Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, McCoy είπε

Σ' ευχαριστώ.

Έχουμε ακούσει καλά λόγια, κι εγώ το έχω στη λίστα μου με τα καταστήματα με καλή φήμη.

Ρώτησα για την εγκατάσταση γιατί πλέον έχουμε την εμπειρία να δούμε λεπτομέρειες, όπως ροποκλειδα, σωστά κενά και άλλες λεπτομέρειες και ο @Pan_K έχει δει αρκετά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cmaniac είπε

Πήρες και εγκατάσταση; Θέλω πολύ να ακούσω.

Αγόρασα απο το voyias.gr ένα 18 yukai plus και εγκατάσταση από τους ίδιους. Περίμενα ένα μήνα βέβαια, αλλά άξιζε. 
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. 

Δημοσ.

@liakjim

Επανερχομαι στο θεμα του wifi adaptor για το ASYG18KMTE. Αλλα λεει το manual, η Fujitsu δεν ανταποκρινεται στις ερωτησεις μου οποτε καταφευγω στον οπτικο ελεγχο και επιβεβαιωση.

Με το UTY-TFSXH3 θα ειμαι 100% οκ? Ευχαριστω!

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/accessories/292865-wi-fi-module-fujitsu-uty-tfsxh3

3e5decc7-bfb8-4881-a95d-7fcb359c7ca3.jpeg

ea442b04-30fe-483c-815b-5f5e9ab07503.jpeg

36ced810-612c-4ee1-8a88-765941fc7297.jpeg

Δημοσ.

Καλημέρα 

Πολυ καλή εμπειρία αποκτάς διαβάζοντας αυτό το τοπικ !

Εχω μια μονοκατοικία στις Κυκλάδες και θέλω να εγκαταστήσω ένα κλιματιστικό για σαλόνι κουζίνα περίπου 35 τετραγωνικά. Θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για ζέστη 80%.

Πόσο που θα διατεθεί γύρω στα 1300 ευρώ.

Απο αυτά που διάβασα είμαι ανάμεσα σε Toshiba edge ή Fujitsu KM.

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άλλη γνώμη

IMG_4127.jpeg.c25c49cb543c1ae9438489c1c8e337b5.jpeg

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Betman13 είπε

Σε σπίτι που νοίκιασε φίλος υπάρχουν 3 τέτοια 

daikin ftx25kav1nb

Αξίζουν ή να τα βγάλει?

Δεν βρίσκω τον κωδικό στο ίντερνετ 

46 λεπτά πριν, jpsih είπε

@liakjim

Επανερχομαι στο θεμα του wifi adaptor για το ASYG18KMTE. Αλλα λεει το manual, η Fujitsu δεν ανταποκρινεται στις ερωτησεις μου οποτε καταφευγω στον οπτικο ελεγχο και επιβεβαιωση.

Με το UTY-TFSXH3 θα ειμαι 100% οκ? Ευχαριστω!

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/accessories/292865-wi-fi-module-fujitsu-uty-tfsxh3

3e5decc7-bfb8-4881-a95d-7fcb359c7ca3.jpeg

ea442b04-30fe-483c-815b-5f5e9ab07503.jpeg

36ced810-612c-4ee1-8a88-765941fc7297.jpeg

Έστειλες email εδώ; [email protected]

4 λεπτά πριν, tazio είπε

Καλημέρα 

Πολυ καλή εμπειρία αποκτάς διαβάζοντας αυτό το τοπικ !

Εχω μια μονοκατοικία στις Κυκλάδες και θέλω να εγκαταστήσω ένα κλιματιστικό για σαλόνι κουζίνα περίπου 35 τετραγωνικά. Θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για ζέστη 80%.

Πόσο που θα διατεθεί γύρω στα 1300 ευρώ.

Απο αυτά που διάβασα είμαι ανάμεσα σε Toshiba edge ή Fujitsu KM.

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άλλη γνώμη

IMG_4127.jpeg.c25c49cb543c1ae9438489c1c8e337b5.jpeg

18αρι edge

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την συντήρηση - καθαρισμό του κλιματιστικού. Επειδή είμαι σε περιοχή με πολύ σκόνη , τα κλιματιστικά που έχω (4 στον αριθμό) βρομίζουν ακόμη και στους δύο μήνες μετά από συντήρηση από επαγγελματία ψυκτικό. Και επειδή τα χρησιμοποιώ τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση και μην αντέχοντας τα έξοδα συντήρησης κάθε 2μηνο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με τα προϊόντα που πρέπει να επιλέξω ώστε να κάνω μόνος μου τους ενδιάμεσους καθαρισμούς μέχρι να φτάσει η ώρα του ετήσιου.

Αρχικά για το πλαστικό μηχάνημα βλέπω την λύση του Karcher oc4. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση αν'αυτού; Κάποιος ηλεκτρικός ψεκαστήρας πλάτης ίσως;

Θα χρειαστεί ένασ ψεκαστήρας για το καθαριστικό που θα ρίξω. Ποιο προτείνετε ;

Ένα ελεφαντάκι. Εκτός από το επώνυμο υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο;

Και για καθαριστικό , πέρα από αυτό που είναι πρ΄στο σε αξιολογήσεις στο skroutz , τι λέτε; Το αραιομένο ξύδι κάνει δουλειά;

Και ότι άλλο κρίνετε απαραίτητο πχ.μέτρα ασφαλείας(μάσκα, γάντια, γυαλάκια ).

Εάν κάποιες από τις ερωτήσεις μου σας φαίνονται παιδικές κρίνετε με επιείκεια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoszavra είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την συντήρηση - καθαρισμό του κλιματιστικού. Επειδή είμαι σε περιοχή με πολύ σκόνη , τα κλιματιστικά που έχω (4 στον αριθμό) βρομίζουν ακόμη και στους δύο μήνες μετά από συντήρηση από επαγγελματία ψυκτικό. Και επειδή τα χρησιμοποιώ τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση και μην αντέχοντας τα έξοδα συντήρησης κάθε 2μηνο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με τα προϊόντα που πρέπει να επιλέξω ώστε να κάνω μόνος μου τους ενδιάμεσους καθαρισμούς μέχρι να φτάσει η ώρα του ετήσιου.

Αρχικά για το πλαστικό μηχάνημα βλέπω την λύση του Karcher oc4. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση αν'αυτού; Κάποιος ηλεκτρικός ψεκαστήρας πλάτης ίσως;

Θα χρειαστεί ένασ ψεκαστήρας για το καθαριστικό που θα ρίξω. Ποιο προτείνετε ;

Ένα ελεφαντάκι. Εκτός από το επώνυμο υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο;

Και για καθαριστικό , πέρα από αυτό που είναι πρ΄στο σε αξιολογήσεις στο skroutz , τι λέτε; Το αραιομένο ξύδι κάνει δουλειά;

Και ότι άλλο κρίνετε απαραίτητο πχ.μέτρα ασφαλείας(μάσκα, γάντια, γυαλάκια ).

Εάν κάποιες από τις ερωτήσεις μου σας φαίνονται παιδικές κρίνετε με επιείκεια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Το πρόβλημα ειναι οτι η σκόνη μπαίνει μέσα.

Η περιοχή μπορεί να έχει σκόνη, αλλά οι πόρτες και τα παράθυρα την κρατάνε έξω.

Μάλλον κάτι λάθος κάνεις με τον αερισμό. Μήπως το παρακάνεις;

Για βοήθημα, υπάρχουν αισθητήρες ποιότητας αέρα που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται να αερίζεις, εάν δεν είσαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/9/2025 στις 2:58 ΜΜ, Betman13 είπε

daikin ftx25kav1nb

Μήπως εννοείς ftxs25cavmb; Αν ναι, είδα ότι είναι τεχνολογίας on/off. 

Δημοσ.

καλησπερα εχω το παρακατω σπιτι και θελω να βαλω ερκοντισιον και θερμανση και ψυξη ποιο ειναι τα ποιο καταληλα στη καταναλωση και στην αποδωση ευχαριστω για τον χρονο σας image.png.0851d786d1c67f0a8ce3c514dc4b0487.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mad2_alex είπε

καλησπερα εχω το παρακατω σπιτι και θελω να βαλω ερκοντισιον και θερμανση και ψυξη ποιο ειναι τα ποιο καταληλα στη καταναλωση και στην αποδωση ευχαριστω για τον χρονο σας image.png.0851d786d1c67f0a8ce3c514dc4b0487.png

Διάβασε τις οδηγίες συμπλήρωσης και έλα πάλι με το ερωτημαλόγιο 

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cmaniac είπε

Το πρόβλημα ειναι οτι η σκόνη μπαίνει μέσα.

Η περιοχή μπορεί να έχει σκόνη, αλλά οι πόρτες και τα παράθυρα την κρατάνε έξω.

Μάλλον κάτι λάθος κάνεις με τον αερισμό. Μήπως το παρακάνεις;

Για βοήθημα, υπάρχουν αισθητήρες ποιότητας αέρα που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται να αερίζεις, εάν δεν είσαι σίγουρος.

Πιθανά να φταίει και αυτό.Θα το λάβω υπόψιν. Παρόλα αυτά θα εκτιμούσα μια απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mad2_alex είπε

Θες να καλύψεις όλο το χώρο ή επιμέρους δωμάτια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoszavra είπε

Πιθανά να φταίει και αυτό.Θα το λάβω υπόψιν. Παρόλα αυτά θα εκτιμούσα μια απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα. 

Εγω δεν έχω γιατί δεν εχω τέτοιο πρόβλημα, ακόμα και με 24/7 χρήση. Καθε χρόνο επαρκεί η συντήρηση και καθε λιγες μέρες (πχ 15 ή 30) έλεγχος των φίλτρων σιτας.

Ο βαθύς καθαρισμός δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται συχνά, γιατί λύσε δέσε ρισκάρεις την κατάσταση των πλαστικών.

Πας να αντιμετωπίσεις το σύμπτωμα χωρίς να ελέγξεις το αίτιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...