Arkoudiar1s Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Χαιρετω τη παρεα, Κανενας που να εχει δουλεψει "CHiQ DK Κλιματιστικό Inverter" ?? Στο σκρουτζ εχει γενικα καλα σχόλια. Γνωμες, αποψεις, εμπειριες, τυχον προβληματα που εμφανιστηκαν, ολα ευπροσδεκτα. Ψαχνω κλιματιστικο, κυριως για ψυξη υπνοδωματιου σε παραθαλασσια κατοικια για τους καλοκαιρινους μηνες. https://www.skroutz.gr/s/54076702/CHiQ-DK-Klimatistiko-Inverter-18000-BTU-A-A-me-Ionisti-kai-WiFi.html#description Θενξ
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, liakinen είπε Τους ρώτησα το πρωί για αυτό και είναι εξαντλημένο με άγνωστο το πότε θα το φέρουν στις αποθήκες ξανά 🙁 Σε φτάνει το 16άρι edge; Αν ναι πήγαινε εκεί. Αν όχι και δεν θα παίξεις ιδιαίτερα θέρμανση το midea. Αν θα παίξεις σοβαρά και θέρμανση και δεν ενοχλεί ο θόρυβος της εσωτερικής το klca. Αν θέλεις να είναι αθόρυβο ρώτα αν μπορούν να φέρουν το 22άρι edge (σε περίπτωση που δεν φτάνει το 16άρι μιας και τα ελάχιστα watts είναι παρόμοια για 18 και 22 ). Αν δεν βγει άκρη πάρε από αλλού πχ κώτσο, voyias κτλ και βάλε κάποιον να το βάλει. 58 λεπτά πριν, gangel είπε Πάντως μεταξύ yukai και edge το πρώτο έχει seer 6.9 ενώ το edge στο 6.3 οπότε δε μπορώ να διακρίνω σε τι υπερτερεί το edge; (wifi δεν με ενδιαφέρει και τόσο) Στην πράξη οι διαφορές είναι αμελητέες (το seer έχουμε ξαναπεί ότι δεν λέει όλη την αλήθεια) . 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Διακοπτόμενη. Αλλά και τα προηγούμενα χρόνια αυτό έκανα δεν άλλαξα κάτι. Μόλις έφτανε κοντά στην ζητούμενη θερμοκρασία έπεφταν τα watt ακόμα και 180-200w! Φέτος μένει στα 1480-1500w και μένει εκεί παρότι έχει πιάσει θερμοκρασία! Έχεις τίποτα συρόμενα κουφώματα; Ο σωλήνας φεύγει από τη δεξιά μεριά της μονάδας; Έχεις τίποτα αμόνωτη πλάκα από πάνω; Τι θερμοκρασία μετράς εκεί πάνω ψηλά στα φίλτρα; Τι θερμοκρασία αέρα μετράς στις περσίδες στα μέγιστα watts; Σου βγάζει κάποιο error; 3
aetos1988 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, liakjim είπε Έχεις τίποτα συρόμενα κουφώματα; Ο σωλήνας φεύγει από τη δεξιά μεριά της μονάδας; Έχεις τίποτα αμόνωτη πλάκα από πάνω; Τι θερμοκρασία μετράς εκεί πάνω ψηλά στα φίλτρα; Τι θερμοκρασία αέρα μετράς στις περσίδες στα μέγιστα watts; Σου βγάζει κάποιο error; Συρόμενα είναι τα κουφώματα και παλιά.Ο Σωλήνας φεύγει από την δεξιά μεριά και η θερμοκρασία στις περσίδες την μέτρησα στους 17,1 βαθμούς! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία.
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Συρόμενα είναι τα κουφώματα και παλιά.Ο Σωλήνας φεύγει από την δεξιά μεριά και η θερμοκρασία στις περσίδες την μέτρησα στους 17,1 βαθμούς! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία. Υπάρχει περίπτωση να σου φέρνει ζεστό αέρα το κούφωμα απέξω και να νομίζει το κλιματιστικό ότι είναι όλα ανοιχτά. Μου είχε συμβεί. Δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-κι-απορίες-για-κλιματιστικά/page/1333/#findComment-57625963 Επεξ/σία 12 Ιουνίου από liakjim
fotismantzoros Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Για αυτό: TESLA AMBIENT TT68EXC1-2432IAW 24000BTU WIFI A++/A+++ INVERTER δεν ξέρουμε κάτι φαντάζομαι. Στα 500 ευρώ που μου το δίνουν δείχνει ευκαιρία, αλλά η κατανάλωση και ο θόρυβος είναι λίγο αποθαρρυντικά https://tesla.info/wp-content/uploads/2023/05/Tesla-AC-TT68EXC1-2432IAW-spec-2024-GR-1.pdf
flampouras Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 ώρες πριν, liakjim είπε Αλήθεια, @flampouras πως το κρίνεις το aseg24kmte από άποψη θορύβου; Όσο αφορά την εξωτερική μονάδα, στα ~200-250W που έχω κάτσει δίπλα της στο μισό μέτρο, ίσα ίσα που ακούς ότι δουλεύει. Και όχι ήχους από συντονισμούς κλπ, αλλά από την φτερωτή που γυρίζει και τον αέρα που «σπρώχνει». Και μένω σε μέρος, απόλυτα ήσυχο, με χωράφια γύρω γύρω, χωρίς τελοσπάντων την ηχορύπανση της πόλης. Ούτε κίνηση ούτε τίποτα. Τώρα για την εσωτερική. Οκ, στο τέρμα ανεμιστήρα ακούγεται αρκετά, θα μπορούσε να πει κάνεις. Δηλ. δεν είναι και για πολύ ώρα… Στο auto που παίζω συνήθως, κάτι ακούς αλλά σε καμία περίπτωση ενοχλητικό. Και αυτό, με απολυτή ησυχία στο σπίτι. Ούτε τηλεόραση ανοιχτή, ούτε κάτι άλλο. Αν έπαιζε τηλεόραση, δεν θα άκουγες τίποτα. Πάντως, πριν κάνα 2ωρο μια χαρά κοιμήθηκα στον καναπέ από κάτω του 1
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε Για αυτό: TESLA AMBIENT TT68EXC1-2432IAW 24000BTU WIFI A++/A+++ INVERTER δεν ξέρουμε κάτι φαντάζομαι. Στα 500 ευρώ που μου το δίνουν δείχνει ευκαιρία, αλλά η κατανάλωση και ο θόρυβος είναι λίγο αποθαρρυντικά https://tesla.info/wp-content/uploads/2023/05/Tesla-AC-TT68EXC1-2432IAW-spec-2024-GR-1.pdf Φαίνεται να είναι ίδιο με το tcl elite premium οπότε πιθανότατα να μην είναι και τόσο κακό.
fotismantzoros Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Φαίνεται να είναι ίδιο με το tcl elite premium οπότε πιθανότατα να μην είναι και τόσο κακό. ο θόρυβος δεν πέφτει κάτω από 40dB(;) τι ξέρουμε για το tcl elite premium; Επεξ/σία 12 Ιουνίου από fotismantzoros
Aflo Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Klausx είπε Όντως δεν μπορεί να γίνει κενό πλέον, μόνο ανάκτηση και πλήρωση από την αρχή με καινούριο ψυκτικό υγρό. Υπερβολική ροπή σφιξίματος θα έλεγα για να συμβεί κάτι τέτοιο σε καινούριο μηχάνημα. Αν θες ανεβάζεις φωτογραφίες εγκατάστασης μήπως έχει και άλλα θέματα να τους να αναφέρεις όλα μαζί. Στο εγχειρίδιο εγκατάστασης γράφει ξεκάθαρα την ροπή για κάθε σφίξιμο. Όταν ρώτησα δυο διαφορετικούς ψυκτικούς που μου έκαναν εγκατάσταση αν διαθέτουν δυναμόκλειδο με κοίταξαν και οι δύο παράξενα. Εγώ τελικά βρήκα δυναμόκλειδο για ρακόρ και ότι άλλο θέλεις οι δύο τους ακόμα όχι
aetos1988 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, liakjim είπε Υπάρχει περίπτωση να σου φέρνει ζεστό αέρα το κούφωμα απέξω και να νομίζει το κλιματιστικό ότι είναι όλα ανοιχτά. Μου είχε συμβεί. Δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-κι-απορίες-για-κλιματιστικά/page/1333/#findComment-57625963 Κλειστα παντως δειχνει να ειναι
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Κλειστα παντως δειχνει να ειναι Θα πρέπει να αφαιρεθεί η μάσκα για να φανεί.
MARIOSNURSE Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε Για αυτό: TESLA AMBIENT TT68EXC1-2432IAW 24000BTU WIFI A++/A+++ INVERTER δεν ξέρουμε κάτι φαντάζομαι. Στα 500 ευρώ που μου το δίνουν δείχνει ευκαιρία, αλλά η κατανάλωση και ο θόρυβος είναι λίγο αποθαρρυντικά https://tesla.info/wp-content/uploads/2023/05/Tesla-AC-TT68EXC1-2432IAW-spec-2024-GR-1.pdf Που το βρίσκεις;
liakjim Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε ο θόρυβος δεν πέφτει κάτω από 40dB(;) Έτσι δείχνει https://tesla.info/wp-content/uploads/2023/05/Tesla-AC-TT68EXC1-2432IAW-spec-2024-ENG.pdf Μου κάνει εντύπωση να είναι όντως τόσο θορυβώδες. Το tcl λέει ότι ξεκινάει από μια πιο λογική τιμή των 30dB(Α); Να είναι λάθος; Νομίζω ναι αλλά θα πρέπει να τους ρωτήσεις. 33 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε τι ξέρουμε για το tcl elite premium; Ότι είναι tcl Σοβαρά τώρα, δεν νομίζω να ξέρουμε. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ένα παλιό φασόν tcl (morris) ενός μέλους (αυτό με το κουνούπι της προηγούμενης σελίδας) , έπαιζε αξιοπρεπέστατα έως και καλά. Αν λέει κάτι. 39 λεπτά πριν, flampouras είπε Όσο αφορά την εξωτερική μονάδα, στα ~200-250W που έχω κάτσει δίπλα της στο μισό μέτρο, ίσα ίσα που ακούς ότι δουλεύει. Και όχι ήχους από συντονισμούς κλπ, αλλά από την φτερωτή που γυρίζει και τον αέρα που «σπρώχνει». Και μένω σε μέρος, απόλυτα ήσυχο, με χωράφια γύρω γύρω, χωρίς τελοσπάντων την ηχορύπανση της πόλης. Ούτε κίνηση ούτε τίποτα. Τώρα για την εσωτερική. Οκ, στο τέρμα ανεμιστήρα ακούγεται αρκετά, θα μπορούσε να πει κάνεις. Δηλ. δεν είναι και για πολύ ώρα… Στο auto που παίζω συνήθως, κάτι ακούς αλλά σε καμία περίπτωση ενοχλητικό. Και αυτό, με απολυτή ησυχία στο σπίτι. Ούτε τηλεόραση ανοιχτή, ούτε κάτι άλλο. Αν έπαιζε τηλεόραση, δεν θα άκουγες τίποτα. Πάντως, πριν κάνα 2ωρο μια χαρά κοιμήθηκα στον καναπέ από κάτω του Μάλλον δεν έχεις μπει σε χώρο με toshiba...Ή έχεις κλαμπάρει στα νιάτα σου και έχεις χάσει συχνότητες Αλλά δεν πειράζει, καλύτερα. Χρήσιμο feedback πάντως, με κάνει να νιώθω λιγότερο μαγκωμένος όταν το προτείνω.
Specs Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, liakjim said: Μάλλον δεν έχεις μπει σε χώρο με toshiba Δεν ειναι πιο θορυβωδες απο τα αλλα 24ρια το KMTE. Μονο το KLCA ειναι. 56 minutes ago, flampouras said: Πάντως, πριν κάνα 2ωρο μια χαρά κοιμήθηκα στον καναπέ από κάτω του Αρχοντας εισαι...θαθελα να δω το ακοογραμμα σου! αν κοιμασαι απο κατω του με 35 db στο Low, η στην καλυτερη με 29 στο Quiet, καποια εξηγηση θα υπαρχει! Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Specs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα