Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το χθεσινοβραδινό μπουρίνι (με έντονο αέρα, αστραπές, και μερικές αυξομειώσεις τάσης) μου χάλασε την ηρεμία.... Τι κάνουμε τώρα? 

20250628 μετά το μπουρίνι 2.jpg

Επεξ/σία από sap00
Δημοσ.

Χθεσινή τοποθέτηση FUJITSU ASEH09KNCA made in Japan  από Πλαίσιο ( 25€ προ ΦΠΑ το extra μετρο που έβαλαν και χαρτζιλίκι στα παιδιά ) στοιχισε τελικά γυρω στα 550€ αν βγάλω το 20% της επιστροφής Eurobank.

Ικανοποιημένος απο την τοποθέτηση, απόλυτα αθόρυβο μέσα έξω  και την νύχτα στην αφύγρανση εκανα πολύ καλό υπνο.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και έπεται και συνέχεια.!!! 

image.jpeg

FUJITSU ASEH09KNCA OUT.jpeg

FUJITSU ASEH09KNCA diagram.jpeg

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση για Yukai 18.Εχθες ειταν σε ρυθμιση ψυξη στην  3 σκαλα νορμαλ θορυβω και υγρασια 53 .Σημερα πηγε απο μονο του σε auto αλλα δουλευει σαν να ειναι στην 5 σκαλα αλλα υγρασια στο 43.Ειναι νορμαλ να αλλαζει μονο του ρυθμισεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, polisv είπε

Εχω πολλά να μάθω ακόμη....αλλά είναι τόσο ήσυχο.....μάλλον κάνει το Κινέζο...😂😂😂

Τα Fujitsu είναι made in china αλλά είναι παραγωγή της ίδιας της Fujitsu, δεν είναι φασόν Κίνας.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, blost είπε

Εχω μια ερωτηση για Yukai 18.Εχθες ειταν σε ρυθμιση ψυξη στην  3 σκαλα νορμαλ θορυβω και υγρασια 53 .Σημερα πηγε απο μονο του σε auto αλλα δουλευει σαν να ειναι στην 5 σκαλα αλλα υγρασια στο 43.Ειναι νορμαλ να αλλαζει μονο του ρυθμισεις.

Ξεχασα να αναφερω οτι κατεβασα την ασφαλεια για 10

λεπτα

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα ήρθε στο σπίτι ένας εγκαταστάτης της Daikin για να μου προτείνει κλιματιστικό για σαλόνι-κουζίνα, με αρκετά μεγάλο χώρο περίπου 45 τμ. Μου είπε λόγω μεγέθους του χώρου και επειδή βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, ότι χρειάζεται 24ρι και μου πρότεινε το FTXF 71D με συνολικό κόστος 1650 ευρώ. Κάνοντας μία αναζήτηση βρήκα αυτό το Bosch

https://www.electronet.gr/klimatismos-thermansi/klimatistika/klimatistika-toihoy/ac-bosch-serie-6-asi24aw31aso24aw31-24000-btu?v=37186

καθώς και αυτό της LG

https://www.skroutz.gr/s/28282435/LG-Ocean-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-WiFi.html

που ακόμα και με την εγκατάσταση ξεχωριστά είναι αρκετά φθηνότερα και έχουν καλύτερη αποδοτικότητα από το Daikin. Ποιά είναι η άποψή σας για αυτές τις μάρκες επειδή δεν έχω ιδέα; 😅

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, InternetMaster είπε

Καλησπέρα, σήμερα ήρθε στο σπίτι ένας εγκαταστάτης της Daikin για να μου προτείνει κλιματιστικό για σαλόνι-κουζίνα, με αρκετά μεγάλο χώρο περίπου 45 τμ. Μου είπε λόγω μεγέθους του χώρου και επειδή βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, ότι χρειάζεται 24ρι και μου πρότεινε το FTXF 71D με συνολικό κόστος 1650 ευρώ. Κάνοντας μία αναζήτηση βρήκα αυτό το Bosch

https://www.electronet.gr/klimatismos-thermansi/klimatistika/klimatistika-toihoy/ac-bosch-serie-6-asi24aw31aso24aw31-24000-btu?v=37186

καθώς και αυτό της LG

https://www.skroutz.gr/s/28282435/LG-Ocean-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-WiFi.html

που ακόμα και με την εγκατάσταση ξεχωριστά είναι αρκετά φθηνότερα και έχουν καλύτερη αποδοτικότητα από το Daikin. Ποιά είναι η άποψή σας για αυτές τις μάρκες επειδή δεν έχω ιδέα; 😅

Απάντησε στο ερωτηματολόγιο που αναφέρεται σε ολες τις σελιδες του θέματος ώστε να καταλάβουμε τι χρειάζεσαι.

Εάν το κλιματιστικό το χρειαζόμαστε year round οι επιλογές ειναι Daikin Toshiba Fujitsu. Λιγο πιο πίσω Mitsubishi Electric και Heavy και μετά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Απάντησε στο ερωτηματολόγιο που αναφέρεται σε ολες τις σελιδες του θέματος ώστε να καταλάβουμε τι χρειάζεσαι.

Εάν το κλιματιστικό το χρειαζόμαστε year round οι επιλογές ειναι Daikin Toshiba Fujitsu. Λιγο πιο πίσω Mitsubishi Electric και Heavy και μετά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο.

1. Έως 1800 ευρώ
  2. Πρώτη τοποθέτηση κλιματιστικού στον χώρο
  3. Χωρίς προτίμηση για κατάστημα 
  4. 100% ψύξη
  5. Αποκλειστική πηγή ψήξης
  6. Πηγή θέρμανσης καυστήρας pellet
  7. Σαλονοκουζίνα
  8. Τρίπολη υψόμετρο 660m 
  9. WiFI επιθυμητό
  10. Τελευταίος όροφος πολυκατοικίας, γωνιακό με ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια χωρίς κάποια ιδιαίτερη μόνωση

image.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, InternetMaster είπε

1. Έως 1800 ευρώ
  2. Πρώτη τοποθέτηση κλιματιστικού στον χώρο
  3. Χωρίς προτίμηση για κατάστημα 
  4. 100% ψύξη
  5. Αποκλειστική πηγή ψήξης
  6. Πηγή θέρμανσης καυστήρας pellet
  7. Σαλονοκουζίνα
  8. Τρίπολη υψόμετρο 660m 
  9. WiFI επιθυμητό
  10. Τελευταίος όροφος πολυκατοικίας, γωνιακό με ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια χωρίς κάποια ιδιαίτερη μόνωση

image.png

Το ερωτηματολόγιο έχει κάποια κόκκινα, οπως το ότι συμπληρώνουμε ανα δωμάτιο και πολλά άλλα. Θα έλεγα να το πιάσεις απ την αρχή γιατί με 13kW φορτίο δεν θα βρεις μηχάνημα που μπαίνει σε σπίτι.

Επεξ/σία από cmaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, polisv είπε

Ικανοποιημένος απο την τοποθέτηση, απόλυτα αθόρυβο μέσα έξω  και την νύχτα στην αφύγρανση εκανα πολύ καλό υπνο.

Σου προτείνω σοβαρά να μην το λειτουργείς καθόλου στην ψύξη, αλλά μόνο στην αφύγρανση. Πολύ πιο ομαλή λειτουργία, μεγαλύτερη απόδοση, πιο υγιείς συνθήκες σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα του δωματίου. Αν θες οπωσδήποτε ψύξη, τότε μόνο στην quiet σκάλα. Νομίζω το βλέπεις και μόνος σου από το διάγραμμα που μας ανέβασες.

Επεξ/σία από Pan_K
  • Like 1
Δημοσ.

Εσένα ακουσα φίλε μου (έχω μικρό παιδί) και το εβαλα στην αφύγρανση.Ευχαριστώ πολύ.!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...