oleff Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλησπέρα σας, γνωρίζετε για Δυτική Θεσσαλονίκη, κάποιον άριστο ψυκτικό που να κάνει όλα αυτά που ζητούνται στο θέμα εγκατάστασης και κυρίως σωστά; Για κλιματιστικό Mitsubishi Heavy Industries υπάρχει θέμα εδώ και καιρό και είναι πολύ εκνευριστικό που ο τεχνικός που το έχει αναλάβει ότι είναι εντελώς ανίκανος. Με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα ο τύπος από την μέρα που το είχε περάσει, έκανε όλο παραλειψεις και βιαστικά πράγματα Με συνέπεια να παρουσιάζονται συνεχώς θέματα. Οπότε παρακαλώ αν γνωρίζεται κάποιον πραγματικά άριστο προτείνετε τον μου.
cmaniac Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 λεπτά πριν, oleff είπε παρουσιάζονται συνεχώς θέματα Τι μηχάνημα και τι προβλήματα έχει; 18 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε SMART SENSING λέγεται στην Toshiba. Ανιχνεύει την κίνηση στο χώρο και προσαρμόζει, εφόσον έχει ενεργοποιηθεί. Η Daikin το αποκαλεί "έξυπνο μάτι". Έχει και το δικό μου, αλλά δεν γυρίζει μόνο του. Μόνο το LN ήξερα ότι κινείται από μόνο του.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, cmaniac είπε Έχει και το δικό μου, αλλά δεν γυρίζει μόνο του. Μόνο το LN ήξερα ότι κινείται από μόνο του. Το Ururu έχει 2 μάτια, το ένα κοιτάει αριστερά και το άλλο δεξιά, οπότε καλύπτει όλο το χώρο. Δεν ξέρω πως πάει στο Toshiba daiseikai 10. 1
costas_ Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 46 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Μην πάρεις Toyotomi. Για πες, γιατί όχι?
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 34 λεπτά πριν, cmaniac είπε Τι μηχάνημα και τι προβλήματα έχει; Έχει και το δικό μου, αλλά δεν γυρίζει μόνο του. Μόνο το LN ήξερα ότι κινείται από μόνο του. 6 λεπτά πριν, costas_ είπε Για πες, γιατί όχι? 1) Ακριβό, λόγω μάρκετινγκ χωρίς να προσφέρει τίποτα. 2) Κινέζικο φασόν Gree, άρα πάρε Gree απευθείας. Δεν αξίζει, λόγω συμπεριφοράς. Δες τις προηγούμενες σελίδες. 3) Κακή αντιπροσωπεία, δες τα σχόλια στο Google. 1
Lofarek Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, cmaniac είπε Το τεστ σενάριο δεν περιλαμβάνει μέσα παράγοντες όπως ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες (τα τεστ τους σταματάνε στους 35..), ούτε πραγματική χρήση, συμπεριφορές, υγρασίες και άλλα ακανόνιστα πράγματα που έχουν τα σπίτια. Είναι ένα χαρτί που δείχνει ότι κάποια στιγμή, όταν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, μπορεί και να είναι το πιο αποδοτικό κλιματιστικό. To ZSX πχ έχει τόσες προστασίες που λίγο να ξωκείλει η κατάσταση, να τα αποτελέσματα: Είναι κακό; Όχι. Θα έπαιρνα το περφέρα; Ναι. (Τα πριόνια είναι ο αυτοματισμός με τον ανεμιστήρα, που τον έκανα λίγο πιο επιθετικό για να μειώσω την κατανάλωση χωρίς να αυξήσω όμως την υγρασία) Αυτη η "παρεμβαση" στην πλακετα εγινε απο εσας? Η απο εταιρεια κατοπιν αιτηματος?
Specs Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Pan_K said: Επιδόσεις κλιματιστικών στην δουλειά με στιγμιότυπο κατά το οποίο η εξωτερική έπιανε την μέγιστη τιμή της σήμερα (38,7 βαθμοί). Μέσο EER για Toshiba Edge 10k: 5,5. TCL Miracle III 9k: 6,3. Inventor Omnia eco 9k: 4,15. Toyotomi (και μη Hiro-τερα)9k: 2,5. Πάνω-κάτω ίδια εσωτερική σε όλα. Εμεις σε ρεκορ σημερα, Καρδιτσα γαρ, το Sensira 12ρι που μετρησα, ειχε τους εξης συντελεστες αποδοσης EER 5.2 EER , 41 εξωτερικη, 646 κμ/ωρα (High) 375 watt 5.6 EER , 40 εξωτερικη, 544 κμ/ωρα (Med) 360 watt 4,8 ΕΕR , 39 εξωτερικη, 391 κμ/ωρα (Low) 350 watt θερμοκρασια/υγρασια στα φιλτρα εισοδου ~27/45% Πριν μια ωρα ειχε κατεβει στα 190watt ,το εβαλα σε οτι χαμηλοτερο σε παροχη αερα(Silent) 323 κμ/ωρα με 34 εξωτερικη σε ψυξη ειχε 8.2 EER, με εξοδο 1920w το γυρισα σε DRY mode για δοκιμη δυσκολη μιας και ποσο να κατεβασει υγρασια απο 45% , με σημειο δροσου ~13 βαθμους? Γκαζωσε λοιπον στα 490 watt, ας υποθεσω οτι κατεβασε το πολυ 10% απο το Silent σε παροχη, ~290 κμ/ωρα εξωτερικη 33 πλεον, εχουμε EER 5.1, με ισχυ εξοδου 2700 watt. Oπως αντιλαμβανεστε, η Αφυγρανση ειναι πολυ σπαταλη, ιδιως αν ζητας πολυ χαμηλο ποσοστο υγρασιας οπως στην δοκιμη 45% κ κατω (αχρειαστη ετσι κι αλλιως). Αυτα ειναι τα νουμερα, αλλα περισυ ειχα και καλυτερα γιατι ξεχαστηκα φετος κλεινοντας το Perfera και εμεινε το Sensira με ζητουμενη 27 (περισυ 28 ιδιες θερμοκρασιες επαιζε 250watt και EER 7 εως 8 στους 38 περιπου). Mεσα στον τοιχο που μετραω εχω 26,00 Κελσιου ακριβως(κατα τα τεστ αντε να ανεβει σε 26,12 απο τα ανοιγοκλεισιματα κ αλλαγες ρυθμισεων) Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Specs 1
Lofarek Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, cmaniac είπε Το ματάκι κοιτάει κάπου άσχετα ή είναι ιδέα μου; Γυρίζει μόνο του; Δεν εχω ενεργοποιησει τον sensor. Πρεπει να το εκλεισα καθως το χρησιμοποιουσα και σταματησε σε τυχαια θεση περιστροφης. Εχει ομως και τα ωραια του. Με την εφαρμογη της toshiba οχι το χειριστηριο ( που εδω ετυμολογικα και μονο για την toshiba βγαινει απο την λεξη χειριστο) Που για να κανουν οικονομια στα πληκτρα εχουν συγχωνευσει τις λειτουργιες ετσι που κανεις 4 λαθη για μια σωστη ρυθμιση. σου δειχνει καθως σαρωνει οχι με καλο resolution το υπερυθρο σου "αποτυπωμα" οπως μια θερμικη καμερα με διαβαθμιση απο μπλε πρασινο πορτοκαλι μεχρι κοκκινο αλλα σε πολυ αδρη υφη και το ρευμα αερα σε αποφευγει η σε στοχευει αναλογα τι εχεις επιλεξει.
ababa641 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 21 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Έβγαλες άκρη Ενημερωθηκα ότι θα μου την δώσουν στο κόστος και μου είπαν 250 ευρώ. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η τιμή της αγοράς της. Πιέζω για κάτι καλύτερο αλλά δεν βλέπω φως.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 30 λεπτά πριν, Lofarek είπε Δεν εχω ενεργοποιησει τον sensor. Πρεπει να το εκλεισα καθως το χρησιμοποιουσα και σταματησε σε τυχαια θεση περιστροφης. Εχει ομως και τα ωραια του. Με την εφαρμογη της toshiba οχι το χειριστηριο ( που εδω ετυμολογικα και μονο για την toshiba βγαινει απο την λεξη χειριστο) Που για να κανουν οικονομια στα πληκτρα εχουν συγχωνευσει τις λειτουργιες ετσι που κανεις 4 λαθη για μια σωστη ρυθμιση. σου δειχνει καθως σαρωνει οχι με καλο resolution το υπερυθρο σου "αποτυπωμα" οπως μια θερμικη καμερα με διαβαθμιση απο μπλε πρασινο πορτοκαλι μεχρι κοκκινο αλλα σε πολυ αδρη υφη και το ρευμα αερα σε αποφευγει η σε στοχευει αναλογα τι εχεις επιλεξει. Το τηλεχειριστήριο μου αρέσει οπτικά, όπως το έχω δει. Αλλά είναι δυσλειτουργικό δηλαδή; 16 λεπτά πριν, ababa641 είπε Ενημερωθηκα ότι θα μου την δώσουν στο κόστος και μου είπαν 250 ευρώ. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η τιμή της αγοράς της. Πιέζω για κάτι καλύτερο αλλά δεν βλέπω φως. Κρίμα. Νομίζω δεν αξίζει, θα πάει 350-400Ε...
Lofarek Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 11 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Το τηλεχειριστήριο μου αρέσει οπτικά, όπως το έχω δει. Αλλά είναι δυσλειτουργικό δηλαδή; Κρίμα. Νομίζω δεν αξίζει, θα πάει 350-400Ε... Πατας αρχικα μενου . Μετα πατας θερμοκρασια πανω κατω για να επιλεξεις εικονιδιο λειτουργιας, αν αναβοσβηνει το εικονιδιο πατας ξανα μενου πανω του αν ενα μικρο βελακι που το δειχνει ειτε αναβοσβηνει το βελακι ειτε πατας μενου να αναβοσβησει το εικονιδιο και μετα τριτο βελακι στην οθονη που δειχνει προς το κλιματιστικο που αναβοσβηνει η οχι και αυτο για να στειλει την επιλογη σου..... ραβε ξηλωνε . Αυτα πιο ευκολα τα κανεις απο την εφαρμογη που εχει εικονιδιο ξεχωριστο για την καθε μια λειτουργια ξεχωριστα ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Οταν ξεκινας το on απο το χειριστο ,οχι χειριστηριο που το λενε αλλοι, αναιρει οτι εχεις επιλεξει μεσω εφαρμογης στο ταμπλετ πχ και ξεκινα με τις "ρυθμισεις" του "πληκτρολογιου ο Θεος να το κανει"
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, Lofarek είπε Πατας αρχικα μενου . Μετα πατας θερμοκρασια πανω κατω για να επιλεξεις εικονιδιο λειτουργιας, αν αναβοσβηνει το εικονιδιο πατας ξανα μενου πανω του αν ενα μικρο βελακι που το δειχνει ειτε αναβοσβηνει το βελακι ειτε πατας μενου να αναβοσβησει το εικονιδιο και μετα τριτο βελακι στην οθονη που δειχνει προς το κλιματιστικο που αναβοσβηνει η οχι και αυτο για να στειλει την επιλογη σου..... ραβε ξηλωνε . Αυτα πιο ευκολα τα κανεις απο την εφαρμογη που εχει εικονιδιο ξεχωριστο για την καθε μια λειτουργια ξεχωριστα ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Οταν ξεκινας το on απο το χειριστο ,οχι χειριστηριο που το λενε αλλοι, αναιρει οτι εχεις επιλεξει μεσω εφαρμογης στο ταμπλετ πχ και ξεκινα με τις "ρυθμισεις" του "πληκτρολογιου ο Θεος να το κανει" Κάτσε. Έχεις το μακρύ, έτσι; Δεν έχει συρόμενο πορτάκι; Έχει μόνο τις επιλογές που βλέπω;
Metalman9 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 hours ago, Pan_K said: Για το συγκεκριμένο Midea δεν έχουμε feedback κατά πάσα πιθανότητα χάνεις σε θόρυβο, παροχή αέρα που είναι χαμηλότερη, ποιότητα ατμόσφαιρας κατά την ψύξη, ενώ κερδίζεις πιθανές εκπλήξεις γιατί με την Midea ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει, και φυσικά τα 10 χρόνια εγγύηση (κοίτα καλά τους όρους). Το δίλημμα Sensira ή Fujitsu θα το αφήσω καλύτερα σ' εσένα. Τι πρέπει να απαιτήσω συγκεκριμένα από τους τεχνικούς για να γίνει η σωστή εγκατάσταση? Δεν ξέρω και τι ποιότητα εξυπηρέτησης να περιμένω από το public.
oleff Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, cmaniac είπε Τι μηχάνημα και τι προβλήματα έχει; Αρχικά δεν έκανε σωστό κενό αέρος, μετά με έβαλε μικρή χαλκοσωλήνα, και κακή εγκατάσταση, "όλως τυχαίως" έβγαζε μόνο ζεστό αέρα μέχρι και στο κρύο από τη αρχή. Με αυτά και με τα άλλα διαπιστώθηκε ότι είχε διαρροή η χαλκοσωλήνα και έχανε ψυκτικό υγρό, δήθεν τα έφτιαξε πέρσι ο τεχνικός που το πέρασε αρχικά πρόπερσι αλλά και φέτος παρατηρώ πάλι τελειώνει το ψυκτικό υγρό επειδή και πάλι αντί να βγάζει κρύο αέρα βγάζει κανονικό αέρα (σαν να το έχω σε κατάσταση ανεμιστήρα). Το βάζω στους 18 επίτηδες, για να δω πόσο χαμηλά θα πάει το ηλεκτρονικό θερμόμετρο που βάζω στις περσίδες και αυτό με δείχνει 28 ότι βγάζει. Και είναι 3ο σερί καλοκαίρι με το ίδιο θέμα. Παρακαλώ στείλτε μου inbox έναν άριστο τεχνικό για Δυτ. Θεσσαλονίκη για Mitsubishi Heavy Industries κλιματιστικό. Οποίος γνωρίζει κάποιον έμπιστο και ότι δεν θα κάνει ότι του κατέβει αλλά αυτά που πρέπει να κάνει κατά γράμμα και όχι προχειροδουλειές για να γλυτώσει 10 ευρώ για σωστούς χαλκοσωλήνες με μόνωση μανίσιους ή 15 λεπτά από τον χρόνο του για κενό αέρα. Προπαντώς σωστή εγκατάσταση χωρίς πασαλείματα. 3 χρόνια έχω αγανακτήσει δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα