Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flampouras είπε

@MARIOSNURSE Δεν έλεγες τίποτα άλλο;

ASEG24KMTE, αγορά Νοέμβρη του 24'. Δούλεψε για πρώτη φορά με τις πρώτες ζέστες. Από αρχές Ιουνίου λειτουργία 24/7. Και σήμερα είδα αυτό:

Το βλέπετε με δική σας ευθύνη!

BTW τα φίλτρα δεν ήταν πολύ βρόμικα. Ερώτηση, οταν εσείς τα καθαρίζετε, το κλιματιστικό το αφήνετε να δουλεύει;

Επειδή , έχω και εγώ όλα τα εργαλεία που χρειάζονται (ελεφαντάκι, ηλεκτρικό πιεστικό κλπ) και το Σάββατο θα πέσει καθάρισμα, οποίος ξέρει ΣΩΣΤΟ χημικό για καθαρισμό ας στείλει pm.

Ευχαριστώ!

Τι ακριβως εχει γινει τι φαινεται εκει μεσα ; ο ανεμιστηρας ειναι ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flampouras είπε

ASEG24KMTE, αγορά Νοέμβρη του 24'. Δούλεψε για πρώτη φορά με τις πρώτες ζέστες. Από αρχές Ιουνίου λειτουργία 24/7. Και σήμερα είδα αυτό:

BTW τα φίλτρα δεν ήταν πολύ βρόμικα. Ερώτηση, οταν εσείς τα καθαρίζετε, το κλιματιστικό το αφήνετε να δουλεύει;

Επειδή , έχω και εγώ όλα τα εργαλεία που χρειάζονται (ελεφαντάκι, ηλεκτρικό πιεστικό κλπ) και το Σάββατο θα πέσει καθάρισμα, οποίος ξέρει ΣΩΣΤΟ χημικό για καθαρισμό ας στείλει pm.

Ευχαριστώ!

Θα πρέπει να καθαρίζεις πιο συχνά τα φίλτρα (τα κάνω κάθε εβδομάδα) και επίσης να κάνεις το κόλπο με το στέγνωμα πριν κλείσει από ψύξη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaklikos είπε

Τι ακριβως εχει γινει τι φαινεται εκει μεσα ; ο ανεμιστηρας ειναι ;

Ναι η φτερωτή....

36 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θα πρέπει να καθαρίζεις πιο συχνά τα φίλτρα (τα κάνω κάθε εβδομάδα) και επίσης να κάνεις το κόλπο με το στέγνωμα πριν κλείσει από ψύξη. 

Το κάνω πάντα με αυτοματισμό από ha, αν και έχει κλείσει ελάχιστες φορές φέτος. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού από τότε που ξεκίνησε η 24/7 λειτουργία. Ισχύει , κάθε 2 εβδομάδες λέει το manual. Όταν τα βγάζεις τα φίλτρα, το κλιματιστικό το αφήνεις να δουλεύει;

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο να βγει ο ανεμιστήρας να καθαριστεί ξεχωριστά? Νομίζω στο all easy pro υπάρχει αυτή η δυνατότητα και είναι πολύ εύκολο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, flampouras είπε

Όταν τα βγάζεις τα φίλτρα, το κλιματιστικό το αφήνεις να δουλεύει;

Ναι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chemkyr είπε

Είναι πολύ δύσκολο να βγει ο ανεμιστήρας να καθαριστεί ξεχωριστά? Νομίζω στο all easy pro υπάρχει αυτή η δυνατότητα και είναι πολύ εύκολο.

Δεν έχω ιδέα! Σάββατο ή Κυριακή θα γίνει η δουλειά και θα σας πω.

Δημοσ.

Σε εμένα στο 9ρι sensira έχει αρχίσει να γουργουρίζει λίγο ο ανεμιστήρας και ελπίζω ότι απλά θέλει πολύ καλό καθαρισμό (έχει μαζέψει μάκα είναι η αλήθεια). 

• Sad 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Σε εμένα στο 9ρι sensira έχει αρχίσει να γουργουρίζει λίγο ο ανεμιστήρας και ελπίζω ότι απλά θέλει πολύ καλό καθαρισμό (έχει μαζέψει μάκα είναι η αλήθεια). 

Τι χρονολογία αναγράφει το εσωτερικό ταμπελάκι; 2018;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, flampouras είπε

Ευχαριστώ!

Εμείς το κάνουμε με αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/15171192/Eurochem-Air-CB-3-Katharistiko-Air-Condition-4lt.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Το βάζεις 15' και μετά ξεπλένεις. Φτερωτή και εναλλάκτη θερμότητας.

Εμένα προσωπικά πιάνουν τα χέρια μου οπότε τα κάνω βίδες και τα καθαρίζω (προφανώς εξαιρούνται όσα είναι εντός εγγύησης και το Ururu).

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Klausx είπε

Τι χρονολογία αναγράφει το εσωτερικό ταμπελάκι; 2018;

Χμμ θα το κοιτάξω το μεσημέρι όταν γυρίσω από τη δουλειά, είναι το Atxc25c πάντως αν βοηθάει σε κάτι. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, liakjim είπε

τι κόλπο ειναι αυτο ακριβως;; 🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, geomrk είπε

τι κόλπο ειναι αυτο ακριβως;; 🙄

Κόλπο σαν τα toshiba όπου πριν τα κλείσουμε από τη ψύξη θα πρέπει να παίξουν για κάποια ώρα πχ μισή ώρα σε απλή λειτουργία ανεμιστήρα ώστε να στεγνώσει όσο γίνεται το εσωτερικό στοιχείο/φτερωτή και να μην πιάνουν μούχλα. 

Είτε με αυτοματισμό μέσω του homeassistant, είτε με scene με ir blaster τύπου rm mini 4 ή χεράτα. 

Επεξ/σία από liakjim
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είσαι άψογος. Έτσι εξηγειται που δουλευει για λιγο ανεμιστηρα οταν το παταω να κλεισει και ειχα απορια γιατι γινεται αυτο,το κανει μονο του

12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Κόλπο σαν τα toshiba όπου πριν τα κλείσουμε από τη ψύξη θα πρέπει να παίξουν για κάποια ώρα πχ μισή ώρα σε απλή λειτουργία ανεμιστήρα ώστε να στεγνώσει όσο γίνεται το εσωτερικό στοιχείο/φτερωτή και να μην πιάνουν μούχλα. 

Είτε με αυτοματισμό μέσω του homeassistant, είτε με scene με ir blaster τύπου rm mini 4 ή χεράτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές τις μέρες με την αυξημένη υγρασία στην Αθήνα δοκίμασα σκέτο το humidity control στο Gree Airy. Στο γράφημα με την υγρασία(στο φλατ τμημα)  βλέπετε πόσο σταθερά τη κράτησε στο 40% που την ορισα. Επίσης λειτουργούσε σαν on off σχεδόν . 

Όταν ενεργοποιω στο humitidy control σαν έξτρα στη λειτουργία ψύξης δίνει προτεραιότητα στη θερμοκρασία του χώρου και αφήνει την υγρασία να παίξει σε πιο μεγάλο εύρος πχ όταν την ορισω 40% και 26 βαθμούς την πάει από 34 έως 44% αλλά και πάλι βοηθάει πολύ να μην ανέβει πάνω από 50% η υγρασία και δημιουργηθει η γνωστή δυσφορία . 

Screenshot_20250821-111938.jpg

Screenshot_20250821-072903.jpg

Επεξ/σία από GiannisSol
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GiannisSol είπε

Αυτές τις μέρες με την αυξημένη υγρασία στην Αθήνα δοκίμασα σκέτο το humidity control στο Gree Airy. Στο γράφημα με την υγρασία(στο φλατ τμημα)  βλέπετε πόσο σταθερά τη κράτησε στο 40% που την ορισα. Επίσης λειτουργούσε σαν on off σχεδόν . 

Όταν ενεργοποιω στο humitidy control σαν έξτρα στη λειτουργία ψύξης δίνει προτεραιότητα στη θερμοκρασία του χώρου και αφήνει την υγρασία να παίξει σε πιο μεγάλο εύρος πχ όταν την ορισω 40% και 26 βαθμούς την πάει από 34 έως 44% αλλά και πάλι βοηθάει πολύ να μην ανέβει πάνω από 50% η υγρασία και δημιουργηθει η γνωστή δυσφορία . 

Screenshot_20250821-111938.jpg

Screenshot_20250821-072903.jpg

Θα το περίμενα πιο έξυπνο σαν λειτουργία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...