McCoy Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 μμ 2 ώρες πριν, cmaniac είπε Πήρες και εγκατάσταση; Θέλω πολύ να ακούσω. 1
cmaniac Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ 1 λεπτό πριν, McCoy είπε Σ' ευχαριστώ. Έχουμε ακούσει καλά λόγια, κι εγώ το έχω στη λίστα μου με τα καταστήματα με καλή φήμη. Ρώτησα για την εγκατάσταση γιατί πλέον έχουμε την εμπειρία να δούμε λεπτομέρειες, όπως ροποκλειδα, σωστά κενά και άλλες λεπτομέρειες και ο @Pan_K έχει δει αρκετά.
kotsonatos04 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:41 πμ 15 ώρες πριν, cmaniac είπε Πήρες και εγκατάσταση; Θέλω πολύ να ακούσω. Αγόρασα απο το voyias.gr ένα 18 yukai plus και εγκατάσταση από τους ίδιους. Περίμενα ένα μήνα βέβαια, αλλά άξιζε. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Betman13 Δημοσ. χθες στις 02:58 μμ Δημοσ. χθες στις 02:58 μμ Σε σπίτι που νοίκιασε φίλος υπάρχουν 3 τέτοια daikin ftx25kav1nb Αξίζουν ή να τα βγάλει?
jpsih Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες @liakjim Επανερχομαι στο θεμα του wifi adaptor για το ASYG18KMTE. Αλλα λεει το manual, η Fujitsu δεν ανταποκρινεται στις ερωτησεις μου οποτε καταφευγω στον οπτικο ελεγχο και επιβεβαιωση. Με το UTY-TFSXH3 θα ειμαι 100% οκ? Ευχαριστω! https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/accessories/292865-wi-fi-module-fujitsu-uty-tfsxh3
tazio Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλημέρα Πολυ καλή εμπειρία αποκτάς διαβάζοντας αυτό το τοπικ ! Εχω μια μονοκατοικία στις Κυκλάδες και θέλω να εγκαταστήσω ένα κλιματιστικό για σαλόνι κουζίνα περίπου 35 τετραγωνικά. Θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για ζέστη 80%. Πόσο που θα διατεθεί γύρω στα 1300 ευρώ. Απο αυτά που διάβασα είμαι ανάμεσα σε Toshiba edge ή Fujitsu KM. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άλλη γνώμη
liakjim Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 19 ώρες πριν, Betman13 είπε Σε σπίτι που νοίκιασε φίλος υπάρχουν 3 τέτοια daikin ftx25kav1nb Αξίζουν ή να τα βγάλει? Δεν βρίσκω τον κωδικό στο ίντερνετ 46 λεπτά πριν, jpsih είπε @liakjim Επανερχομαι στο θεμα του wifi adaptor για το ASYG18KMTE. Αλλα λεει το manual, η Fujitsu δεν ανταποκρινεται στις ερωτησεις μου οποτε καταφευγω στον οπτικο ελεγχο και επιβεβαιωση. Με το UTY-TFSXH3 θα ειμαι 100% οκ? Ευχαριστω! https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/accessories/292865-wi-fi-module-fujitsu-uty-tfsxh3 Έστειλες email εδώ; [email protected] 4 λεπτά πριν, tazio είπε Καλημέρα Πολυ καλή εμπειρία αποκτάς διαβάζοντας αυτό το τοπικ ! Εχω μια μονοκατοικία στις Κυκλάδες και θέλω να εγκαταστήσω ένα κλιματιστικό για σαλόνι κουζίνα περίπου 35 τετραγωνικά. Θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για ζέστη 80%. Πόσο που θα διατεθεί γύρω στα 1300 ευρώ. Απο αυτά που διάβασα είμαι ανάμεσα σε Toshiba edge ή Fujitsu KM. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άλλη γνώμη 18αρι edge 1
panoszavra Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την συντήρηση - καθαρισμό του κλιματιστικού. Επειδή είμαι σε περιοχή με πολύ σκόνη , τα κλιματιστικά που έχω (4 στον αριθμό) βρομίζουν ακόμη και στους δύο μήνες μετά από συντήρηση από επαγγελματία ψυκτικό. Και επειδή τα χρησιμοποιώ τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση και μην αντέχοντας τα έξοδα συντήρησης κάθε 2μηνο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με τα προϊόντα που πρέπει να επιλέξω ώστε να κάνω μόνος μου τους ενδιάμεσους καθαρισμούς μέχρι να φτάσει η ώρα του ετήσιου. Αρχικά για το πλαστικό μηχάνημα βλέπω την λύση του Karcher oc4. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση αν'αυτού; Κάποιος ηλεκτρικός ψεκαστήρας πλάτης ίσως; Θα χρειαστεί ένασ ψεκαστήρας για το καθαριστικό που θα ρίξω. Ποιο προτείνετε ; Ένα ελεφαντάκι. Εκτός από το επώνυμο υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο; Και για καθαριστικό , πέρα από αυτό που είναι πρ΄στο σε αξιολογήσεις στο skroutz , τι λέτε; Το αραιομένο ξύδι κάνει δουλειά; Και ότι άλλο κρίνετε απαραίτητο πχ.μέτρα ασφαλείας(μάσκα, γάντια, γυαλάκια ). Εάν κάποιες από τις ερωτήσεις μου σας φαίνονται παιδικές κρίνετε με επιείκεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cmaniac Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, panoszavra είπε Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την συντήρηση - καθαρισμό του κλιματιστικού. Επειδή είμαι σε περιοχή με πολύ σκόνη , τα κλιματιστικά που έχω (4 στον αριθμό) βρομίζουν ακόμη και στους δύο μήνες μετά από συντήρηση από επαγγελματία ψυκτικό. Και επειδή τα χρησιμοποιώ τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση και μην αντέχοντας τα έξοδα συντήρησης κάθε 2μηνο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με τα προϊόντα που πρέπει να επιλέξω ώστε να κάνω μόνος μου τους ενδιάμεσους καθαρισμούς μέχρι να φτάσει η ώρα του ετήσιου. Αρχικά για το πλαστικό μηχάνημα βλέπω την λύση του Karcher oc4. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση αν'αυτού; Κάποιος ηλεκτρικός ψεκαστήρας πλάτης ίσως; Θα χρειαστεί ένασ ψεκαστήρας για το καθαριστικό που θα ρίξω. Ποιο προτείνετε ; Ένα ελεφαντάκι. Εκτός από το επώνυμο υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο; Και για καθαριστικό , πέρα από αυτό που είναι πρ΄στο σε αξιολογήσεις στο skroutz , τι λέτε; Το αραιομένο ξύδι κάνει δουλειά; Και ότι άλλο κρίνετε απαραίτητο πχ.μέτρα ασφαλείας(μάσκα, γάντια, γυαλάκια ). Εάν κάποιες από τις ερωτήσεις μου σας φαίνονται παιδικές κρίνετε με επιείκεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το πρόβλημα ειναι οτι η σκόνη μπαίνει μέσα. Η περιοχή μπορεί να έχει σκόνη, αλλά οι πόρτες και τα παράθυρα την κρατάνε έξω. Μάλλον κάτι λάθος κάνεις με τον αερισμό. Μήπως το παρακάνεις; Για βοήθημα, υπάρχουν αισθητήρες ποιότητας αέρα που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται να αερίζεις, εάν δεν είσαι σίγουρος.
Pan_K Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Στις 13/9/2025 στις 2:58 ΜΜ, Betman13 είπε daikin ftx25kav1nb Μήπως εννοείς ftxs25cavmb; Αν ναι, είδα ότι είναι τεχνολογίας on/off.
mad2_alex Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα καλησπερα εχω το παρακατω σπιτι και θελω να βαλω ερκοντισιον και θερμανση και ψυξη ποιο ειναι τα ποιο καταληλα στη καταναλωση και στην αποδωση ευχαριστω για τον χρονο σας
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, mad2_alex είπε καλησπερα εχω το παρακατω σπιτι και θελω να βαλω ερκοντισιον και θερμανση και ψυξη ποιο ειναι τα ποιο καταληλα στη καταναλωση και στην αποδωση ευχαριστω για τον χρονο σας Διάβασε τις οδηγίες συμπλήρωσης και έλα πάλι με το ερωτημαλόγιο Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα