Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hara75gr είπε

Κάποια πρόταση για 18ρι και 14ρι σύνολο 2000€+?

Aseg18kmte+aseh14kmcg

• Like 1
  • Απαντ. 13,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, liakjim said:

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό. Το asyg24kmta μου έβγαζε πάνω από 1λ/ώρα με 250W που το δοκίμασα σε μια φάση (αν και παραδέχομαι ότι το 1λίτρο είναι βάσει υπολογισμών, δεν το έχω μετρήσει πχ να το βάλω σε ένα δοχείο ). Θα το ξαναδώ . Και επίσης το καλοκαίρι θέλεις και ψύξη, οπότε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. 

Καλοκαιρι βραδυ εκτος και αν κανει τιποτα 38-40+ το βραδυ δεν θες ψυξη σε ολο το σπιτι.

Οποτε αν εχεις ενα καλο 20λιτρο αφυγραντηρα λχ σαλανοτραπεζαριακουζινα να μαζευει υγρασια επι 8ωρες και αντε να θες κλιματιστικο καποιες ωρες στον υπνο να γλυκανει λιγο το δωματιο (1-2 ωρες το πολυ, αντε 3 αν εχει 45αρια - σχεδον ποτέ δεν αντεχω να κοιμηθω ολη νυχτα με κλιματιστικο, εκτος του οτι κρυωνω ειναι και ανθυγιεινο καθως ξηραινει αρκετα τον αερα και δεν το συνιστουν ουτε οι πνευμονολογοι για 24/7 λειτουργια - οπως ουτε και για θερμανση 24/7).

Επεξ/σία από Sebu
  • Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, villasg είπε

Παιδες μια βοηθεια .
Εχω 2 κλιματιστικα MIDEA MSMBAU-09HRFN1 & MSMBBU-12HRFN1 απο το 2016 περιπου ( αυτα που ειχαν το usb στικακι για ελεγχο με την εφαρμογη Midea smart ver 20161110 ) .
Τοτε δουλευαν μια χαρα με την παλια εφαρμογη που υπηρχε .
ΜΕτα ειχε το Midea air .
Τωρα η midea εχει νεα εφαρμογη { Smart home } και σημερα που εκανα την συντηρηση καθαρισμο κλπ προσπαθησα να τα συνδεσω με την εφαρμογη αλλα δεν το καταφερα με τιποτα .
Κανω οτι λεει , αναβω το ac παταω 7 φορες και βγαινει AP βρισκω το dongle wifi συνδεομαι αλλα δεν προχωραει και μενει εκει ....
Δοκιμασα και με το να σκαναρω το QR code αλλα και παλι δεν .
Καμμια ιδεα ?

Δοκιμασε να απενργοποιησεις το 5G wifi του router σου και κανε την διαδικασια μονο με το 2.4G

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, leonkoum είπε

Δοκιμασε να απενργοποιησεις το 5G wifi του router σου και κανε την διαδικασια μονο με το 2.4G

το εχω κανει μονο με 2.4 δοκιμαζω και με 2 διαφορετικα wifi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

asyg24kmta σε dry με ζήτηση 23.5C και εξωτερική ~30 (το κλιματιστικό λέει 31)

Έχουμε παρόμοιες συνθήκες, οπότε είπα να πετάξω δεδομένα από το Inventor Omnia Plus 18k. Δεν τα πάει και άσχημα (σε eco mode).

Spoiler

image.png.c1858dc57f9b9419c5c6c0abb6f4bbc0.png

Spoiler

image.png

Επεξ/σία από Pan_K
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pan_K είπε

Έχουμε παρόμοιες συνθήκες, οπότε είπα να πετάξω δεδομένα από το Inventor Omnia Plus 18k. Δεν τα πάει και άσχημα (σε eco mode).

Αυτό είναι σε ψύξη έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αυτό είναι σε ψύξη έτσι;

Ναι. Σε αφύγρανση είναι πολύ πιο αποδοτικό σε ότι αφορά την υγρασία, αλλά κατεβάζει πολύ την θερμοκρασία. Το βάζω το βράδυ συνήθως.

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να αγοράσω για ένα υπνοδωμάτιο 16 τμ ενα daikin siesta sensira. Ιδανικά θα πήγαινα για ένα 9000 btu @ €629 με εγκατάσταση, από το Πλαίσιο. Αλλά είδα ότι έχει προσφορά στο 12000 btu της ίδιας σειράς στα €579. Η χρήση θα είναι και για θέρμανση και για ψύξη. Τι προτείνετε;

Δημοσ.

...φτου. Έπιασε θερμοκρασία και σταμάτησε ο συμπιεστής, αλλά όχι και ο εσωτερικός ανεμιστήρας, παρόλο που το είχα ρυθμίσει να σταματάει με το Hotel Menu. Μόλις έμαθα ότι αυτό δεν ισχύει για το eco mode, οπότε μου πέταξε όλη την υγρασία πίσω!

image.png.3caa7f042cd7c8e2940c215a26a9912e.png

Δημοσ.

Πρώτη δοκιμή στο ένα παιδικό λόγω διαβάσματος 

10αρι yukai  με 34 και να ανεβαίνει η εξωτερική 

Άνοιγμα στις 16.00 με το δωμάτιο 28 και ζήτηση 27 όλα auto

Ανέβασε ως 900  με δυνατή σκάλα στον ανεμιστήρα και έπεσε προοδευτικά στα 200 μετά από μισή ώρα με τάση να κατέβει κι άλλο 

Το σπίτι το βαράει μετά τις 14.00+ ώσπου να δύσει ο ήλιος ανελέητα στη μεριά των παιδικών δωματίων 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, jerico_blp είπε

Καλησπέρα,

θα ήθελα να αγοράσω για ένα υπνοδωμάτιο 16 τμ ενα daikin siesta sensira. Ιδανικά θα πήγαινα για ένα 9000 btu @ €629 με εγκατάσταση, από το Πλαίσιο. Αλλά είδα ότι έχει προσφορά στο 12000 btu της ίδιας σειράς στα €579. Η χρήση θα είναι και για θέρμανση και για ψύξη. Τι προτείνετε;

Σε συνέχεια της ερώτησης μου έχω Θερμικές απώλειες 9,800 BTU για επιθυμητή  θερμοκρασία 21 C. Αξίζει να παώ στο μεγαλύτερο κλιματιστικό των 12000 btu που είναι πιο οικονομικό ή θα την κάψω την διαφορά στο ρεύμα; 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, jerico_blp είπε

Σε συνέχεια της ερώτησης μου έχω Θερμικές απώλειες 9,800 BTU για επιθυμητή  θερμοκρασία 21 C. Αξίζει να παώ στο μεγαλύτερο κλιματιστικό των 12000 btu που είναι πιο οικονομικό ή θα την κάψω την διαφορά στο ρεύμα; 

Δεν θα δεις διαφορά οπότε γιατί όχι; 

ΥΓ Πόσο βρίσκεις το καινούριο atxc25e; Πόσο βρίσκεις το aseh09kmcg; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, villasg είπε

Παιδες μια βοηθεια .
Εχω 2 κλιματιστικα MIDEA MSMBAU-09HRFN1 & MSMBBU-12HRFN1 απο το 2016 περιπου ( αυτα που ειχαν το usb στικακι για ελεγχο με την εφαρμογη Midea smart ver 20161110 ) .
Τοτε δουλευαν μια χαρα με την παλια εφαρμογη που υπηρχε .
ΜΕτα ειχε το Midea air .
Τωρα η midea εχει νεα εφαρμογη { Smart home } και σημερα που εκανα την συντηρηση καθαρισμο κλπ προσπαθησα να τα συνδεσω με την εφαρμογη αλλα δεν το καταφερα με τιποτα .
Κανω οτι λεει , αναβω το ac παταω 7 φορες και βγαινει AP βρισκω το dongle wifi συνδεομαι αλλα δεν προχωραει και μενει εκει ....
Δοκιμασα και με το να σκαναρω το QR code αλλα και παλι δεν .
Καμμια ιδεα ?

Δοκίμασε να βάλεις κωδικό στο ρουτερ μόνο με νούμερα, όχι σύμβολα ή γράμματα. Μου έχει τύχει σε κλιματιστικό παλιότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...