Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dimkir είπε

Ναι όντως  τόσες είναι, όσο αφορά τις προτάσεις   aseg24kmte ή mitsubishi heavy 71 ενεργειακά δεν είναι ποιο κοστοβωρες  και με χαμηλότερο βαθμό seer τα κινέζικα  που προανέφερα?

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, MARIOSNURSE said:

Μπορώ να σου πω 100% ότι φαίνεται στο Ururu Sarara επειδή το έχω.

Στα Midea, έχουμε στη δουλειά με κινούμενες περσίδες και δεν φαίνεται.

Μπορείς να στείλεις φωτό από το δικό σου remote;
Bέβαια κάνει € 3.2K περίπου! 😳

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλώντας για εγγυήσεις 

Έχω χρησιμοποιήσει αν δεν κάνω λάθος 3 φορές την εγγύηση της Toshiba και έγινε η δουλειά μου σε καλούς χρόνους επισκευής και αντικατάστασης 

Μια φορά μου έριχνε το ρελέ από πλακέτα εξωτερικής που αλλάχτηκε χωρίς πολλά πολλά 

Μία ακόμη αλλάχτηκε σε άλλο μηχάνημα το μοτέρ της εξωτερικής γιατί...ίσα που ακουγόταν στην αρχή χωρίς πολλά πολλά γιατί είμαι λίγο psycho !

Αλλαγή εσωτερικού ανεμιστήρα γιατί συγκριτικά με τα άλλα 2, στην πρώτη σκάλα και μόνο έκανε ελάχιστο παραπάνω θόρυβο, πράγμα που δεν το αντιλήφθηκε ο τεχνικός όταν ήρθε παρόλα αυτά τον άλλαξε χωρίς πολλά πολλά αφού στο τέλος γίναμε κ φίλοι!

Τώρα ακούω σε άλλο από τα μηχανήματα θόρυβο από τον εσωτερικό ανεμιστήρα και αυτόν στην πρώτη σκάλα και είμαι σίγουρος πως θα τον αλλάξουν κι αυτόν χωρίς πολλά πολλά.Βεβαια αν το ακούσουν 10 άτομα , ένας ίσως καταλάβει τη διαφορά, αλλά αφού έχω εγγύηση θα την χρησιμοποιήσω!

Συνοπτικά 

Σε ένα αλλαγή πλακέτα και εσωτερικός ανεμιστήρας, στο δεύτερο αλλαγή εξωτερικού ανεμιστήρα με το μοτέρ του και τώρα στο 3ο θα αιτηθώ αλλαγή εσωτερικού ανεμιστήρα 

Εκτός της πλακέτας,τα άλλα τα άλλαξα τώρα που είναι αρχή μην έχω προβλήματα μετά 

Επεξ/σία από marioboni
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, marioboni said:

Συνοπτικά 

Σε ένα αλλαγή πλακέτα και εσωτερικός ανεμιστήρας, στο δεύτερο αλλαγή εξωτερικού ανεμιστήρα με το μοτέρ του και τώρα στο 3ο θα αιτηθώ αλλαγή εσωτερικού ανεμιστήρα 

Εκτός της πλακέτας,τα άλλα τα άλλαξα τώρα που είναι αρχή μην έχω προβλήματα μετά 

Σαν πολλά προβλήματα δεν εμφανίστηκαν σε καθένα Toshiba; Εντάξει, πολύ καλό κ θετικό που δέχτηκαν να στα αλλάξουν αλλά από την άλλη δεν μου πολυαρέσει σαν αξιοπιστία. Δεν είμστε κ όλοι τόσο σχολαστικοί κ γνώστες σαν εσένα... εγώ προτιμώ απλά να λειτουργεί κ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Επεξ/σία από zoranb
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Σαν πολλά προβλήματα δεν εμφανίστηκαν σε καθένα Toshiba; Εντάξει, πολύ καλό κ θετικό που δέχτηκαν να στα αλλάξουν αλλά από την άλλη δεν μου πολυαρέσει σαν αξιοπιστία.

Εκτός της πλακέτας στα άλλα πίστεψέ με 9 στους 10 δεν θα έδιναν σημασία 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zoranb είπε

Με ενδιαφέρει εάν στο τηλεκοντρόλ φαίνεται η κατεύθυνση των περσίδων (οριζοντίως κ καθέτως) όπως φαίνεται στα Mitsubishi που έχω δεί.

και στο κοντρόλ του Erai, φαίνεται η κατεύθυνση περσίδων, οριζοντίως και καθέτως.   

5 ώρες πριν, Pan_K είπε

Έδωσε πόνο σε χώρο με αυξημένα ηλιακά κέρδη χωρίς ιδιαίτερη ψύξη μέσα στο τριήμερο για να κατεβάσει γρήγορα την θερμοκρασία από 30 βαθμούς στους 26 μέσα σε 2 ώρες.

Ναι, είναι προφανές. (όταν θα χρειαστεί να σβήσω το erai για τριήμερο, θα ζητήσω μερικές έξτρα μέρες διαγραφή από το grafana, γιατί αλλιώς δεν μας ξεπλένει τίποτα..!) 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marioboni είπε

Μιλώντας για εγγυήσεις 

Έχω χρησιμοποιήσει αν δεν κάνω λάθος 3 φορές την εγγύηση της Toshiba και έγινε η δουλειά μου σε καλούς χρόνους επισκευής και αντικατάστασης 

Μια φορά μου έριχνε το ρελέ από πλακέτα εξωτερικής που αλλάχτηκε χωρίς πολλά πολλά 

Μία ακόμη αλλάχτηκε σε άλλο μηχάνημα το μοτέρ της εξωτερικής γιατί...ίσα που ακουγόταν στην αρχή χωρίς πολλά πολλά γιατί είμαι λίγο psycho !

Αλλαγή εσωτερικού ανεμιστήρα γιατί συγκριτικά με τα άλλα 2, στην πρώτη σκάλα και μόνο έκανε ελάχιστο παραπάνω θόρυβο, πράγμα που δεν το αντιλήφθηκε ο τεχνικός όταν ήρθε παρόλα αυτά τον άλλαξε χωρίς πολλά πολλά αφού στο τέλος γίναμε κ φίλοι!

Τώρα ακούω σε άλλο από τα μηχανήματα θόρυβο από τον εσωτερικό ανεμιστήρα και αυτόν στην πρώτη σκάλα και είμαι σίγουρος πως θα τον αλλάξουν κι αυτόν χωρίς πολλά πολλά.Βεβαια αν το ακούσουν 10 άτομα , ένας ίσως καταλάβει τη διαφορά, αλλά αφού έχω εγγύηση θα την χρησιμοποιήσω!

Συνοπτικά 

Επίσημο σέρβις;Εχω και γω κάτι θορύβους από τη φτερωτή μάλλον...είναι εξυπηρετικοί;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 26ska είπε

Επίσημο σέρβις;Εχω και γω κάτι θορύβους από τη φτερωτή μάλλον...είναι εξυπηρετικοί;

Φουλ 

Τουλάχιστον ο τεχνικός που ήρθε να δει τη βλάβη 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, marioboni είπε

Φουλ 

Τουλάχιστον ο τεχνικός που ήρθε να δει τη βλάβη 

Έλεγα να κλείσουν πρώτα τη διετία είναι καινούργια και να τους φωνάξω μετά για σέρβις κ να τα δούμε όλα μαζί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού (V3)

1.  Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 1000€
  2.  Νέα αγορά 
  3.  Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος: Όχι
  4.  Χρήση κλιματιστικού: 90% ψύξη / 10% θέρμανση
  5.  Συχνότητα χρήσης: αποκλειστική πηγή ψύξης
  6.  Eναλλακτικός τρόπος θέρμανσης: όχι
  7.  Χώρος που θα τοποθετηθεί: υπνοδωμάτιο, νοτια 1 παραθυρο ξυλινο, δυτικα 1 σιδερενα πορτα, βορεια διαμερισμα, ανατολικά αλλο δωματιο
  8.  Τοποθεσία: Περιστέρι, θερμοκρασίες: 8 low κ 37 max πέρσι
  9.  Eπιθυμητά: αθόρυβο, ιονιστής, wifi και μεγάλη εγγύηση 
 10.  Παλιά Πολυκατοικια 59 με 3 ορόφους, Γωνία ισόγειο ψηλοτάβανο
 11. 

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από gio@
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα κλιματιστικό 12000 btu για ψυξη & θέρμανση σε αντικατάσταση παλιου κλιματιστικού Fujitsu 20ετιας. Budget 450 ευρώ. Προσανατολίζομαι στο tcl miracle III. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική προταση; Ευχαριστώ πολυ! 🙏

Επεξ/σία από purple_pain
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zoranb είπε

Μπορείς να στείλεις φωτό από το δικό σου remote;
Bέβαια κάνει € 3.2K περίπου! 😳

Για 18αρι θες;

Ναι θα σου στείλω αύριο το απόγευμα που είμαι σπίτι.

Είμαι διήμερο στο εξοχικό.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει το ίδιο ακριβώς μοντέλο "Fujitsu ASYG18KMTE / AOYG18KMTA 18.000 BTU" σε δύο διαφορετικές σελίδες του Skroutz. Οκ, το έχουμε ξαναδεί, αλλά εδώ έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικές τιμές και διαφορετικές κριτικές.

Στην πρώτη καταχώρηση, το θάβουν 3-4 χρήστες, αναφέροντας προβλήματα όπως καμένη πλακέτα. Στη δεύτερη, το παρουσιάζουν ως εξαιρετικό, με υψηλότερη τιμή, παρόλο που πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο.

Τι συμβαίνει τελικά; Καίει όντως τις πλακέτες στα 3-4 χρόνια; Και αφού έχει 7 χρόνια εγγύηση, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά τους; ωέο ?  

Ποιοι μας δουλεύουν και γιατί;  

Το 1ο ... https://www.skroutz.gr/s/21725141/Fujitsu-Series-KM-ASYG-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A.html#reviews

Το 2ο ... https://www.skroutz.gr/s/37904340/Fujitsu-Series-KM-ASYG-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A.html#reviews

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του φόρουμ για τις πολύτιμες πληροφορίες και την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει. Δυστυχώς, η κατάσταση στον χώρο των ψυκτικών και του εμπορίου έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ορισμένοι επαγγελματίες εκμεταλλεύονται τις συνθήκες εις βάρος των πελατών. Πρόκειται για μία από τις πιο προβληματικές ομάδες τεχνιτών, και μιλώ από προσωπική εμπειρία.

Εύχομαι σε όλους μας δύναμη και υπομονή, καθώς και καλή συνέχεια στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτών των προκλήσεων. Μακάρι να βρούμε σύντομα λύσεις και να ξεμπερδέψουμε με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Τελικά γνωρίζετε υπάρχει όντως πρόβλημα στην συγκεκριμένη πλακέτα; 
Προς τι όλες αυτές οι διάφορες στο skroytz; 

(παρεισαγωγή - ανταγωνισμός - κακία και μιζέρια - μ@λ@κινση ) 

ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! 

** έχουμε ένα κάρο δεδομένα να φιλτράρουμε για να επιλέξουμε ένα μηχάνημα με κόπους και βασάνους και η αγορά μας δουλεύει ψιλό γαζί! Υπάρχει καμία επιτροπή εμπορίου να ελέγχει κανέναν; 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ταλαιπωρία να χαλάει το κλιματιστικό και να περιμένεις να το φτιάξουν. Εάν χαλάσει στον καύσωνα ή στο καταχείμωνο τότε τι θα σου κάνει η εγγύηση; Μάλλον θα κάνεις βεντάλια την απόδειξη αγοράς...

Επειδή πέρασα 2 βδομάδες πέρσι καύσωνα με χαλασμένο κλιματιστικό, σου λέω ότι δεν με ενδιέφερε η εγγύηση.

Άλλο να είναι μεμονωμένο περιστατικό, και άλλα να συμβαίνει τόσο συχνά, που σημαίνει ότι η εταιρία αδιαφόρησε για το QC και έβγαλε ευπαθές μοντέλο στην αγορά, και πρόκειται για μια εταιρεία που ο κόσμος εμπιστεύεται και πληρώνει περισσότερα για να αποκτήσει προϊόντα της.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dune21 είπε

Υπάρχει το ίδιο ακριβώς μοντέλο "Fujitsu ASYG18KMTE / AOYG18KMTA 18.000 BTU" σε δύο διαφορετικές σελίδες του Skroutz. Οκ, το έχουμε ξαναδεί, αλλά εδώ έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικές τιμές και διαφορετικές κριτικές.

Στην πρώτη καταχώρηση, το θάβουν 3-4 χρήστες, αναφέροντας προβλήματα όπως καμένη πλακέτα. Στη δεύτερη, το παρουσιάζουν ως εξαιρετικό, με υψηλότερη τιμή, παρόλο που πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο.

Τι συμβαίνει τελικά; Καίει όντως τις πλακέτες στα 3-4 χρόνια; Και αφού έχει 7 χρόνια εγγύηση, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά τους; ωέο ?  

Ποιοι μας δουλεύουν και γιατί;  

Το 1ο ... https://www.skroutz.gr/s/21725141/Fujitsu-Series-KM-ASYG-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A.html#reviews

Το 2ο ... https://www.skroutz.gr/s/37904340/Fujitsu-Series-KM-ASYG-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A.html#reviews

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του φόρουμ για τις πολύτιμες πληροφορίες και την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει. Δυστυχώς, η κατάσταση στον χώρο των ψυκτικών και του εμπορίου έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ορισμένοι επαγγελματίες εκμεταλλεύονται τις συνθήκες εις βάρος των πελατών. Πρόκειται για μία από τις πιο προβληματικές ομάδες τεχνιτών, και μιλώ από προσωπική εμπειρία.

Εύχομαι σε όλους μας δύναμη και υπομονή, καθώς και καλή συνέχεια στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτών των προκλήσεων. Μακάρι να βρούμε σύντομα λύσεις και να ξεμπερδέψουμε με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Τελικά γνωρίζετε υπάρχει όντως πρόβλημα στην συγκεκριμένη πλακέτα; 
Προς τι όλες αυτές οι διάφορες στο skroytz; 

(παρεισαγωγή - ανταγωνισμός - κακία και μιζέρια - μ@λ@κινση ) 

ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! 

** έχουμε ένα κάρο δεδομένα να φιλτράρουμε για να επιλέξουμε ένα μηχάνημα με κόπους και βασάνους και η αγορά μας δουλεύει ψιλό γαζί! Υπάρχει καμία επιτροπή εμπορίου να ελέγχει κανέναν; 

Το skroutz γενικά τα χει κάνει σαλάτα.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει το airstage branded ASEG18KMTE

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...