fotismantzoros Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 32 λεπτά πριν, liakjim είπε Παιδιά τρέχει μια ωραία προσφορά στον Κώτσο όπου το 2ο προιόν βγαίνει μισή τιμή. Μάλιστα τα fujitsu έχουν και δωρεάν εγκατάσταση. Αν βάλετε πχ το aseh12kmcg Χ 2 , βγαίνει το καθένα στα 650€ εγκατεστημένο που είναι σούπερ. @fotismantzoros για δες το, να καθαρίσεις με τα 12άρια. ΥΓ Το aseh09kmcg βγαίνει 568€ εγκατεστημένο που και αυτό σούπερ. Αρκεί να παρθούν δύο. @liakjim δυστυχώς δεν μου δίνει την εγκατάσταση Δυστυχώς η επιλεγμένη υπηρεσία δεν μπορεί να εκτελεστεί στη διεύθυνση που όρισες και θα πρέπει να αφαιρεθεί από την παραγγελία σου. Αντί της Υπηρεσίας Εγκατάστασης, σου παρέχουμε κουπόνι άμεσης εξαργύρωσης 1288,40 τα δύο μου τα βγάζει στο επόμενο στάδιο, χωρίς «κουπόνι άμεσης εξαργύρωσης»
liakjim Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Μόλις τώρα, fotismantzoros είπε @liakjim δυστυχώς δεν μου δίνει την εγκατάσταση Δυστυχώς η επιλεγμένη υπηρεσία δεν μπορεί να εκτελεστεί στη διεύθυνση που όρισες και θα πρέπει να αφαιρεθεί από την παραγγελία σου. Αντί της Υπηρεσίας Εγκατάστασης, σου παρέχουμε κουπόνι άμεσης εξαργύρωσης 1288,40 τα δύο μου τα βγάζει στο επόμενο στάδιο, χωρίς «κουπόνι άμεσης εξαργύρωσης» Το κουπόνι πόσα € είναι;
fotismantzoros Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Το κουπόνι πόσα € είναι; Δεν βγάζει κουπόνι
liakjim Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 1 λεπτό πριν, fotismantzoros είπε Δεν βγάζει κουπόνι Δεν το έχω ξαναακουσει αυτό. Δεν ήξερα καν ότι δίνει κουπόνι. Μήπως θα το δώσει μετά; Δεν ξέρω.
fotismantzoros Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μάλλον αφαιρεί κάτι αυτόματα από την τιμή, στην τελευταία οθόνη έβγαζε τελική τιμή 1288,40 τα δύο (με αυξημένα τα μεταφορικά όμως από 11 σε 60! ευρώ) στα 9άρια βγάζει τελική 1123,40. Σχεδόν το παίρνει πίσω αυτό που αφαιρεί με τα αυξημένα μεταφορικά. Καλό αυτό με τη μισή τιμή στο δεύτερο, αλλά και πάλι... Στα 9άρια κάτι γίνεται... Επεξ/σία 3 Μαϊου από fotismantzoros
liakjim Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 7 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε Δεν βγάζει κουπόνι Για 24αρι https://www.electrocrete.gr/klimatistiko-fujitsu-km-24000btu-aseg24kmteaoeg24kmta
Spyrito33 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Καλησπερα στην ομαδα! Μπαινω σε νεο σπιτι και θα χρειαστω 2 κλιματιστικα. Ενα για το σαλονι που θα πιανει και τα 2/3 του σπιτιου και ενα ακομα στο υπνοδωματιο. Μιλαμε μονο για ψυξη καθως το χειμωνα εχει κεντρικη αυτονομη θερμανση. Δεν θελω να δωσω μια περιουσια...Μπατζετ αρκετα σφιχτο. Θα ελεγα ενα 18αρι για σαλονι και ενα 9αρι για δωματιο...Τι λετε? Εχουμε καμια προταση?? Ευχαριστω!! Υ,Γ, Το σπιτι ολοκληρο ειναι 80τμ και θα ειμαι ενοικιαστης για 3+ χρονια...Οπου και αν παω θα το παρω μαζι μου εννοειται μετα και το επομενο σπιτι δεν νομιζω να ειναι μεγαλυτερο των 80τμ....
Specs Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, BrunoB said: Μόνο 64,4% οικονομία 🥰 Ενταξει...υποκλινομαστε στην ιαπωνικη επι του πρακτεου σχεδιαση. Το αποτελεσμα μετραει. Καμμια σχεση. ΥΓ. Δυο φιλοι που μπηκαν στο εξοικονομω, "παλευουν" να πιστεψουν εμενα η τους μηχανικους τους για το αν ειναι καλυτερα τα ιαπωνικης σχεδιασης η τα Toyotomi και τα Midea. Επεξ/σία 4 Μαϊου από Specs 4
liakjim Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε Καλησπερα στην ομαδα! Μπαινω σε νεο σπιτι και θα χρειαστω 2 κλιματιστικα. Ενα για το σαλονι που θα πιανει και τα 2/3 του σπιτιου και ενα ακομα στο υπνοδωματιο. Μιλαμε μονο για ψυξη καθως το χειμωνα εχει κεντρικη αυτονομη θερμανση. Δεν θελω να δωσω μια περιουσια...Μπατζετ αρκετα σφιχτο. Θα ελεγα ενα 18αρι για σαλονι και ενα 9αρι για δωματιο...Τι λετε? Εχουμε καμια προταση?? Ευχαριστω!! Υ,Γ, Το σπιτι ολοκληρο ειναι 80τμ και θα ειμαι ενοικιαστης για 3+ χρονια...Οπου και αν παω θα το παρω μαζι μου εννοειται μετα και το επομενο σπιτι δεν νομιζω να ειναι μεγαλυτερο των 80τμ.... Asyg18kmte+aseh09kmcg βγαίνουν στα 1835€ εγκατεστημένα . Πολλά τα λεφτά το ξέρω, από την άλλη μιλάμε για μια σοβαρή επένδυση. Αν όχι πες να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Απλά το πετάω γιατί μπορεί η προσφορά που τρέχει να τα βγάλει μη διαθέσιμα πολύ σύντομα.
Pan_K Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 25 λεπτά πριν, BrunoB είπε Το Midea αναγκαστικά δούλευε 8-10 ωρες την ημέρα Γιατί "αναγκαστικά" μόνο 8-10 ώρες την ημέρα; Δεν θα ήταν πιο οικονομικό να το είχες σε συνεχή λειτουργία; Ή μήπως εννοείς ότι ήταν 8-10 ώρες αθροιστικά στο on και τις υπόλοιπες στο off; Με 780 watt μέση κατανάλωση θα πρέπει να έδινε πολύ πόνο. Το δικό μου Inventor 18-άρι που το έχω επίσης σε 60τμ έχει σταθερή κατανάλωση στην φάση on γύρω στα 620-700 watt, αλλά η μέση ωριαία κατανάλωση είναι περίπου στα μισά, γύρω στα 330 watt, λόγω των φάσεων off. Τελικά η μέση εσωτερική θερμοκρασία ήταν ίδια και δύο χρονιές; Επίσης, παρόλο που οι συνολικές κιλοβατώρες βγαίνουν σχεδόν ίδιες, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι ο φετινός χειμώνας ήταν πολύ πιο κρύος από τον περσινό, ειδικά ο Φλεβάρης. Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά το θέμα είναι ενδιαφέρον, μιας και πρόσφατα έκανα ένα παρόμοιο συγκριτικό σε δύο χώρους με παρεμφερείς απώλειες: Inventor Leon 9K vs Fujitsu ASEH09KMCG με διαφορά στην κατανάλωση υπέρ του δεύτερου στο 50%.
BrunoB Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 7 hours ago, Specs said: Δυο φιλοι που μπηκαν στο εξοικονομω, "παλευουν" να πιστεψουν εμενα η τους μηχανικους Από μηχανικό για το εξοικονομώ την έπαθα με τα Midea. Έψαχνε SEER πάνω από 8.... Έχω πει, φανταστείτε τι μπαίνει στα σπίτια με το εξοικονομώ και πόση πραγματική οικονομία χάνεται. 7 hours ago, Pan_K said: Γιατί "αναγκαστικά" μόνο 8-10 ώρες την ημέρα; Δεν θα ήταν πιο οικονομικό να το είχες σε συνεχή λειτουργία; Λειτουργία 8-10 για να μην υπερβει το ΚΟΤ. Χαζομάρα, αλλά τεσπα αυτό γινόταν. Ναι, με συνεχόμενη μπορεί μεν να έπεφτε το 780 αλλά και πάλι, μαζεύονται πολλες kWh. 7 hours ago, Pan_K said: Τελικά η μέση εσωτερική θερμοκρασία ήταν ίδια και δύο χρονιές; Όχι ακριβώς. Φέτος ήταν όνειρο - 4 μήνες μια σταθερή υπεράνετη κατάσταση. Πέρυσι υπήρχαν σκαμπανεβάσματα προφανώς αλλά η πολύ καλή μόνωση το έσωσε. 7 hours ago, Pan_K said: Inventor Leon 9K vs Fujitsu ASEH09KMCG με διαφορά στην κατανάλωση υπέρ του δεύτερου στο 50%. 👍 Κάτι τέτοιο είδαμε και εδώ στα καλοκαιρινά νούμερα με τα 24άρια. 2
MikhailBakurin Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν ενδιαφέρεται κανείς για ένα 09kmcg στα 567 από Κώτσο, να μου πει σε πμ. Αθήνα. Επεξ/σία 4 Μαϊου από MikhailBakurin
tzagaritos Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, liakjim είπε Παιδιά τρέχει μια ωραία προσφορά στον Κώτσο όπου το 2ο προιόν βγαίνει μισή τιμή. Μάλιστα τα fujitsu έχουν και δωρεάν εγκατάσταση. Αν βάλετε πχ το aseh12kmcg Χ 2 , βγαίνει το καθένα στα 650€ εγκατεστημένο που είναι σούπερ. @fotismantzoros για δες το, να καθαρίσεις με τα 12άρια. ΥΓ Το aseh09kmcg βγαίνει 568€ εγκατεστημένο που και αυτό σούπερ. Αρκεί να παρθούν δύο. Πολλά ευχαριστώ once again Spoiler Επεξ/σία 4 Μαϊου από tzagaritos
asp_xs Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το asyg18kmte απο Κώτσο για Αθήνα οποιος θέλει το ιδιο ή παρόμοια τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα