Jackv Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και χρονια πολλά Τώρα είδα την απάντηση για το daikin siesta. Μαλλον ήταν σε προσφορά που πλεον δεν υπάρχει αλλα δεν έχει wifi Τα Toyotomi gosai τι λένε; Κοιτάζω για 9000 και 12000 btu και βασικη προυποθεση να έχει wifi Επεξ/σία 17 Απριλίου από Jackv
spirosR7 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Σας ευχαριστώ όσους βοηθήσατε παιδιά. Κανόνισα ραντεβού με τεχνικό. Θα επιμείνω να να βάλουν μακρύτερη σωλήνα έστω επί πληρωμής αλλά μέχρι 3 μέτρα δεν είναι καλυμμένη η τιμή από την εταιρία; Εγώ έτσι ξέρω.
Jackv Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 23/3/2025 στις 12:59 ΜΜ, liakjim είπε Σε προσφορά Toshiba Yukai, Arata, Daikin atxc-d, Fujitsu asehXXknca ( θα προτιμούσα asehXXkmcg). Κατά καιρούς και κατά περίπτωση παίζουν ~450-550 με εγκατάσταση μέσα. Δεν εχουν wifi απο ότι βλέπω
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 37 λεπτά πριν, Jackv είπε Τα Toyotomi gosai τι λένε; Κοιτάζω για 9000 και 12000 btu και βασικη προυποθεση να έχει wifi Προτίμησε ένα asehXXkmcg 33 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Σας ευχαριστώ όσους βοηθήσατε παιδιά. Κανόνισα ραντεβού με τεχνικό. Θα επιμείνω να να βάλουν μακρύτερη σωλήνα έστω επί πληρωμής αλλά μέχρι 3 μέτρα δεν είναι καλυμμένη η τιμή από την εταιρία; Εγώ έτσι ξέρω. Ναι εννοείται ότι θα έπρεπε να είχαν βάλει εξαρχής 3μ. Προσωπικά θα περίμενα να μου απαντήσουν. 1
spirosR7 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μόλις τώρα, liakjim είπε Προτίμησε ένα asehXXkmcg Ναι εννοείται ότι θα έπρεπε να είχαν βάλει εξαρχής 3μ. Προσωπικά θα περίμενα να μου απαντήσουν. Τους κάλεσα τηλέφωνο μάλλον δε θα απαντήσουν ποτέ στο email. Έβαλε η μάνα μου ίδιο κλιματιστικό με δωρεάν εγκατάσταση από Κωτσόβολο και τα παιδιά ήταν άψογα φοβερή εγκατάσταση έκαναν. Το κλιματιστικό πάει σούπερ. Αυτοί που ήρθαν σε μένα καμία σχέση δε μου φάνηκαν πολύ επαγγελματίες. Μάλλον είναι σε όποιον πέσεις.
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 19 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Τους κάλεσα τηλέφωνο μάλλον δε θα απαντήσουν ποτέ στο email. Έβαλε η μάνα μου ίδιο κλιματιστικό με δωρεάν εγκατάσταση από Κωτσόβολο και τα παιδιά ήταν άψογα φοβερή εγκατάσταση έκαναν. Το κλιματιστικό πάει σούπερ. Αυτοί που ήρθαν σε μένα καμία σχέση δε μου φάνηκαν πολύ επαγγελματίες. Μάλλον είναι σε όποιον πέσεις. Αν δεν απαντήσουν μπορείς να απευθυνθείς στον συνήγορο του καταναλωτή. 1
efib Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 9:07 ΜΜ, Specs είπε το παρηγγειλες? γιατι μετα την αγορα το να μας πεις απλα τι κανει ο ανεμιστηρας στο κρυο οταν φτασει σε θερμοκρασια, δεν εχει νοημα. Υπνοδωματιο γαρ. Ας μας πει καποιος που το εχει ηδη... Ναι, το έχω παραγγείλει αλλα δεν έχω παραλάβει ακόμα. Στην χειρότερη βάζω λειτουργία αφυγρανσης... 1 1
xristos636 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Καλησπέρα και πάλι, ευχαριστώ για τις συμβουλές, οι παραγγελίες έπεσαν και έχουμε και λέμε: 1) Σαλόνι: Fujitsu KM 18άρι Το ξέρω ότι είναι πιο θορυβώδης από το toshiba white edge που προτάθηκε, αλλά από μετρήσεις σε κατανάλωση, η διαφορά ήταν μεγάλη, σε ακραίες καιρικές συνθήκες χρήσης, για να δικαιολογεί το πιο ήσυχο περιβάλλον. Ελπίζω μέσα μου να μην με ενοχλεί και το μετανιώσω, θα φανεί όταν τοποθετηθεί. 2) Υπνοδωμάτιο: Toshiba Yukai 9άρι Εδώ δεν ρισκάρω και πάμε στα σίγουρα Πάμε τώρα στα της εγκατάστασης, σύμφωνα με ότι διαβάζω έχω τρομοκρατηθεί, οπότε έχω πάρει τηλέφωνο τις αντιπροσωπείες για να μου δώσουν τηλέφωνα από πιστοποιημένους εγκαταστάτες για κάθε ένα κλιματιστικό χωριστά. Ενώ στης Fujitsu έμεινα ικανοποιημένος από το αναγνωριστικό τηλέφωνο χωρίς βέβαια να κλείσουμε ραντεβού ούτε να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, στης Toshiba το τηλέφωνο ήταν χλιαρό και φαινόταν ότι ήθελε να με ξεφωρτωθεί για να κλείσει το τηλέφωνο όσο γρηγορότερα γινόταν. Εάν, έχετε κάποιον έμπιστο επαγγελματία για Θεσσαλονίκη, στείλετε ένα τηλέφωνο να υπάρχει. Τώρα όσο αφορά λεπτομέρεις εγκατάστασης τα γράψατε και πιο πάνω αλλά είναι σημαντικό το μήκος σωλήνα. Σύμφωνα με το manual του Fujitsu πρέπει να είναι τουλάχιστον 5μ. εάν το διαβάζω σωστά. Από την άλλη για το Yukai δεν αναφέρει το manual κάτι συγκεκριμένο ΕΚΤΟΣ από μέγιστο μήκος σωλήνα όπου έχει τα 15μ ή 20μ, δεν θυμάμαι απέξω. Οπότε να προτιμήσω τα 3μ για το μικρό; Σε έναν από τους εγκαταστάτες που ρώτησα γενικώς, μου λέει σε τέτοιου μεγέθους κλιματιστικά βάζουμε 1.5μ ή 2μ το πολύ, δεν χρειάζεται παραπάνω. Όταν επέμενα για παραπάνω μου λέει πάει εξτρα χρέωση 25ε/ μέτρο. Για το ηλεκτρολογικό κομμάτι, είχα προβλέψει από πριν να βγουν δύο αναμονές από πριν, μία B16άρα με 1.5 διατομή για το Toshiba και μία K20άρα με 2.5 διατομή για το Fujitsu. Λογικά είναι αρκετό σύμφωνα με τα manual. Επίσης για τα wifi και στα δύο πάνε έξτρα και μάλιστα πολύ αλμυρά σε 99 ευρώ για το Fujitsu και 120 ευρώ για το Toshiba 🫣. Για το θεό δηλαδή!!! Τέλος, για τις καταναλώσεις που αναφέρθηκε παραπάνω, οι εφαρμογές και τα wifi module δεν αναφέρουν τίποτε, οπότε χρειάζομαι κάτι έξτρα σαν: Για το Toshiba: https://www.skroutz.gr/s/34437006/Sonoff-MINIR3-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma.html ή https://www.skroutz.gr/s/32377862/Shelly-Plus-1-Smart-Endiamesos-Diakoptis-me-Wi-Fi-kai-Bluetooth.html Για το Fujitsu: https://www.skroutz.gr/s/31606855/Sonoff-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma-POWR3.html#reviews
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό κλιματιστικό 12ρι; Διαθέσιμο budget γύρω στα 800, δεν μας ενδιαφέρει wifi και άλλες smart επιλογές. Αυτός που θα το χρησιμοποιήσει κατοικεί σε μέρος με αρκετή υγρασία. Εγώ έχω ένα toyotomi (ευχαριστημένος) και ένα daikin (δυσαρεστημένος διότι βρωμάει). Ευχαριστώ!
mdkamael Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, xristos636 είπε Καλησπέρα και πάλι, ευχαριστώ για τις συμβουλές, οι παραγγελίες έπεσαν και έχουμε και λέμε: 1) Σαλόνι: Fujitsu KM 18άρι Το ξέρω ότι είναι πιο θορυβώδης από το toshiba white edge που προτάθηκε, αλλά από μετρήσεις σε κατανάλωση, η διαφορά ήταν μεγάλη, σε ακραίες καιρικές συνθήκες χρήσης, για να δικαιολογεί το πιο ήσυχο περιβάλλον. Ελπίζω μέσα μου να μην με ενοχλεί και το μετανιώσω, θα φανεί όταν τοποθετηθεί. 2) Υπνοδωμάτιο: Toshiba Yukai 9άρι Εδώ δεν ρισκάρω και πάμε στα σίγουρα Πάμε τώρα στα της εγκατάστασης, σύμφωνα με ότι διαβάζω έχω τρομοκρατηθεί, οπότε έχω πάρει τηλέφωνο τις αντιπροσωπείες για να μου δώσουν τηλέφωνα από πιστοποιημένους εγκαταστάτες για κάθε ένα κλιματιστικό χωριστά. Ενώ στης Fujitsu έμεινα ικανοποιημένος από το αναγνωριστικό τηλέφωνο χωρίς βέβαια να κλείσουμε ραντεβού ούτε να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, στης Toshiba το τηλέφωνο ήταν χλιαρό και φαινόταν ότι ήθελε να με ξεφωρτωθεί για να κλείσει το τηλέφωνο όσο γρηγορότερα γινόταν. Εάν, έχετε κάποιον έμπιστο επαγγελματία για Θεσσαλονίκη, στείλετε ένα τηλέφωνο να υπάρχει. Τώρα όσο αφορά λεπτομέρεις εγκατάστασης τα γράψατε και πιο πάνω αλλά είναι σημαντικό το μήκος σωλήνα. Σύμφωνα με το manual του Fujitsu πρέπει να είναι τουλάχιστον 5μ. εάν το διαβάζω σωστά. Από την άλλη για το Yukai δεν αναφέρει το manual κάτι συγκεκριμένο ΕΚΤΟΣ από μέγιστο μήκος σωλήνα όπου έχει τα 15μ ή 20μ, δεν θυμάμαι απέξω. Οπότε να προτιμήσω τα 3μ για το μικρό; Σε έναν από τους εγκαταστάτες που ρώτησα γενικώς, μου λέει σε τέτοιου μεγέθους κλιματιστικά βάζουμε 1.5μ ή 2μ το πολύ, δεν χρειάζεται παραπάνω. Όταν επέμενα για παραπάνω μου λέει πάει εξτρα χρέωση 25ε/ μέτρο. Για το ηλεκτρολογικό κομμάτι, είχα προβλέψει από πριν να βγουν δύο αναμονές από πριν, μία B16άρα με 1.5 διατομή για το Toshiba και μία K20άρα με 2.5 διατομή για το Fujitsu. Λογικά είναι αρκετό σύμφωνα με τα manual. Επίσης για τα wifi και στα δύο πάνε έξτρα και μάλιστα πολύ αλμυρά σε 99 ευρώ για το Fujitsu και 120 ευρώ για το Toshiba 🫣. Για το θεό δηλαδή!!! Τέλος, για τις καταναλώσεις που αναφέρθηκε παραπάνω, οι εφαρμογές και τα wifi module δεν αναφέρουν τίποτε, οπότε χρειάζομαι κάτι έξτρα σαν: Για το Toshiba: https://www.skroutz.gr/s/34437006/Sonoff-MINIR3-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma.html ή https://www.skroutz.gr/s/32377862/Shelly-Plus-1-Smart-Endiamesos-Diakoptis-me-Wi-Fi-kai-Bluetooth.html Για το Fujitsu: https://www.skroutz.gr/s/31606855/Sonoff-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma-POWR3.html#reviews Αλλαξε συνεργειο και μην το κουραζεις με δαυτους. ΤΟ πιο πιθανο να σου κανουν αλλες ταρζανιες κατα την εγκατασταση και να σπαστεις περισσοτερο. 3μ ειναι το ελαχιστα απαραιτητο για ΣΤΡΩΤΗ λειτουργια ( κατι κινεζικα δινουν 5μ. minimum )- εκτος αν ο κατασκευαστης δινει σαφη συσταση για πιο κοντο στο manual. Αλλα οτιδηποτε πιο κοντο ειναι κομπογιαννιτικη δουλεια -ειδικα το 1.5. Προσοχη ομως καθως οταν λεμε 3 μετρα, εννοουμε το copper pipe αυτο καθ αυτο εξωτερικα, γιατι μπορει να σ πουν μετα "2.5μ. αρκουν γιατι εχει συν 0.5μ στο εσωτερικο του" - η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Αλλα η ατακα "εμεις τοσο βαζουμε, δε χρειαζεται παραπανω" ειναι σαν να σου λενε "ημεθα αχρηστοι, καλυτερα να μην μας προτιμησεις". Edit: αφου εδωσε 2μ για toshiba ο λιακτζιμ, κλειδωσε. Αλλα με απαντηση "1.5μ. σε τοσο μικρα"εγω παλι θα αλλαζα συνεργειο. Δεν ειναι το μεγεθος που τα οριζει, αλλα ο κατασκευαστης... Επεξ/σία 17 Απριλίου από mdkamael
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 22 λεπτά πριν, xristos636 είπε Καλησπέρα και πάλι, ευχαριστώ για τις συμβουλές, οι παραγγελίες έπεσαν και έχουμε και λέμε: 1) Σαλόνι: Fujitsu KM 18άρι Το ξέρω ότι είναι πιο θορυβώδης από το toshiba white edge που προτάθηκε, αλλά από μετρήσεις σε κατανάλωση, η διαφορά ήταν μεγάλη, σε ακραίες καιρικές συνθήκες χρήσης, για να δικαιολογεί το πιο ήσυχο περιβάλλον. Ελπίζω μέσα μου να μην με ενοχλεί και το μετανιώσω, θα φανεί όταν τοποθετηθεί. 2) Υπνοδωμάτιο: Toshiba Yukai 9άρι Εδώ δεν ρισκάρω και πάμε στα σίγουρα Πάμε τώρα στα της εγκατάστασης, σύμφωνα με ότι διαβάζω έχω τρομοκρατηθεί, οπότε έχω πάρει τηλέφωνο τις αντιπροσωπείες για να μου δώσουν τηλέφωνα από πιστοποιημένους εγκαταστάτες για κάθε ένα κλιματιστικό χωριστά. Ενώ στης Fujitsu έμεινα ικανοποιημένος από το αναγνωριστικό τηλέφωνο χωρίς βέβαια να κλείσουμε ραντεβού ούτε να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, στης Toshiba το τηλέφωνο ήταν χλιαρό και φαινόταν ότι ήθελε να με ξεφωρτωθεί για να κλείσει το τηλέφωνο όσο γρηγορότερα γινόταν. Εάν, έχετε κάποιον έμπιστο επαγγελματία για Θεσσαλονίκη, στείλετε ένα τηλέφωνο να υπάρχει. Τώρα όσο αφορά λεπτομέρεις εγκατάστασης τα γράψατε και πιο πάνω αλλά είναι σημαντικό το μήκος σωλήνα. Σύμφωνα με το manual του Fujitsu πρέπει να είναι τουλάχιστον 5μ. εάν το διαβάζω σωστά. Από την άλλη για το Yukai δεν αναφέρει το manual κάτι συγκεκριμένο ΕΚΤΟΣ από μέγιστο μήκος σωλήνα όπου έχει τα 15μ ή 20μ, δεν θυμάμαι απέξω. Οπότε να προτιμήσω τα 3μ για το μικρό; Σε έναν από τους εγκαταστάτες που ρώτησα γενικώς, μου λέει σε τέτοιου μεγέθους κλιματιστικά βάζουμε 1.5μ ή 2μ το πολύ, δεν χρειάζεται παραπάνω. Όταν επέμενα για παραπάνω μου λέει πάει εξτρα χρέωση 25ε/ μέτρο. Για το ηλεκτρολογικό κομμάτι, είχα προβλέψει από πριν να βγουν δύο αναμονές από πριν, μία B16άρα με 1.5 διατομή για το Toshiba και μία K20άρα με 2.5 διατομή για το Fujitsu. Λογικά είναι αρκετό σύμφωνα με τα manual. Επίσης για τα wifi και στα δύο πάνε έξτρα και μάλιστα πολύ αλμυρά σε 99 ευρώ για το Fujitsu και 120 ευρώ για το Toshiba 🫣. Για το θεό δηλαδή!!! Τέλος, για τις καταναλώσεις που αναφέρθηκε παραπάνω, οι εφαρμογές και τα wifi module δεν αναφέρουν τίποτε, οπότε χρειάζομαι κάτι έξτρα σαν: Για το Toshiba: https://www.skroutz.gr/s/34437006/Sonoff-MINIR3-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma.html ή https://www.skroutz.gr/s/32377862/Shelly-Plus-1-Smart-Endiamesos-Diakoptis-me-Wi-Fi-kai-Bluetooth.html Για το Fujitsu: https://www.skroutz.gr/s/31606855/Sonoff-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma-POWR3.html#reviews 3μ το Fujitsu και 2μ το Toshiba ( όπως και όλα τα Toshiba). ΥΓ Αν θέλεις wifi, γιατί δεν πας στο aseh09kmcg; ΥΓ2 Για καταναλώσεις, sonoff pow r3 για το μεγάλο και shelly 1pm gen3 για το μικρό. 12 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό κλιματιστικό 12ρι; Διαθέσιμο budget γύρω στα 800, δεν μας ενδιαφέρει wifi και άλλες smart επιλογές. Αυτός που θα το χρησιμοποιήσει κατοικεί σε μέρος με αρκετή υγρασία. Εγώ έχω ένα toyotomi (ευχαριστημένος) και ένα daikin (δυσαρεστημένος διότι βρωμάει). Ευχαριστώ! toshiba edge white 13000 Fujitsu aseh12kmcg 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 9 λεπτά πριν, liakjim είπε toshiba edge white 13000 Fujitsu aseh12kmcg Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φαίνεσαι γνώστης.
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε φαίνεσαι γνώστης. 1-2 είναι γνώστες εδώ μέσα. Εμείς οι μη σχετικοί με το αντικείμενο απλά αναπαράγουμε ότι πληροφορίες έχουμε από το feedback άλλων μελών. Επεξ/σία 17 Απριλίου από liakjim 1
Pan_K Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Inventor Leon 9Κ χωρίς follow me και εξωτερική 16 βαθμούς με ζήτηση 22: Χωρίς αιχμές στην κατανάλωση κατά την εκκίνηση, σε αντίθεση με ότι έχουμε δει στα Midea. Πολύ σημαντική διαφορά επίσης το γεγονός ότι κατεβάζει αυτόματα την παροχή αέρα στο 40% όταν οι απώλειες είναι μικρές και έχει επιτευχθεί η ζητούμενη θερμοκρασία. Οπότε το παραπάνω γράφημα είναι με παροχή 40%. Αν το συγκρίνουμε με το ASEH09KMCG που λειτουργεί σε διπλανό δωμάτιο ίδιων τετραγωνικών με την ίδια ζήτηση και παροχή αυτόματα ρυθμισμένη στο αθόρυβο έχουμε την εξής εικόνα: Δεν δοκίμασα να το βάλω σε κάποια ψαγμένη ρύθμιση με engineering mode ακόμα και δεν νομίζω να το κάνω για την ώρα. Ένα άλλο ενδιαφέρον που παρατήρησα είναι πόσο συχνά κατά την εκκίνηση μπαίνει σε αυτό το ψευτο-df, όταν η εξωτερική υγρασία είναι αυξημένη (>80%). Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: Κάθε δεύτερη εκκίνηση είναι με ψευτο-df. Επίσης εδώ υπάρχουν αιχμές κατά την εκκίνηση, αλλά οι απώλειες σε εκείνο το διάστημα είναι μεγαλύτερες (εξωτερική 11 βαθμοί). Το COP που μέτρησα στους 16 βαθμούς εξωτερική και με παροχή στο 40% (medium) ήταν 5,5. Δυστυχώς δεν κάνει πια κρύο και θα είχε πολύ ενδιαφέρον να έβλεπα τι κάνει με εξωτερική κοντά στους μηδέν. Τον επόμενο χειμώνα τώρα... Υ.Γ. Το Fujitsu ASEH09KMCG σε αυτές τις ήπιες συνθήκες βγαίνει περίπου 10-15% πιο οικονομικό από το Inventor Leon. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Pan_K 1
Eian Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Είμαι στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» και έχω διαθέσιμο budget περίπου 3.000€ για την αγορά 4 κλιματιστικών. Το ένα 12.000 BTU και τα υπόλοιπα τρία 9.000 BTU. Επειδη Θα προτιμούσα να μην υπάρχουν 4 ξεχωριστές εξωτερικές μονάδες, ενας πωλητής μού πρότεινε το GREE Multi με κόστος 3.000€ που περιλαμβάνει και την εγκατάσταση. Η πρόταση περιλαμβάνει μία εξωτερική μονάδα 21.000 BTU (12 κ 9) και μία εξωτερική μονάδα 18.000 BTU (9 κ 9). Όταν έκανα αναζήτηση στο Skroutz με τα εξής φίλτρα: Χαμηλού Θορύβου, Ιονιστής, Ενσωματωμένο WiFi, Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα, Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό, μου φανηκαν καλα το καινουργιο Leon και Legend αλλα δεν γνωρίζω αν όντως αξίζουν.. Όπως κ να έχει δεν υπάρχουν σε multi εκδόσεις κ δεδομένου του ότι έχει λίγα multi γενικά, ηθελα να ρωτήσω, μήπως τα multi συστήματα δεν είναι τόσο αξιόπιστα ή δεν προσφέρουν την ίδια ποιότητα. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία ή γνώση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα