andreas_spec Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Καλησπέρα , μιας και περιμενω απο βδομαδα το νεο ac (midea all easy pro 12000 btu ) ,ψαχνω για μετρητη ενεργειας -συνδεση με κινητο κλπ . το τωρινο ac ειναι συνδεδεμενο στο μπουατ , σχεδον δεν φαινετε δηλαδη . τι επιλογες εχω για τετοια συνδεση ; ή αναγκαστικα παω σε σουκο πριζα για να εχω smart μετρητη ;τι μαρκα προτεινετε σε μετρητες ;
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Η 1η συντήρηση στο 9αρι για να ισχύει η 10ετης εγγύηση. 4
Pan_K Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 19 ώρες πριν, andreas_spec είπε Καλησπέρα , μιας και περιμενω απο βδομαδα το νεο ac (midea all easy pro 12000 btu ) ,ψαχνω για μετρητη ενεργειας -συνδεση με κινητο κλπ . το τωρινο ac ειναι συνδεδεμενο στο μπουατ , σχεδον δεν φαινετε δηλαδη . τι επιλογες εχω για τετοια συνδεση ; ή αναγκαστικα παω σε σουκο πριζα για να εχω smart μετρητη ;τι μαρκα προτεινετε σε μετρητες ; Καλησπέρα. Ή θα ζητήσεις να σου βάλουν ένα Shelly pm3 mini μέσα στο ηλεκτρολογικό κυτίο ή θα χρησιμοποιήσεις σούκο πρίζα σε συνδυασμό με ένα tapo p110/ tapo p115
Pan_K Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Αγαπημένο μου θέμα η αφύγρανση και εδώ θα δείξω την επίπτωση που έχει η αλλαγή της αφύγρανσης από αφυγραντήρα (Juro Pro 16 λίτρων) σε κλιματιστικό (Toshiba Seiya 9k). Τόσο ο αφυγραντήρας όσο και το κλιματιστικό βρίσκονται στο πιο απομακρυσμένο δωμάτιο του σπιτιού, που είναι το υπνοδωμάτιο. Στα γραφήματα καταγράφω τα επίπεδα υγρασίας στο διπλανό δωμάτιο 14τμ, όσο και στο απομακρυσμένο σαλόνι, 60τμ μαζί με την κατανάλωση ενέργειας. Είναι ξεκάθαρο ότι με λιγότερη ενέργεια έχουμε πολύ μεγαλύτερη μείωση της υγρασίας σε όλο το σπίτι. Να επισημάνω εδώ ότι η όποια μείωση της θερμοκρασίας που παρατηρείται εξαφανίζεται σχεδόν ακαριαία με το που κλείνει το κλιματιστικό, μιας και τα δομικά στοιχεία δεν έχουν προλάβει να ψυχθούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θα λειτουργήσω το κλιματιστικό έτσι για 2 ώρες περίπου και μετά θα γυρίσω σε αφυγραντήρα για να διατηρηθούν αυτά τα επίπεδα υγρασίας χωρίς να ψύχεται άλλο ο χώρος, μιας και απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορώ να μειώσω την υγρασία στα υπόλοιπα δωμάτια με έναν αφυγραντήρα, παρά μόνο να διατηρηρώ τα επίπεδα της υγρασίας σταθερά. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Pan_K
_DuDe_ Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλησπέρα. Τι κανουμε που σε περίπτωση εγκατάστασης απο Πλαισιο ΔΕΝ κάνουν χρήση αντλίας κενού με την δικαιολογία οτι "αυτα τα καλά μηχανήματα εχουν ανεπίστροφες βαλβίδες μεσα εξω και έκανα και εξαρέωση. Δεν χρειάζεται τπτ αλλό." Μπορώ να φωνάξω κάνα σοβαρό εγκαταστάτη να κάνουμε εκ τον υστέρων? Μιλάμε για Mitsubishi Heavy ZR 22αρι. 😑
Αντώνης Τ. Δημοσ. πριν από 37 λεπτά Δημοσ. πριν από 37 λεπτά Τ Ι Τ Ι Μ Ε Σ Ε Ι Ν Α Ι Α Υ Τ Ε Σ. Ψάχνω για ένα 9αρι για τον τελευταίο χώρο του σπιτιού που δεν έχει κλιματιστικό και κουφαθηκα. Κοίταξα Toshiba&Fujitsu, θα ήθελα να αποφύγω κινεζοφασον (αλήθεια παίζει αυτός ο όρος ακόμη;) αλλά δε ξέρω αν θα το καταφέρω τελικά.
turbat0s Δημοσ. πριν από 28 λεπτά Δημοσ. πριν από 28 λεπτά 52 λεπτά πριν, _DuDe_ είπε Μπορώ να φωνάξω κάνα σοβαρό εγκαταστάτη να κάνουμε εκ των υστέρων Δεν γίνεται. Φώναξε τον από τώρα να σου κάνει καλή δουλειά εξαρχής.
_DuDe_ Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Εγινε η εγκατάσταση το πρωι.. 👀. Δεν ήμουν σπιτι. Τώρα τι γίνεται προσπαθώ να δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα