μπορείς να ανεβάσεις τότε κάτι έστελνε στο παρασκήνιο δεδομένα και αυτό θέλει ψάξιμο. Τιποτα δεν εστελνε στο παρασκηνιο, σε βεβαιω. Εξαλλου ανεβαζοντας το αρχειο απο pc με 7 που ειναι στο ιδιο δικτυο, ανεβηκε με τη σωστη ταχυτητα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από fitsoulas2024 1
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Τωρα προτροπες οπως "Μήπως έχεις ανοιχτό κανένα torrent client; Έκανες επανεκκίνηση στο router σου; Μήπως κάποιος άλλος στο δίκτυο σου χρησιμοποιεί ίντερνετ;" πρεπει να απευθυνονται σε αρχαριους, εγω ειμαι 10-15 ωρες καθημερινα μπροστα στα pc εδω και >20 χρονια. Ναι, αλλά εμείς δε γνωρίζουμε το επίπεδο σου, ούτε την κατάσταση στον χώρο σου, ούτε το τι έχεις στο pc. Οι ερωτήσεις που κάνω, πρέπει να γίνουν σε κάποιο σημείο γιατί έχουμε (όλοι φαντάζομαι) πέσει σε περιπτώσεις που ψαχνόμασταν για το τι φταίει και τελικά ήταν κάτι τελείως απλό που ο χρήστης αμέλησε να αναφέρει και εμείς αμελήσαμε να ρωτήσουμε γιατί θεωρούσαμε ότι αυτό ήταν αυτονόητο ότι θα το είχε ελέγξει. Και συγκεκριμένα έπεσα σε πρόβλημα στην ταχύτητα δικτύου και όταν ρώτησα για torrent έπρεπε να του πω να ελέγξει στα κρυφά εικονίδια να δει ότι τρέχει το ut και να πει τελικά ότι η ταχύτητα upload ήταν στο φουλ και seedαρε ανελέητα, χωρίς όμως να κατεβάζει τίποτα, και αυτό μπλόκαρε όλη την επικοινωνία. Οπότε, όταν ζητάμε βοήθεια, καλά είναι όταν μας ρωτάνε κάτι να απαντάμε ακόμα και αν μας φαίνεται χαζό και αν θέλουμε να βρούμε λύση θα πρέπει πλέον να γίνει δια της απαλοιφής. 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε εγω ειμαι 10-15 ωρες καθημερινα μπροστα στα pc εδω και >20 χρονια Σόρυ και άνευ παρεξηγήσεως, αλλά αυτό μένα δε μου λέει απολύτως τίποτα. Κι εγώ χρησιμοποιώ και επισκευάζω υπολογιστές εδώ και 40 χρόνια αλλά πάντα θα έχω κάτι νέο να μάθω. Στις 17/6/2025 στις 4:03 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε Ειναι δυνατον να μη ξερω ποια εκδοση εχω και πως να τη βρω? 24Η2. Μην παρεξηγιέσαι κάθε φορά που ρωτάω κάτι και γράφω οδηγία πως να το δεις. Το κάνω για να γλυτώσουμε χρόνο αν μου απαντήσεις "πως το βλέπω αυτό" και μετά πρέπει να σου απαντήσει κάποιος "έτσι" και όχι για να σε υποτιμήσω. Αν ξέρεις πως, απλά κάντο όπως το ξέρεις. ... Είπες ότι έχεις και άλλα pc στον χώρο με 11άρια; Αυτά έχουν μια λειτουργία στο σύστημα windows update όπου στέλνει ένα pc ενημερώσεις σε άλλα όταν είναι στο ίδιο lan για να μην κατεβάζουν όλα τα ίδια updates από το ίντερνετ. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Επιλογές για προχωρημένους->Βελτιστοποίηση παράδοσης και δες (σε όλα τα pc στο δίκτυο σου, αν έχεις και άλλα, με 10/11) αν είναι ενεργή η επιλογή για λήψη από το τοπικό δίκτυο. Πήγαινε και στο Εποπτεία δραστηριότητας και δες αν και τι έχουν πάρει (σε όλα τα pc) από τοπικό δίκτυο. Αν θέλεις μπορείς να την απενεργοποιήσεις προσωρινά να δεις αν διορθωθεί το θέμα σου. Το βίντεο με τις οδηγίες που έστειλα παραπάνω, το ακολούθησα στο pc και δεν μου βγάζει πλέον ειδήσεις παρά μόνο τον καιρό. Επίσης, δεν ξέρω (δεν αναφέρθηκε πουθενά) πως συνδέεσαι στο ίντερνετ, ενσύρματα ή ασύρματα; Επεξ/σία 18 Ιουνίου από micos000 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Ναι, αλλά εμείς δε γνωρίζουμε το επίπεδο σου, ούτε την κατάσταση στον χώρο σου, ούτε το τι έχεις στο pc. Οι ερωτήσεις που κάνω, πρέπει να γίνουν σε κάποιο σημείο γιατί έχουμε (όλοι φαντάζομαι) πέσει σε περιπτώσεις που ψαχνόμασταν για το τι φταίει και τελικά ήταν κάτι τελείως απλό που ο χρήστης αμέλησε να αναφέρει και εμείς αμελήσαμε να ρωτήσουμε γιατί θεωρούσαμε ότι αυτό ήταν αυτονόητο ότι θα το είχε ελέγξει. Και συγκεκριμένα έπεσα σε πρόβλημα στην ταχύτητα δικτύου και όταν ρώτησα για torrent έπρεπε να του πω να ελέγξει στα κρυφά εικονίδια να δει ότι τρέχει το ut και να πει τελικά ότι η ταχύτητα upload ήταν στο φουλ και seedαρε ανελέητα, χωρίς όμως να κατεβάζει τίποτα, και αυτό μπλόκαρε όλη την επικοινωνία. Aπο τα τοσα που εχουμε συζητησει ως τωρα λογικα εχεις καταλαβει το επιπεδο μου. Οτι θες να μαθεις για το pc μου το ρωτας. Γνωριζω ανα πασα στιγμη τι κινειται στο pc μου και εχω monitoring. Στα 11 δεν εχω βαλει ακομα τορενταδικο. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Σόρυ και άνευ παρεξηγήσεως, αλλά αυτό μένα δε μου λέει απολύτως τίποτα. Σου λεει τουλαχιστον οτι δεν εχεις να κανεις με αρχαριο που τωρα μαθαινει τα βασικα. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Είπες ότι έχεις και άλλα pc στον χώρο με 11άρια; Αυτά έχουν μια λειτουργία στο σύστημα windows update όπου στέλνει ένα pc ενημερώσεις σε άλλα όταν είναι στο ίδιο lan για να μην κατεβάζουν όλα τα ίδια updates από το ίντερνετ. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Επιλογές για προχωρημένους->Βελτιστοποίηση παράδοσης και δες (σε όλα τα pc στο δίκτυο σου, αν έχεις και άλλα, με 10/11) αν είναι ενεργή η επιλογή για λήψη από το τοπικό δίκτυο. Πήγαινε και στο Εποπτεία δραστηριότητας και δες αν και τι έχουν πάρει (σε όλα τα pc) από τοπικό δίκτυο. Αν θέλεις μπορείς να την απενεργοποιήσεις προσωρινά να δεις αν διορθωθεί το θέμα σου. Το βίντεο με τις οδηγίες που έστειλα παραπάνω, το ακολούθησα στο pc και δεν μου βγάζει πλέον ειδήσεις παρά μόνο τον καιρό. Επίσης, δεν ξέρω (δεν αναφέρθηκε πουθενά) πως συνδέεσαι στο ίντερνετ, ενσύρματα ή ασύρματα; Οχι, εχω ενα pc με 7 και ενα με 11. Ασυρματη συνδεση το καθενα στο ιδιο ρουτερ, και remote επικοινωνια μεταξυ τους. Αυτη τη στιγμη με το pc των 7 εχω κανονικα συνδεση και απο κει γραφω. Το pc με τα 11 εξακολουθει να αρνειται να συνδεθει βγαζοντας συνεχως τα μηνυματα που ανεφερα. Το βιντεο που μου υπεδειξες θα το κοιταξω μολις αποκτησω παλι συνδεση.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ίσως να φταίει και ο ασύρματος προσαρμογέας, είτε λόγω κάποιας ενημέρωσης οδηγών είτε λόγω κάποιας παρεμβολής είτε λόγω του ...έτσι θέλω και δε δουλεύω. Προτείνω να δοκιμάσεις να αλλάξεις προσαρμογείς από το ένα pc στο άλλο και αν το το pc που δημιουργεί πρόβλημα είναι κάτω από γραφείο να δοκιμάσεις να το μεταφέρεις πάνω ή έξω από το γραφείο. Την έχω πατήσει με τέτοιες χαζομάρες και ενώ κάποια στιγμή δούλευε, ξαφνικά άρχισε τα χαζά μηνύματα όπως και σε σένα. Μόλις το άλλαξα λίγο θέση λύθηκαν και τα προβλήματα. Επίσης μπορεί και ο προσαρμογέας να απέκτησε πρόβλημα, έτσι στα ξαφνικά και να συνέπεσε με τα σκαλίσματα που έκανες. Κάτι άλλο που μπορείς να δεις είναι στις ρυθμίσεις->σύστημα->Αντιμετώπιση προβλημάτων->άλλα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων->δίκτυο και ίντερνετ και να να του δώσεις να κάνει έναν έλεγχο.
Kthulhou Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 16/6/2025 στις 9:03 ΠΜ, micos000 είπε Σε δύο pc στο γραφείο που έχω με 11άρια (ένα με 22Η2 και ένα με 23Η2) την έχει κανονικά την επιλογή. Δεν ξέρω τι γίνεται στην 24Η2. Γενικά, δεν βρίσκω νόημα στο να δείχνει τα δευτερόλεπτα και μάλιστα το βρίσκω και εντελώς ανούσιο. Σε βλέπω όμως σε όλα σου τα θέματα ότι θέλεις να έχεις τα 11 σαν τα 7. Αυτό δε γίνεται και αν θέλεις να έχεις 7άρια και δεν ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να αποφασίσεις να προσαρμοστείς, κάτσε με τα 7άρια, γιατί αλλιώς θα είσαι συνέχεια στη γκρίνια. btw, μάλλον θα θέλεις και αυτό αλλά δεν σκέφτηκες ακόμα να το ψάξεις σε υπομενού
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λυθηκε το προβλημα της συνδεσης. Η μανα μου ειχε βαλει το ρουτερ πανω σε ενα κουτι υψους 10 εκατοστων. Το κατεβασα και το εβαλα διπλα και ξαφνικα απεκτησα ιντερντετ. Απιστευτο🤨 Αν μπορει κανεις να το εξηγησει..... 18 ώρες πριν, micos000 είπε Προτείνω να δοκιμάσεις να αλλάξεις προσαρμογείς από το ένα pc στο άλλο Αυτο δε γινεται. Στο pc με τα 11 ο προσαρμογευς ειναι onboard(ενας φιλος σε αλλο νημα μου ειπε οτι μπορει να βγει παρολ αυτα) και στο pc με τα 7 ο αρχαιος pci_xpress_1 που υπαρχει δεν θα βρει drivers για τα 11, οπως συζητηθηκε ηδη σε αλλο νημα. Λοιπον, παρολο που εξαιρεσα ενα-ενα και απο 2-3 φορες τα ειδησεογραφικα sites αυτα, εξακολουθουν να βγαινουν. Δε βγαινει ομως ο καιρος Υ Υπαρχουν οδηγιες για να εμφανισεις το καιρο, εδω πχ. Μόνο που οι επιλογες που δειχνει στην Εξατομικευση δεν υπαρχουν στα Win μου. Πoυθενα Widgets. Στις 17/6/2025 στις 2:51 ΜΜ, micos000 είπε Δες λίγο στο βίντεο. Το έκανα και απενεργοποίησε τα feeds and news τελείως. To ιδιο συμβαινει και σε αυτο το βιντεο. Προτεινει επιλογες που δεν εχω 13 ώρες πριν, Kthulhou είπε σε υπομενού................. Θενκς, το εχουμε ηδη λυσει αυτο. Μηπως ξερεις καποιο τροπο να εμφανιζονται τα δευτερολεπτα μονο οταν κλικαρεις στην ωρα, οπως δλδ γινεται στα 7? Επεξ/σία 19 Ιουνίου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Λοιπόν. Κάθισα χτες και έβαλα την 24Η2 που το σκεφτόμουν καιρό αλλά τώρα το πήρα απόφαση (με skip hardware check λόγω μη υποστηριζόμενου συστήματος ). Είναι η έκδοση Pro και την έβαλα in-place upgrade στην 23Η2 που είχα. Πάτησα στα γραφικά στοιχεία κάτω δεξιά και μου βγάζει αυτό. Spoiler Πατώντας στο γρανάζι κάτω αριστερά (στα γραφικά στοιχεία) μου βγάζει αυτό το πάνελ. Spoiler και ξετσεκάρωντας την τροφοδοσία φεύγει από πάνω αριστερά η καρτέλα "Τροφοδοσία" και μένουν μόνο τα γραφικά στοιχεία όπου έχω μόνο τον καιρό. Spoiler Εννοείτε ότι το άνοιγμα κατά τη μετακίνηση του δείκτη το έχω πάντα ανενεργό γιατί μου σπάει τα νεύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα