Pan_K Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, liakjim είπε Home connect πάντως λεει στο site. Οπότε ίσως λογικό να μη μπαίνει στο midea air. Και εγώ είχα μία αντίστοιχη που στην ουσία πρόκειται για εφαρμογή της midea. Απλά το όνομα αλλάζει. Εγώ κατήργησα τα Inventor κλιματιστικά μου από την εφαρμογή της Inventor που είχε πανομοιότυπο layout με αυτό της Home Connect και τα ξαναπέρασα στην εφαρμογή της midea Smart Home. Απλά θυμάμαι καλά ότι η ενσωμάτωση της midea στο Home Assistant με το όνομα Midea Smart AC που είναι τοπική είχε πρόσβαση στο κλιματιστικό είτε με την μία είτε με την άλλη εφαρμογή του κινητού.
liakinen Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 34 λεπτά πριν, Arkin είπε Με 36 εξωτερικη 32 εσωτερικη και ζητηση 26 με το fan στη max σκαλα εχω σε μιση ωρα 2.5 βαθμους κατω στους 29.5 αυτη τη στιγμη. Συνηθως στη μια ωρα παιζω στους 3.5 με 4 βαθμους κατω και στις 2 ειμαι κατω απο 26. Ο χωρος 40τμ το υπολοιπο σπιτι +1 βαθμο απο οτι το μερος που ειναι το κλιματιστικο. Πώς έχεις τόσο υψηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού μου κάνει εντύπωση. Ακόμα και σε τρελή ζέστη πάνω από 28 - 29 δεν έχω δει ποτέ. Το πρωί και το βράδυ δεν αερίζεται ο χώρος να δροσίσουν οι τοίχοι;
verlemakos Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Πώς έχεις τόσο υψηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού μου κάνει εντύπωση. Ακόμα και σε τρελή ζέστη πάνω από 28 - 29 δεν έχω δει ποτέ. Το πρωί και το βράδυ δεν αερίζεται ο χώρος να δροσίσουν οι τοίχοι; Μην σου φαίνεται περίεργο. Αν το διαμέρισμα έχει μπροστά και πίσω οδόστρωμα ή/και τσιμέντο και το λούζει ο ήλιος μέσα σε αστικη περιοχή, τότε οι 29-30 βαθμοί είναι default. Με τέτοιες καιρικές συνθήκες που επικρατούν, δεν προλαβαίνει το αεράκι (όταν φυσάει) να δροσίσει τα δομικά στοιχεία. Οι ώρες που η θερμοκρασία είναι πάνω από 30 βαθμούς είναι πολλές, ακόμη και ισχυρό κέλυφος/μόνωση να έχεις, αργά ή γρήγορα η εσωτερική θερμοκρασία θα εξισωθεί σχεδόν με την εξωτερική. Απλά με σημαντική υστέρηση. Δεν υπολογίζονται οι θερμογονες συσκευές του σπιτιού, ούτε η παρουσία και οι δραστηριότητες των ενοίκων που επιδεινώνουν την κατάσταση. Σε καλά μονωμένο σπίτι αν ανοίξεις φούρνο έκανες έγκλημα. Είσαι πολύ καλά με τέτοιες θερμοκρασίες εσωτερικού χώρου. 4
Arkin Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, liakinen είπε Πώς έχεις τόσο υψηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού μου κάνει εντύπωση. Ακόμα και σε τρελή ζέστη πάνω από 28 - 29 δεν έχω δει ποτέ. Το πρωί και το βράδυ δεν αερίζεται ο χώρος να δροσίσουν οι τοίχοι; Ειναι πολυ δυσκολο σημειο γωνιακο σπιτι δευτερο οροφο γυρω γυρω δεν υπαρχει καμια προστασια απο αλλα σπιτια ειναι πιο χαμηλα και εχουμε μονιμο χτυπημα απο τον αερα. Καμια προστασια δηλαδη και εχουμε και σκεπη. Ο πρωτος οροφος ειναι παντα 2-3 βαθμους καλυτερα και που να δεις χειμωνα. Εχουμε το υπογειο αν πας τωρα εχει 23 βαθμους φουλ δροσια ο πρωτος οροφος παιζει 27-28 και ο δευτερος 32 μεσημερι. Χειμωνα αντιστοιχα ειδικα βραδινες ωρες πεφτει μεχρι 15 μεσα το σπιτι ενω το υπογειο ειναι σταθερα πανω απο 20-21 και ο πρωτος πεφτει μεχρι 19. Δυσκολο σημειο με αναγκες και για θερμανση και για ψυξη. Ανοιγονται κανονικα παραθυρα βραδινες ωρες για καλο αερισμο επειτα κλεινουν ομως γιατι εχουμε και κλεφτες οποτε ανοιγονται 2-3 ωρες και μετα κλεινουν οταν ειναι ωρα για υπνο. Ειναι μονοκατοικια 220τμ του 1980 αλλα εχουν αλλαχτει τα κουφωματα με διπλο τζαμι PVC και εχει γινει και μονωση στη σκεπη. Τα πλαϊνα εχουν τη μονωση που υπηρχε τοτε διπλο τουβλο και ενδιαμεσα οτι εβαζαν τοτε για μονωση και σκεφτομαι να περασω καλη αυτη που βαζουν τωρα σε καποιους τοιχους. Το καλο οτι το Sensira δεν φαινεται να μασαει και κρυωνει το χωρο πολυ γρηγορα παρολο τις δυσκολες συνθηκες πεφτει μεχρι 300watt το εχω δει μετα τις 3 ωρες. 8 λεπτά πριν, verlemakos είπε Μην σου φαίνεται περίεργο. Αν το διαμέρισμα έχει μπροστά και πίσω οδόστρωμα ή/και τσιμέντο και το λούζει ο ήλιος μέσα σε αστικη περιοχή, τότε οι 29-30 βαθμοί είναι default. Με τέτοιες καιρικές συνθήκες που επικρατούν, δεν προλαβαίνει το αεράκι (όταν φυσάει) να δροσίσει τα δομικά στοιχεία. Οι ώρες που η θερμοκρασία είναι πάνω από 30 βαθμούς είναι πολλές, ακόμη και ισχυρό κέλυφος/μόνωση να έχεις, αργά ή γρήγορα η εσωτερική θερμοκρασία θα εξισωθεί σχεδόν με την εξωτερική. Απλά με σημαντική υστέρηση. Δεν υπολογίζονται οι θερμογονες συσκευές του σπιτιού, ούτε η παρουσία και οι δραστηριότητες των ενοίκων που επιδεινώνουν την κατάσταση. Σε καλά μονωμένο σπίτι αν ανοίξεις φούρνο έκανες έγκλημα. Είσαι πολύ καλά με τέτοιες θερμοκρασίες εσωτερικού χώρου. Σκεψου υπαρχουν και τεντες καλυπτουν ολο το μπροστα και το μισο απο το πλαϊνο μπαλκονι αλλα στις αλλες 2 μεριες που ειναι μεγαλοι τοιχοι ολη μερα τους βαραει ο ηλιος δεν υπαρχει καμια προστασια. Δυσκολο σημειο το θετικο οτι εχουμε θεα το προτιμω να σου πω απο πιο χαμηλο σημειο που θα ηταν καλυτερα χειμωνα καλοκαιρι απο θερμοκρασιες χωρις θεα στο μπαλκονι. Λιγο με μονωση να δω τι θα κανω στους 2 αυτους τοιχους ισως ριξω τη θερμοκρασια 2-3 βαθμους το καλοκαιρι και τους ανεβασω 3-4 το χειμωνα στα πολλα κρυα. 2
verlemakos Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι πολυ δυσκολο σημειο γωνιακο σπιτι δευτερο οροφο γυρω γυρω δεν υπαρχει καμια προστασια απο αλλα σπιτια ειναι πιο χαμηλα και εχουμε μονιμο χτυπημα απο τον αερα. Καμια προστασια δηλαδη και εχουμε και σκεπη. Ο πρωτος οροφος ειναι παντα 2-3 βαθμους καλυτερα και που να δεις χειμωνα. Εχουμε το υπογειο αν πας τωρα εχει 23 βαθμους φουλ δροσια ο πρωτος οροφος παιζει 27-28 και ο δευτερος 32 μεσημερι. Χειμωνα αντιστοιχα ειδικα βραδινες ωρες πεφτει μεχρι 15 μεσα το σπιτι ενω το υπογειο ειναι σταθερα πανω απο 20-21 και ο πρωτος πεφτει μεχρι 19. Δυσκολο σημειο με αναγκες και για θερμανση και για ψυξη. Ανοιγονται κανονικα παραθυρα βραδινες ωρες για καλο αερισμο επειτα κλεινουν ομως γιατι εχουμε και κλεφτες οποτε ανοιγονται 2-3 ωρες και μετα κλεινουν οταν ειναι ωρα για υπνο. Ειναι μονοκατοικια 220τμ του 1980 αλλα εχουν αλλαχτει τα κουφωματα με διπλο τζαμι PVC και εχει γινει και μονωση στη σκεπη. Τα πλαϊνα εχουν τη μονωση που υπηρχε τοτε διπλο τουβλο και ενδιαμεσα οτι εβαζαν τοτε για μονωση και σκεφτομαι να περασω καλη αυτη που βαζουν τωρα σε καποιους τοιχους. Το καλο οτι το Sensira δεν φαινεται να μασαει και κρυωνει το χωρο πολυ γρηγορα παρολο τις δυσκολες συνθηκες πεφτει μεχρι 300watt το εχω δει μετα τις 3 ωρες. Σκεψου υπαρχουν και τεντες καλυπτουν ολο το μπροστα και το μισο απο το πλαϊνο μπαλκονι αλλα στις αλλες 2 μεριες που ειναι μεγαλοι τοιχοι ολη μερα τους βαραει ο ηλιος δεν υπαρχει καμια προστασια. Δυσκολο σημειο το θετικο οτι εχουμε θεα το προτιμω να σου πω απο πιο χαμηλο σημειο που θα ηταν καλυτερα χειμωνα καλοκαιρι απο θερμοκρασιες χωρις θεα στο μπαλκονι. Λιγο με μονωση να δω τι θα κανω στους 2 αυτους τοιχους ισως ριξω τη θερμοκρασια 2-3 βαθμους το καλοκαιρι και τους ανεβασω 3-4 το χειμωνα στα πολλα κρυα. Σίγουρα θα έχεις μεγάλη διαφορά με μόνωση, κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη και μην λυπηθείς το πάχος, αυτό κάνει την διαφορά ιδιαίτερα όταν οι εξωτερικές συνθήκες είναι ακραίες. Εγώ είμαι πλήρως εκτεθειμένος σε νότο, βορρά, δύση και μεγάλο τμήμα τής ανατολής. Και είμαι και πάνω από μια πυλωτη. Πριν την μόνωση ήταν δύσκολα. Παρά την θερμοπροσοψη που έκανα, τα παντζούρια είναι κατεβασμενα μέχρι αργά το απόγευμα. Δεν μπορείς να το πιστέψεις πόσο επιδεινώνει την κατάσταση η υπέρυθρη ακτινοβολία και η αντηλια. Και εγώ εχθές χωρίς κλιματισμό βρήκα 28,6 βαθμούς θερμοκρασία όταν γύρισα στις 18:00 και ούτε μετά άναψα κλιματιστικά και κοιμήθηκα με όλα ανοιχτά. Σήμερα όμως η θερμοκρασία το πρωί ήταν 29,4 παρότι φυσούσε αμυδρά το βράδυ. Συμβαίνει αυτό που αναφερα πριν, σχετικά με την υστέρηση. Σήμερα αν δεν ανοίξει το κλιματιστικό τα πράγματα θα είναι δύσκολα, θα αγγίξει το σπίτι τους 30 και τα δομικά στοιχεία θα αρχίσουν να συσσωρεύουν θερμότητα η οποία λόγω μόνωσης εγκλωβίζεται στον χώρο. Yukai οπωσδήποτε σήμερα για να μην ψήθουμε. 1 1
ababa641 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Προέκυψε ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό MITSUBISHI MSZ/MUZ-DM35 VA και θέλει αλλαγή πλακέτας. Η απόδειξη αγοράς είναι 28/06/2022 (άλλο αν η εγκατάσταση έγινε αργότερα λόγω φόρτου εργασίας) και η εγγύηση είναι για 3 χρόνια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν τις 28/6/2025 αλλά ο ψυκτικός λόγω φόρτου εργασίας άργησε να έρθει. Έχω συνομιλία από 28/6/2025 μέσω viber με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που το αγόρασα και του έχω στείλει σε φώτο την εσωτερική και εξωτερική μονάδα με τα serial number για να ρωτήσει για την πλακέτα. Η εταιρία αρνείται να καλύψει την βλάβη γιατί είναι εκτός εγγύησης διότι η επικοινωνία έγινε μετά την λήξη της τριετούς εγγύησης. Το κόστος της πλακέτας είναι στα 300€ συν τα έξοδα για τον ψυκτικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το καλύψει η εγγύηση? 1
verlemakos Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, ababa641 είπε Προέκυψε ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό MITSUBISHI MSZ/MUZ-DM35 VA και θέλει αλλαγή πλακέτας. Η απόδειξη αγοράς είναι 28/06/2022 (άλλο αν η εγκατάσταση έγινε αργότερα λόγω φόρτου εργασίας) και η εγγύηση είναι για 3 χρόνια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν τις 28/6/2025 αλλά ο ψυκτικός λόγω φόρτου εργασίας άργησε να έρθει. Έχω συνομιλία από 28/6/2025 μέσω viber με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που το αγόρασα και του έχω στείλει σε φώτο την εσωτερική και εξωτερική μονάδα με τα serial number για να ρωτήσει για την πλακέτα. Η εταιρία αρνείται να καλύψει την βλάβη γιατί είναι εκτός εγγύησης διότι η επικοινωνία έγινε μετά την λήξη της τριετούς εγγύησης. Το κόστος της πλακέτας είναι στα 300€ συν τα έξοδα για τον ψυκτικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το καλύψει η εγγύηση? Σε κάποιες αντιπροσωπείες ισχύει και η ημερομηνία του online registration, αρκεί να μην το παρακάνεις και αργήσεις πολύ μετά την αγορά. Το είχες κάνει?
ababa641 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Μόλις τώρα, verlemakos είπε Σε κάποιες αντιπροσωπείες ισχύει και η ημερομηνία του online registration, αρκεί να μην το παρακάνεις και αργήσεις πολύ μετά την αγορά. Το είχες κάνει? Όχι δεν το είχα κάνει.
verlemakos Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, ababa641 είπε Όχι δεν το είχα κάνει. Δηλαδή τόσο τυπολατρες, για μερικές μέρες διαφορά δεν το δέχονται? Κρίμα και ντροπή για αντιπροσωπεία μιας εκ των κορυφαίων εταιριών του χώρου. Τι να πει κανείς...
techPro Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου @Specs Ύστερα από περισσότερες δοκιμές σχετικά με τη λειτουργία "Ανθεκτικό στη μούχλα" που υπάρχει στην εφαρμογή του TCL: Ο χρόνος λειτουργίας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι τελικά άσχετος με τη συγκεκριμένη επιλογή Η λειτουργία αυτή τελικά προσθέτει καθυστέρηση στην απενεργοποίηση του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας. Αν γίνει οποιοσδήποτε χειρισμός μέσω του τηλεχειριστηρίου μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας, αυτή απενεργοποιείται και πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου μέσω της εφαρμογής. Το αν μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του τηλεχειριστηρίου θέλει διερεύνηση. Στο manual δείχνει ότι η οθόνη του τηλεχειριστηρίου έχει ένδειξη για τη λειτουργία κατά της μούχλας, αλλά δε λέει πως ενεργοποιείται, ούτε υπάρχει απευθείας πλήκτρο ενεργοποίησης στο συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο όπως σε άλλα της TCL.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Μόλις τώρα, techPro είπε @Specs Ύστερα από περισσότερες δοκιμές σχετικά με τη λειτουργία "Ανθεκτικό στη μούχλα" που υπάρχει στην εφαρμογή του TCL: Ο χρόνος λειτουργίας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι τελικά άσχετος με τη συγκεκριμένη επιλογή Η λειτουργία αυτή τελικά προσθέτει καθυστέρηση στην απενεργοποίηση του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας. Αν γίνει οποιοσδήποτε χειρισμός μέσω του τηλεχειριστηρίου μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας, αυτή απενεργοποιείται και πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου μέσω της εφαρμογής. Το αν μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του τηλεχειριστηρίου θέλει διερεύνηση. Στο manual δείχνει ότι η οθόνη του τηλεχειριστηρίου έχει ένδειξη για τη λειτουργία κατά της μούχλας, αλλά δε λέει πως ενεργοποιείται, ούτε υπάρχει απευθείας πλήκτρο ενεργοποίησης στο συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο όπως σε άλλα της TCL. Θυμίζει αυτό που λέμε για το AC στο αυτοκίνητο,να το κλείνουμε πριν φτάσουμε αλλά να αφήνουμε τον ανεμιστήρα αναμμένο ώστε να στεγνώνει το σύστημα ώστε να μην μυρίζει.
techPro Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Θυμίζει αυτό που λέμε για το AC στο αυτοκίνητο,να το κλείνουμε πριν φτάσουμε αλλά να αφήνουμε τον ανεμιστήρα αναμμένο ώστε να στεγνώνει το σύστημα ώστε να μην μυρίζει. Ναι. Έχουν κι άλλα air-condition αυτή τη λειτουργία, όχι μόνο η TCL. Το θέμα είναι ότι ενώ στο manual δείχνει πως η οθόνη του τηλεχειριστηρίου δείχνει πως η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, δε λέει πουθενά πως μπορεί να ενεργοποιηθεί, ούτε υπάρχει απευθείας πλήκτρο. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, ababa641 είπε Προέκυψε ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό MITSUBISHI MSZ/MUZ-DM35 VA και θέλει αλλαγή πλακέτας. Η απόδειξη αγοράς είναι 28/06/2022 (άλλο αν η εγκατάσταση έγινε αργότερα λόγω φόρτου εργασίας) και η εγγύηση είναι για 3 χρόνια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν τις 28/6/2025 αλλά ο ψυκτικός λόγω φόρτου εργασίας άργησε να έρθει. Έχω συνομιλία από 28/6/2025 μέσω viber με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που το αγόρασα και του έχω στείλει σε φώτο την εσωτερική και εξωτερική μονάδα με τα serial number για να ρωτήσει για την πλακέτα. Η εταιρία αρνείται να καλύψει την βλάβη γιατί είναι εκτός εγγύησης διότι η επικοινωνία έγινε μετά την λήξη της τριετούς εγγύησης. Το κόστος της πλακέτας είναι στα 300€ συν τα έξοδα για τον ψυκτικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το καλύψει η εγγύηση? Η μέσα ή η έξω πλακέτα; Μεγάλη χρήση γενικά; Ρωτώ καθαρά από περιέργεια.
Specs Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 36 minutes ago, techPro said: Ο χρόνος λειτουργίας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι τελικά άσχετος με τη συγκεκριμένη επιλογή Καμμια σχεση η εξω μοναδα με αυτο. Η εξω μοναδα εχει πλεον κλεισει οριστικα μολις κλεισει το κλιματιστικο, απο το οποιο λογω προρυθμισης μεσω της εφαρμογης στην θεση "ανθεκτικο στην μουχλα" ο εσωτερικος ανεμιστηρας θα λειτουργει για λιγη ωρα μεχρι να στεγνωσει αν τυχον εχει παραμεινει υγρασια. 39 minutes ago, techPro said: Αν γίνει οποιοσδήποτε χειρισμός μέσω του τηλεχειριστηρίου μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας, αυτή απενεργοποιείται και πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου μέσω της εφαρμογής. Δεν εχει νοημα να γινει χειρισμος απο το τηλεχειριστηριο, εφοσον το εχεις κλεισει οριστικα το κλιματιστικο. Θα κανει την δουλεια του ο μεσα ανεμιστηρας κ μετα θα κλεισει και αυτος, μονος του. 52 minutes ago, techPro said: Το αν μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του τηλεχειριστηρίου θέλει διερεύνηση. Στο manual δείχνει ότι η οθόνη του τηλεχειριστηρίου έχει ένδειξη για τη λειτουργία κατά της μούχλας, αλλά δε λέει πως ενεργοποιείται, ούτε υπάρχει απευθείας πλήκτρο ενεργοποίησης στο συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο όπως σε άλλα της TCL. Δεν ξερω αν μπαινει απο το τηλεχειριστηριο κ αν ναι σε ποια μοντελα. Δεν ειναι λειτουργια τηλεχειριστηριου ανεξαρτητη να την επιλεξεις. Ειναι η "ουρα' του κλεισιματος και απαιτει ΜΟΝΟ απο την εφαρμογη προεπιλογη αν θες η οχι ΚΑΘΕ φορα με το κλεισιμο του κλιματιστικου απο το τηλεκοντρολ, ο εσωτερικος ανεμιστηρας με σχεδον κλειστο το καπακι απο τις περσιδες, να συνεχιζει για καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να στεγνωσει τυχον υγρασια για αποφυγη μουχλας.
Pan_K Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Επειδή συζητούσαμε μεταξύ άλλων κατά πόσο η αύξηση της κατανάλωσης ενός κλιματιστικού που το βαράει ο ήλιος οφείλεται στις λανθασμένες ενδείξεις του εξωτερικού αισθητήρα θερμοκρασίας, παραθέτω εδώ τις τιμές που λαμβάνω από το κλιματιστικό που το καίει ο ήλιος (Omnia εξωτερική θερμοκρασία), την ενδείξεις ενός άλλου κλιματιστικού στο διπλανό σκιερό μπαλκόνι (Edge outdoor temperature) και του θερμόμετρου που έχω βάλει στην σκιά λίγο πιο κάτω από το κλιματιστικό (εξωτερική θερμοκρασία). Η κατανάλωση ανεβαίνει κατακόρυφα από τα 300watt περίπου στα 580 κάθε μέρα στις 16:15 περίπου, ενώ η ένδειξη του αισθητήρα είναι σταθερή και ακριβής. Spoiler Παρεμπιπτόντως, το TCL Miracle που έχω ακριβώς δίπλα και το βαράει και αυτό ο ήλιος δεν φαίνεται να χαμπαριάζει καθόλου. Στα χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι 52 βαθμούς. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από Pan_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα