Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgiok82 είπε

Καλημερα . Θα ηθελα την βοηθεια για παιδικο δωματιο 15 τμ κλιματιστικο 9 αρι . 90% ψυξη και που και που θερμανση 
Εχω βρει 
TCL MIRACLE III 09CHSD/TPG21I I/O Κλιματιστικό 9.000 BTU/h | Plaisio
Daikin Siesta Sensira Series ATXC35D/ARXC35D Κλιματιστικό 12.000 BTU/h | Plaisio
ΤΟΥΟΤΟΜΙ Ikigai TAN-09IG 9.000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή και Wi-Fi Κλιματιστικό | Public
INVENTOR Neo 2 UVC09WF/UVC09 Κλιματιστικό Inverter 9.000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή & WiFi | Public
AUX Q Series ASW-H09B5B4/ QCR3DI-C0 9.000 BTU A++/A+++ με Wi-Fi Κλιματιστικό Inverter | Public
το μπατζετ ειναι εκει και σε αυτα τα μαγαζια λογω δοσεων 
το DAIKIN ειναι προσφορα το 12000btu δεν ξερω αν αξιζει να παω σε 12αρι αλλα ειναι δελεαρ η τιμη . Ολα με δωρεαν τοποθετηση .Με ψηνει το TOYOTOMI αλλα δεν εχω βρει πουθενα κριτικες
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

TESLA Select TA27FFUL-0932IAW Κλιματιστικό Inverter 9.000 BTU A++/A+++ με WiFi | Public
και αυτο λογω τιμης και KLARNA...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή χάλασε το Toshiba μου στην 5ετία (κάηκε η πλακέτα στην εξωτερική μονάδα) και η αντιπροσωπεία δεν μου το καλύπτει επειδή δεν εχω τις ταμειακές αποδείξεις των ετησίων καθαρισμών (τα έκανα αλλα δεν τις βρίσκω..)  μου ζητάνε 390 ευρώ την πλακέτα και 80 ευρώ εργασία....

Οπότε παπαλα με την Toshiba.....

πρέπει να βάλω επειγόντως ενα 12άρι στο υπνοδωμάτιο.

Βλέπω οι ειδικοί προτείνουν το Fujitsu αλλά το KM και το KN έχουν μια σημαντικη διαφορά στην τιμή αλλα και στην διαθεσιμότητα..

569 euro το ASEH12KNCA

800 euro το ASEH12KMCG 

Μέτρια χρήση του κάνω, περισσότερο το καλοκαίρι.

Τί λετε?

Επεξ/σία από sokos1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Καλησπέρα κλιματιστικό για σαλόνι 24000 btu τι προτείνετε; Από καλά μοντέλα.

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού

2 ώρες πριν, giorgiok82 είπε

Καλημερα . Θα ηθελα την βοηθεια για παιδικο δωματιο 15 τμ κλιματιστικο 9 αρι . 90% ψυξη και που και που θερμανση 
Εχω βρει 
TCL MIRACLE III 09CHSD/TPG21I I/O Κλιματιστικό 9.000 BTU/h | Plaisio
Daikin Siesta Sensira Series ATXC35D/ARXC35D Κλιματιστικό 12.000 BTU/h | Plaisio
ΤΟΥΟΤΟΜΙ Ikigai TAN-09IG 9.000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή και Wi-Fi Κλιματιστικό | Public
INVENTOR Neo 2 UVC09WF/UVC09 Κλιματιστικό Inverter 9.000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή & WiFi | Public
AUX Q Series ASW-H09B5B4/ QCR3DI-C0 9.000 BTU A++/A+++ με Wi-Fi Κλιματιστικό Inverter | Public
το μπατζετ ειναι εκει και σε αυτα τα μαγαζια λογω δοσεων 
το DAIKIN ειναι προσφορα το 12000btu δεν ξερω αν αξιζει να παω σε 12αρι αλλα ειναι δελεαρ η τιμη . Ολα με δωρεαν τοποθετηση .Με ψηνει το TOYOTOMI αλλα δεν εχω βρει πουθενα κριτικες
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

tcl

9 ώρες πριν, zoranb είπε

Αυτό που λες για τις απώλειες... τί είναι;

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ . 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έλα ρε

Και χωρις follow me παρακαλω.....Μαλλον ζηλεψε το toshiba απο το υπνοδωματιο.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, sokos1 είπε

Επειδή χάλασε το Toshiba μου στην 5ετία (κάηκε η πλακέτα στην εξωτερική μονάδα) και η αντιπροσωπεία δεν μου το καλύπτει επειδή δεν εχω τις ταμειακές αποδείξεις των ετησίων καθαρισμών (τα έκανα αλλα δεν τις βρίσκω..)  μου ζητάνε 390 ευρώ την πλακέτα και 80 ευρώ εργασία....

Οπότε παπαλα με την Toshiba.....

πρέπει να βάλω επειγόντως ενα 12άρι στο υπνοδωμάτιο.

Βλέπω οι ειδικοί προτείνουν το Fujitsu αλλά το KM και το KN έχουν μια σημαντικη διαφορά στην τιμή αλλα και στην διαθεσιμότητα..

569 euro το ASEH12KNCA

800 euro το ASEH12KMCG 

Μέτρια χρήση του κάνω, περισσότερο το καλοκαίρι.

Τί λετε?

Δεν το ξέρουμε το πρώτο οπότε θα πήγαινα στο δεύτερο. 

9 λεπτά πριν, giorgiok82 είπε

Δεν έχουμε feedback. 

11 λεπτά πριν, tolispolo είπε

Μαλλον ζηλεψε το toshiba απο το υπνοδωματιο.....

Το ανάποδο συμβαίνει!

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν έχουμε feedback. 

TCL σε σχεση με το DAIKIN που το χει σε καλη προσφορα το 12αρι και σχεδον εφαμιλλη τιμη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgiok82 είπε

TCL σε σχεση με το DAIKIN που το χει σε καλη προσφορα το 12αρι και σχεδον εφαμιλλη τιμη?

Για ψύξη που ψάχνεις θα πήγαινα στο TCL. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Στο ένα σπίτι μετά από μελέτη χρειαζόμαστε ένα 18.000 btu. Περιοχή Πτολεμαΐδα με τηλεθέρμανση προς το παρόν. Η χρήση του δηλαδή θα είναι για ψύξη αλλά στο μέλλον (ίσως και άμεσο) δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την τηλεθέρμανση οπότε θέλουμε να έχουμε μία πισινή και για θέρμανση. Στην παρούσα κατάσταση για θέρμανση θα χρησιμοποιηθεί ελάχιστα (αρχές Οκτώβρη μέχρι να ξεκινήσει η τηλεθέρμανση και ίσως λίγο μέσα στον Μάιο αν είναι όπως φέτος).

Άσχετος ήμουν και είμαι με το θέμα οπότε δώστε μου κάποιες προτάσεις μεταξύ 800€ - 1200€ (αν υπάρχει κάτι αξιόλογο λίγο παραπάνω ίσως μπορέσουμε). Δεν θέλουμε το τέλειο αλλά κάτι αξιόλογο.

Δυστυχώς ο αντιπρόσωπος της Daikin που κάνει και εγκατάσταση (έχει άριστη φήμη στην περιοχή) βαράει στο κεφάλι στις τιμές των κλιματιστικών σε σχέση με μεγάλες αλυσίδες κτλ.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tolispolo είπε

Και χωρις follow me παρακαλω.....Μαλλον ζηλεψε το toshiba απο το υπνοδωματιο.....

Τώρα που το έψαξα είναι φασόν AUX! 

26 λεπτά πριν, liakinen είπε

Καλημέρα παιδιά,

Στο ένα σπίτι μετά από μελέτη χρειαζόμαστε ένα 18.000 btu. Περιοχή Πτολεμαΐδα με τηλεθέρμανση προς το παρόν. Η χρήση του δηλαδή θα είναι για ψύξη αλλά στο μέλλον (ίσως και άμεσο) δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την τηλεθέρμανση οπότε θέλουμε να έχουμε μία πισινή και για θέρμανση. Στην παρούσα κατάσταση για θέρμανση θα χρησιμοποιηθεί ελάχιστα (αρχές Οκτώβρη μέχρι να ξεκινήσει η τηλεθέρμανση και ίσως λίγο μέσα στον Μάιο αν είναι όπως φέτος).

Άσχετος ήμουν και είμαι με το θέμα οπότε δώστε μου κάποιες προτάσεις μεταξύ 800€ - 1200€ (αν υπάρχει κάτι αξιόλογο λίγο παραπάνω ίσως μπορέσουμε). Δεν θέλουμε το τέλειο αλλά κάτι αξιόλογο.

Δυστυχώς ο αντιπρόσωπος της Daikin που κάνει και εγκατάσταση (έχει άριστη φήμη στην περιοχή) βαράει στο κεφάλι στις τιμές των κλιματιστικών σε σχέση με μεγάλες αλυσίδες κτλ.

Toshiba edge white

aseg18kmte

(το πρώτο με προτεραιότητα στο θόρυβο, το δεύτερο στην απόδοση)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σε εξοχικό μόνο για ψύξη περίπου 70τμ χωρίς ιδιαίτερη και μόνο για μερικές μέρες και ώρες τον χρόνο  (<30μερες) και 3-4 ώρες την ημέρα, να διαλέξω ενα 18αρι midea είτε το tcl miracle? 

Δεν με ενδιαφέρει η καταναλωση γιατι η χρηση θα ειναι για μικρο διάστημα συνολικα

Έχει κατι πιο οικονομικό;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, liakjim είπε

Toshiba edge white

aseg18kmte

(το πρώτο με προτεραιότητα στο θόρυβο, το δεύτερο στην απόδοση)

Κάτι σε Midea έχεις να προτείνεις γιατί θα αγοραστεί πιθανότατα από αλυσίδα (Welcome Stores) που παίζει κακές τιμές για τα συγκεκριμένα κατά καιρούς. Το Fujitsu στην περιοχή μου πάει 1300€-1400€ χωρίς την εγκατάσταση 🙁

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, liakjim είπε

επειδη το TCL δεν το χει το public με δωρεαν εγκατασταση απο οπου θα γινει η αγορα λογω klarna οι επιλογες περιοριζονται στα 
GREE Aura GRC-101QI/KAR3-N6 9.000 BTU A+++/A+++ με Ιονιστή & Wi-Fi Κλιματιστικό Inverter | Public

τα μονο με δωρεαν εγκατασταση αμεση παραδοση που το χρειαζομαι για το παιδικο δωματιο και σε αυτο το ευρος τιμης
η βοηθεια σου πολυτιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Τώρα που το έψαξα είναι φασόν AUX! 

Καλο η κακό?

Μολις η εξωτερικη ξεπερασε τους 32 ανεβηκε στα 400.....

Επεξ/σία από tolispolo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Δεν έχουμε feedback. 

Το ανάποδο συμβαίνει!

@liakjim

εννούσα αυτό 

https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/fujitsu-eco-series-aseh12knca-aoeh12knca-klimatistiko-12-000-btu-h_4491459

ή αξίζει τα παραπάνω χρήματα το ASEH12KMCG για μέτρια χρήση σε υπνοδωμάτιο? (περισσοτερο θέρμανση το χειμώνα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου και τις δοκιμές που έχω κάνει στο TCL Miracle III, βλέπω πως έχει ιδανική συμπεριφορά για ψύξη σε μικρό δωμάτιο. Θα έλεγα ότι είναι καλύτερο και από το ASEH09KMCG. Είναι πολύ στρωτή η λειτουργία του σε δωμάτιο 10τμ με κλειστή πόρτα, ενώ το Fujitsu κάνει συχνά rapid cycling (συχνά on/off) ανεβάζοντας την σχετική υγρασία αρκετά.

Επίσης αν θέλει κανείς αφύγρανση, είναι ικανό να αφαιρέσει ταχύτατα αρκετή υγρασία με "κόστος" φυσικά την αυξημένη κατανάλωση και την μείωση της θερμοκρασίας πέραν του δοθέντος ορίου. Ωστόσο η θερμοκρασία επανέρχεται ταχύτατα μόλις σταματήσει η μονάδα, ενώ η υγρασία αυξάνει με πολύ πιο αργούς ρυθμούς. Θα παραθέσω και γραφήματα όταν βρω κάτι αρκετά αντιπροσωπευτικό.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...