Pan_K Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Incepted είπε Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα ένα κλίμα με καλή απόδοση όλο το χρονο που να είναι και οικονομικό σχετικά με τα Toshiba - Panasonic , ίσως δεν είναι κακή επιλογή στα 200+ ευρώ κάτω . Περισσότερο σαν ποιότητα και σέρβις δεν έχω ιδέα για το brand Αυτό που θες να πάρεις το βλέπω στα 665 ευρώ. Γιατί να μην πας τότε σε αυτό εδώ: Fujitsu ASEH12KMCG με 700; https://www.bestprice.gr/item/2159669153/fujitsu-aseh12kmcgaoeh12kmcg.html?qid=aQ97s_9G3Xy_eb09d&seq=1&qo=fujitsu+aseh12kmcg&from=search. ή σε ένα Toshiba Yukai 13K στα 620; https://www.bestprice.gr/item/2157523106/toshiba-yukai-ras-b13e2kvg-eras-13e2avg-e-klimatistiko-inverter-12000-btu-aa-me-wi-fi.html?qo=toshiba+yukai+13&from=cat Επεξ/σία 1 Μαϊου από Pan_K 1
adminaros Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ποιο να ειναι το αντιστοιχο Fujitsu ASEH09KMCG , αλλα σε 24000 btu ? Επεξ/σία 1 Μαϊου από adminaros
basia1200 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου καλησπερα, κοιταω το TCL miracle III από πλαίσιο : https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/tcl-miracle-iii-12chsd-tpg21i-i-o-klimatistiko-12-000-btu-h_4402480 το δίνει με εγκατασταση σε λογικη τιμή. Βλέπω ότι η πλαίσιο δεν είναι στους συνεργατεσ της αντιπροσωπείας. Επιλέγω κάποιον από τους συνεργάτες ή πάω πλαίσιο ? τι έχετε να προτείνεται?
Specs Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, adminaros said: Ποιο να ειναι το αντιστοιχο Fujitsu ASEH09KMCG , αλλα σε 24000 btu ? Δεν βγαζει, μεχρι 14ρι εχει , αν εβγαινε θα ειχε ονομα aseh24kmcg. Βεβαια το οτι δεν βγαινει, δεν πτοει τους εμπορους...καποιοι το εμφανιζουν αλλα αν πας να δεις περισοοτερα προκυπτει λαθος εγγραφη κλπ αλλα στο τελος θα σου προτεινουν κατι αλλο, μην σε χασουν κιολας! Αν θες το συγκεκριμενο για καποιο λογο, ισως σου κανει το aseh24KMTE , ιδια σειρα ΚΜ αλλα καποια στοιχεια θα αλλαζουν μιας κ τα ΚΜΤΕ δεν βγαινουν σε μικρα. Δες εδω τα παντα ολα για αυτο https://webstore.uk.fujitsu-general.com/7-1kw-wall-mounted-indoor-unit-r32-aseg24kmte Νομιζω το εχει καποιος εδω μεσα🤣, σπανια μιλαμε για αυτο, τοσο σπανια που το εχει κ σε live μεταδοση στην υπογραφη του 😎 το λεει asyg24KMTE κ να το link αλλα δεν θυμαμαι που το βρηκα https://liakjim1978.grafana.net/public-dashboards/de90df87f4cc4ab6933c5b93d7f25e8a Επεξ/σία 1 Μαϊου από Specs 1 3
liakjim Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 41 λεπτά πριν, Specs είπε Δεν βγαζει, μεχρι 14ρι εχει , αν εβγαινε θα ειχε ονομα aseh24kmcg. Βεβαια το οτι δεν βγαινει, δεν πτοει τους εμπορους...καποιοι το εμφανιζουν αλλα αν πας να δεις περισοοτερα προκυπτει λαθος εγγραφη κλπ αλλα στο τελος θα σου προτεινουν κατι αλλο, μην σε χασουν κιολας! Αν θες το συγκεκριμενο για καποιο λογο, ισως σου κανει το aseh24KMTE , ιδια σειρα ΚΜ αλλα καποια στοιχεια θα αλλαζουν μιας κ τα ΚΜΤΕ δεν βγαινουν σε μικρα. Δες εδω τα παντα ολα για αυτο https://webstore.uk.fujitsu-general.com/7-1kw-wall-mounted-indoor-unit-r32-aseg24kmte Νομιζω το εχει καποιος εδω μεσα🤣, σπανια μιλαμε για αυτο, τοσο σπανια που το εχει κ σε live μεταδοση στην υπογραφη του 😎 το λεει asyg24KMTE κ να το link αλλα δεν θυμαμαι που το βρηκα https://liakjim1978.grafana.net/public-dashboards/de90df87f4cc4ab6933c5b93d7f25e8a Εγώ έχω τη μπλέμπα, το ASYG24KMTA . Όχι το Ε. Αν και δεν αλλάζει κάτι. Η μαγκιά, παίχτηκε στο στο ASEG24KMTE με βελτιώσεις. 2
Specs Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Εριξα στην λιστα κ τα Sumato της Toshiba. Ειναι ας πουμε οτι και η σειρα Yukai , χωρις το φιλτρακι σωματιδιων, με πιο φτηνη "εισαγωγικη τιμη" , με καταναλωσεις χειροτερες κατα 5-10% το πολυ αλλα κ τιμες απο 80-200ε αναλογως τα btu , φτηνοτερες. Ασε που το 13ρι κ το 24ρι(twin rotary) εχουν καλυτερη αποδοση σε θερμανση απο τα αντιστοιχα Υukai, τα κανουν αυτα οι εταιριες μεσα σε καθε σειρα εχουν κ διαμαντακια οπως κ μαυρα προβατα, αρκει να τα βρεις. Σαν νεοτερο εχει κ κανα δυο πραγματα βελτιωμενα κ σαν Toshiba , μεσα αλλα κ εξω (με τις δυο σκαλες silent) , ταφος. Για καποιους αυτη η διαφορα στην τιμη , με τα 7 χρονια εγγυηση ειδικα σε περιστασιακη χρηση που η καταναλωση δεν ειναι το κυριαρχο,πχ εξοχικο η περιστασιακη χρηση, μπορει να τους σωσει απο κινεζικο κ να ωφεληθουν. YΓ, καποιος με Yukai να μας πει αν κοβει ο ανεμιστηρας στην μεσα μοναδα, οταν σταματαει η εξω, στην ψυξη.
liakjim Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Specs είπε Ασε που το 13ρι κ το 24ρι(twin rotary) εχουν καλυτερη αποδοση σε θερμανση απο τα αντιστοιχα Υukai Καλέ που το είδες αυτό; Πιο κάτω είναι. Αρκετά πιο κάτω βασικά.
Specs Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Just now, liakjim said: Αρκετά πιο κάτω βασικά. δεν κοιταξα συντελεστες, αλλα kwh/ ετος. seer scop δηλαδη.
liakjim Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Specs είπε δεν κοιταξα συντελεστες, αλλα kwh/ ετος. seer scop δηλαδη. 6.1 seer και 4.6 scop σε θερμό. Πόσο πιο κάτω;
Specs Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, liakjim said: 6.1 seer και 4.6 scop σε θερμό. Πόσο πιο κάτω; Ta κοιταξα τωρα στο Eurovent. Einai αποριας αξιο, πως βγαινουν τετοια νουμερα καταναλωσης αντιστροφα με τετοιο Cop κ Eer στα επιμερους σημεια. Τα εχω με κιτρινο κ με πορτοκαλι, αν μπης στο φυλλο Eurovent να δεις. Επεξ/σία 1 Μαϊου από Specs 2
Livagoth Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Καλησπέρα. Σε toyotomi 9αρι, όταν βάζω την θέρμανση μου ανάβει το λαμπάκι defrost. Δεν έχει πιάσει πάγο η μονάδα. Στην ψύξη δεν μου βγάζει αυτο το status. Φυσικά το λαμπάκι defrost δεν σβήνει ποτέ και η θέρμανση δεν ξεκινάει. Τι μπορεί να είναι; κάποιος αισθητήρας ή απώλεια φρεον;
Aflo Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 6 ώρες πριν, basia1200 είπε καλησπερα, κοιταω το TCL miracle III από πλαίσιο : https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/tcl-miracle-iii-12chsd-tpg21i-i-o-klimatistiko-12-000-btu-h_4402480 το δίνει με εγκατασταση σε λογικη τιμή. Βλέπω ότι η πλαίσιο δεν είναι στους συνεργατεσ της αντιπροσωπείας. Επιλέγω κάποιον από τους συνεργάτες ή πάω πλαίσιο ? τι έχετε να προτείνεται? Πήρα από πλαίσιο με δωρεάν εγκατάσταση. Οταν με κάλεσαν για ραντεβού από την εταιρεία εγκατάστασης τους εξήγησα πως θέλω 3μ χαλκοσωλήνα και αντλία κενού. Με ενημέρωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας πως δεν μπορεί να την κάνει οπότε το πλαίσιο όρισε άλλη εταιρεία στην οποία είπα ακριβώς τα ίδια. Ήρθαν την έκαναν και ήταν όλα καλά τελικά. Οπότε ναι επέλεξε την δωρεάν εγκατάσταση διότι δεν είναι εποχές για 100 ευρα αλλά απαίτησε αυτά τα ελάχιστα που έτσι και αλλιώς είναι υποχρεωμένοι. 2
Incepted Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 8 ώρες πριν, Pan_K είπε Αυτό που θες να πάρεις το βλέπω στα 665 ευρώ. Γιατί να μην πας τότε σε αυτό εδώ: Fujitsu ASEH12KMCG με 700; https://www.bestprice.gr/item/2159669153/fujitsu-aseh12kmcgaoeh12kmcg.html?qid=aQ97s_9G3Xy_eb09d&seq=1&qo=fujitsu+aseh12kmcg&from=search. ή σε ένα Toshiba Yukai 13K στα 620; https://www.bestprice.gr/item/2157523106/toshiba-yukai-ras-b13e2kvg-eras-13e2avg-e-klimatistiko-inverter-12000-btu-aa-me-wi-fi.html?qo=toshiba+yukai+13&from=cat Δειχνει καλυτερα νουμερα το Hisense τουλαχιστον στο ταμπελακι κι απο τα 2. Βλεπω κατι λαθος ή ειναι αμελητεα η διαφορα?
Specs Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Oσοι εχετε κλιματιστικα που εκτος απο τα αναγκαια φιλτρα τα πλαστικα για τον αερα ολου του μεσα εναλλακτη, εχουν κ τις μικρες λωριδες με φιλτρα σωματιδιων,(αρωματικων/τιτανιου/κατεχινης/απατιτη κλπ) PM 2.5 που αναλογως την χρηση διαρκουν απο 6μηνο εως 3 χρονια, τα αντικαθιστατε? αν ναι με γνησια η οτι υπαρχει στο εμποριο με αξια 5-10 ευρω? @liakjimΠοιος ειναι ο κατοχος του Yukai 24 , στο grafana της οικογενειας σου? δεν μπορει να μας πει αν σταματαει ο μεσα ανεμιστηρας στην ψυξη? @Pan_K εαν εισαι (γιατι γραφει norz στο grafana)ο κατοχος των δυο Perfera πως κ δεν εχεις ενεργοποιησει τον "ελεγχο ζητησης" για να γλιτωσεις απο τις κορυφες στο ξεκινημα μιας κ ειναι διακοπτομενη η λειτουργια του? 1 hour ago, Incepted said: Δειχνει καλυτερα νουμερα το Hisense Δεν πας στα σιγουρα της Toshiba η Fujitsu αν εχουμε αποψεις εδω μεσα? εμεις για εθελοντες κ feedback για Hisense ψαχνουμε😎 Επεξ/σία 1 Μαϊου από Specs
Pan_K Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 43 λεπτά πριν, Specs είπε Oσοι εχετε κλιματιστικα που εκτος απο τα αναγκαια φιλτρα τα πλαστικα για τον αερα ολου του μεσα εναλλακτη, εχουν κ τις μικρες λωριδες με φιλτρα σωματιδιων,(αρωματικων/τιτανιου/κατεχινης/απατιτη κλπ) PM 2.5 που αναλογως την χρηση διαρκουν απο 6μηνο εως 3 χρονια, τα αντικαθιστατε? αν ναι με γνησια η οτι υπαρχει στο εμποριο με αξια 5-10 ευρω? Αφού έμαθα πόσο (αν)αποτελεσματικά είναι τα πετάω και δεν τα αντικαθιστώ, για να μην μπλοκάρουν τουλάχιστον την παροχή αέρα... 44 λεπτά πριν, Specs είπε @Pan_K εαν εισαι (γιατι γραφει norz στο grafana)ο κατοχος των δυο Perfera πως κ δεν εχεις ενεργοποιησει τον "ελεγχο ζητησης" για να γλιτωσεις απο τις κορυφες στο ξεκινημα μιας κ ειναι διακοπτομενη η λειτουργια του? Δεν έχω εγώ Perfera και έχω αναρωτηθεί κι εγώ για την λειτουργία των συγκεκριμένων στο παρελθόν, όχι τόσο για τα spikes που κάνει, αλλά για τα έντονα ανεβοκατεβάσματά του που ξεκινούν από τα 120 watt και καταλήγουν στα 400 πριν κλείσει ο συμπιεστής. Ψάχνοντάς το κατέληξα ότι το κάνει αυτό με βάση κάποιον προγραμματισμό τύπου ΑΙ, για να συμβιβάσει ελάχιστες απώλειες, επιθυμία για χαμηλή στάθμη θορύβου, χαμηλή κατανάλωση και όσο το δυνατόν ομαλή λειτουργία. 1 ώρα πριν, Incepted είπε Δειχνει καλυτερα νουμερα το Hisense τουλαχιστον στο ταμπελακι Το ταμπελάκι δεν θα σε δροσίσει ούτε θα σε ζεστάνει. Έχει αναλυθεί εδώ πολλάκις πώς βγαίνουν αυτά τα νούμερα και σου είπα κι εγώ ότι θα πρέπει μάλλον να λειτουργείς τον ανεμιστήρα στο maximum που είναι ανυπόφορο αν είσαι στον χώρο για να πετύχεις τέτοια νούμερα. Έχω κάνει κι εγώ πριν 2 εβδομάδες συγκριτικό με το Inventor Leon 9k και το ASEH09KMCG, με το Leon να βγαίνει πιο αποδοτικό, αλλά μόνο στο ταμπελάκι, γιατί στην θέρμανση και στην πράξη είναι κατά 30% (και βάλε) λιγότερο αποδοτικό από το Fujitsu. Αλλά αν το θες πολύ, be our guest, όπως είπε και ο φίλος Specs και βάλε έστω μία πρίζα tapo p110 των 10 ευρώ που βγάζει στοιχειώδη διαγράμματα για να έχουμε κάποιο feedback. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα