Sebu Δημοσ. Πέμπτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:42 μμ (επεξεργασμένο) Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:42 μμ από Sebu 4
mdkamael Δημοσ. Πέμπτη στις 07:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:03 μμ 19 λεπτά πριν, Sebu είπε ας βάλει ururu sarara ... που βρηκε το fuji electric ?!
BrunoB Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ 34 minutes ago, Sebu said: 3:35 "Βλέπετε ότι δεν δουλεύει στο φουλ. Δουλεύει στα 750 W ενώ είναι 1800 περίπου αυτό γιατί είναι 18άρι" 🙄
cmaniac Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Δε λες τίποτα. Δε με απασχολεί τόσο να έχει θερμική άνεση γιατί δε θα κάθονται να δουλέψουν εκεί, όπως λες από το 46 έξω στο εργοτάξιο, να μπαίνουν για λίο ανάπαυση να παίρνουν μια ανάσα, να έχουν και ένα ψυγειάκι με τα νερά τους δροσερά να μπορούν να εργάζονται σαν άνθρωποι. Ωραία θα κοιτάξω κανένα FUJITSU - TOSHIBA μικρό 9άρι. Ok απλά κοίταξε να έχουν το feature, γιατί δεν ξέρω αν το έχουν όλα, ειδικά τα Toshiba. 1 ώρα πριν, Pan_K είπε Αυτό μοιάζει να είναι φασόν TCL με χαρακτηριστικά κοντά στο Miracle III. Δεν είμαι σίγουρος και δεν έχω χρόνο τώρα να το ψάξω. Δεν θα το αγόραζα πάντως. Κλασσική Xiaomi, από κάπου αλλού το πήρε.
vdeseris Δημοσ. Πέμπτη στις 08:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:37 μμ 23 λεπτά πριν, sap00 είπε ... ψήθκαμι ! 11
uncle_nontas Δημοσ. Πέμπτη στις 09:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) Με τα τρία κλιματιστικά ανοιχτά μέρα νύχτα 24/7, μου ήρθε ο λογαριασμός του μήνα 67€... Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:10 μμ από uncle_nontas
Grim Ripper Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Εγώ με 2 κλιματιστικά είμαι περίπου στα 60€ μόνο από εκείνα, μηδενική μόνωση γαρ...
Georpap1987 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:37 μμ 6 ώρες πριν, verlemakos είπε Ευχαριστώ. Δεν το κατέχω, ελπίζω να βρω καιρό να σεταριστω σύντομα με λίγη βοήθεια. Σε λίγες εβδομάδες σκέφτομαι να εντάξω και ένα ASEH12KMCG που θα τυρανιεται τον χειμώνα στο χωριό, περίπου 350μ. υψόμετρο. Όσον αφορά την σημερινή δοκιμασία του πιτσιρικά (aseh09kmcg), μέχρι τις 14:45 είχε καταναλώσει ακριβώς 2kwh, και ανέβηκε σταθερά πάνω από τα 200wh μετά τις 14:00! Κέρατο... Ακούγεται πάντα ή με διαλείψεις? Πάντα..το τεσταρα μόνο με εσωτερικό ανεμιστήρα και συνεχίστηκε ο θόρυβος οπότε είναι σίγουρα εσωτερική φτερωτης πιστεύω ή κάτι άλλο..
Klausx Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ 6 ώρες πριν, Georpap1987 είπε Καλησπέρα!ύστερα από χρήση του yukai 13 εδώ και 9 μήνες σε ζέστη και κρύο και εκθειαζοντας το για την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία του, άρχισε εδώ και λίγες βδομάδες να ακούγεται ο εσωτερικός του ανεμιστηρας..τι κάνουμε τώρα; γιατί το έχω και στο υπνοδωμάτιο οπότε καταλαβαίνετε.. Μήπως θέμα συντήρησης; Ή απλά θέλει καλύτερο αλφάδιασμα, αν μπορείς ανέβασε ηχητικό. Στην χαμηλή σκάλα το κάνει; Γίνεται εντονότερο όταν μεγαλώνεις ταχύτητα;
kaklikos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 μμ (επεξεργασμένο) Ενα ευχαριστω στα μελη εδω μεσα και στον @liakjim για την προταση του μηχανηματος. Σημερα εγινε η εγκατασταση του MHI 63ZR-WF. Γοουρουνι σε μεγεθος αλλα δεν με χαλασε μα καθολου ομως. Εσωτερικη ulow δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ανοιχτη η μοναδα. Το ιδιο ισχυει και για την εξω. Αντλια κενου 20 λεπτα. Ειδα βαλανε 2 ειδων σωληνες μια 1/2 και μια 1/4. Τραβηξα στα μπαμ και μια γραμμη 3χ2.5. Οσον αφορα τις λειτουργιες θα ηθελα αν καποιος μπορει να βοηθησει σχετικα με την αφυγρανση - ψυξη, ποσο και ποτε. Ειδα μεσω του APP μου δειχνει θερμοκρασια εσωτερικης μοναδας, εξωτερικης και ζητουμενης. Υπαρχει καποια επιπλεον παραμετροποιηση που πρεπει να κανω; Καπου πρεπει να εχω ενα shelly 3EM. Θα το βαλω ωστε να δω και καταναλωσεις. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:38 μμ από kaklikos 9
Pan_K Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ 1 ώρα πριν, Georpap1987 είπε Πάντα..το τεσταρα μόνο με εσωτερικό ανεμιστήρα και συνεχίστηκε ο θόρυβος οπότε είναι σίγουρα εσωτερική φτερωτης πιστεύω ή κάτι άλλο.. Δοκίμασε να πιέσεις από μία πλευρά την εσωτερική μονάδα προς τα πάνω και μετά δοκίμασε και από την άλλη να δεις αν υποχωρεί ή αν εξαφανίζεται ο ήχος. Καμιά φορά με ένα μικρό σπρωξιματάκι προς τα πάνω το θέμα λύνεται. Υπάρχει και η περίπτωση να μην είναι σωστά αλφαδιασμένη η εσωτερική μονάδα.
Georpap1987 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ (επεξεργασμένο) IMG_7192.mov για ρίξτε ενα αυτί να μου πείτε αν σας είναι γνώριμος ο ήχος... https://files.fm/u/nkzustwa8f Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:25 μμ από Georpap1987
Klausx Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 μμ Μόλις τώρα, Georpap1987 είπε IMG_7192.mov για ρίξτε εν; αυτί να μου πείτε αν σας είναι γνώριμος ο ήχος... https://streamable.com/
liakjim Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ 47 λεπτά πριν, kaklikos είπε Ενα ευχαριστω στα μελη εδω μεσα και στον @liakjim για την προταση του μηχανηματος. Σημερα εγινε η εγκατασταση του MHI 63ZR-WF. Γοουρουνι σε μεγεθος αλλα δεν με χαλασε μα καθολου ομως. Εσωτερικη ulow δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ανοιχτη η μοναδα. Το ιδιο ισχυει και για την εξω. Αντλια κενου 20 λεπτα. Ειδα βαλανε 2 ειδων σωληνες μια 1/2 και μια 1/4. Τραβηξα στα μπαμ και μια γραμμη 3χ2.5. Οσον αφορα τις λειτουργιες θα ηθελα αν καποιος μπορει να βοηθησει σχετικα με την αφυγρανση - ψυξη, ποσο και ποτε. Ειδα μεσω του APP μου δειχνει θερμοκρασια εσωτερικης μοναδας, εξωτερικης και ζητουμενης. Υπαρχει καποια επιπλεον παραμετροποιηση που πρεπει να κανω; Καπου πρεπει να εχω ενα shelly 3EM. Θα το βαλω ωστε να δω και καταναλωσεις. Καλοδουλευτο! ΥΓ Τι gen είναι το Shelly σου; Μας λείπει ενα heavy 63 από το public grafana! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα