Spyrito33 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Εγώ μεταξύ Fujitsu και Midea δεν θα σκεφτόμουν καν την 2η. Το θέμα είναι όμως ότι εγώ χρειάζομαι και το wifi και τη ψύξη κατά 90%. Εγγύηση μια χαρά. Τώρα για τη κατανάλωση που θα το έχω για ένα 4μηνο δεν θα είναι και τόση τραγική η διαφορά με το FUJITSU. Ή θα είναι? Επίσης μένω σε ήρεμη περιοχή... Άρα ο ήχος παίζει ρόλο.. Επίσης έχω κ μικρό μωρό που κοιμάται και στο σαλόνι...
cmaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Περίεργα. Το γύρισα στο cool, με ανεμιστήρα στο auto και άρχισε τα on-off. Εννοείται πως εκτοξεύτηκε η υγρασία. Γύρισα τον ανεμιστήρα στο low καρφωτό, άντεξε ρελαντί με ένα μικρό on-off μέχρι τις 12 το μεσημέρι, όπου το πήρε η ανηφόρα και άρχισε τα 200, 300W+ (και έπεσε η υγρασία - προφανώς το στοιχείο κατέβηκε πολύ χαμηλά με τόσα W). Το γύρισα στο dry με Auto ανεμιστήρα και.. πίσω στα 140W. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από cmaniac 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dimkir είπε Ωχ μάλλον έγινε λάθος στην αντιγραφή οπότε και αυτά Ταϋλάνδης είναι σωστά; και είναι όπως είδα στο συγκριτικό που παρέθεσες είναι ποιο οικονομικά στην πράξη από τα κινεζικα και ανάμεσά σε στο Mitsubishi και το Fujitsu ποιο προτείνεις προτιμάς; Η Fujitsu παράγει Ταϊλάνδη και Κίνα πλέον. Το ότι τα κλιματιστικά αυτά είναι made in china δεν σημάνει ότι συμπεριφέρονται σαν τα γνήσια κινέζικα. Αν δεν θες China, δες άλλες μάρκες, πχ Mitsubishi, Daikin, Panasonic. Αλλά δεν υστερεί σε κάτι το Fujitsu, λόγω του made in china, θεωρώ. 2
Specs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 25 minutes ago, Spyrito33 said: Τώρα για τη κατανάλωση που θα το έχω για ένα 4μηνο δεν θα είναι και τόση τραγική η διαφορά με το FUJITSU. Ή θα είναι? Αν υποθεσουμε οτι το Fujitsu θα ειναι μιση καταναλωση ως προς το Midea ( και πως να μην ειναι...τα decibel προερχονται απο την παροχη αερα σε καθε ταχυτητα μεσοσταθμικα 50% πιο πολυ) σημασια εχει στον χωρο κ στο κλιμα της περιοχης ποσο συνολικα θα καις σε kwh, για τις αναγκες σου. Αυτο μαζι με τις "αντοχες" στο θορυβο, κρινουν την αποφαση. Προσωπικα ως αλλεργικος με τον θορυβο σε μηχανηματα, θα πηγαινα σε Midea. Και οσο θα ελλειπα απο το σπιτι , αν το δουλευεις 24/7 θα το εβαζα στο High για την μεγιστη οικονομια , που φαντασου δινει 685 m3/h οταν το Fujitsu δινει 640 στο LOW!!!
flampouras Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Από τα 9αρια Fujitsu, ποια είναι η καλύτερη σειρά και ποια η πιο "απλή"; Γενικότερα μπερδεύομαι με τα KM, KN, KP, KG κλπ..
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά πάντως έχω εντυπωσιαστεί από το Midea Xtreme Graphite 12000. Με τόσα αρνητικά που διάβαζα εδώ μέσα (για τα Midea) πραγματικά δεν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα. Η ψύξη που κάνει είναι φοβερή, ψύχει ενιάια σαλοκουζίνα 35-40 τμ σε λίγα λεπτά και μετά συντηρεί την ίδια ακριβώς θερμοκρασία (26 βαθμούς) για όλη την μέρα με πολύ λίγα watt και αθόρυβα. Ακόμα και με 38 βαθμούς εξωτερική ανέβασε μόνο 220-230 watt. Με 33 τώρα εξωτερική είναι στα 150-160 watt. 26 μέσα και καθόλου υγρασία γιατί δεν κάνει αχρείαστα on-off. Ακόμα και η γυναίκα μου, που δεν την συγκινεί ότι έχει να κάνει με τεχνολογία, την εντυπωσίασε πως τόσο αθόρυβα έχει τόση δροσιά μέσα. Στο πάνω όροφο το Mitsubishi (msz-dw35vf) στους ίδιους βαθμούς αλλά σε πολύ μικρότερο χώρο κάνει πολύ περισσότερη φασαρία και επειδή υποψιάζομαι ότι καίει αρκετά παραπάνω (το βλέπω στην συνολική κατανάλωση του σπιτιού) παρήγγειλα ένα shelly pm mini gen3 να το τεστάρω. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από vdeseris 1 1
Specs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 11 minutes ago, flampouras said: Από τα 9αρια Fujitsu, ποια είναι η καλύτερη σειρά και ποια η πιο "απλή"; Γενικότερα μπερδεύομαι με τα KM, KN, KP, KG κλπ.. δες το εξελ της υπογραφης μου με ολα τα χαρακτηριστικα τους σε συγκριση 9 minutes ago, vdeseris said: Προσωπικά πάντως έχω εντυπωσιαστεί από το Midea Xtreme Graphite 12000. Με τόσα αρνητικά που διάβαζα εδώ μέσα πραγματικά δεν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα. Αρνητικα για το Graphite? επισης το δουλευεις 24/7 ?
Pan_K Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, cmaniac είπε Το γύρισα στο dry με Auto ανεμιστήρα και.. πίσω στα 140W. Αυτό ίσως να ενισχύει την θεωρία ότι τα καινούρια μηχανήματα έχουν κόφτη κατανάλωσης στην αφύγρανση, ανεξαρτήτως ζητούμενης και εξωτερικών συνθηκών. Πολύ ωραία θα ήταν να είχαμε και γραφήματα της εσωτερικής θερμοκρασίας/υγρασίας.
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Specs είπε Αρνητικα για το Graphite? επισης το δουλευεις 24/7 ? Επειδή ακόμα έχει ωραία δροσιά το βράδυ το κλείνουμε κατά τις 22:00 και ανοίγουμε παράθυρα σε ανάκλιση. Οπότε δουλεύει κανένα 12ώρο την μέρα. Αρνητικά μέχρι στιγμής κανένα. Θα φανεί και στην θέρμανση τον χειμώνα
Specs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Σε αυτο αναφερομαι, ειχε γραψει καποιος αρνητικα για το graphite? 14 minutes ago, vdeseris said: Με τόσα αρνητικά που διάβαζα εδώ μέσα πραγματικά δεν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα.
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Μόλις τώρα, Specs είπε Σε αυτο αναφερομαι, ειχε γραψει καποιος αρνητικα για το graphite? Όχι γενικά για τα midea εννοούσα, οτι γράφονται αρνητικά, για το graphite συγκεκριμένα δεν βρήκα κάτι.
Specs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Just now, vdeseris said: Όχι γενικά για τα midea εννοούσα, οτι γράφονται αρνητικά, για το graphite συγκεκριμένα δεν βρήκα κάτι. A ok, αν κ η γενικη ενσταση για τα Midea ειναι η αποδοση στην θερμανση
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Specs είπε A ok, αν κ η γενικη ενσταση για τα Midea ειναι η αποδοση στην θερμανση H κατανάλωση που έχουν στην θέρμανση, ή ότι πχ δεν επαρκούν για θέρμανση? ή κάτι άλλο? Χειμώνας πλησιάζει θα το δοκιμάσουμε 😋
Specs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, vdeseris said: H κατανάλωση που έχουν στην θέρμανση, ή ότι πχ δεν επαρκούν για θέρμανση? ή κάτι άλλο? Χειμώνας πλησιάζει θα το δοκιμάσουμε 😋 Καταναλωση. Επαρκεια δεν τιθεται θεμα σε καμμια μαρκα , πιστοποιημενη μαλιστα με eurovent. Μην κοιτας κριτικες τυπου σκρουτζ, εκει ακομη κ η καλυτερη κριτικη μπορει να σημαινει προβλημα στην πραξη, οπως κ η χειροτερη το αντιστροφο , αν κρινεις περιγραφες περι ψυγειου,φουρνου, κυκλοφοριας μεσα στο σπιτι με στρινγκ κ χωρις φανελακι 😇κλπ κλπ Αν εχεις παρει μικρο για τις αναγκες του χωρου, ακομη κ Ururu sarara να ειναι , δεν φτανει! Αν εχεις παρει τεραστιο, ακομη κ MrMitsos ναναι επαρκει κ περισευει κ εχεις κ δωρεαν σεξ με τον παροχο ενεργειας... Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Specs 3
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Μόλις τώρα, Specs είπε Καταναλωση. Επαρκεια δεν τιθεται θεμα σε καμμια μαρκα , πιστοποιημενη μαλιστα με eurovent. Μην κοιτας κριτικες τυπου σκρουτζ, εκει ακομη κ η καλυτερη κριτικη μπορει να σημαινει προβλημα στην πραξη, οπως κ η χειροτερη το αντιστροφο , αν κρινεις περιγραφες περι ψυγειου,φουρνου, κυκλοφοριας μεσα στο σπιτι με στρινγκ κ χωρις φανελακι 😇κλπ κλπ Το συγκεκριμένο μοντέλο γράφει στα specs: Ισχύς Τροφοδοσίας Ψύξη W 1096(120-1650) Ισχύς Τροφοδοσίας Θέρμανση W 1027(110-1480) Αν το μικρο νούμερο είναι η ελάχιστη κατανάλωση που κατεβαίνει τότε το 120 το έχω δει στην ψύξη. Αν παίζει και 110 watt στην θέρμανση θα είναι τέλειο. Θα φανεί σε λίγους μήνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα