Stratosnis Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλημέρα συμφουρίτες, αυτή την στιγμή έχω ένα συμβόλαιο στο όνομά μου με την cosmote (τηλ + ιντερνετ). Μετακομίζω από το σπίτι 1 στο σπίτι 2 όπου προφανώς θα χρειαστεί να μπει ιντερνετ κλπ. Τώρα το "πρόβλημα", επειδή στο σπίτι 1 θα συνεχίσει να μένει η αδερφή μου θέλω να κρατήσει αν γίνεται το συμβόλαιο και να γυρίσει στο όνομά της. Έτσι ώστε να μην μείνει χωρίς ίντερνετ, τηλέφωνο. Το ξέρω ότι το κάνω πιο περίπλοκο απ' ότι είναι και ότι με ένα τηλέφωνο στον πάροχο θα λυθεί η απορία αλλά θέλω να ακούσω την επιλογή που μπορεί να μην προτείνει ο πάροχος (αν υπάρχει).
Λύση jkoukos Δημοσ. 16 Ιουνίου Λύση Δημοσ. 16 Ιουνίου Μπορεί να γίνει μεταβίβαση της σύνδεσης (το έχουμε κάνει παλιότερα) μόνο που θα γίνει νέο συμβόλαιο με 24μηνη δέσμευση. Προφανώς εσύ στο νέο σπίτι θα κάνεις άλλο συμβόλαιο με κατασκευή νέας σύνδεσης και τηλεφωνικό αριθμό.
Stratosnis Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου On 16/06/2025 at 10:32, jkoukos said: Μπορεί να γίνει μεταβίβαση της σύνδεσης (το έχουμε κάνει παλιότερα) μόνο που θα γίνει νέο συμβόλαιο με 24μηνη δέσμευση. Προφανώς εσύ στο νέο σπίτι θα κάνεις άλλο συμβόλαιο με κατασκευή νέας σύνδεσης και τηλεφωνικό αριθμό. σωστά, ενημερώθηκα και από υπάλληλο της Cosmote. Στην μεταβίβαση υπάρχει ανάλογα με το συμβόλαιο υπάρχει και ένα κόστος της τάξης 30-50€. Εάν το άτομο στο οποίο θα πάει το συμβόλαιο έχει/κάνει magenda one είναι δωρεάν. Η γίνεται και τηλεφωνικά με την αποστολή του συμβολαίου και υπογραφή αλλά και σε ένα κατάστημα cosmote/Γερμανός (πρέπει να είναι και τα δύο άτομα με τις ταυτότητες τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα