efib Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Οκ, ποια κλιματιστικά δεν ανεβάζουν την υγρασία στην λειτουργία ψύξης; Εάν μειώσω τις στροφές θα πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω στο kmcg; Έχει αναφερθεί το perfera αλλά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει εναλλακτική γιατί 900€ για 9αρι δεν σκοπεύω να δώσω όσο καλό και αν είναι. Το yukai προτείνεται πολύ συχνά για υπνοδωμάτιο' κάνει αυτό που ζητάω; Ευχαριστώ 2
amotida Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 9 minutes ago, liakjim said: Μόνο που αυτό που δείχνεις δεν είναι σταμάτημα του ανεμιστήρα αλλά μείωση των στροφών του. Είπα και σε προηγούμενη συζήτηση, «κλειδί» είναι η λέξη "intermittently"... κατά διαστήματα "the indoor unit fan operates inttermitently at very low speed" Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Και "intermittently" στην περίπτωση του Fujitsu σημαίνει αυτό: 2
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 4 λεπτά πριν, amotida είπε Είπα και σε προηγούμενη συζήτηση, «κλειδί» είναι η λέξη "intermittently"... κατά διαστήματα "the indoor unit fan operates inttermitently at very low speed" Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Και "intermittently" στην περίπτωση του Fujitsu σημαίνει αυτό: Αχ ρε συ το ξανασηκωσες αυτό πιο παλιά. Αλτσχάιμερ. Λοιπόν θα πρέπει να το κάνω τεστ και θα σας πω. Έτσι και αλλιώς στο asyg24kmta μετράω στροφές ανεμιστήρα. 1
amotida Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Λέει κάτι ακόμα... οπότε προσέξτε: swich the airflow AUTO at cooling mode 1
Pan_K Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, efib είπε Οκ, ποια κλιματιστικά δεν ανεβάζουν την υγρασία στην λειτουργία ψύξης; Εάν μειώσω τις στροφές θα πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω στο kmcg; Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά τις προάλλες έκανα ένα τεστ στο ASEH09KMCG στην ψύξη με εξωτερική νομίζω 18, εσωτερική 20 και ζητούμενη 19, σε συνθήκες που ευνοούν πολύ το on/off. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ συχνό cycling στα 150watt μέγιστη. Παραθέτω απλά το αποτέλεσμα του τεστ για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Κατανάλωση: Υγρασία: Θερμοκρασία: Η υγρασία δεν ανέβηκε ιδιαίτερα όσο λειτουργούσε το κλιματιστικό και ανέβηκε ελάχιστα μόλις το έκλεισα εντελώς, κάτι που πιθανώς δεν οφείλεται στην διακοπή της λειτουργίας του κλιματιστικού, γιατί δεν γύρναγε ο εσωτερικός ανεμιστήρας. Μάλλον είναι αποτέλεσμα της μείωσης της θερμοκρασίας, που συνεπάγεται αύξηση της σχετικής υγρασίας. Επεξ/σία 19 Απριλίου από Pan_K
tzagaritos Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, efib είπε Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να ακυρώσω το Fujitsu kmcg και να προσανατολιστω σε ένα 9αρι που να σταματάει ο ανεμιστήρας του στην ψύξη με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η υγρασία και να γίνεται αφόρητη η ατμόσφαιρα. Το yukai να φανταστώ δεν πληροί τις προδιαγραφές; Απλά το θέλω και για θέρμανση, οπότε μόνο από Fujitsu/Toshiba/Daikin. Εκτός από Perfera ποια αλλά σπλιτακια έχουν αυτή την δυνατότητα; Ευχαριστώ! Edit. Να σταματάει ο ανεμιστήρας!! Από πού ακυρώσες να το πάρω εγώ 😐 Επεξ/σία 19 Απριλίου από tzagaritos
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, efib είπε Οκ, ποια κλιματιστικά δεν ανεβάζουν την υγρασία στην λειτουργία ψύξης; Εάν μειώσω τις στροφές θα πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω στο kmcg; Έχει αναφερθεί το perfera αλλά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει εναλλακτική γιατί 900€ για 9αρι δεν σκοπεύω να δώσω όσο καλό και αν είναι. Το yukai προτείνεται πολύ συχνά για υπνοδωμάτιο' κάνει αυτό που ζητάω; Ευχαριστώ Προσωπικά τα λειτουργώ στην αφύγρανση. 33 λεπτά πριν, Pan_K είπε Μάλλον είναι αποτέλεσμα της μείωσης της θερμοκρασίας, που συνεπάγεται αύξηση της σχετικής υγρασίας. Όχι μάλλον σίγουρα. Και με 150W δεν παίζει να καταφέρνει να κάνει αφύγρανση, ειδικά με τόσο χαμηλή θερμοκρασία χώρου (άρα και απόλυτη υγρασία). 1
spirosR7 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Καλησπέρα φίλοι και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό εδώ που έχει ένα σωληνάκι πίσω από την εξωτερική μονάδα τι ακριβώς είναι γιατί στο δικό μου δεν έχουν βάλει ούτε το σωληνάκι αναρωτιέμαι τι σόι εγκατάσταση έχουν κάνει. Μάλλον όλα λάθος. 1
liakjim Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Μόλις τώρα, spirosR7 είπε Καλησπέρα φίλοι και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό εδώ που έχει ένα σωληνάκι πίσω από την εξωτερική μονάδα τι ακριβώς είναι γιατί στο δικό μου δεν έχουν βάλει ούτε το σωληνάκι αναρωτιέμαι τι σόι εγκατάσταση έχουν κάνει. Μάλλον όλα λάθος. Θερμόμετρο. Μου θύμισες που μια μέρα είδα έναν τύπο να προσπαθεί να συνδέσει μια σωλήνα νερού με έναν ακροδέκτη πρίζας. 😅
spirosR7 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Μόλις τώρα, liakjim είπε Θερμόμετρο. Μου θύμισες που μια μέρα είδα έναν τύπο να προσπαθεί να συνδέσει μια σωλήνα νερού με έναν ακροδέκτη πρίζας. 😅 Χαχα τι να πω φίλε. Επειδή είμαι άσχετος τι κάνει ακριβώς είναι πολύ σημαντικό στη λειτουργία του κλιματιστικού το συγκεκριμένο; 1
liakjim Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 1 λεπτό πριν, spirosR7 είπε Χαχα τι να πω φίλε. Επειδή είμαι άσχετος τι κάνει ακριβώς είναι πολύ σημαντικό στη λειτουργία του κλιματιστικού το συγκεκριμένο; Εννοείται. Με το θερμόμετρο αυτό διαβάζει το κλιματιστικό την εξωτερική θερμοκρασία. Μια χαρά είναι έτσι. Η συνήθης εικόνα από το εργοστάσιο. Όπως είναι σε όλους μας.
spirosR7 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Εννοείται. Με το θερμόμετρο αυτό διαβάζει το κλιματιστικό την εξωτερική θερμοκρασία. Μια χαρά είναι έτσι. Η συνήθης εικόνα από το εργοστάσιο. Όπως είναι σε όλους μας. Δεν είναι δικό μου αυτό στη φωτογραφία αλλά της μάνας μου που έβαλε ίδιο από Κωτσόβολο το δικό μου έχουν βάλει μόνο αυτό το μικρό από πισω καμία σωλήνα... Αν δεν έρθουν για επισκευή τι πρέπει να κάνω πάω στη σελίδα συνήγορος του καταναλωτή και τι κάνω εκεί; Επεξ/σία 20 Απριλίου από spirosR7 1
liakjim Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 3 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Δεν είναι δικό μου αυτό στη φωτογραφία αλλά της μάνας μου που έβαλε ίδιο από Κωτσόβολο το δικό μου έχουν βάλει μόνο αυτό το μικρό από πισω καμία σωλήνα... Αν δεν έρθουν για επισκευή τι πρέπει να κάνω πάω στη σελίδα συνήγορος του καταναλωτή και τι κάνω εκεί; Δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα αυτό που λες. Το διάφανο σαν σωληνάκι που βλέπεις είναι προστατευτικό κάλυμμα του καλωδίου. Το θερμόμετρο είναι στην άκρη, μέσα στο μαύρο πλαστικό προστατευτικό. Αν θέλεις βγάλε κάποια στιγμή φωτογραφίες από της μαμάς σου και από το δικό σου και δείξε μας. Να είναι και πιο μακρινές, να φαίνεται η συνολική εικόνα της εγκατάστασης.
varade Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου που βρισκω ΚΑΛΑ και ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ brackets για την εξωτερικη μοναδα?
spirosR7 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Για το θερμόμετρο λάθος μου νόμιζα ότι κάτι έλειπε δε το είχα δει καλά αλλά και πάλι η εγκατάσταση δεν ήταν καλή κατά την άποψη μου λείπει μια βίδα στο κουτί και όλα τα προηγούμενα περί σωλήνα που είχα πει.Στη φωτογραφία φαίνεται ένα καλώδιο ρεύματος ενώ σε όλα όσα έχω δει υπάρχουν δύο καλώδιο που φεύγουν από την εξωτερική μονάδα; Τι σημαίνει αυτό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα