Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, thanasaki είπε

Καλημερα καποια αποψη για τα TCL.

Υπαρχει εμπειρια σε οτι αφορα την αξιοπιστια τους καθως και αν υπαρχει αντιπροσωπια /service  στην Αττικη.

Εχω βρει το δωδεκαρι στα 242 μου φενεται πολυ χαμηλη η τιμη

https://mpakis.gr/product/klimatistika/tcl-elite-tac-12chsa-xa51-κλιματιστικό-inverter-12000-btu-a-a-με-ιονιστή-κα-2/?ref=bestprice.gr

Το κατάστημα αυτό φέρνει παραεισαγωγες. Εσύ θα πρέπει να ψάχνεις εγγύηση αντικατάστασης Τουρνικιώτης. 

Για προτάσεις, συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο που έβαλα στον πιο πάνω φίλο. 

11 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Καλημέρα, για δωμάτιο ~12τμ σε σπίτι που έχει γενικά πολύ κακή μόνωση (το καλοκαίρι η εσωτερική θερμοκρασία αγγίζει 33-37C χωρίς AC) τι προτείνετε; το AC είναι για Ρόδο που βλέπω πχ ότι το Plaisio δεν έχει δωρεάν εγκατάσταση για το νησί.

Επίσεις έχω κάποιες ερωτήσεις: 
(1): Αν ο πίνακας ρεύματος του σπιτιού είναι ήδη γεμάτος και δεν χωράει άλλη ασφάλεια (ώστε να τραβηχτεί νέο καλώδιο), τι πρέπει να κάνεις για να δώσεις ρεύμα στο AC αν δεν υπάρχει ελεύθερη μπρίζα στο δωμάτιο;

(2): Υπάρχει κάποιος φόβος να βάλεις το AC πάνω από πολύμπριζο ασφαλείας λόγω εξοικοινώμηση χώρου; το λέω αυτό με το σκεπτικό ότι έχω διαβάσει ότι το να στάζουν νερό καμία φορά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο.

(2): To ταβάνι του σπιτιού το καλοκαίρι στο άγγιγμα από την μέσα μερία ΚΑΙΕΙ πάρα πολύ, που σίγουρα αυτό οδηγεί το σπίτι σε τόσο ζεστές θερμοκρασίες. Το AC θα μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό; έχει νόημα να πας σε 12άρι εδώ για να το βοηθήσεις;

Ο Κωτσόβολος θα πρέπει να σε καλύπτει. Δεν βλέπω όμως εκπτώσεις. Θα κοίταγα για 12αρι midea καλή σειρά όπως το all easy pro. 

• Like 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimitris.S είπε

Και παλι ευχαριστω! Σε σχεση με αυτο, εχεις αποψη? Βλεπω οτι γραφουν καλα λογια.

Μια χαρά είναι. Ποιοτικό, με 7 χρόνια εγγύηση, αθόρυβο. 

Το Fujitsu θα είναι πιο οικονομικό σε χρήση, έχει wifi, εξίσου ποιοτικό, επίσης 7 χρόνια εγγύηση. Για μένα αξίζει την υπέρβαση αλλά αν δεν μπορείς να την καλύψεις, θα μείνεις ευχαριστημένος και με το Toshiba. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μια χαρά είναι. Ποιοτικό, με 7 χρόνια εγγύηση, αθόρυβο. 

Το Fujitsu θα είναι πιο οικονομικό σε χρήση, έχει wifi, εξίσου ποιοτικό, επίσης 7 χρόνια εγγύηση. Για μένα αξίζει την υπέρβαση αλλά αν δεν μπορείς να την καλύψεις, θα μείνεις ευχαριστημένος και με το Toshiba. 

Οποτε για Fujitsu με βλεπω. Καμμια ιδεα απο που να το αγορασω? Καμμια προσφορα, goformore, δωρεαν εγκατασταση, κατι, εχει παρει το ματι σου? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitris.S είπε

Οποτε για Fujitsu με βλεπω. Καμμια ιδεα απο που να το αγορασω? Καμμια προσφορα, goformore, δωρεαν εγκατασταση, κατι, εχει παρει το ματι σου? 

Έτρεξε χθες προσφορά από public αλλά εξαντλήθηκε. Οπότε κοιτάς public, plaisio , κωτσοβολο. Αλλιώς κάποιο άλλο μαγαζί. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Συμπλήρωσε το παρακάτω:

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

@liakjim σ ευχαριστω για το ολο ενδιαφερον και τη σωστη προσεγγιση που κανεις στο θεμα απλα επειδη μου ειπαν "φερε μου ενα 18αρι καλο απο το χ καταστημα" γι αυτο κανω ετσι την ερωτηση. τα υπολοιπα δεν τους νοιαζουν οπως τα κοιταμε εμεις οι ιδιωτες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gsisr είπε

@liakjim σ ευχαριστω για το ολο ενδιαφερον και τη σωστη προσεγγιση που κανεις στο θεμα απλα επειδη μου ειπαν "φερε μου ενα 18αρι καλο απο το χ καταστημα" γι αυτο κανω ετσι την ερωτηση. τα υπολοιπα δεν τους νοιαζουν οπως τα κοιταμε εμεις οι ιδιωτες

Ναι αλλά θα πρέπει να ξέρουμε για τι περίπτωση το θέλουμε. Αλλάζει κατά πολύ κάθε φορά τι προτείνουμε οπότε θα το χρειαστούμε. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι αλλά θα πρέπει να ξέρουμε για τι περίπτωση το θέλουμε. Αλλάζει κατά πολύ κάθε φορά τι προτείνουμε οπότε θα το χρειαστούμε. 

budget γυρω στα 1000. ο χωρος απ οτι ειδα ειναι ενιαιος με ενα μικρο διαχωριστικο ενδιαμεσα με 2 παραθυρα και δυο μπαλκονοπορτες. περιπου 65 τμ καθαρα. παλιο κτιριο με προσφατη θερμοπροσοψη. κουφωματα pvc με διπλα τζαμια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gsisr είπε

budget γυρω στα 1000. ο χωρος απ οτι ειδα ειναι ενιαιος με ενα μικρο διαχωριστικο ενδιαμεσα με 2 παραθυρα και δυο μπαλκονοπορτες. περιπου 65 τμ καθαρα. παλιο κτιριο με προσφατη θερμοπροσοψη. κουφωματα pvc με διπλα τζαμια.

Ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο;

Δημοσ.

Χτυπήθηκε ένα miracle 3 για υπνοδωμάτιο κέντρου Αθήνας που σκάει από τις ζέστες, αλλά σπανίως κρυώνει τους χειμώνες (+ διαθέτει κάποια θέρμανση πετρελαίου αρκετά σεβαστή). Θα είμαι παρών στην εγκατάσταση για να επιβάλλω το 1.85 μου, τους ανύπαρκτους μύες μου, αλλά και την εξαιρετικά πειθαναγκαστική μου γλώσσα.

Θα επανέλθω με αυτιστικό special interest που βλέπω εκφράζεται ελεύθερα στο εδώ τόπικ!

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Έτρεξε χθες προσφορά από public αλλά εξαντλήθηκε. Οπότε κοιτάς public, plaisio , κωτσοβολο. Αλλιώς κάποιο άλλο μαγαζί. 

Τελικα ειμαι κοντα στο να αγορασω απο Κωτσο αυτο εδω το μηχανημα. Επιβεβαιωνεις οτι ειναι το ιδιο με αυτο που λεγαμε παραπανω?  Επισης γραφει οτι η εγκατασταση ειναι μεσα στην τιμη. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω σε οτι αφορα αυτο, κατι να πω στους εγκαταστατες οταν ερθει η ωρα? 

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...