amotida Δημοσ. Τρίτη στις 10:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:10 πμ 11 hours ago, liakjim said: Πίτσος είναι, τι περίμενες ότι θα έχει καλά εξαρτήματα όπως το quattro ; Αν ήταν μικρό γιατί να κάνει off; Τι είναι αυτό το Pitsos Ioli; Είναι Midea; Ξέρει κανείς;
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ 16 λεπτά πριν, amotida είπε Τι είναι αυτό το Pitsos Ioli; Είναι Midea; Ξέρει κανείς; Midea
vdeseris Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 πμ Δεν έχει καμια λειτουργία eco να δοκιμάσει; Το δικό μου Midea Xtreme Graphite (12αρι) πέφτει και στα 100 watt. Με την χθεσινή ζέστη είχε πέσει στα 120-130
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 πμ (επεξεργασμένο) Μιλούσα με το παιδί που έχει το pitsos. Τον έβαλα να το βάλει στη μέγιστη ταχύτητα ανεμιστήρα. 3 έχει. Για αυτό οι σύντομοι κύκλοι onoff. Δεν έριξε ελάχιστα watts. Τώρα το έβαλε πάλι στην 2η ταχύτητα. Ο χώρος δεν έχει μεγάλες απώλειες. Το κλιματιστικό είναι σε follow me και ψύχει άνετα τον χώρο. Μιλάμε ότι αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, πρόκειται για τρελή φόλα. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:39 πμ από liakjim 1
techPro Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ 13 hours ago, Specs said: Eμενα το γραφει εκει ακριβως στην εφαρμογη:μετα την απενεργοποιηση,θα αρχισει να στεγνωνει,θα μειωσει την υπολειπομενη υγρασια καιεμποδιζει την συγκεντρωση μουχλας.
zoranb Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ (επεξεργασμένο) Σε σύγκριση των δύο κλιματ έχω αυτές τις τιμές. Ποιά τιμή θεωρείται πιό καλή κ γιατί? Επεξ/σία Τρίτη στις 12:17 μμ από zoranb
techPro Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ 13 hours ago, Specs said: Eμενα το γραφει εκει ακριβως στην εφαρμογη:μετα την απενεργοποιηση,θα αρχισει να στεγνωνει,θα μειωσει την υπολειπομενη υγρασια καιεμποδιζει την συγκεντρωση μουχλας. Συνεχίζει δηλαδή τη ροή αέρα μετά το σβήσιμο; Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω αν προσθέτει καθυστέρηση στην απενεργοποίηση του ανεμιστήρα. Δε βλέπω όμως να υπάρχει η επιλογή στο τηλεχειριστήριο.
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 μμ 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Σε σύγκριση των δύο κλιματ έχω αυτές τις τιμές. Ποιά τιμή θεωρείται πιό καλή κ γιατί? Πες μας τα μοντέλα ακριβώς
zoranb Δημοσ. Τρίτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:26 μμ (επεξεργασμένο) Α. Fujitsu Series KE Β. Fujitsu Series KM ASEH (παραείναι καλό αυτό που μου πρότεινες... σκέφτομαι πως ίσως κάποιο λάκο έχει η φάβα γι'αυτό ρωτάω ) Στα δε 14Κ btu, το KM ASEH ακόμα κ στην ίδια μάρκα φαίνεται πως έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... πάλι μου φαίνεται πως κάποιο λάκο θα έχει η φάβα! Επεξ/σία Τρίτη στις 12:31 μμ από zoranb
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 μμ 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Α. Fujitsu Series KE Β. Fujitsu Series KM ASEH (παραείναι καλό αυτό που μου πρότεινες... σκέφτομαι πως ίσως κάποιο λάκο έχει η φάβα γι'αυτό ρωτάω ) Στα δε 14Κ btu, το KM ASEH ακόμα κ στην ίδια μάρκα φαίνεται πως έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... πάλι μου φαίνεται πως κάποιο λάκο θα έχει η φάβα! Ακριβώς είπαμε. Κωδικό μηχανημάτων. Υποθέτω κοιτάς μηχανήματα διαφορετικής ισχύος.
amotida Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 μμ 19 minutes ago, zoranb said: Σε σύγκριση των δύο κλιματ έχω αυτές τις τιμές. Ποιά τιμή θεωρείται πιό καλή κ γιατί? Δεν υπάρχει η σύγκριση που λες! Το Fujitsu KM (όπου δείχνεις στην εικόνα 104kWh/έτος για ψύξη και 730kWh/έτος για θέρμανση) είναι μοντέλο με ονομαστική ισχύ 9000 BTU. Κατά συνέπεια, για να γίνει σωστή σύγκριση, πρέπει να ληφθεί μοντέλο με την ίδια ονομαστική ισχύ, το οποίο στην περίπτωση του KE έχει 118kWh/έτος για ψύξη και 819kWh/έτος για θέρμανση.
zoranb Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ (επεξεργασμένο) Μα κι εμένα μου κάνει εντύπωση, 14000 btu είναι όλα! Επεξ/σία Τρίτη στις 12:46 μμ από zoranb
polisv Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, zoranb είπε Μα κι εμένα μου κάνει εντύπωση, 14000 btu είναι όλα! Το Β έχει λάθος ταμπελάκι απο το 9αρι στο Skroutz. To σωστό είναι αυτό Επεξ/σία Τρίτη στις 01:16 μμ από polisv
amotida Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ 32 minutes ago, zoranb said: Μα κι εμένα μου κάνει εντύπωση, 14000 btu είναι όλα! Κατάλαβα... αλλά εσύ βασίζεσαι σε εμπορικά site;!! Ακόμα δεν έχετε μάθει ότι, όσον αφορά τις προδιαγραφές, καλό είναι να τις ελέγχει κανείς στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή; Γιατί στα εμπορικά site συχνά υπάρχουν λάθη (σε φωτογραφίες, σε κείμενα κ.λπ.); Τέλος πάντων, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα: Το Fujitsu KM 14k έχει δηλωμένες προδιαγραφές 207 kWh/έτος για ψύξη και 1366 kWh/έτος για θέρμανση.
Pan_K Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakjim είπε Μιλούσα με το παιδί που έχει το pitsos. Τον έβαλα να το βάλει στη μέγιστη ταχύτητα ανεμιστήρα. 3 έχει. Για αυτό οι σύντομοι κύκλοι onoff. Δεν έριξε ελάχιστα watts. Τώρα το έβαλε πάλι στην 2η ταχύτητα. Ο χώρος δεν έχει μεγάλες απώλειες. Το κλιματιστικό είναι σε follow me και ψύχει άνετα τον χώρο. Μιλάμε ότι αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, πρόκειται για τρελή φόλα. Πες στο παιδί που έχει το pitsos να το πουλήσει. Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει φέτος το καλοκαίρι. Είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο Inventor Supreme για το οποίο με διαβεβαίωναν στην Inventor ότι όλα καλά. Σας είχα πρήξει τον χειμώνα με αυτό, θυμάστε; Και το καλύτερο; δεν έχει eco mode ούτε στην εφαρμογή ούτε στο χειριστήριο. Εγώ το ξήλωσα και το πούλησα 100 ευρώ το 9άρι. Ωστόσο είχα προλάβει να το δω να πέφτει στην ψύξη στα 200 watt. Πιθανότατα και αυτό να πέφτει στα 300 watt με ανεμιστήρα στο high και εξωτερικές θερμοκρασίες <26. Τουλάχιστον τώρα έμαθα ότι το 9άρι που πούλησα δεν έχει προγραμματισμό για 12-άρι όπως πίστευα. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:46 μμ από Pan_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα