kotsoz Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 9 minutes ago, cmaniac said: Μάρκα; Inventor Leon LHUVI-09WFI/LHUVO-09
cmaniac Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 λεπτά πριν, kotsoz είπε Inventor Leon @Pan_K πολύ φίλος σου 8 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Ούτε καν ακούγεται έξω, αν δεν βάλεις χέρι στη φτερωτή, δεν το καταλαβαίνεις ότι λειτουργεί. Ε τότε μιλάμε για κλασσική περίπτωση βλάβης. Επαρχία, κανείς δεν ξέρει αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα.. Με βάση αυτό που είδα και άκουσα, το πιο πιθανό να είχε σωλήνες 1-1.5 μέτρο..
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Τεστ με βάση τα χθεσινά λεγόμενα. Το κλιματιστικό ήταν κλειστό από το πρωί, είχα αφήσει και το παράθυρο ανοικτό γιατί κάναμε καθαριότητα και κάτι μικρά πράγματα. Έναρξη 2μμ. Εσωτερική θερμοκρασία: 33ο, εξωτερική: 38ο. Έναρξη λειτουργίας του Daikin Ururu Sarara στο powerful cooling για 20'. Αποτελέσματα: Θερμοκρασία: από 33ο σε 22ο. Κατανάλωση: 248w. 3
greg4 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 minute ago, MARIOSNURSE said: Θερμοκρασία: από 33ο σε 22ο Κατέβασε σε 22 βαθμούς τον χώρο με τέτοιο καιρό έξω; 1
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, greg4 είπε Κατέβασε σε 22 βαθμούς τον χώρο με τέτοιο καιρό έξω; Το επιβεβαιώνει και ψηφιακό θερμόμετρο 2
cmaniac Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, MARIOSNURSE είπε Το επιβεβαιώνει και ψηφιακό θερμόμετρο Να σου πω, μήπως το βαράει ο κρύος αέρας και δείχνει λιγότερο; Το θερμόμετρο είναι στο τηλεχειριστήριο, σωστά;
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, cmaniac είπε Να σου πω, μήπως το βαράει ο κρύος αέρας και δείχνει λιγότερο; Το θερμόμετρο είναι στο τηλεχειριστήριο, σωστά; Το θερμόμετρο είναι στη μονάδα. Το τηλεχειριστήριο λαμβάνει πληροφορίες από τη μονάδα, όταν το στρέφεις προς αυτή. Το ανεξάρτητο θερμόμετρο είναι σε ράφι, αριστερά και παράλληλα του κλιματιστικού και όχι μπροστά. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από MARIOSNURSE 1
svizi Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Αδιανόητο βράδυ χθες καθώς το 25+ χρόνων mitsubishi, εγκατεστημένο στο υπνοδωμάτιο, μάλλον παρέδωσε πνεύμα. Καθώς σήμερα δεν έχω βγάλει ακόμη ακρη για να προχωρήσω, υπάρχει κάποιο γιατροσόφι να επανέλθει. Φαίνεται ότι δεν λειτουργεί η έξω μονάδα και βγάζει απλά αέρα. Μέχρι χθες όλα καλά... Παρεπιπτόντως πήγα να κοιμηθώ αλλού με νέα εγκατάσταση Haier 9.000 btu και ήταν τραγικό το experience. Αργούσε πιο πολύ να κρυώσει, ίδιο ακριβώς δωμάτιο, σε χαμηλότερο όροφο και έκανε περίεργα πράγματα με το fan. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από svizi 2
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 λεπτά πριν, svizi είπε Καλησπέρα σε όλους. Αδιανόητο βράδυ χθες καθώς το 25+ χρόνων mitsubishi, εγκατεστημένο στο υπνοδωμάτιο, μάλλον παρέδωσε πνεύμα. Καθώς σήμερα δεν έχω βγάλει ακόμη ακρη για να προχωρήσω, υπάρχει κάποιο γιατροσόφι να επανέλθει. Φαίνεται ότι δεν λειτουργεί η έξω μονάδα και βγάζει απλά αέρα. Μέχρι χθες όλα καλά... Παρεπιπτόντως πήγα να κοιμηθώ αλλού με νέα εγκατάσταση Haier 9.000 btu και ήταν τραγικό το experience. Αργούσε πιο πολύ να κρυώσει, ίδιο ακριβώς δωμάτιο, σε χαμηλότερο όροφο και έκανε περίεργα πράγματα με το fan. Δεν ξεκινάει έξω καθόλου; Αν το ανάψεις πχ στο 16, ο εξωτερικός ανεμιστήρας γυρνάει; Για τα κινέζικα, έχω πει τη γνώμη μου... 1
_^ThEo^_ Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καλησπέρα, για μεταφορά εξωτερικής μονάδας AC 2 μέτρα πιο μακριά, μου είπε ο ψυκτικός ότι δεν χρειάζεται να μαζέψει το φρέον και να το ξαναβάλει, επειδή το φρέον μαζεύεται στην εξωτερική μονάδα. Οπότε απλά θα κλείσει τις βάνες και θα τις ξανανοίξει όταν γίνει η επέκταση των σωλήνων. Σωστό είναι αυτό;
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Καλησπέρα, για μεταφορά εξωτερικής μονάδας AC 2 μέτρα πιο μακριά, μου είπε ο ψυκτικός ότι δεν χρειάζεται να μαζέψει το φρέον και να το ξαναβάλει, επειδή το φρέον μαζεύεται στην εξωτερική μονάδα. Οπότε απλά θα κλείσει τις βάνες και θα τις ξανανοίξει όταν γίνει η επέκταση των σωλήνων. Σωστό είναι αυτό; Ναι. Αντλία κενού και είναι έτοιμο. 1
cmaniac Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, _^ThEo^_ είπε Καλησπέρα, για μεταφορά εξωτερικής μονάδας AC 2 μέτρα πιο μακριά, μου είπε ο ψυκτικός ότι δεν χρειάζεται να μαζέψει το φρέον και να το ξαναβάλει, επειδή το φρέον μαζεύεται στην εξωτερική μονάδα. Οπότε απλά θα κλείσει τις βάνες και θα τις ξανανοίξει όταν γίνει η επέκταση των σωλήνων. Σωστό είναι αυτό; Ναι, το βάζει στην ψύξη με την μια βάνα κλειστή. Είναι τυπική διαδικασία. 1
Lofarek Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, Lofarek είπε Με "ψησατε" θα το παραγγειλω Αντε εχω φαει ολα τα λεφτα μου σε μετρητες ενεργειας 😂😂😂 Μια απορια ..Βαζω δυο screen shots απο το site της eurovent το ενα με φιλτρο το μεγαλυτερο προς μικροτερο eer ψυξη στους 35 βαθμους εξωτερικη και το αλλο με το μεγαλυτερο cop θερμανση με εξωτερικη 7 βαθμους. Στην μεν ψυξη βλεπουμε οτι ερχεται πρωτο ενα 7000 btu mitsu heavy της σειρας diamont πανω και απο το 9ρι ururu και στην αλλη κατηγορια (ζεστη )ενα fujitsu τυπου nordic. Δεν κυκλοφορη στην εγχωρια αγορα. Κατα ποσο αυτα αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα?
svizi Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 18 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Δεν ξεκινάει έξω καθόλου; Αν το ανάψεις πχ στο 16, ο εξωτερικός ανεμιστήρας γυρνάει; Για τα κινέζικα, έχω πει τη γνώμη μου... Δεν το έβαλα τόσο χαμηλά. Ξεκίνησα στο 25 και κατέβασα στο 23 μήπως και αλλά δεν ξεκίνησε.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 λεπτά πριν, svizi είπε Δεν το έβαλα τόσο χαμηλά. Ξεκίνησα στο 25 και κατέβασα στο 23 μήπως και αλλά δεν ξεκίνησε. Βάλτο φουλ και πες μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα