ababa641 Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ 36 λεπτά πριν, chemkyr είπε Το συγκεκριμένο 14άρι είναι από τα λίγα που κυκλοφορούν στην αγορά και θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σου. Τι ακριβώς εννοείς ότι οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να λειτουργεί όπως θα έπρεπε? Πάντως, από τα χαρακτηριστικά του φυλλαδίου μοιάζει περισσότερο για 18άρι. Π.χ. ξεχνάει να κλείσει την μπαλκονόπορτα κι αυτό λειτουργεί, ο χώρος που έχει τοποθετηθεί είναι σαν διάδρομος και μοιράζει την ψύξη δεξιά κι αριστερά. Είναι μπέρδεμα αλλά σε μεγάλους ανθρώπους δεν αλλάζεις μυαλό.
cmaniac Δημοσ. χθες στις 05:09 μμ Δημοσ. χθες στις 05:09 μμ @insomniagfg εμφανίσου! Πώς πάνε τα perfera?
insomniagfg Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, cmaniac said: @insomniagfg εμφανίσου! Πώς πάνε τα perfera? Καλησπερα, αν και εβαλα 2 perfera (9 και 12), δουλευω μονο με το 12αρι , καλυπτει τις αναγκες μου.(χειμωνα και καλοκαιρι) Απροβληματιστο προς στιγμην , σχετικα αθορυβο και με χαμηλες καταναλωσεις. Δουλευει 24/7 απο Ιουνιο. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από insomniagfg 1
cmaniac Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 13 λεπτά πριν, insomniagfg είπε σχετικα αθορυβο Το σχετικά είναι για το μέσα ή για το έξω; Είχες αναφέρει κάποια φυσήματα / ήχους κοχλασμού. Ισχύουν ακόμα;
insomniagfg Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 minutes ago, cmaniac said: Το σχετικά είναι για το μέσα ή για το έξω; Είχες αναφέρει κάποια φυσήματα / ήχους κοχλασμού. Ισχύουν ακόμα; Και μεσα και εξω, οσον αφορα τον ηχο που εκανε κυριως το ειχα παρατηρησει στο 9αρι γιατι το ειχα πανω απο το κεφαλι μου. Το εκανε οταν επεφτε πολυ χαμηλα σε καταναλωση αντιληπτο αν επικρατει αρκετη ησυχια. Στο 12αρι μια και ειναι σε μεγαλη αποσταση δεν ακουω τιποτα.
Lofarek Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 26 λεπτά πριν, insomniagfg είπε Καλησπερα, αν και εβαλα 2 perfera (9 και 12), δουλευω μονο με το 12αρι , καλυπτει τις αναγκες μου.(χειμωνα και καλοκαιρι) Απροβληματιστο προς στιγμην , σχετικα αθορυβο και με χαμηλες καταναλωσεις. Δουλευει 24/7 απο Ιουνιο. Να ρωτησω και εγω κατι καθως εχω παραγγελει το 9ρι. Ποσα τετραγωνικα εξυπηρετει το 12ρι. Και ποσο χαμηλα το εχετε δει να κατεβαινει σε watts ψυξη και θερμανση? Ευχαριστώ
insomniagfg Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Just now, Lofarek said: Να ρωτησω και εγω κατι καθως εχω παραγγελει το 9ρι. Ποσα τετραγωνικα εξυπηρετει το 12ρι. Και ποσο χαμηλα το εχετε δει να κατεβαινει σε watts ψυξη και θερμανση? Ευχαριστώ 80τμ ,εχω καλη μονωση και κουφωματα θεωρω. βεβαια εκει που ειναι το 12αρι ειναι πιο χαμηλη θερμοκρασια κατα 1-1.5 βαθμους απο τα πισω δωματια. Σε θερμανση να σου πω δεν θυμαμαι σιγουρα κατι κατω απο 200w, σε ψυξη το εχω δει με 110w ευνοικες συνθηκες(χωρις να ειναι απαραιτητα το πιο χαμηλο που εχει πιασει απλα αυτο που ειδα καποια στιγμη). 2
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, insomniagfg είπε 80τμ ,εχω καλη μονωση και κουφωματα θεωρω. βεβαια εκει που ειναι το 12αρι ειναι πιο χαμηλη θερμοκρασια κατα 1-1.5 βαθμους απο τα πισω δωματια. Σε θερμανση να σου πω δεν θυμαμαι σιγουρα κατι κατω απο 200w, σε ψυξη το εχω δει με 110w ευνοικες συνθηκες(χωρις να ειναι απαραιτητα το πιο χαμηλο που εχει πιασει απλα αυτο που ειδα καποια στιγμη). Σου καλύπτει το 12ρι 80τμ χειμώνα/καλοκαίρι; Αυτές είναι μονώσεις και αυτά θέλουμε να βλέπουμε. Έχεις ανεβάσει σε κάποιο ποστ κάποια κάτοψη του σπιτιού ώστε να δούμε πώς ακριβώς είναι χωρισμένο το σπίτι και βολεύει το 1 κλιματιστικό και στέλνει παντού την ψύξη / θέρμανση; Και μετά σου λένε θα βάλω 18ρι σε σαλονοκουζίνα (περίπου 30-45τμ) νέου σπιτιού.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 ώρες πριν, insomniagfg είπε 80τμ ,εχω καλη μονωση και κουφωματα θεωρω. βεβαια εκει που ειναι το 12αρι ειναι πιο χαμηλη θερμοκρασια κατα 1-1.5 βαθμους απο τα πισω δωματια. Σε θερμανση να σου πω δεν θυμαμαι σιγουρα κατι κατω απο 200w, σε ψυξη το εχω δει με 110w ευνοικες συνθηκες(χωρις να ειναι απαραιτητα το πιο χαμηλο που εχει πιασει απλα αυτο που ειδα καποια στιγμη). Τι Made in είναι; Γενικά θα το πρότεινες;
vdeseris Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Ήρθαν τα Xiaomi χθες, τα θερμόμετρα. Στο σαλόνι που ήταν ρυθμισμένο ψύξη 27 το Midea, στην εφαρμογή του έλεγε ότι έχει εσωτερική θερμοκρασία 26,9 και τόσο ακριβώς είχε και στον καναπέ που κάθομαι που είναι περίπου 4 μέτρα διαγώνια από το κλιματιστικό. Υγρασία 49% και κατανάλωση 150-160 watt. Το Mitsubishi στην κρεβατοκάμαρα που δούλευε και αυτό ψύξη 27 όλο το βράδυ δεν έκανε κανένα off, παρότι έπεφτε συνεχώς η θερμοκρασία και η υγρασία, δούλευε στα 260-270 watt... Μας πάγωσε 😋 Το θερμόμετρο το είχα στο κομοδίνο μου διαγώνια απέναντι από το κλιματιστικό περίπου στα 4 μέτρα απόσταση. Σας φαίνεται φυσιολογική η λειτουργία του? Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από vdeseris
AnalysisParalysis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ποσο πρέπει να δουλέψει μια αντλία κενού περίπου? Μου κάνανε 15 λεπτά για toshiba edge 13αρι και 3 με 5 λεπτά για toshiba edge 24αρι με την πρόφαση ότι το μηχάνημα ήταν δυνατό ( μια κουτσουλιά ήταν στο μάτι βασικά) και ο ήχος αλλάζει όταν δεν χρειάζεται πια (τίποτα δεν άκουσα στον ήχο να αλλάζει το ίδιο θόρυβο εκανε πριν ή μετά) Το chatgdp λέει ότι θέλει 25 με 30 λεπτά και στα 5 λεπτά είναι τελειωσ προβληματική η εγκατάσταση είναι αλήθεια αυτό?
chemkyr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 17 minutes ago, AnalysisParalysis said: Ποσο πρέπει να δουλέψει μια αντλία κενού περίπου? Μου κάνανε 15 λεπτά για toshiba edge 13αρι και 3 με 5 λεπτά για toshiba edge 24αρι με την πρόφαση ότι το μηχάνημα ήταν δυνατό ( μια κουτσουλιά ήταν στο μάτι βασικά) και ο ήχος αλλάζει όταν δεν χρειάζεται πια (τίποτα δεν άκουσα στον ήχο να αλλάζει το ίδιο θόρυβο εκανε πριν ή μετά) Το chatgdp λέει ότι θέλει 25 με 30 λεπτά και στα 5 λεπτά είναι τελειωσ προβληματική η εγκατάσταση είναι αλήθεια αυτό? Το πρόβλημα είναι η υγρασία η οποία 'κολλάει' στις επιφάνειες, πχ των σωληνων, και είναι δύσκολη η απομάκρυνση. Όμως, με τέτοιες θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι, διευκολύνεται η όλη διαδικασία. Επομένως μάλλον είχαν δίκιο οι μάστορες. Βέβαια μην περιμένεις να απομακρυνθεί η υγρασία ολοκληρωτικά. Ότι και να κάνεις πάντα θα υπάρχουν ίχνη αυτής, τα οποία υποθέτω ότι δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα. 1
AnalysisParalysis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το 13αρι στα 15 λεπτά είναι καλά? Να τα αφήσω? Το 24 μια και φεύγω σε λίγες μερεσ και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα θα είναι εντάξει να το επαναγκατησω σε ένα χρόνο μιας και δεν μασ αρέσει η θέση έτσι και αλλιώς? Οπότε με την επαναγκατασταση ξανά αντλία κενού? Ή θέλει άζωτο κτλ κτλ ? Υπάρχει να το καταλάβω κάπως αν έχει υγρασια το σύστημα?
chemkyr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 minutes ago, AnalysisParalysis said: Το 13αρι στα 15 λεπτά είναι καλά? Να τα αφήσω? Το 24 μια και φεύγω σε λίγες μερεσ και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα θα είναι εντάξει να το επαναγκατησω σε ένα χρόνο μιας και δεν μασ αρέσει η θέση έτσι και αλλιώς? Οπότε με την επαναγκατασταση ξανά αντλία κενού? Ή θέλει άζωτο κτλ κτλ ? Υπάρχει να το καταλάβω κάπως αν έχει υγρασια το σύστημα? Λέω να το αφήσεις όπως είναι και να ηρεμήσεις. Όπως είπες, αντλία κενού μπήκε, οπότε έγινε η 'χοντρή' δουλειά. 1
insomniagfg Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 hours ago, Grim Ripper said: Σου καλύπτει το 12ρι 80τμ χειμώνα/καλοκαίρι; Αυτές είναι μονώσεις και αυτά θέλουμε να βλέπουμε. Έχεις ανεβάσει σε κάποιο ποστ κάποια κάτοψη του σπιτιού ώστε να δούμε πώς ακριβώς είναι χωρισμένο το σπίτι και βολεύει το 1 κλιματιστικό και στέλνει παντού την ψύξη / θέρμανση; Και μετά σου λένε θα βάλω 18ρι σε σαλονοκουζίνα (περίπου 30-45τμ) νέου σπιτιού. Καλυπτει τις δικες μου αναγκες και συνθηκες που επικρατουν σε μενα(προτιμηση θερμοκρασιας, πρωτος οροφος πυλωτη). Η διαμορφωση δεν ειναι ιδανικη θα ελεγα, υπαρχουν και χειροτερα.Για θερμανση θελω 21-22c και ψυξη 25-26c. π.χ λογο γονεων απο χθες το εβαλα 26.5 (απο 25,5) και στο ΚΣ εχω 26.1 στο Δ1 εχω 26.8 και Δ2 27.2 με 52-53% υγρασια πρωτη σκαλα ανεμιστηρας. Στη θερμανση το Δ τον δωματιων πισω ειναι μεγαλυτερο κυριως στο δωματιο 2 που καπως κρυβεται . 6 hours ago, MARIOSNURSE said: Τι Made in είναι; Γενικά θα το πρότεινες; Τουρκια, αν και δεν το πηρα απο blue dealer, αλλα τα αυτοκολλητα στα κουτια ηταν απο blue dealer. Ε ναι γενικα ειμαι ευχαριστημενος(πλιν ενα θορυβο που κανει το 9αρι υπο καποιες συνθηκες και ισως και το 12αρι αφου εχουν ιδιες μοναδες μεσα εξω). Δεν εχω εμπειρια απο αλλα ας πουμε ιδιας πανω κατω κατηγοριας fujitsu toshiba mitsubishi, μονο το sensira που εχω στο δωματιο 2 απο το οποιο ειναι σιγουρα καλυτερο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα