Pan_K Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε Εχετε κατι να προτεινετε ή να παω για αλλαγη βηματικου? Αυτό ήταν ένα σύνηθες πρόβλημα μιας παρτίδας Fujitsu 10-ετίας. Εμένα μου χάλασαν τρία στα τρία. Θα χρειαστεί αλλαγή της περσίδας ή κάποιου εξαρτήματος. Είναι μία φθηνή επισκευή.
amotida Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, spirosR7 said: Δε με ικανοποίησε η απάντηση του γιατί δε μου φαίνεται νορμάλ να βγάζει όλο το νερό απότομα Καλό θα ήταν να ελέγξεις με ένα αλφάδι την οριζοντιότητα της εσωτερικής μονάδας, ιδανικά σε σχέση με κάποια ευθεία της (όπως δείχνω στη φωτογραφία). Υπάρχει η πιθανότητα, αν η μονάδα δεν έχει τοποθετηθεί τελείως οριζόντια και είναι ελαφρώς κεκλιμένη προς την αντίθετη πλευρά της οπής αποστράγγισης και του σωλήνα απορροής, να συγκεντρώνεται το νερό στην εσωτερική λεκάνη αποστράγγισης χωρίς να τρέχει σταδιακά, και μόνο όταν γεμίσει, να φεύγει ξαφνικά μέσω του σωλήνα. 1
liakjim Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, zoya23 είπε εσυ ποιο θα επαιρνες παλιο νεο δε με πειραζει poioeinai πιο αποδοτικο και σε ψυξη θερμανση , επειδη βλεπω τα ξερεις τα fujitsu βλεπω το νεοτερο καει περισσοτερο σε θερμανση; το αλλο διαβαζω παλι κακες κριτικες για θορθβο, ουφ Είχα το asyg24klca και το πούλησα για το kmta και η βασική αιτία ήταν ο θόρυβος. Από εκει και πέρα, ζυγίζεις και αποφασίζεις. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Άνοιξα το Hitachi στο εξοχικό και κλασσικά είχε φράξει, γι'αυτό έβγαζε νερό . Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια μου λίγο και γλίτωσα 😝 8 ώρες πριν, liakinen είπε Κλασικό (άσχημο - βαρετό για κάποιους) στυλ έχει Νομίζω είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο (σειρά E) χωρίς να είμαι σίγουρος όμως. Διαφέρουν στο ενσωματωμένο WiFi και στο τηλεχειριστήριο στα σίγουρα Παλιό Νέο Δεν βρίσκω άλλες πληροφορίες για το δικό μου. Είναι παραγωγής 3/2025 (εσωτερική & εξωτερική), made in Turkey. Μου κάνει εντύπωση που η εφαρμογή Onecta δεν το εμφανίζει με το όνομα του αλλά σαν αντλία θερμότητας αέρα - αέρα χωρίς σχόλια στην καρτέλα πληροφορίες εσωτερική - εξωτερική μονάδα. Ίσως επειδή είναι τόσο καινούργιο μοντέλο. Κάποιος που έχει το προηγούμενο μπορεί να μας πει αν το δικό του έχει τα πλήρη - σωστά στοιχεία. Αν σε ενδιαφέρει ή εγγύηση, με 99€ και ετήσιο σέρβις, πας στα 10 έτη. 1
zafevolution Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα. Έχει κάνεις πρότερη εμπειρία από την δωρεάν εγκατάσταση κλιματιστικού από το πλαίσιο στην Χαλκίδα. Στους όρους αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ισχύει και για Χαλκίδα (παρόλο που δεν υπάρχει υποκατάστημα) Ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι δεν ισχύει στην Χαλκίδα. Τους είπα ότι στο site αναφέρεται ξεκάθαρα αλλά ο εκπρόσωπος επέμενε ότι δεν ισχύει για την Χαλκίδα. Σε σημείο που είπε χαρακτηριστικά "αν δεν πιστεύετε μπορείτε να βάλετε παραγγελία και να δείτε ότι θα σας ειδοποιήσουν μετά ότι δεν ισχύει"
zoya23 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, liakjim είπε Είχα το asyg24klca και το πούλησα για το kmta και η βασική αιτία ήταν ο θόρυβος. Από εκει και πέρα, ζυγίζεις και αποφασίζεις. Εφυγε παραγγελια για το airstage τελικα, ευχαριστω για ολα, θα επανελθω με εντυπωσεις οταν εγκατασταθει (δε μπορω τον θορυβο οπως καταλαβες χαχα)
liakjim Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, zoya23 είπε οπως καταλαβες Όχι δεν κατάλαβα μιας και παρήγγειλες ουσιαστικά το ίδιο κλιματιστικό ( το aseg18klca είναι ουσιαστικά το ίδιο με το asyg051klca και ίδιο με το asyg18klca , από νεότερο στο παλιότερο). Υπάρχουν πιθανώς κάποιες μικρόβελτιώσεις και αλλαγές σε parts αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι απαράλλακτα. Ααα , έβαλαν και ένα αυτοκόλλητο airstage για να διαφημίσουν τη smart πλατφόρμα τους, το έβαλαν και στο όνομα αλλά για μένα είναι λάθος και αποπροσανατολίζει μιας και δεν υποστηρίζει wifi. Η kmta σειρά είναι διαφορετική. Θα σε συμβουλευα να έβλεπες τον κατάλογο οικιακών κλιματιστικών της Fujitsu που θα βρεις στο site τους.
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Aflo είπε Για την αντλία κενού μην κάνεις καμιά διαπραγμάτευση. Σου προτείνω να καλέσεις το συνεργείο σήμερα και να τους πεις όνομα πελάτη, διεύθυνση και ότι περιμένεις 3 μέτρα χαλκοσωλήνα, κενό με αντλία κενού, γράφεις όνομα υπευθύνου και όνομα με το άτομο με το οποίο μίλησες. Αν σου πει οτιδήποτε πέραν από τα παραπάνω, το αναφέρεις στο κατάστημα που αγόρασες και θα σου αναθέσουν άλλο συνεργείο. Επαναλαμβάνεις και με το άλλο συνεργείο. Καλή εγκατάσταση Μιλησα τωρα με το τεχνικο τμημα της εταιριας ρωτησα για αντλια κενου μιλησε με το συνεργειο και με ειπε οτι κανονικα θα γινει. Αυριο απογευματακι οποτε αυριο περισσοτερα. Για τα ποδαρακια του κλιματιστικου λογικα μεθαυριο θα τα εχω οποτε αυριο δεν ξερω αν θα βαλουμε απο το παλιο κλιματιστικο και μετα να βαλω εγω τα καινουργια μην μπει τελειως κατω.
liakinen Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Στα Daikin πόση ώρα πρέπει να δουλέψει για να δούμε στοιχεία κατανάλωσης στην εφαρμογή Onecta; Επίσης στην κατακόρυφη κατεύθυνση ροής αέρα έχει τρεις επιλογές: 1) Εναλλασσόμενη ροή 2) Απενεργοποιημενή εναλ ροή 3) Ροή αέρα δροσισμού Τι παίζει με αυτά;
sap00 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Στα Daikin πόση ώρα πρέπει να δουλέψει για να δούμε στοιχεία κατανάλωσης στην εφαρμογή Onecta; Μη βασίζεσαι στην εφαρμογή. Μάλλον δεν δείχνει σωστά, αλλά χονδρικά και με απόκλιση από την πραγματική κατανάλωση. βάλε Tapo.
liakinen Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Μόλις τώρα, sap00 είπε Μη βασίζεσαι στην εφαρμογή. Μάλλον δεν δείχνει σωστά, αλλά χονδρικά και με απόκλιση από την πραγματική κατανάλωση. βάλε Tapo. Ε στο περίπου να ξέρουμε.
sap00 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, liakinen είπε Στα Daikin πόση ώρα πρέπει να δουλέψει για να δούμε στοιχεία κατανάλωσης στην εφαρμογή Onecta; αν θυμάμαι καλά δείχνει ανά ώρα, αλλά να το αφήσεις αρκετές ώρες να ισορροπήσει. Μην τρομάξεις από την πρώτη ώρα... 1
spirosR7 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, amotida είπε Καλό θα ήταν να ελέγξεις με ένα αλφάδι την οριζοντιότητα της εσωτερικής μονάδας, ιδανικά σε σχέση με κάποια ευθεία της (όπως δείχνω στη φωτογραφία). Υπάρχει η πιθανότητα, αν η μονάδα δεν έχει τοποθετηθεί τελείως οριζόντια και είναι ελαφρώς κεκλιμένη προς την αντίθετη πλευρά της οπής αποστράγγισης και του σωλήνα απορροής, να συγκεντρώνεται το νερό στην εσωτερική λεκάνη αποστράγγισης χωρίς να τρέχει σταδιακά, και μόνο όταν γεμίσει, να φεύγει ξαφνικά μέσω του σωλήνα. Έβαλα ένα αλφάδι γενικής χρήσης το έβαλα όσο πιο στην μέση γίνετε και βλέπω ότι η φούσκα είναι λίγο προς τα δεξιά όχι πολύ όμως οπότε δεν πιστεύω ότι είναι κάτι τρομερό. Πέρα από αυτό δε ξέρω τι να κάνω θα συνεχίσω να το δοκιμάζω μήπως και δω καμία διαφορά. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από spirosR7
Specs Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 37 minutes ago, sap00 said: Μη βασίζεσαι στην εφαρμογή. Μάλλον δεν δείχνει σωστά, αλλά χονδρικά και με απόκλιση από την πραγματική κατανάλωση. βάλε Tapo. Ακριβεστατα δειχνει...σε ενα μηνα εχω με Tp_Link HS110 μια tapo δηλαδη , 43,91 kwh και η εφαρμογη δειχνει 44,4 kwh... 1
sap00 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, Specs είπε Ακριβεστατα δειχνει...σε ενα μηνα εχω με Tp_Link HS110 μια tapo δηλαδη , 43,91 kwh και η εφαρμογη δειχνει 44,4 kwh... ok, μακάρι. Αλλά ίσως όχι σε όλους. (Δες part3 σελ 687, 688)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα