Pan_K Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, liakjim είπε Ενδιαφέρον έχει που κατανάλωση και εξωτερική πάνε χεράκι χεράκι Εντελώς κορυφαία η συμπεριφορά του. Εδώ στην δουλειά το Toshiba Edge 10K σε φλατ διαθέσεις και μέσο EER 6,1. Χώρος 32 - 40 τμ (υποδιαστασιολογημένο), αλλά με σχετικά μικρές απώλειες (ένα δωμάτιο 14τμ με νότιο μπαλκόνι και χωλ-κουζίνα 20τμ χωρίς εξωτερικά παράθυρα). Λειτουργία "ψύξη", ζήτηση 27, ανεμιστήρας High (660m3/h). Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα χρειάστηκαν 3,2 kW/h. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Pan_K
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 17 λεπτά πριν, Specs είπε δεν ειναι δεδομενο οτι και τα δυο στην ιδια ζητηση πχ 26 θα φερουν το ιδιο αποτελεσμα μεσα,απιθανο ειναι αυτο να συμβει. κανε πειραματα κ θα βρεις που θα καθησει για να εχεις ωραια κατ εσε αισθηση μεσα στον χωρο. το προηγουμενο εβγαζε? μαλλον οχι, μονο τα ον-οφ βγαζουν! αρα λες πως ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα..... θα βαλω και θερμομετρα να δω τι παιζει
Arkin Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Λοιπον έχω νέα μάλιστα πολύ καλά. Με εξωτερική 36 αυτή τη στιγμή ο χώρος 31 μέσα και ζήτηση 27 σε 50 λεπτά το κλιματιστικό έπεσε στα 300watt δουλεύει ο ανεμιστήρας βγάζει δροσερό αέρα συντήρηση με λίγα λόγια ινβερταρε γρήγορα παρόλο τον μεγάλο χώρο. Ελπίζω να μην αρχίσει τα on off και να συνεχίσει να ρίχνει ρεύμα τις επόμενες ώρες να δω που θα κάτσει.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 27 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε @MARIOSNURSE made in portugal παρακαλώ Τι εννοείς; Έτσι γράφει το ταμπελάκι;
p1ranhas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 55 minutes ago, MARIOSNURSE said: Καλώδιο σύνδεσης (μάλλον έβαλαν δικό τους) και βάσεις για την εξωτερική. Βάλε φωτό να δούμε εάν έβαλαν ή όχι. Ευχαριστώ. Οι βάσεις αυτές χρειάζονται αν γίνει η τοποθέτηση κάτω φαντάζομαι ε? Μπήκε πάνω στον τοίχο εμένα. Ή δεν έχει σημασία?
liakjim Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Χθες ηρθαν και μου βαλανε το Toyotomi gosai 24K Btu. Το πηρα απο το πλαισιο με την προσφορα του 20% επιστροφη Μπηκε στο σαλονι και αντικατεστησε ενα 12αρακι Daikin αρχαιο, inverter μεν αλλα αρχαιο δε! παιζει να ηταν απο τα πρωτα inverter της daikin Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν ειδα καμια τρελη διαφορα οπως περιμενα, οσον αφορα τη αποδοση. Υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα το Toyotomi? Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκρίνεις με πόση ενέργεια ( kwh ) σου έχει το ίδιο αποτέλεσμα στον χώρο από άποψη θερμοκρασίας. Δλδ αν το παλιό ήθελε για 26 και 35 έξω μια kwh την ώρα ενώ το νέο θέλει 0.5 , τότε το νέο έχει τη διπλάσια απόδοση. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 λεπτά πριν, p1ranhas είπε Ευχαριστώ. Οι βάσεις αυτές χρειάζονται αν γίνει η τοποθέτηση κάτω φαντάζομαι ε? Μπήκε πάνω στον τοίχο εμένα. Ή δεν έχει σημασία? Αντικραδασμικές νομίζω είναι. Μπαίνουν και πάνω. Βγάλε φωτογραφίες να δούμε τι κάνανε. Μπορεί να βάλανε δικές τους καλύτερες.
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Τι εννοείς; Έτσι γράφει το ταμπελάκι; ναι στην εξωτερικη μοναδα 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκρίνεις με πόση ενέργεια ( kwh ) σου έχει το ίδιο αποτέλεσμα στον χώρο από άποψη θερμοκρασίας. Δλδ αν το παλιό ήθελε για 26 και 35 έξω μια kwh την ώρα ενώ το νέο θέλει 0.5 , τότε το νέο έχει τη διπλάσια απόδοση. αυτο θελει εξοπλισμο για να το μετρησω γιατι παιρνει ρευμα οχι απο πριζα αλλα απο τον πινακα απο ασφαλαεια ξεχωριστη αλλα καταλαβαινω το point σου!
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 28 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε ναι στην εξωτερικη μοναδα Περίεργο. Μήπως είναι ο εισαγωγέας; Αν θες, βάλε φωτό να το δούμε συνολικά σα μηχάνημα + το ταμπελάκι. Έχει ενδιαφέρον αν είναι έτσι.
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Περίεργο. Μήπως είναι ο εισαγωγέας; Αν θες, βάλε φωτό να το δούμε συνολικά σα μηχάνημα + το ταμπελάκι. Έχει ενδιαφέρον αν είναι έτσι. ναι αμε. θα το βαλω και ο εγκαταστατης μου το επιβεβαιωσε οτι ειναι made in portugal. πλεον λεει εχουν ευρωπαικα εργοστασια. ετσι ειπε δεν ξερω αν ισχυει
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Η Sensirara συνεχίζει να δίνει πόνο με καρφωμένη κατανάλωση 200w συνεχούς λειτουργίας με ζήτηση 25, στις σημερινές συνθήκες. 4
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 13 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε ναι αμε. θα το βαλω και ο εγκαταστατης μου το επιβεβαιωσε οτι ειναι made in portugal. πλεον λεει εχουν ευρωπαικα εργοστασια. ετσι ειπε δεν ξερω αν ισχυει Έχει ενδιαφέρον, γιαυτό στο λέω. Δεν ήταν γνωστό έως τώρα. Βάλε όταν είναι να το δούμε. Βάλε και τις μονάδες να φαίνονται λίγο, να δούμε εάν έχει κατασκευαστική διαφορά. 1
liakjim Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες @flampouras, σε ποια εξωτερική έγινε το σκαλοπάτι στο aseg24kmte;
Aflo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Χρειάζομαι άμεσα ένα 12 ρι διότι καιγόμαστε. Να το ρίξω το ρευστό σε fujitsu asehkn ή Daikin Siesta Sensira Η σειρά KM τώρα είναι απλησίαστη 1
liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 31 λεπτά πριν, Aflo είπε Χρειάζομαι άμεσα ένα 12 ρι διότι καιγόμαστε. Να το ρίξω το ρευστό σε fujitsu asehkn ή Daikin Siesta Sensira Η σειρά KM τώρα είναι απλησίαστη Από πλαίσιο με επιστροφή έτσι; Θα πήγαινα στο fujitsu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα