Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, liakjim είπε

Ενδιαφέρον έχει που κατανάλωση και εξωτερική πάνε χεράκι χεράκι

image.png.bffe466c9c83d241c914e3eb19f7c8ab.png

Εντελώς κορυφαία η συμπεριφορά του. Εδώ στην δουλειά το Toshiba Edge 10K σε φλατ διαθέσεις και μέσο EER 6,1. Χώρος 32 - 40 τμ (υποδιαστασιολογημένο), αλλά με σχετικά μικρές απώλειες (ένα δωμάτιο 14τμ με νότιο μπαλκόνι και χωλ-κουζίνα 20τμ χωρίς εξωτερικά παράθυρα). Λειτουργία "ψύξη", ζήτηση 27, ανεμιστήρας High (660m3/h).

image.png.753ed5b54446b46c9c77fc76d4c2b6e6.png

Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα χρειάστηκαν 3,2 kW/h.

Επεξ/σία από Pan_K
  • Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Specs είπε

δεν ειναι δεδομενο οτι και τα δυο στην ιδια ζητηση πχ 26 θα φερουν το ιδιο αποτελεσμα μεσα,απιθανο ειναι αυτο να συμβει.

κανε πειραματα κ θα βρεις που θα καθησει για να εχεις ωραια κατ εσε αισθηση μεσα στον χωρο.

το προηγουμενο εβγαζε? μαλλον οχι, μονο τα ον-οφ βγαζουν!

αρα λες πως ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.....

θα βαλω και θερμομετρα να δω τι παιζει

Δημοσ.

Λοιπον έχω νέα μάλιστα πολύ καλά. Με εξωτερική 36 αυτή τη στιγμή ο χώρος 31 μέσα και ζήτηση 27 σε 50 λεπτά το κλιματιστικό έπεσε στα 300watt δουλεύει ο ανεμιστήρας βγάζει δροσερό αέρα συντήρηση με λίγα λόγια ινβερταρε γρήγορα παρόλο τον μεγάλο χώρο. Ελπίζω να μην αρχίσει τα on off και να συνεχίσει να ρίχνει ρεύμα τις επόμενες ώρες να δω που θα κάτσει. 

Δημοσ.
55 minutes ago, MARIOSNURSE said:

Καλώδιο σύνδεσης (μάλλον έβαλαν δικό τους) και βάσεις για την εξωτερική. Βάλε φωτό να δούμε εάν έβαλαν ή όχι.

Ευχαριστώ. Οι βάσεις αυτές χρειάζονται αν γίνει η τοποθέτηση κάτω φαντάζομαι ε? Μπήκε πάνω στον τοίχο εμένα. Ή δεν έχει σημασία?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

Χθες ηρθαν και μου βαλανε το Toyotomi gosai 24K Btu. Το πηρα απο το πλαισιο με την προσφορα του 20% επιστροφη
Μπηκε στο σαλονι και αντικατεστησε ενα 12αρακι Daikin αρχαιο, inverter μεν αλλα αρχαιο δε! παιζει να ηταν απο τα πρωτα inverter της daikin

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν ειδα καμια τρελη διαφορα οπως περιμενα, οσον αφορα τη αποδοση. Υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα το Toyotomi?

Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκρίνεις με πόση ενέργεια ( kwh ) σου έχει το ίδιο αποτέλεσμα στον χώρο από άποψη θερμοκρασίας. 

Δλδ αν το παλιό ήθελε για 26 και 35 έξω μια kwh την ώρα ενώ το νέο θέλει 0.5 , τότε το νέο έχει τη διπλάσια απόδοση. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, p1ranhas είπε

Ευχαριστώ. Οι βάσεις αυτές χρειάζονται αν γίνει η τοποθέτηση κάτω φαντάζομαι ε? Μπήκε πάνω στον τοίχο εμένα. Ή δεν έχει σημασία?

Αντικραδασμικές νομίζω είναι. Μπαίνουν και πάνω. Βγάλε φωτογραφίες να δούμε τι κάνανε. Μπορεί να βάλανε δικές τους καλύτερες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Τι εννοείς;

Έτσι γράφει το ταμπελάκι;

ναι στην εξωτερικη μοναδα

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκρίνεις με πόση ενέργεια ( kwh ) σου έχει το ίδιο αποτέλεσμα στον χώρο από άποψη θερμοκρασίας. 

Δλδ αν το παλιό ήθελε για 26 και 35 έξω μια kwh την ώρα ενώ το νέο θέλει 0.5 , τότε το νέο έχει τη διπλάσια απόδοση. 

αυτο θελει εξοπλισμο για να το μετρησω γιατι παιρνει ρευμα οχι απο πριζα αλλα απο τον πινακα απο ασφαλαεια ξεχωριστη
αλλα καταλαβαινω το point σου!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

ναι στην εξωτερικη μοναδα

Περίεργο.

Μήπως είναι ο εισαγωγέας;

Αν θες, βάλε φωτό να το δούμε συνολικά σα μηχάνημα + το ταμπελάκι.

Έχει ενδιαφέρον αν είναι έτσι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Περίεργο.

Μήπως είναι ο εισαγωγέας;

Αν θες, βάλε φωτό να το δούμε συνολικά σα μηχάνημα + το ταμπελάκι.

Έχει ενδιαφέρον αν είναι έτσι.

ναι αμε. θα το βαλω
και ο εγκαταστατης μου το επιβεβαιωσε οτι ειναι made in portugal. πλεον λεει εχουν ευρωπαικα εργοστασια. ετσι ειπε δεν ξερω αν ισχυει

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

ναι αμε. θα το βαλω
και ο εγκαταστατης μου το επιβεβαιωσε οτι ειναι made in portugal. πλεον λεει εχουν ευρωπαικα εργοστασια. ετσι ειπε δεν ξερω αν ισχυει

Έχει ενδιαφέρον, γιαυτό στο λέω.

Δεν ήταν γνωστό έως τώρα.

Βάλε όταν είναι να το δούμε. Βάλε και τις μονάδες να φαίνονται λίγο, να δούμε εάν έχει κατασκευαστική διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζομαι άμεσα ένα 12 ρι διότι καιγόμαστε. 

Να το ρίξω το ρευστό σε fujitsu asehkn ή Daikin Siesta Sensira 

Η σειρά KM τώρα είναι απλησίαστη

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Aflo είπε

Χρειάζομαι άμεσα ένα 12 ρι διότι καιγόμαστε. 

Να το ρίξω το ρευστό σε fujitsu asehkn ή Daikin Siesta Sensira 

Η σειρά KM τώρα είναι απλησίαστη

Από πλαίσιο με επιστροφή έτσι; Θα πήγαινα στο fujitsu 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...