liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:46 μμ 9 λεπτά πριν, Specs είπε Αν ειναι τοσο σαπιο, ουτε πουλημα ουτε πεταμα ουτε φυσικα κρατημα. Καταγραφη συμπεριφορας κ ασκηση δικαιωματων στο επακρο. Τοσο φολα δεν συγχωρειται. @sergeantd
Pan_K Δημοσ. Τρίτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:16 μμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Specs είπε Αν ειναι τοσο σαπιο, ουτε πουλημα ουτε πεταμα ουτε φυσικα κρατημα. Καταγραφη συμπεριφορας κ ασκηση δικαιωματων στο επακρο. Τοσο φολα δεν συγχωρειται. Τα έχω κάνει όλα αυτά και στο τσακ δεν ολοκλήρωσα την καταγγελία στο εμπορικό επιμελητήριο για παραπλάνηση των καταναλωτών και αθέμιτο ανταγωνισμό. Αυτό που έκανα όμως και νομίζω πόνεσε πιο πολύ, είναι να θάψω την ναυαρχίδα της Inventor σε Skroutz και Bestprice για τον ίδιον ακριβώς λόγο: για παραπλάνηση στα χαρακτηριστικά. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:17 μμ από Pan_K 3
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ 5 λεπτά πριν, Pan_K είπε Τα έχω κάνει όλα αυτά και στο τσακ δεν ολοκλήρωσα την καταγγελία στο εμπορικό επιμελητήριο για παραπλάνηση των καταναλωτών και αθέμιτο ανταγωνισμό. Αυτό που έκανα όμως και νομίζω πόνεσε πιο πολύ, είναι να θάψω την ναυαρχίδα της Inventor σε Skroutz και Bestprice για τον ίδιον ακριβώς λόγο: για παραπλάνηση στα χαρακτηριστικά. Ποια είναι η ναυαρχίδα; Ή είναι "ναυαρχίδα" ; 1
sergeantd Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που ψάχνεται να βρείτε κάποια λύση. Εγω προσωπικά είμαι απογοητευμένος και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Πάντως αυτά τα χαρακτηριστικά εν έτει 2025 είναι εξαιρετικά απογοητευτικά. Αν το αγόραζα 15 χρόνια πριν θα ήταν μια χαρά. Κρίμα για αυτούς που την πάτησαν σαν εμένα και να το δουν όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές. Μακρυά από το Pitsos Ioli. Είναι απλά απαράδεκτο. 1
Dimkask8 Δημοσ. Τρίτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:54 μμ 2 hours ago, dimitris55555 said: Καλησπέρα και πάλι παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας, με μοντέλα κλιματιστικών. Έχω προσανατολιστεί προς Toshiba Edge 18αρι ή Toshiba Edge Κλιματιστικό Inverter 22αρι, Daikin Perfera FTXM-R 18αρι ή μετά κάτι σε mitsubishi παρόλο που δεν έχω βρει κάτι με wifi χωρίς αξιολογήσεις με θέματα σε συστολές διαστολές ή με πρόβλημα με πλακέτα. Προφανώς άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 1500€ Αλλαγή παλαιού κλιματιστικού 12.000btu, βάζοντας κάτι πιο σύγχρονο (δεν το δούλεψα ποτέ εγώ, είμαι νέος ιδιοκτήτης) Άτοκες δόσεις και ότι καλό υπάρχει σε προσφορά θα εκμεταλλευτεί (τύπου επιστροφή eurobank κλπ) 20% ψύξη / 80% θέρμανση Σχεδόν Αποκλειστική πηγή θέρμανσης, αποκλειστική σε ψύξη Ύπαρξη λειτουργικού λέβητα πετρελαίου, θα ήθελα να το δουλεύω συμπληρωματικά διότι προς το παρόν δεν ξέρω πόσο θα βγαίνει στα κοινόχρηστα. Ενιαίος χώρος 40τμ σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα. Κομοτηνή με 39C το καλοκαίρι και -5C τον χειμώνα, Νότιος προσανατολισμός, κρύο και υγρασία τον χειμώνα, ζεστό καλοκαίρι, η εξωτερική μονάδα θα είναι εκτεθειμένη στον νοτιά. Απαραίτητα μεγάλη εγγύηση, να είναι αθόρυβο και να έχει wifi. Καλούτσικες μονώσεις, Νότιος προσανατολισμός, κουφώματα αλουμινίου. Διαμερίσματα υπάρχουν πάνω, κάτω, δεξιά κι αριστερά (σάντουιτς) Θερμικές Απώλειες (στο spoiler) Reveal hidden contents 3849.48Watt 3310.55KCal/h 96.24Watt/m2 82.76KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Ροδόπη - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:23 ℃ Έτος Kατασκευής:2005 Εμβαδό Κατοικίας:40 m2 Ύψος Ορόφου:2.8 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Πλημμελής Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Νότια Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Πλημελής - 3εκ. Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:2 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% Απο εδω πήρα εγώ το δικό μ edge black 18 https://vimax.gr/klimatistiko-toshiba-edge-white-ras-b18g3kvsg-e-ras-18j2avsg-e1-inverter.html?search=Toshiba edge&page=2 2
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 μμ 25 λεπτά πριν, sergeantd είπε Μακρυά από το Pitsos Ioli. Είναι απλά απαράδεκτο. Ενώ τα άλλα Πίτσος θα είναι καλά; Ποιος ξέρει;
sergeantd Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, liakjim είπε Ενώ τα άλλα Πίτσος θα είναι καλά; Ποιος ξέρει; Αυτό έχω, γι’ αυτό μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά σίγουρα είναι μια σοβαρή ένδειξη να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα και στα άλλα μοντέλα. Απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πλέον, πολύ απλά, με ένα power plug μπορεί να αποκαλυφθεί η απάτη τους. Επίσης με αυτήν την υπέροχη προσπάθεια, να γίνεται η κατανάλωση των κλιματιστικών εμφανής σε όλους, είναι κάτι που σίγουρα δεν το περιμένουν. Υπάρχουν πλέον εργαλεία και μεράκι από κάποιους ανθρώπους για να μπορέσουν να αποκαλύψουν τις «ακαθαρσίες» κάτω από το χαλάκι κάποιων εταιριών. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:07 μμ από sergeantd 1
Pan_K Δημοσ. Τρίτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:08 μμ (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, liakjim είπε Ή είναι "ναυαρχίδα" ; Κάτι σαν "ναυαρχίδα" πήρα όταν διαμαρτυρήθηκα στην Inventor. Παρεμπιπτόντως, εννοούσα το Leon και κυρίως στην θέρμανση. 40 λεπτά πριν, sergeantd είπε Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που ψάχνεται να βρείτε κάποια λύση. Εγω προσωπικά είμαι απογοητευμένος και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Πάντως αυτά τα χαρακτηριστικά εν έτει 2025 είναι εξαιρετικά απογοητευτικά. Αν το αγόραζα 15 χρόνια πριν θα ήταν μια χαρά. Κρίμα για αυτούς που την πάτησαν σαν εμένα και να το δουν όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές. Σε καταλαβαίνω. Παθών και ο ίδιος. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:09 μμ από Pan_K 1
cmaniac Δημοσ. Τρίτη στις 07:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:08 μμ 1 ώρα πριν, liakjim είπε ναυαρχίδα @Pan_K το "king" δεν είχαν μια περίοδο για "καλό";
aetos1988 Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ 1 ώρα πριν, sergeantd είπε Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που ψάχνεται να βρείτε κάποια λύση. Εγω προσωπικά είμαι απογοητευμένος και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Πάντως αυτά τα χαρακτηριστικά εν έτει 2025 είναι εξαιρετικά απογοητευτικά. Αν το αγόραζα 15 χρόνια πριν θα ήταν μια χαρά. Κρίμα για αυτούς που την πάτησαν σαν εμένα και να το δουν όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές. Μακρυά από το Pitsos Ioli. Είναι απλά απαράδεκτο. Κάνε μια προσπάθεια μήπως μπορείς να το αντικαταστήσεις.
dimkir Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ 23 ώρες πριν, Klausx είπε Το ιδανικό θα ήταν λίγο πιο αριστερά η τρύπα ή να έβγαινε λοξά αν δεν ήθελε να πάει πιο άκρη το εσωτερικό ώστε να τρέχει ένα καναλάκι εξωτερικά από το ταβάνι έως το μηχάνημα δίπλα ακριβώς από την υδρορροή. Παροχή από που παίρνει; Καλοδούλευτο! Δεν γινόταν διότι βγήκε ακριβώς δίπλα στην μπετοκολονα οπότε το Καναλάκι θα τρέξει μόνο του παράλληλα, παροχή έχω βγάλει ξεχωριστή γραμμή μέσα στο υπάρχον δίκτυο με πρίζα πάνω από άλλη πρίζα που υπάρχει στο σημείο ώστε να βάλω και προστασία τάσεως ευχαριστώ! 1
Pan_K Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cmaniac είπε @Pan_K το "king" δεν είχαν μια περίοδο για "καλό"; Ναι, σωστά. Από πλευράς τιμής το King είναι το "καλό" τους και πράγματι αυτό είναι η "ναυαρχίδα" της Inventor με αχτύπητη επίδοση στην θέρμανση ...και στα χαρτιά. Αλλά αυτό που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη εμπορική αξία για το brand της Inventor είναι το Leon, επειδή στα χαρτιά έχει πολύ ψηλό EER (9,2), το οποίο είναι και τρελό δέλεαρ για τον ανίδεο καταναλωτή, ενώ η τιμή του είναι σχετικά προσιτή. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:11 μμ από Pan_K
Specs Δημοσ. Τρίτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:11 μμ 2 hours ago, sergeantd said: Μακρυά από το Pitsos Ioli. Είναι απλά απαράδεκτο. Για δωσε κανα στοιχειο, οπως χωρο που ψυχει, περιγραφη δηλαδη χωρου, φωτο εγκαταστασης μεσα κ εξω, απο που το πηρες, ποιος το τοποθετησε, αν τηρηθηκαν τα βασικα που συζηταμε συνεχως εδω μεσα οπως μηκος σωληνων, αντλια κενου κ οτι αλλο μπορει να μας βοηθησει να στο κανουμε πιο ευκολο σε ενα κειμενο διαμαρτυριας που θα φτιαξεις. Για ξεκινα κ δωσε ινφο...
Pan_K Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Specs είπε Για δωσε κανα στοιχειο, οπως χωρο που ψυχει, περιγραφη δηλαδη χωρου, φωτο εγκαταστασης μεσα κ εξω, απο που το πηρες, ποιος το τοποθετησε, αν τηρηθηκαν τα βασικα που συζηταμε συνεχως εδω μεσα οπως μηκος σωληνων, αντλια κενου κ οτι αλλο μπορει να μας βοηθησει να στο κανουμε πιο ευκολο σε ενα κειμενο διαμαρτυριας που θα φτιαξεις. Για ξεκινα κ δωσε ινφο... Παθαίνω deja vu. Τα ίδια κάναμε τον χειμώνα με το αντίστοιχο δικό μου, Inventor Supreme. Έχει τα ίδια specs Είχα φέρει και τους τεχνικούς της Inventor να το δουν και το βρήκαν εντάξει. Είχα στείλει mail με τα γραφήματα κατανάλωσης στην Inventor για να δεχτώ συγχαρητήρια για το άψογο κλιματιστικό μου. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:19 μμ από Pan_K 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα