liakjim Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 3 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο παρακάτω: Μήπως έχει κάποια βλάβη το air-condition; Έχει τύχει σε κανέναν; Τα φίλτρα θα πρέπει να καθαρίζονται συχνά. Εγώ πχ τα κάνω κάθε 15 ημέρες. Να πω μήνα; Έχεις και τζάκι, άναψες και το κερί, πανβρώμικα και τα φίλτρα, τι περιμένεις ότι θα έβρισκες; Θα πρέπει να είσαι πιο συνεπής στους καθαρισμούς των φίλτρων και επίσης να φωνάζεις να του κάνουν κάθε χρόνο σέρβις, καλύτερα μετά το καλοκαίρι και ανάλογα με τους όρους εγγύησης της συσκευής σου.
popopo Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Daikin ATX C25C. Μόλις παρατήρησα ότι στην εκκίνηση της μονάδας, όσο βρίσκεται προς τα 400 watts, ακούγεται ο ήχος που ακούτε στο video που παραθέτω. Το "χτύπημα" αυτό μεταφέρεται ελαφρώς και εσωτερικά (ακούγεται πολύ εξασθενημένος από την εσωτερική μονάδα). Μόλις σταθεροποιηθεί στα ~180 watts τότε λειτουργεί ομαλά - βελούδινα. Καμιά ιδέα; Δεν το είχα ακούσει τα τελευταία χρόνια που το λειτουργώ (εκτός κι αν δεν είχα δώσει σημασία γιατί βρίσκεται σε δωμάτιο χωρίς μόνιμη παραμονή). https://streamable.com/yj7edb
liakjim Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 41 λεπτά πριν, popopo είπε Daikin ATX C25C. Μόλις παρατήρησα ότι στην εκκίνηση της μονάδας, όσο βρίσκεται προς τα 400 watts, ακούγεται ο ήχος που ακούτε στο video που παραθέτω. Το "χτύπημα" αυτό μεταφέρεται ελαφρώς και εσωτερικά (ακούγεται πολύ εξασθενημένος από την εσωτερική μονάδα). Μόλις σταθεροποιηθεί στα ~180 watts τότε λειτουργεί ομαλά - βελούδινα. Καμιά ιδέα; Δεν το είχα ακούσει τα τελευταία χρόνια που το λειτουργώ (εκτός κι αν δεν είχα δώσει σημασία γιατί βρίσκεται σε δωμάτιο χωρίς μόνιμη παραμονή). https://streamable.com/yj7edb Δεν το έχω ακούσει ποτέ στο δικό μου atxc25b. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικός. Θα μίλαγα με το σέρβις της daikin.
Specs Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τον τελευταιο καιρο παιζει πολυ Fujitsu στα γραφομενα εδω μεσα. Επειδη ηταν λιγο γριφος για μενα καθε φορα να προσπαθησω να αποκωδικοποιω τις δυνατοτηες κ τα χαρακτηριστικα των μοντελων της, ειπα θα εχουν κι αλλοι θεμα, οποτε εφτιαξα ενα εξελ που ισως βοηθησει καποιους. Βλεπετε δεν εχει ονοματα οπως Sensira,Perfera,Yukai κλπ που ταχουμε μαθει απεξω και ετσι ειναι πιο δυσκολο. Επισης μιας και ειναι σχεδιαση Japan και με πολλες ιδιαιτεροτητες ως προς τους αλλους κορυφαιους ιαπωνες, καλες κριτικες απο οτι θυμαμαι μονο οι πλακετες κ ο θορυβος αναφεροταν συχνα κ με μικρη εγγυηση ηταν εκτος λιστας καποιων. Τωρα με φουλ εγγυηση αλλα Toshiba, μαλλον θα κανουν δυνατοτερες απο ποτε πωλησεις κ λογω τιμων ισως μιας κ δεν εχει μεσαζοντα πλεον. Στο δια ταυτα, οτι δειτε λαθος μου λετε να διορθωσω κ ερωτησεις επισης δεκτες. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LiRF6XFRH6hDrD_45wvgHoZBBlavSGY5Y0hcv7ON69s/edit?gid=1469242720#gid=1469242720 και για οσους ψαχνουν οχι μονο Fujitsu η μονο Japan σχεδιαση, αλλα ολες τις μαρκες που κυκλοφορουν στην χωρα μας, αλλα εχουν και Eurovent , εδω ενα λινκ με ολα αυτα, πειραγμενο για πιο αναλυτικες αλλα ουσιωδεις αναζητησεις, κατεβαστε το κ ταξινομηστε οπως σας βολευει https://docs.google.com/spreadsheets/d/1p5yPSKvU9s7Q5k4RTP_9LdfRom9NlIKP-1g0QeXRZ-E/edit?gid=1609057732#gid=1609057732 Επεξ/σία 28 Απριλίου από Specs 4 5
kongeo Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Καλημερα, θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος. Εχω παρει ενα toyotomi ora με wifi.Προσπαθω να το συνδεσω με την εφαρμογη (ΑC Freedom) και δεν τα καταφερνω με τιποτα μου βγαζει ερρορ "αποτυχια συνδεσης στο "wifi name" " .Εχω δοκιμασει τα παντα, εχω γυρισει το ρουτερ να εκπεμπει μονο 2.4ghz, εχω φτιαξει ξεχωριστο ssid μονο με 2.4 αλλα τιποτα...εχει κανεις σας καποια εμπειρια με το παραπανω app??? ευχαριστω
nikos263 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μου προτείνανε τα παρακάτω για σαλόνι (μένω Αθήνα βόρεια) 1.fujitsu aseg 18 klca 2.midea xtreme line ag2line 18 Με ενδιαφέρει και ψύξη και θέρμανση, ποιό απο τα 2 θα επιλάγατε ή εχετε κάποια καλύτερη πρόταση? Επεξ/σία 28 Απριλίου από nikos263
liakjim Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, kongeo είπε Καλημερα, θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος. Εχω παρει ενα toyotomi ora με wifi.Προσπαθω να το συνδεσω με την εφαρμογη (ΑC Freedom) και δεν τα καταφερνω με τιποτα μου βγαζει ερρορ "αποτυχια συνδεσης στο "wifi name" " .Εχω δοκιμασει τα παντα, εχω γυρισει το ρουτερ να εκπεμπει μονο 2.4ghz, εχω φτιαξει ξεχωριστο ssid μονο με 2.4 αλλα τιποτα...εχει κανεις σας καποια εμπειρια με το παραπανω app??? ευχαριστω Τα toyotomi είναι φασόν gree οπότε για δες αν η αντίστοιχη εφαρμογή θα σου δουλέψει (gree climate) 17 λεπτά πριν, nikos263 είπε Καλησπέρα σας, Μου προτείνανε τα παρακάτω για σαλόνι (μένω Αθήνα βόρεια) 1.fujitsu aseg 18 klca 2.midea xtreme line ag2line 18 Με ενδιαφέρει και ψύξη και θέρμανση, πιό απο τα 2 θα επιλάγατε ή εχετε κάποια καλύτερη πρόταση? Εννοείται το fujitsu αλλά επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο είναι θορυβώδες προτίμησε το seg18kmte όταν θα γίνει διαθέσιμο. Αν θα πας σε fujitsu απέφυγε να εγκαταστήσεις την εξωτερική μονάδα σε βόρειο προσανατολισμό γιατί έχουν ευπάθεια στα defrost (πιάνουν πάγο εύκολα). Αν βιάζεσαι και ταυτόχρονα επιθυμείς το κλιματιστικό σου να είναι αθόρυβο, τότε πήγαινε στο toshiba edge white.
kongeo Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, liakjim είπε Τα toyotomi είναι φασόν gree οπότε για δες αν η αντίστοιχη εφαρμογή θα σου δουλέψει (gree climate) οχι. παλι δεν το βρηκε.υπαρχει περιπτωση περα απο το 2.4 ghz να θελει και καποια αλλη ρυθμιση;
liakjim Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 5 λεπτά πριν, kongeo είπε οχι. παλι δεν το βρηκε.υπαρχει περιπτωση περα απο το 2.4 ghz να θελει και καποια αλλη ρυθμιση; Προσωπικά δεν ξέρω. Δεν έχω toyotomi (ευτυχώς). Περίμενε μήπως σου πει κάποιο άλλο μέλος. Επικοινώνησε και με το σερβις . Επίσης πολλές φορές έχω δει στο Σκρουτζ στις κριτικές να λένε κάποιοι λύσεις σε τέτοια θέματα.
Klausx Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 16 ώρες πριν, popopo είπε Daikin ATX C25C. Μόλις παρατήρησα ότι στην εκκίνηση της μονάδας, όσο βρίσκεται προς τα 400 watts, ακούγεται ο ήχος που ακούτε στο video που παραθέτω. Το "χτύπημα" αυτό μεταφέρεται ελαφρώς και εσωτερικά (ακούγεται πολύ εξασθενημένος από την εσωτερική μονάδα). Μόλις σταθεροποιηθεί στα ~180 watts τότε λειτουργεί ομαλά - βελούδινα. Καμιά ιδέα; Δεν το είχα ακούσει τα τελευταία χρόνια που το λειτουργώ (εκτός κι αν δεν είχα δώσει σημασία γιατί βρίσκεται σε δωμάτιο χωρίς μόνιμη παραμονή). https://streamable.com/yj7edb Ακούγεται σαν θόρυβος από πλαστικό, θα έλεγα το καπάκι, δοκίμασε να το ακουμπήσεις την ώρα που το κάνει λογικά θα σταματήσει.
amotida Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Αν είχα MHI ή ME, ίσως να είχα δοκιμάσει μια λύση σαν κι αυτή. Υπόσχεται πράγματα που, νομίζω, πολλοί θα ήθελαν, σε αρκετά καλή τιμή. ClimateControl Module for Mitsubishi Heavy Industries – Air-To-Air – ProtoART – ClimateControl ClimateControl Module for Mitsubishi Electric – Air-To-Air – ProtoART – ClimateControl 1
tu-luba Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 3 ώρες πριν, kongeo είπε Καλημερα, θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος. Εχω παρει ενα toyotomi ora με wifi.Προσπαθω να το συνδεσω με την εφαρμογη (ΑC Freedom) και δεν τα καταφερνω με τιποτα μου βγαζει ερρορ "αποτυχια συνδεσης στο "wifi name" " .Εχω δοκιμασει τα παντα, εχω γυρισει το ρουτερ να εκπεμπει μονο 2.4ghz, εχω φτιαξει ξεχωριστο ssid μονο με 2.4 αλλα τιποτα...εχει κανεις σας καποια εμπειρια με το παραπανω app??? ευχαριστω Η εφαρμογη λεγεται Ewpe Smart ή την εφαρμογη GREE+
kongeo Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, liakjim είπε Προσωπικά δεν ξέρω. Δεν έχω toyotomi (ευτυχώς). Περίμενε μήπως σου πει κάποιο άλλο μέλος. Επικοινώνησε και με το σερβις . Επίσης πολλές φορές έχω δει στο Σκρουτζ στις κριτικές να λένε κάποιοι λύσεις σε τέτοια θέματα. ευχαριστω πολυ. 14 λεπτά πριν, tu-luba είπε Η εφαρμογη λεγεται Ewpe Smart ή την εφαρμογη GREE+ ac freedom λεγεται η εφαρμογη
nikos263 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, liakjim είπε Εννοείται το fujitsu αλλά επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο είναι θορυβώδες προτίμησε το seg18kmte όταν θα γίνει διαθέσιμο. Αν θα πας σε fujitsu απέφυγε να εγκαταστήσεις την εξωτερική μονάδα σε βόρειο προσανατολισμό γιατί έχουν ευπάθεια στα defrost (πιάνουν πάγο εύκολα). Αν βιάζεσαι και ταυτόχρονα επιθυμείς το κλιματιστικό σου να είναι αθόρυβο, τότε πήγαινε στο toshiba edge white. Σε ευχαριστώ για την απαντηση , είναι τοσο μεγάλη η διαφορά στο θόρυβο?επισης επειδή το να μπορω να το ξεκινάω remote μεσω wifi είναι βολικό για μένα και βλέπω οτι δεν εχει το fujitsu υπάρχει αλλο μοντελο που να εχει και να ειναι εξισου καλό ?
popopo Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 17 hours ago, liakjim said: Δεν το έχω ακούσει ποτέ στο δικό μου atxc25b. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικός. Θα μίλαγα με το σέρβις της daikin. 1 hour ago, Klausx said: Ακούγεται σαν θόρυβος από πλαστικό, θα έλεγα το καπάκι, δοκίμασε να το ακουμπήσεις την ώρα που το κάνει λογικά θα σταματήσει. Θα το δοκιμάσω το βραδάκι που θα επιστρέψω. Εν τω μεταξύ ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου η daikin για να κλείσουμε ραντεβού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα