Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα με 36+οC και ζητούμενη 22οC παρατηρώ μια αύξηση περίπου 20% στην κατανάλωση στο Daikin Ururu Sarara.

Εσείς;

Η υγρασία κρατείται σταθερά περίπου στο 40%.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Πως μπαινω; Δεν εχω προτέρα εμπειρία. Α και δεν εχω pc απο ταμπλετ γραφω..

Θέλουμε μετρητές sonoff ή shelly gen2 και άνω (τα πιο σύγχρονα είναι τα gen3 ή gen 4) και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε οι 2 μας. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cmaniac είπε

Θα ήθελα να δω και την θερμοκρασία του χώρου.

Στο "cool 25" είχα σταθερά 25C. Στο "dry" έχει κολλήσει στους 24C. (Εξωτερική >38C τώρα!)

Δημοσ.

Έφτασε 20:00 και η θερμοκρασία στους 35 στην Πτολεμαΐδα. Από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θέλουμε μετρητές sonoff ή shelly gen2 και άνω (τα πιο σύγχρονα είναι τα gen3 ή gen 4) και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε οι 2 μας. 

Grafana Resort είσαι?

13 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Σήμερα με 36+οC και ζητούμενη 22οC παρατηρώ μια αύξηση περίπου 20% στην κατανάλωση στο Daikin Ururu Sarara.

Εσείς;

Πολύ χαμηλά το έχεις, μπορεί και φτάνει στον στόχο με τέτοιες εξωτερικές θερμοκρασίες?😎

2 λεπτά πριν, verlemakos είπε

Grafana Resort είσαι?

Πολύ χαμηλά το έχεις, μπορεί και φτάνει στον στόχο με τέτοιες εξωτερικές θερμοκρασίες?😎

Θεωρητικά δεν διακοπευεσαι?

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν μπορω δυστυχως πρεπει να μπουν στον πινακα αυτα και ο δικος μου δ3ν χωραει ουτε τριχα..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Εσείς;

Το φοιτητικό άδειασε, φόρτωσα όλες τις εφαρμογές των κλιματιστικών στο κινητό και από εχθές το βράδυ το miracle 3 δοκιμάζεται ανηλεώς. Να δούμε πόσο θα καταναλώσει σε ένα απαιτητικό 24ωρο....

31 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Δεν μπορω δυστυχως πρεπει να μπουν στον πινακα αυτα και ο δικος μου δ3ν χωραει ουτε τριχα..

Νομίζω υπάρχουν και μετρητές που μπαίνουν μέσα στην πρίζα, ελπίζω να σε καλύπτουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, verlemakos είπε

Εννοείται ότι το πιάνει. Και πολύ γρήγορα μάλιστα. Διατηρεί το χώρο σε 22-23οC σταθερά.

Αλλά αυξήθηκε κάπως η κατανάλωση.

Έκαψε από χθες σε 1 εικοσιτετράωρο, 3,3KWh. (6μμ με 6μμ).

Είναι η πρώτη φορά από το Νοέμβρη του 2024 που το έχω σε ψύξη και θέρμανση, που γράφει τόσο.

Επεξ/σία από MARIOSNURSE
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Εννοείται ότι το πιάνει. Και πολύ γρήγορα μάλιστα. Διατηρεί το χώρο σε 22-23οC σταθερά.

Είναι η πρώτη φορά από το Νοέμβρη του 2024 που το έχω σε ψύξη και θέρμανση, που γράφει τόσο.

3,3 kwh.... Πόσα τμ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, Lofarek said:

Shelly 1 PM gen4 > Size (HxWxD): 37x42x16 mm

Εγώ έχω το Gen1, με περίπου παρόμοιο μέγεθος ...τοποθετήθηκε απευθείας πάνω στο κύκλωμα που πάει προς το κλιματιστικό, ακριβώς μετά την ασφάλεια στον πίνακα.
Για κοίτα πού είναι! Το βλέπεις; 😁

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Επεξ/σία από amotida
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

3.3kw δεν είναι τπτ.

Εμένα το toshiba arata 16αρι σε 24 ώρες καίει 9kw κ αυτο με μερικές ώρες στο eco.

Ζητούμενη 26 στο auto κ μέσα στο σπίτι έχει 27.

Ενιαίος χώρος 40τμ σχεδόν σε ρετιρέ. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, verlemakos είπε

3,3 kwh.... Πόσα τμ?

20τμ.

7 λεπτά πριν, johnnyman είπε

3.3kw δεν είναι τπτ.

Εμένα το toshiba arata 16αρι σε 24 ώρες καίει 9kw κ αυτο με μερικές ώρες στο eco.

Ζητούμενη 26 στο auto κ μέσα στο σπίτι έχει 27.

Ενιαίος χώρος 40τμ σχεδόν σε ρετιρέ. 

Το συγκρίνω με το ίδιο κλιματιστικό, στον ίδιο χώρο, με τις θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, μαξ 35 και τη νύχτα πολύ πιο κάτω.

Αυτό εννοώ. Εννοείται πως είναι πολύ καλή η κατανάλωση, δεν έχω παράπονο, απλά το αναφέρω.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, halvas69 είπε

Το 58c που ανέφερα είναι στο υπνοδωμάτιο και η θερμοκρασία εκεί είναι στους 25c.

Στο σαλίνι 55% η υγρασία και η θερμοκρασία στους 24c.

Εντάξει είσαι τότε, δεδομένης της αυξημένης εξωτερικής υγρασίας. Αν ανοίγεις συχνά τις μπαλκονόπορτες δύσκολα θα πέσει πιο κάτω. 

1 ώρα πριν, halvas69 είπε

Τα πράγματα ήταν καλύτερα εάν έβγαζα το auto από το ανεμιστήρα και το δούλευα καρφωτά στην 3η από τις 5 σκάλες που έχει.

Σου επιτρέπει να ρυθμίσεις και ταχύτητα ανεμιστήρα στο dry;

24 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Σε τι ταχύτητα έχεις τον ανεμιστήρα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MARIOSNURSE είπε

20τμ.

Ακραίο...

Τελικά τα high-end μηχανήματα κάνουν την μεγαλύτερη διαφορά με extreme θερμοκρασίες περιβάλλοντος, είτε ψύχους είτε καύσωνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...