GhostDel Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, liakjim είπε Το ρεύμα πως το παίρνει; Πάει κατευθείαν στον πίνακα; Κατευθείαν στον πίνακα ναι
liakjim Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, GhostDel είπε Κατευθείαν στον πίνακα ναι https://www.skroutz.gr/s/37953450/Sonoff-POW-Elite-R3-Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka-POWR320D.html Αυτό αν θα ήθελες να βλέπεις καταναλώσεις και επιπρόσθετα μπορούμε να το προσθέσουμε στο grafana της υπογραφής μου -> https://liakjim1978.grafana.net/public-dashboards/de90df87f4cc4ab6933c5b93d7f25e8a 2
Pan_K Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, xristina1234 είπε Καλησπέρα, προτείνεται ακόμα το all easy pro; Μόνο για ψύξη προτείνεται και για περιστασιακή θέρμανση. Και μόνο μέχρι 18000 Btu. Το 24αρι δεν έχει καλή απόδοση.
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 3 ώρες πριν, GhostDel είπε 18αρι είναι ναι 😅 Εγώ έχω το 9αρι. Τώρα θέλω και εγώ να πάρω ένα 18αρι να αντικαταστήσω το 18αρι Panasonic του 2001 το οποίο καίει τα άντερά του και λειτουργεί 16 ώρες τη μέρα, 10 μήνες το χρόνο. 2 2
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Σας ζηλεύω ρε μάγκες με το Ururu, για την ώρα πήρα σήμερα ένα Welio Tac 24ρι για το χωριό μιας και δεν υπάρχει καθόλου κλιματιστικό εκεί. Μόνο για ψύξη θα χρησιμοποιηθεί και πιθανόν όχι σε 24ωρη χρήση οπότε ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό στην αγορά. 5
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Σας ζηλεύω ρε μάγκες με το Ururu, για την ώρα πήρα σήμερα ένα Welio Tac 24ρι για το χωριό μιας και δεν υπάρχει καθόλου κλιματιστικό εκεί. Μόνο για ψύξη θα χρησιμοποιηθεί και πιθανόν όχι σε 24ωρη χρήση οπότε ήθελα κάτι σχετικά οικονομικό στην αγορά. Δεν χρειάζεται να έχεις τα €, πάρτο με δώσεις αν δεν έχεις.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Δεν χρειάζεται να έχεις τα €, πάρτο με δώσεις αν δεν έχεις. Για αρχή ας πάω σε δικό μου σπίτι και βλέπουμε εκεί τι θα μπει. 😂 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Για αρχή ας πάω σε δικό μου σπίτι και βλέπουμε εκεί τι θα μπει. 😂 Και με ενοίκιο να είσαι φεύγεις και το παίρνεις μαζί. Προσωπικά θεωρώ το κλιματιστικό επένδυση. Αντέχει στο χρόνο, το λειτουργώ σχεδόν όλη μέρα, όλο το χρόνο, εγγύηση 10 χρόνια και ήρεμο το κεφάλι. Γιατί να τα δίνω στη ΔΕΗ; Άλλοι πχ προτιμούν να δίνουν 500€ για τσάντα αγελάδας και όταν συζητάς για κλιματιστικό σου λέει: Tesla. Δεκτό, ο καθένας κρίνει τις ανάγκες του. 2
leonkoum Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου ‘Χτύπησα’ σήμερα το Fujitsu KN ASEH09KNCA/AOEH09KNCA στα 499€ για το υπνοδωμάτιο. Σε λίγες μέρες θα ξέρω στην πράξη εάν έκανα καλά σε σχέση με το midea solstice που έλεγα να πάρω.
alexdeskas Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 2 ώρες πριν, leonkoum είπε ‘Χτύπησα’ σήμερα το Fujitsu KN ASEH09KNCA/AOEH09KNCA στα 499€ για το υπνοδωμάτιο. Σε λίγες μέρες θα ξέρω στην πράξη εάν έκανα καλά σε σχέση με το midea solstice που έλεγα να πάρω. Πώς θα το ξέρεις αυτό; Έχεις το Midea Solstice σε άλλο δωμάτιο; 1
sap00 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 11 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Σας ζηλεύω ρε μάγκες με το Ururu, για την ώρα πήρα σήμερα ένα Welio Tac 24ρι για το χωριό Μην ζηλεύεις καθόλου. Δεν υπάρχει 24άρι Ururu. Για το χωριό μια χαρά το Wellio. (Εκτός αν το χωριό σου είναι η Οία, η Μύκονος, κλπ..) 3
verlemakos Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 10 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Και με ενοίκιο να είσαι φεύγεις και το παίρνεις μαζί. Προσωπικά θεωρώ το κλιματιστικό επένδυση. Αντέχει στο χρόνο, το λειτουργώ σχεδόν όλη μέρα, όλο το χρόνο, εγγύηση 10 χρόνια και ήρεμο το κεφάλι. Γιατί να τα δίνω στη ΔΕΗ; Άλλοι πχ προτιμούν να δίνουν 500€ για τσάντα αγελάδας και όταν συζητάς για κλιματιστικό σου λέει: Tesla. Δεκτό, ο καθένας κρίνει τις ανάγκες του. Συμφωνώ απόλυτα, από τις ελάχιστες συσκευές που σου επιστρέφουν την επένδυση. 1
chemkyr Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 22 minutes ago, verlemakos said: Συμφωνώ απόλυτα, από τις ελάχιστες συσκευές που σου επιστρέφουν την επένδυση. Δεν καίει ρεύμα? Κι αν χαλάσει.....?./σ
cmaniac Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, chemkyr είπε Δεν καίει ρεύμα? Κι αν χαλάσει.....?./σ Υπάρχουν και άμεσα και έμμεσα οφέλη. Έμμεσα, πχ η έκθεση σε ανθυγιεινές συνθήκες των 40 βαθμών, για πόσο νομίζεις κάνει καλό; Άμεσα, παίρνοντας ενα κλιματιστικό υψηλής απόδοσης κατεβάζει τον λογαριασμό και όσον αφορά τις βλάβες μια καλή εγγύηση και ένας αξιόπιστος κατασκευαστής μειώνει τις πιθανότητες για κοστοβορες επισκευές. Το Ururu προσφέρει επιπλέον έχοντας και το χαρακτηριστικό της εισαγωγής φρέσκου αέρα (φιλτραρισμένου κιόλας). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα