cmaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 44 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Toyotomi gosai 24αρι Τα 24ρια είναι μεγάλα και σβήνουν οταν δεν υπάρχει φορτίο. Ισχύει και για σενα η αφυγρανση που ειπε ο liakjim. 1
salss Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Για το Shorai που είναι το 2ο σε τιμή. Θα σου στείλω το απόγευμα το κανάλι, δεν θυμάμαι πως λέγεται, το έχω στην τηλεόραση και είμαι εκτός. Ok μετά το daiseikai το χάος. Αυτό μη μας πειράξουν μόνο 😜
cmaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Μόλις τώρα, salss είπε Ok μετά το daiseikai το χάος. Αυτό μη μας πειράξουν μόνο 😜 Κάτσε γιατί έχουμε τον lofarek που εχει ενδοιασμούς. Οσωνουπω και στο grafana.
Pan_K Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Errik είπε Αισίως 2 ώρες μετά έπεσε στο μισό (έχοντας απενεργοποιήσει το ECO). Για να δούμε πως θα πάει αυτό. Τα TCL είναι προγραμματισμένα να ρίχνουν την θερμοκρασία του χώρου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε θα αυξήσουν πολύ την ισχύ τους τις πρώτες ώρες. Μετά, όταν έχει επιτευχθεί η θερμοκρασία του χώρου, δουλεύουν αρκετά πιο χαμηλά. Αν δεν θες να κάνουν τόσο μεγάλες αυξήσεις της ισχύος κατά την εκκίνηση δοκίμασε την ρύθμιση 2Α από το κουμπί GEN στο χειριστήριο. Το ίδιο μπορείς να δεις να συμβαίνει και στο δικό μου Miracle III 9K: Κατά την εκκίνηση το EER ήταν 4,5. Στην φάση διατήρησης της θερμοκρασίας ήταν 8,2. 46 λεπτά πριν, vdeseris είπε Πάντως επειδή το Mitsubishi που δείχνεις είναι το δικό μου δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας στην ψύξη του. Τα χαμηλότερα watt που πέφτει είναι ~250 και μετά κάνει on/off κατι που δεν δημιουργεί όπως ξέρουμε ωραία ατμόσφαιρα. Σε αντίθεση το Midea Xtreme Graphite που πέφτει χαμηλά μέχρι 100 watt και δεν σβήνει ποτέ. Σβήνει μόνο αν το βάλεις στο eco ή στο gear που εχει σαν επιλογή. Και συνολικά είναι πιο οικονομικό και αθόρυβο. Επίτηδες επέλεξα ένα μοντέλο Mitsubishi που είναι αντίστοιχου βεληνεκούς με το Pitsos Ioli, γνωρίζοντας ότι δεν είναι το καλύτερό τους μοντέλο. Αλήθεια, έχεις μετρήσει την υγρασία του χώρου που δουλεύει το Xtreme Graphite για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης με το Mitsubishi; Δεν είμαι σίγουρος ότι το Midea κάνει πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα, μιας και στα 100watt αφύγρανση δεν παίζει. Το feedback σου θα ήταν πολύ χρήσιμο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Pan_K 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, salss είπε Ok μετά το daiseikai το χάος. Αυτό μη μας πειράξουν μόνο 😜 Ελπίζω να μην το έχουν κάνει και αυτό 😂 ΥΓ: έκανα τροποποίηση, έβαλα το λινκ.
vdeseris Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, Pan_K είπε Επίτηδες επέλεξα ένα μοντέλο Mitsubishi που είναι αντίστοιχου βεληνεκούς με το Pitsos Ioli, γνωρίζοντας ότι δεν είναι το καλύτερό τους μοντέλο. Αλήθεια, έχεις μετρήσει την υγρασία του χώρου που δουλεύει το Xtreme Graphite για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης με το Mitsubishi; Δεν είμαι σίγουρος ότι το Midea κάνει πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα, μιας και στα 100watt αφύγρανση δεν παίζει. Το feedback σου θα ήταν πολύ χρήσιμο. Δεν έχω (ακόμα) κάποια συσκευή που μετράει υγρασία. 100watt είναι το πιο χαμηλό που έχω δει σε ιδανικές συνθήκες πχ 27 εξωτερική 27 εσωτερική. όταν πάρω θα επανέλθω. Πάντως κάνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα το Midea και δεν καταλαβαίνεις καν οτι υπάρχει στον χώρο.
Pan_K Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vdeseris είπε Πάντως κάνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα το Midea και δεν καταλαβαίνεις καν οτι υπάρχει στον χώρο. Να βάλουμε τότε και το Midea Xtreme Graphite στα υπόψιν, για ψύξη. Βέβαια με τιμή 520 ευρώ αυτήν την στιγμή μένει να αποδειχθεί αν είναι καλύτερο ενός Daikin Siesta ATXC25D στα 577 ευρώ, ενός Fujitsu ASEH09KNCA στα 530 ευρώ ή ενός Toshiba Yukai 10Κ στα 550 ευρώ (τιμές από Skroutz). Υ.Γ. Το Daikin το βρίσκει κανείς και με 510 ευρώ από αυτό το κατάστημα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Pan_K 2
vdeseris Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Μόλις τώρα, Pan_K είπε Να βάλουμε τότε και το Midea Xtreme Graphite στα υπόψιν, για ψύξη. Βέβαια με τιμή 520 ευρώ αυτήν την στιγμή μένει να αποδειχθεί αν είναι καλύτερο ενός Daikin Siesta ATXC25D στα 577 ευρώ, ενός Fujitsu ASEH09KNCA στα 530 ευρώ ή ενός Toshiba Yukai 10Κ στα 550 ευρώ (τιμές από Skroutz). Σωστό και αυτό, υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός. Το δικό μου είναι 12άρι btw όχι 9άρι
Pan_K Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vdeseris είπε Το δικό μου είναι 12άρι btw όχι 9άρι Ναι, σωστά. Το συγκριτικό που έκανα αφορούσε τιμές για 9άρια. Το 9άρι το Midea Xtreme Graphite το βρίσκω αυτήν την στιγμή 520 ευρώ κατώτερη τιμή. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Pan_K
mandragoraSCR Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 43 λεπτά πριν, cmaniac είπε Τα 24ρια είναι μεγάλα και σβήνουν οταν δεν υπάρχει φορτίο. Ισχύει και για σενα η αφυγρανση που ειπε ο liakjim. να το εχω μονιμα στην αφυγρανση λες? η μονο οταν μυριζει?
mdkamael Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Τετραδιαστατο Airflow οι κινεζοι... εκτος απο μηκος - πλατος - υψος, πλεον το ρευμα αερα περναει στο παρελθον - παρον και μελλον ή ακομη και σε παραλληλη διασταση... το μαθατε πρωτοι απο εμενα! 12
ppkara Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 20 ώρες πριν, ppkara είπε Καλησπέρα στην ομάδα, σε συνέχεια τον απο πάνω και διαβάζοντας οσα περισσοτερα μπορουσα απο το νήμα έχω καταλήξη σε 24αρια Toshiba Edge, Mitsubishi Heavy Industries ZR-WF, Fujitsu Series KM ASEG και Daikin Perfera. Μεταξύ αυτών τι να προτιμήσω? Επισης είδα οτι υπάρχει και το Mitsubishi Heavy Industries ZR-W 27000 BTU δεν ξέρω αν είναι υπερβολή ή ανάγκη.. Κανω την ερευνά από τωρα αλλα από Σεπτέμβρη θα γίνει η αγορά, κοιτώντας για καμιά προσφορά στο μοντέλο που θα καταλήξω κτλ. Thanks παιδια. Οπότε με βάση τις απαντήσεις σας είμαι μεταξυ Mitsubishi Heavy Industries ZR-WF και Daikin Perfera 24αρια. Η αληθεια ειναι οτι ο περασμένος χειμώνας ήταν αρκετά ηπιος παρολα αυτα 2 πρωινά ξύπνησα με παγωμένο σωλήνα του ηλιακού. Ηταν ο πρώτος χειμώνας εδώ Σταμάτα. Το κάτω απο 10 βαθμους όμως τα βράδια ήταν πολύ συχνό. Το 2-3 δεν το είδα πολλες φορες η αλήθεια είναι παντος. Η εξωτερική μονάδα θα είναι προστατευμένη σε βεράντα σε γωνία φάση και με από πάνω κάλυψη.
liakjim Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, ppkara είπε Thanks παιδια. Οπότε με βάση τις απαντήσεις σας είμαι μεταξυ Mitsubishi Heavy Industries ZR-WF και Daikin Perfera 24αρια. Η αληθεια ειναι οτι ο περασμένος χειμώνας ήταν αρκετά ηπιος παρολα αυτα 2 πρωινά ξύπνησα με παγωμένο σωλήνα του ηλιακού. Ηταν ο πρώτος χειμώνας εδώ Σταμάτα. Το κάτω απο 10 βαθμους όμως τα βράδια ήταν πολύ συχνό. Το 2-3 δεν το είδα πολλες φορες η αλήθεια είναι παντος. Η εξωτερική μονάδα θα είναι προστατευμένη σε βεράντα σε γωνία φάση και με από πάνω κάλυψη. Θα έβαζα ενα Toshiba edge white/black 24αρι. Δεν χρειάζεσαι Mitsubishi, ενώ το Daikin δεν υπερτερεί κάπου και έχει μικρότερη εγγύηση.
MARIOSNURSE Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Μετά από ψάξιμο βρήκα βίντεο taking apart για το : daikin atxc25d. Μοτέρ εξωτερικού ανεμιστήρα Made in Malaysia (Daikin Malaysia, όχι third part) και συμπιεστής made in Malaysia (παραγωγός: Daikin Malaysia όχι τρίτος).
vdeseris Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, mdkamael είπε Τετραδιαστατο Airflow οι κινεζοι... εκτος απο μηκος - πλατος - υψος, πλεον το ρευμα αερα περναει στο παρελθον - παρον και μελλον ή ακομη και σε παραλληλη διασταση... το μαθατε πρωτοι απο εμενα! Τους έχουν προλάβει οι Ιάπωνες από το 2015 😋 https://electricalconnection.com.au/new-cassette-air-conditioning-systems-from-fujitsu-general/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα