Pan_K Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Ξεκίνησαν οι προσφορές. Χωρίς δωροκάρτες η συγκεκριμένη, χωρίς "επιστροφή" μετά από 1 μήνα με συγκεκριμένες κάρτες κλπ. Απλή έκπτωση και δωρεάν εγκατάσταση. Από το Πλαίσιο. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Pan_K
yazidis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Υπάρχει κανένα βίντεο/οδηγός για λύσιμο του Daikin Siesta atxc35d? Το είχα πλύνει με ελεφαντάκι τον Ιούνη, και τώρα μετά από 3 μήνες που έκλεισε βλέπω πάλι την φτερωτή πολύ βρώμικη....
ppkara Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Pan_K είπε Ξεκίνησαν οι προσφορές. Χωρίς δωροκάρτες η συγκεκριμένη, χωρίς "επιστροφή" μετά από 1 μήνα με συγκεκριμένες κάρτες κλπ. Απλή έκπτωση και δωρεάν εγκατάσταση. Από το Πλαίσιο. Εχουμε καταληξει σε 24αρι σε προηγούμενο ποστ μου εδω (thanks παιδια) και τώρα μπαίνω σε ενεργή αναζήτηση περιμένοντας ίσως κάποια προσφορά. Είχαμε πεί για Toshiba Edge και ίσως για Fujitsu ASEG. Είμαι Σταματα Αττικης που πέφτει η θερμοκρασία αρκετά για Αττικη. Τώρα για Daikin έχει το μείων για εξτρα έξοδο της εγγύησης. Είμαι μεταξύ αυτόν τον 2 https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-24000-btu-toshiba-σειρά-edge-white-ras-b24g3kvsg-e-ras vs https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-24000-btu-fujitsu-σειρά-km-aseg24kmte-aoeg24kmta?srsltid=AfmBOooGuHTSjSyU-yorwA561f7VxQ1b-15091Lh1TzCUpsFS_Y4R23A. Ακόμα φαντάζομαι πιο safe choice είναι το toshiba. Υπάρχει λόγος να σκεφτώ κάτι άλλο? O χώρος που θα το βάλω είναι αρκετά μεγάλος, οπότε όσο πιο "δυνατό", με καλό air flow κτλ Δεν ξέρω αν το πάνω κατάστημα κάνει δόσεις με πιστωτική που θα βόλευε αλλά από ότι καταλαβαίνω το μαγαζί αυτό "προτείνεται". Επεξ/σία πριν από 38 λεπτά από ppkara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα