liakjim Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 9 λεπτά πριν, nikos263 είπε Σε ευχαριστώ για την απαντηση , είναι τοσο μεγάλη η διαφορά στο θόρυβο?επισης επειδή το να μπορω να το ξεκινάω remote μεσω wifi είναι βολικό για μένα και βλέπω οτι δεν εχει το fujitsu υπάρχει αλλο μοντελο που να εχει και να ειναι εξισου καλό ? Δες αν θέλεις κάποια video που έχω ανεβάσει για το asyg24klca Spoiler και για το asyg24kmta Spoiler Είναι 24άρια αλλά και τα 18άρια τους κάπου εκεί παίζουν. 1
kongeo Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου παντως στο hotspot του κινητου μου συνδεθηκε....αρα κατι με το ρουτερ παιζει μαλλον.
rkb Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 5 ώρες πριν, kongeo είπε Καλημερα, θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος. Εχω παρει ενα toyotomi ora με wifi.Προσπαθω να το συνδεσω με την εφαρμογη (ΑC Freedom) και δεν τα καταφερνω με τιποτα μου βγαζει ερρορ "αποτυχια συνδεσης στο "wifi name" " .Εχω δοκιμασει τα παντα, εχω γυρισει το ρουτερ να εκπεμπει μονο 2.4ghz, εχω φτιαξει ξεχωριστο ssid μονο με 2.4 αλλα τιποτα...εχει κανεις σας καποια εμπειρια με το παραπανω app??? ευχαριστω Δοκίμασες ο κωδικός να είναι πολύ απλός, μόνο νούμερα για παράδειγμα;
p14767 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 6 ώρες πριν, popopo είπε Θα το δοκιμάσω το βραδάκι που θα επιστρέψω. Εν τω μεταξύ ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου η daikin για να κλείσουμε ραντεβού. οταν εχεις απαντηση γραψε την και εδω αν θελεις, εχω και εγω κατι παρομοιο σε καινουργιο μηχανημα, σε εμενα το κανει μετα απο ωρα λειτουργιας και παλι οχι συνεχεια,εχω την εντυπωση οτι κατι συντονιζει πιθανως με τη βαση στηριξης, αλλα εφοσον ερθει το συνεργειο σε σενα, ας ξερουμε πρωτα την επισημη απαντηση
Specs Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Εβαλα σφηνα τα Daikin Perfera και Sensira σε 9000 κ 12000 btu. Τα πιο κινησιμα δηλαδη. Θα βαλω κ Toshiba. Tα βαζω διπλα απο το αντιστοιχης τιμης αγορας για συγκριση ομοιων σε τιμη μηχανηματων. Επισης για απλουστευση θα αρχισω να αφαιρω καποιες πληροφοριες που δεν εχει αξια να βρει καποιος εδω, πχ την ποσοτητα υγρου ψυξης (αν ποτε χρειαζοταν προ της αγορας δηλαδη).Οσο διαμορφωνεται η λιστα, προτασεις δεκτες με πμ η κ δημοσια για προσθηκη τυχον ουσιωδων χαρακτηριστικων που δεν τις εχω. 4 1
Pan_K Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Specs είπε Οσο διαμορφωνεται η λιστα, προτασεις δεκτες με πμ η κ δημοσια για προσθηκη τυχον ουσιωδων χαρακτηριστικων που δεν τις εχω. Πολύ κατατοπιστική λίστα. Από τα χαρακτηριστικά του KMCG και KNCA που είδα στην λίστα θεωρώ πως το δεύτερο είναι επίσης αξιόλογο, καθότι πιο αθόρυβο εσωτερικά και ίσως λιγότερο επιρρεπές στα κρύα ρεύματα κατά την θέρμανση λόγω χαμηλότερης ταχύτητας ανεμιστήρα. Ωστόσο είναι σίγουρα πιο ενεργοβόρο. Σαν προσθήκες θα πρότεινα 1. το σταμάτημα του εσωτερικού ανεμιστήρα κατά την ψύξη όταν σταματά ο συμπιεστής, 2. το follow me και 3. το cold air prevention με την μέγιστη επιτρεπτή παροχή αέρα όταν αυτό ενεργοποιείται.
Specs Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Just now, Pan_K said: Πολύ κατατοπιστική λίστα. Από τα χαρακτηριστικά του KMCG και KNCA που είδα στην λίστα θεωρώ πως το δεύτερο είναι επίσης αξιόλογο, καθότι πιο αθόρυβο εσωτερικά και ίσως λιγότερο επιρρεπές στα κρύα ρεύματα κατά την θέρμανση λόγω χαμηλότερης ταχύτητας ανεμιστήρα. Ωστόσο είναι σίγουρα πιο ενεργοβόρο. Σαν προσθήκες θα πρότεινα 1. το σταμάτημα του εσωτερικού ανεμιστήρα κατά την ψύξη όταν σταματά ο συμπιεστής, 2. το follow me και 3. το cold air prevention με την μέγιστη επιτρεπτή παροχή αέρα όταν αυτό ενεργοποιείται. Θενκς. Δεν θα παιξει follow me καθως δεν εχουν τα "ιαπωνικα". Για τον ανεμιστηρα εχουν ολα τα fujitsu την επιλογη (για ψυξη) θα βαλω σειρα κ τα υπολοιπα αναλογως το μοντελο. 1
fidepab982 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 10 ώρες πριν, Specs είπε Θενκς. Δεν θα παιξει follow me καθως δεν εχουν τα "ιαπωνικα". Για τον ανεμιστηρα εχουν ολα τα fujitsu την επιλογη (για ψυξη) θα βαλω σειρα κ τα υπολοιπα αναλογως το μοντελο. ερωτηση που τα ξερεις.... θελω να παρω 9ρι για το δωματιο μου. το θελω για τον χειμωνα γιατι το δωματιο ειναι βορινο και το καλοριφέρ δεν ειναι αρκετο μονο του.. συν οτι κοιμαμαι γυμνος να παρω το Daikin Perfera Ftxm25A ή το fujitsu ASEH09KGTG?
Specs Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, fidepab982 said: να παρω το Daikin Perfera Ftxm25A ή το fujitsu ASEH09KGTG? Αν δεν υπαρχει καποια αλλη ιδιαιτεροτητα στο χωρο εγκαταστασης (πχ εβαλα μια σειρα με τον ογκο σε λιτρα των εσωτερικων κ εξωτερικων μηχανηματων, σε κανα μπαλκονι στενο κλπ ισως μετρησει το οτι η εξωτερικη μοναδα του Perfera ειναι τουμπανο, κυριολεκτικα διπλασια σε ογκο απο το Fujitsu. Κατα τα αλλα λιγο πιο ησυχο το Perfera, αποδοσεις πολυ κοντινες με το Fujitsu. Αν δεν υπαρχει οικονομικο ζητημα, θα προτιμουσα Perfera μιας κ θα το πηγαινα με εξτρα μεν κοστος , στα 10 χρονια εγγυηση, γιατι εξαρχης στις εγγυησεις εχει 5 ενω το Fujitsu 7. εδιτ: εκεινο που εχει το Perfera με τις ρυθμιζομενες περσιδες στο αριστερα -δεξια, δεν το ειδα σε κανενα Fujitsu, εκτος απο δυο μεγαλα 24ρια κ πανω νομιζω. Αυτο, ισως σε υπνοδωματιο ειναι καθοριστικο για το που θα χτυπαει ο αερας. Επεξ/σία 29 Απριλίου από Specs
liakjim Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 22 λεπτά πριν, fidepab982 είπε συν οτι κοιμαμαι γυμνος TMI !!! 😅 2
Specs Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 20 minutes ago, liakjim said: TMI !!! 😅 για πες...τι να προσθεσω στον πινακα σε δυνατοτητες που να εξυπηρετουν τετοιες καταστασεις??? 🤣 2
liakjim Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Πάντως, διαισθητικά και μόνο, βλέποντας τα μαγικά που κάνει το μεσαίο kmcg , ανάμεσα σε kgtg και perfera θα ψήφιζα το πρώτο. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε ακόμη επαρκές feedback για το kgtg οπότε στην πραγματικότητα το perfera είναι πιο ασφαλής επιλογή.
fidepab982 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Specs είπε Αν δεν υπαρχει καποια αλλη ιδιαιτεροτητα στο χωρο εγκαταστασης (πχ εβαλα μια σειρα με τον ογκο σε λιτρα των εσωτερικων κ εξωτερικων μηχανηματων, σε κανα μπαλκονι στενο κλπ ισως μετρησει το οτι η εξωτερικη μοναδα του Perfera ειναι τουμπανο, κυριολεκτικα διπλασια σε ογκο απο το Fujitsu. Κατα τα αλλα λιγο πιο ησυχο το Perfera, αποδοσεις πολυ κοντινες με το Fujitsu. Αν δεν υπαρχει οικονομικο ζητημα, θα προτιμουσα Perfera μιας κ θα το πηγαινα με εξτρα μεν κοστος , στα 10 χρονια εγγυηση, γιατι εξαρχης στις εγγυησεις εχει 5 ενω το Fujitsu 7. εδιτ: εκεινο που εχει το Perfera με τις ρυθμιζομενες περσιδες στο αριστερα -δεξια, δεν το ειδα σε κανενα Fujitsu, εκτος απο δυο μεγαλα 24ρια κ πανω νομιζω. Αυτο, ισως σε υπνοδωματιο ειναι καθοριστικο για το που θα χτυπαει ο αερας. γιατι 2 db διαφορα ειναι μεγαλη ιστορια για ενα μηχανημα που θα εχω διπλα στο αυτι μου.. Επεξ/σία 29 Απριλίου από fidepab982
Specs Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Just now, fidepab982 said: γιατι 3db διαφορα ειναι μεγαλη ιστορια για ενα μηχανημα που θα εχω διπλα στο αυτι μου.. Ωραια . Αυτα που κοιτας ειναι αλλα απο αυτα που υπολογιζουμε. Για την ακριβεια εσυ θα εχεις σε καθε συχνοτητα απο 63hz ,125,250,500,1000,2000,4000,8000 τα εξης νουμερα Perfera 30-23-30-26-21-00-00 Fujitsu 30-22-20-17-14-14-15 στο Quiet ολα αυτα που λογικα θα παιζει.θερμανση παντα. Αν σε καποια συχνοτητα εχεις ευαισθησια, δες τι να επιλεξεις.
fidepab982 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Specs είπε Ωραια . Αυτα που κοιτας ειναι αλλα απο αυτα που υπολογιζουμε. Για την ακριβεια εσυ θα εχεις σε καθε συχνοτητα απο 63hz ,125,250,500,1000,2000,4000,8000 τα εξης νουμερα Perfera 30-23-30-26-21-00-00 Fujitsu 30-22-20-17-14-14-15 στο Quiet ολα αυτα που λογικα θα παιζει.θερμανση παντα. Αν σε καποια συχνοτητα εχεις ευαισθησια, δες τι να επιλεξεις. εκανα εντιτ γιατι ηταν λαθος μια εικονα. δες το ξανα και κανε εντιτ. Επεξ/σία 29 Απριλίου από fidepab982
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα