MARIOSNURSE Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ (επεξεργασμένο) Ζωντανή ιστορία... Κλιματιστικό στο εφημερείο των ιατρών της Β' Χειρουργικής κλινικής του Σισμανόγλειου που εργάζομαι. Λειτουργεί ακόμη, άριστα. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:13 μμ από MARIOSNURSE 2
hp8 Δημοσ. Τρίτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:57 μμ 45 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Ζωντανή ιστορία. νερού η αερίου ειναι
mountains1 Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ 1 ώρα πριν, MARIOSNURSE είπε Ζωντανή ιστορία... Κλιματιστικό στο εφημερείο των ιατρών της Β' Χειρουργικής κλινικής του Σισμανόγλειου που εργάζομαι. Λειτουργεί ακόμη, άριστα. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 40 ετων! 1
costas_ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Το Σισμανόγλειο, τουλάχιστον κτιριακά, έχει συντηρηθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να εξυγχρονιστεί και στον εξοπλισμό αλλά και στις λοιπές υποδομές του
MARIOSNURSE Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ 1 ώρα πριν, hp8 είπε νερού η αερίου ειναι Αερίου. 2 λεπτά πριν, costas_ είπε Το Σισμανόγλειο, τουλάχιστον κτιριακά, έχει συντηρηθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να εξυγχρονιστεί και στον εξοπλισμό αλλά και στις λοιπές υποδομές του Το παλιό κτίριο είναι χρέπι. Έχει υποδομές από το 1938 που χτίστηκε.
costas_ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ Προσοχή στα ασανσέρ γιατί συμβαινουν πολλά τελευταία
vdeseris Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ 2 ώρες πριν, mountains1 είπε Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 40 ετων! Στο πατρικό έχουν οι γονείς μου ένα παρόμοιο Mitsubishi του 1980 που εννοείται λειτουργεί ακόμα. Δεν ξέρω τι καίει αλλά 45 χρόνια ούτε μια βλάβη δεν έχει βγάλει
cmaniac Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 μμ 15 λεπτά πριν, vdeseris είπε Δεν ξέρω τι καίει Μαζούτ 3
mountains1 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:01 πμ 11 ώρες πριν, vdeseris είπε Στο πατρικό έχουν οι γονείς μου ένα παρόμοιο Mitsubishi του 1980 που εννοείται λειτουργεί ακόμα. Δεν ξέρω τι καίει αλλά 45 χρόνια ούτε μια βλάβη δεν έχει βγάλει Αυτο ειναι το μονο προβλημα μου γενικα με τις παλιες συσκευες. Καινε απιστευτα! Και δεν το κανω 'για να σωσω το περιβαλλον' τοσο, αλλα για να 'σωσω την τσεπη μου', γιατι ολες αυτες οι παλιες ενεργοβορες συσκευες ειναι μεν σκυλια αντοχης, καμια σχεση με τα σημερινα, αλλα ομως απο την αλλη αν εχεις πολλες τετοιες ξεπουλιεσαι στη δεη....δεν λεει, ειδικα τη σημερον ημερα εκει που εχουν παει οι τιμες στο ρευμα... Αρα αναγκαζεσαι να ξεφορτωθεις τετοιες συσκευες. Για χωριο πχ που παω λιγες μερες το χρονο, δεν με νοιαζει οι συσκευες οτι κι αν καινε. Αλλα για το κυριως σπιτι-καθε μερα, η διαφορα στα χρηματα λογω καταναλωσης ειναι τεραστια.
MARIOSNURSE Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Πήγα σε φίλο να καθαρίσουμε μαζί το Mitsubishi Heavy Industries ZSX-W μιας και πιάνουν τα χέρια μας. Εντελώς ενημερωτικά, τα μοτέρ μέσα είναι Nidec, Japan. 1 1
cmaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ 3 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Πήγα σε φίλο να καθαρίσουμε μαζί το Mitsubishi Heavy Industries ZSX-W μιας και πιάνουν τα χέρια μας. Εντελώς ενημερωτικά, τα μοτέρ μέσα είναι Nidec, Japan. Ξεκαθαρίζω: όχι δεν ήρθε σε μένα. 2
MARIOSNURSE Δημοσ. Τετάρτη στις 05:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:25 μμ 32 λεπτά πριν, cmaniac είπε Ξεκαθαρίζω: όχι δεν ήρθε σε μένα. Άμα κερνάς καφέ, έρχομαι 😂
flampouras Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ @MARIOSNURSE Δεν έλεγες τίποτα άλλο; ASEG24KMTE, αγορά Νοέμβρη του 24'. Δούλεψε για πρώτη φορά με τις πρώτες ζέστες. Από αρχές Ιουνίου λειτουργία 24/7. Και σήμερα είδα αυτό: Το βλέπετε με δική σας ευθύνη! BTW τα φίλτρα δεν ήταν πολύ βρόμικα. Ερώτηση, οταν εσείς τα καθαρίζετε, το κλιματιστικό το αφήνετε να δουλεύει; Επειδή , έχω και εγώ όλα τα εργαλεία που χρειάζονται (ελεφαντάκι, ηλεκτρικό πιεστικό κλπ) και το Σάββατο θα πέσει καθάρισμα, οποίος ξέρει ΣΩΣΤΟ χημικό για καθαρισμό ας στείλει pm. Ευχαριστώ!
Klausx Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 μμ 18 λεπτά πριν, flampouras είπε @MARIOSNURSE Δεν έλεγες τίποτα άλλο; ASEG24KMTE, αγορά Νοέμβρη του 24'. Δούλεψε για πρώτη φορά με τις πρώτες ζέστες. Από αρχές Ιουνίου λειτουργία 24/7. Και σήμερα είδα αυτό: Το βλέπετε με δική σας ευθύνη! BTW τα φίλτρα δεν ήταν πολύ βρόμικα. Ερώτηση, οταν εσείς τα καθαρίζετε, το κλιματιστικό το αφήνετε να δουλεύει; Επειδή , έχω και εγώ όλα τα εργαλεία που χρειάζονται (ελεφαντάκι, ηλεκτρικό πιεστικό κλπ) και το Σάββατο θα πέσει καθάρισμα, οποίος ξέρει ΣΩΣΤΟ χημικό για καθαρισμό ας στείλει pm. Ευχαριστώ! Κρίμα 1500+ ευρώ μηχάνημα, δοκίμασε πρώτα σε κάνα 9αρι και βλέπεις. https://www.skroutz.gr/s/58881647/Everbrite-Ultra-1l.html
flampouras Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ 11 λεπτά πριν, Klausx είπε Κρίμα 1500+ ευρώ μηχάνημα, δοκίμασε πρώτα σε κάνα 9αρι και βλέπεις. https://www.skroutz.gr/s/58881647/Everbrite-Ultra-1l.html Δεν το περίμενα και εγώ να γίνει τόσο γρήγορα έτσι. Το Leon, είναι 3ο καλοκαίρι χρήσης, και έτσι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Η μέρα με την νύχτα! Εντομεταξυ δεν υπάρχει καμία "περίεργη" μυρωδιά στον χώρο. Όσο για την τιμή βγήκε αρκετά πιο κάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα