liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Και μόλις προστέθηκε ένα 9άρι inventor leon του @flampouras με την πρόσφατη μέθοδο που μας βρήκε ο @cmaniac !!!. Το leon είναι πάνω σε μια tapo p110. Τώρα που κάναμε τη διαδικασία είναι αρκετά πιο απλή από ότι φανταζόμουν. Υπενθυμίζω δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από την ύπαρξη homeassistant από τον φίλο/φίλη που θα μοιραστεί την κατανάλωση του κλιματιστικό του/της μαζί μας! 2
cmaniac Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 μμ 9 λεπτά πριν, liakjim είπε 9άρι inventor leon Για 9ρι, σα να καίει το κατιτίς παραπάνω με 400-600W..
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 μμ 8 λεπτά πριν, cmaniac είπε Για 9ρι, σα να καίει το κατιτίς παραπάνω με 400-600W.. Ε θα πρέπει να πληρώνει και αυτός κάτι έτσι; 😅
flampouras Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, cmaniac είπε Για 9ρι, σα να καίει το κατιτίς παραπάνω με 400-600W.. Πριν κάνα μισάωρο το άνοιξα. Του κάνω διακοπτόμενη λειτουργία. Απόψε το έβαλα επίτηδες στο eco. Δες το πρωί το γράφημα και το ξανά συζητάμε. Ζήτηση 24. BTW ευχαριστούμε πολύ για την λύση!!! Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:00 μμ από flampouras
Pan_K Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 μμ 2 ώρες πριν, zoya23 είπε Γνωμες και help ( κατα τα αλλα καλα δουλευει το αιρκον, αθορυβο τελειως και εξω κανει θορυβο μονο οταν συντονιζει μαλλον επρεπε να εχω παρει αντικραδασμικα πριν το βαλοθν αλλα δε το σκεφτηκα ( ειναι τοιχο) Μπορείς να βάψεις τον σωλήνα στο χρώμα του τοίχου. Αυτό θα βελτιώσει αρκετά την κατάσταση.
zoya23 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 μμ 1 λεπτό πριν, Pan_K είπε Μπορείς να βάψεις τον σωλήνα στο χρώμα του τοίχου. Αυτό θα βελτιώσει αρκετά την κατάσταση. θα το κανω αυτο θα βαλω καναλι και θα το βαψω αλλα βλεπω κι αλλα που ειναι ευθεια κι οχι σπαστα η τελοσπαντων με ελαχιοστη κλιση. αλλα ειναι νορμαλ ετσι; χαλια μαυρα πφφφφ
Pan_K Δημοσ. Δευτέρα στις 11:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:01 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cmaniac είπε Για 9ρι, σα να καίει το κατιτίς παραπάνω με 400-600W.. 40 λεπτά πριν, flampouras είπε Πριν κάνα μισάωρο το άνοιξα. Του κάνω διακοπτόμενη λειτουργία. Απόψε το έβαλα επίτηδες στο eco. Δες το πρωί το γράφημα και το ξανά συζητάμε. Ζήτηση 24. Να θυμίσω λιγάκι αυτό, από το δικό μου Leon: Δεν το λες και άσχημο από πλευράς κατανάλωσης. Τώρα τι ατμόσφαιρα κάνει μέσα στο δωμάτιο, αυτό καλύτερα να μας το πει ο φίλος @flampouras. 33 λεπτά πριν, zoya23 είπε θα το κανω αυτο θα βαλω καναλι και θα το βαψω αλλα βλεπω κι αλλα που ειναι ευθεια κι οχι σπαστα η τελοσπαντων με ελαχιοστη κλιση. αλλα ειναι νορμαλ ετσι; χαλια μαυρα πφφφφ Διορθώνεται και αυτό κάπως, αν και με δυσκολία. Χρειάζεται να ευθυγραμμιστεί κάπως ο σωλήνας με πολλή προσοχή για να μην τσακίσει και να γίνει η κύρτωση στο σημείο εξόδου από τον τοίχο και όχι στο σημείο που ενώνεται με το κλιματιστικό. 10 ώρες πριν, liakjim είπε Θα πρέπει να παίζει και στο yukai Για όσους έχουν Home Assistant και κάποιο Toshiba κλιματιστικό που δεν έχει πάνω του wifi module, σας δίνω έναν παραπάνω λόγο να το αγοράσετε: Με το Home Assistant και την ενσωμάτωση της Toshiba έχεις επιλογή να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα και στην αφύγρανση. Με επιλεγμένη λειτουργία αφύγρανσης και τον ανεμιστήρα στο High επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση στο μηχάνημα. Στο Edge έχω bonus μία μονάδα στο EER. Το Seiya υπακούει και αυτό στην εντολή για αύξηση παροχής αέρα στην αφύγρανση, αλλά δυστυχώς έμπλεξα με κάτι τεχνολογικά ζητήματα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προσωρινά τα καινούρια θερμομετράκια της xiaomi που αγόρασα για να βλέπω live to EER και σε αυτό το μοντέλο. @SpecsΒάλε στα πινακάκια σου ελάχιστη για το ASEH09KMCG στην ψύξη 77 watt και για το Edge 125. Για το Yukai δεν ξέρω, αλλά το Seiya πέφτει μέχρι τα 169 στην αφύγρανση, οπότε και το Yukai λογικά τόσα θα πιάνει. Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:32 μμ από Pan_K 2
cmaniac Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 πμ 1 ώρα πριν, flampouras είπε Πριν κάνα μισάωρο το άνοιξα. Του κάνω διακοπτόμενη λειτουργία. Απόψε το έβαλα επίτηδες στο eco. Δες το πρωί το γράφημα και το ξανά συζητάμε. Ζήτηση 24. BTW ευχαριστούμε πολύ για την λύση!!! Ναι είδα. Έπεσε αρκετά. Να 'στε καλα! Πάντα ψηλά EER 1
zoya23 Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 πμ 10 ώρες πριν, Pan_K είπε Να θυμίσω λιγάκι αυτό, από το δικό μου Leon: Δεν το λες και άσχημο από πλευράς κατανάλωσης. Τώρα τι ατμόσφαιρα κάνει μέσα στο δωμάτιο, αυτό καλύτερα να μας το πει ο φίλος @flampouras. Διορθώνεται και αυτό κάπως, αν και με δυσκολία. Χρειάζεται να ευθυγραμμιστεί κάπως ο σωλήνας με πολλή προσοχή για να μην τσακίσει και να γίνει η κύρτωση στο σημείο εξόδου από τον τοίχο και όχι στο σημείο που ενώνεται με το κλιματιστικό. Για όσους έχουν Home Assistant και κάποιο Toshiba κλιματιστικό που δεν έχει πάνω του wifi module, σας δίνω έναν παραπάνω λόγο να το αγοράσετε: Με το Home Assistant και την ενσωμάτωση της Toshiba έχεις επιλογή να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα και στην αφύγρανση. Με επιλεγμένη λειτουργία αφύγρανσης και τον ανεμιστήρα στο High επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση στο μηχάνημα. Στο Edge έχω bonus μία μονάδα στο EER. Το Seiya υπακούει και αυτό στην εντολή για αύξηση παροχής αέρα στην αφύγρανση, αλλά δυστυχώς έμπλεξα με κάτι τεχνολογικά ζητήματα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προσωρινά τα καινούρια θερμομετράκια της xiaomi που αγόρασα για να βλέπω live to EER και σε αυτό το μοντέλο. @SpecsΒάλε στα πινακάκια σου ελάχιστη για το ASEH09KMCG στην ψύξη 77 watt και για το Edge 125. Για το Yukai δεν ξέρω, αλλά το Seiya πέφτει μέχρι τα 169 στην αφύγρανση, οπότε και το Yukai λογικά τόσα θα πιάνει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτο θεωρω οτι επρεπε να γινει απο την αρχη με τους σωληνες , δε μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ετσι. Εγω δε μπορω να το διορθωσω , χαλια σκετη απογοητευση
marinen Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 πμ Καλημέρα στην ομάδα. Υπάρχει κάποια πρόταση για 9άρι οικονομικό που θα δουλέψει μόνο ψύξη με μόνη προϋπόθεση να είναι ήσυχο εσωτερικά αλλά κυρίως εξωτερικά; Θα τοποθετηθεί σε μικρό περίκλειστο ακάλυπτο πολυκατοικίας και ο θόρυβος δυστυχώς πολλαπλασιάζεται... Και δεν έχω καμία όρεξη να μου κάνει καταγγελία κάποιος γείτονας και να φάω κανά πρόστιμο και να αναγκαστώ να το ξηλώσω στο τέλος!!! Δεν με ενδιαφέρει ούτε η κατανάλωση καθώς πρόκειται για εξοχική κατοικία και θα δουλέψει πολύ λίγο. Ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις από την εμπειρία με τα δικά σας κλιματιστικά!
sap00 Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ 50 λεπτά πριν, marinen είπε με μόνη προϋπόθεση να είναι ήσυχο εσωτερικά αλλά κυρίως εξωτερικά; Θα τοποθετηθεί σε μικρό περίκλειστο ακάλυπτο πολυκατοικίας και ο θόρυβος δυστυχώς πολλαπλασιάζεται.. Πόσο μικρός είναι ο ακάλυπτος? Είναι ανοιχτός από πάνω και από κάτω? Έχουν και άλλοι παράθυρα απέναντι ή από πάνω? Σε τι όροφο είσαι? Μήπως μπορεί μέσω του ακαλύπτου να πάει στην ταράτσα? Λάβε υπόψιν και τον καυτό αέρα που θα φυσάει - να μην ενοχλεί ..
marinen Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sap00 είπε Πόσο μικρός είναι ο ακάλυπτος? Είναι ανοιχτός από πάνω και από κάτω? Έχουν και άλλοι παράθυρα απέναντι ή από πάνω? Σε τι όροφο είσαι? Μήπως μπορεί μέσω του ακαλύπτου να πάει στην ταράτσα? Λάβε υπόψιν και τον καυτό αέρα που θα φυσάει - να μην ενοχλεί .. Για ταράτσα δυστυχώς δεν γίνεται λόγω χαμηλού ορόφου. Υπάρχει στον χώρο ένα 9άρι Samsung 15ετίας το οποίο ήταν αθόρυβο εξωτερικά, δεν ενοχλούσε καθόλου, αλλά δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα. Κάθε τρεις και λίγο σταματάει μόνο του, ανάβουν τα λαμπάκια του, το σβήνω και το ξανανοίγω και φτου και από την αρχή. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:38 πμ από marinen
flampouras Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Pan_K είπε Να θυμίσω λιγάκι αυτό, από το δικό μου Leon: Δεν το λες και άσχημο από πλευράς κατανάλωσης. Τώρα τι ατμόσφαιρα κάνει μέσα στο δωμάτιο, αυτό καλύτερα να μας το πει ο φίλος @flampouras. Έχω δει και στιγμιαία 68.5 αλλά υπο ιδανικές συνθήκες: Spoiler Τώρα όσο αφορά την ατμόσφαιρα, μια χαρά στην ψύξη. Στην αφύγρανση μας τα χαλάει γιατί δεν «κόβει» και κατεβάζει την θερμοκρασία κάτω από την ζητούμενη. Εχώ κάνει και το hack από το κρυφό menu των Midea, να κόβει ο εσωτερικός ανεμιστήρας όταν επιτευχθεί η ζητούμενη θερμοκρασία αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί για κάποιον λόγο. Γενικά ευχαριστημένος για τα χρήματα του. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:33 μμ από flampouras
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 πμ 1 ώρα πριν, flampouras είπε Έχω δει και στιγμιαία 68.5 αλλά υπο ιδανικές συνθήκες: Τώρα όσο αφορά την ατμόσφαιρα, μια χαρά στην ψύξη. Στην αφύγρανση μας τα χαλάει γιατί δεν «κόβει» και κατεβάζει την θερμοκρασία κάτω από την ζητούμενη. Εχώ κάνει και το hack από το κρυφό menu των Midea, να κόβει ο εσωτερικός ανεμιστήρας όταν επιτευχθεί η ζητούμενη θερμοκρασία αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί για κάποιον λόγο. Γενικά ευχαριστημένος για τα χρήματα του. Αν θα βάλεις eco δεν θα έχεις τα spikes για τις 8 ώρες που διαρκεί.
flampouras Δημοσ. Τρίτη στις 12:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:07 μμ 26 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν θα βάλεις eco δεν θα έχεις τα spikes για τις 8 ώρες που διαρκεί. Το γνωρίζω. Αυτό έκανα χθες το βράδυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα