Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησαν οι προσφορές. Χωρίς δωροκάρτες η συγκεκριμένη, χωρίς "επιστροφή" μετά από 1 μήνα με συγκεκριμένες κάρτες κλπ. Απλή έκπτωση και δωρεάν εγκατάσταση. Από το Πλαίσιο.

image.png.65ff8420d12bb97df1059c1aa4b3957a.png

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.

Υπάρχει κανένα βίντεο/οδηγός για λύσιμο του Daikin Siesta atxc35d? Το είχα πλύνει με ελεφαντάκι τον Ιούνη, και τώρα μετά από 3 μήνες που έκλεισε βλέπω πάλι την φτερωτή πολύ βρώμικη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Pan_K είπε

Ξεκίνησαν οι προσφορές. Χωρίς δωροκάρτες η συγκεκριμένη, χωρίς "επιστροφή" μετά από 1 μήνα με συγκεκριμένες κάρτες κλπ. Απλή έκπτωση και δωρεάν εγκατάσταση. Από το Πλαίσιο.

image.png.65ff8420d12bb97df1059c1aa4b3957a.png

Εχουμε καταληξει σε 24αρι σε προηγούμενο ποστ μου εδω (thanks παιδια) και τώρα μπαίνω σε ενεργή αναζήτηση περιμένοντας ίσως κάποια προσφορά. Είχαμε πεί για Toshiba Edge και ίσως για Fujitsu ASEG. Είμαι Σταματα Αττικης που πέφτει η θερμοκρασία αρκετά για Αττικη. Τώρα για Daikin έχει το μείων για εξτρα έξοδο της εγγύησης. Είμαι μεταξύ αυτόν τον 2 
https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-24000-btu-toshiba-σειρά-edge-white-ras-b24g3kvsg-e-ras

vs
 https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-24000-btu-fujitsu-σειρά-km-aseg24kmte-aoeg24kmta?srsltid=AfmBOooGuHTSjSyU-yorwA561f7VxQ1b-15091Lh1TzCUpsFS_Y4R23A.

Ακόμα φαντάζομαι πιο safe choice είναι το toshiba.  Υπάρχει λόγος να σκεφτώ κάτι άλλο? O χώρος που θα το βάλω είναι αρκετά μεγάλος, οπότε όσο πιο "δυνατό", με καλό air flow κτλ
Δεν ξέρω αν το πάνω κατάστημα κάνει δόσεις με πιστωτική που θα βόλευε αλλά από ότι καταλαβαίνω το μαγαζί αυτό "προτείνεται". 

Επεξ/σία από ppkara

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...